Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

O vat aš norėčiau kažko panašaus į šitą, tik va ne visas gėlytes aš čia atpažįstu, gal ta puokštė aukso kaina gautųsi biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanileee: 17 kovo 2012 - 19:27
QUOTE(mmmune @ 2012 03 17, 13:53)
Ir dar ne įtemą: pamačiau trečią suknelė šalia Jūsiškės... swoon.gif  sakiau, tekėčiau dabar - tai tik ją rinkčiausi...  wub.gif

drinks_cheers.gif lygiai ta pati pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 03 17, 20:26)
O vat aš norėčiau kažko panašaus į šitą, tik va ne visas gėlytes aš čia atpažįstu, gal ta puokštė aukso kaina gautųsi biggrin.gif

Sezono metu kaina normali tikrai būtų: ten eustomos, hortenzijos ir hypericum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 03 17, 21:13)
Sezono metu kaina normali tikrai būtų: ten eustomos, hortenzijos ir hypericum  mirksiukas.gif

ačiū mmmune už apšvietimą 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
zzzzzvimt, labai grazios paskutines puokstes wub.gif
Idomu, ar tos rozes dazytos? ir kokia dar cia rozines spalvos gelyte ikomponuota?
Atsakyti
QUOTE(day_light @ 2012 03 18, 13:02)
zzzzzvimt, labai grazios paskutines puokstes wub.gif
Idomu, ar tos rozes dazytos? ir kokia dar cia rozines spalvos gelyte ikomponuota?

Būna ryškių rožinių rožių, bet čia manau dar ir fotošopas prikišęs savo rankelės tongue.gif O tos gėlytės šalia tai jurginai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos norejau pasitarti.
Vestuves bus geguzes pabaigoje, suknyte mano plazdanti lengva graikisko stiliaus per viena peti eis suknytes medziagos gelytes, tokia pieno spalvos (nezinau kaip tiksliai apibudinti, ne balta bet ir ne sampanine). Svarstau tarp keliu variantu: tulpes (tokios baltos i gelsvuma, balti bijunai arba bordiniai vedrynai.
nemoku ikelti bet labai susizavejau cia pirma puokste. https://paukstukai.w...rba-ranunkukai/

patarkite man prasau...
taip pat gal patartumete kur Vilniuje geriausios floristes?
Atsakyti
QUOTE(_ambera_ @ 2012 03 18, 22:01)
Sveikos norejau pasitarti.
Vestuves bus geguzes pabaigoje, suknyte mano plazdanti lengva graikisko stiliaus per viena peti eis suknytes medziagos gelytes, tokia pieno spalvos (nezinau kaip tiksliai apibudinti, ne balta bet ir ne sampanine). Svarstau tarp keliu variantu: tulpes (tokios baltos i gelsvuma, balti bijunai arba bordiniai vedrynai.
nemoku ikelti bet labai susizavejau cia pirma puokste. https://paukstukai.w...rba-ranunkukai/

patarkite man prasau...
taip pat gal patartumete kur Vilniuje geriausios floristes?

Na, labai grazi ta puokstele mirksiukas.gif imciau ir nebesukciau galvos.
Ir mano vestuvems, ir vyro sesers vestuvems dare "Geliu gaublys", mums patiko. Kitu nebandziau, tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
Sakykit ar liepos gale galima rasti bijūnų arba vėdrynų? Kokios gėlės tokiu metu būna?
Atsakyti
QUOTE(wanileee @ 2012 03 17, 19:26)
O vat aš norėčiau kažko panašaus į šitą, tik va ne visas gėlytes aš čia atpažįstu, gal ta puokštė aukso kaina gautųsi biggrin.gif user posted image

Kadangi nemoku daryti savo žinutės papildymo, tai darau,kaip moku biggrin.gif Norėjau pasitikslinti, ar tikrai tos mėlynos gėlės yra krokai ir ar galima jų gauti liepos mėn.?Ir kuri iš šių puokščių yra mažiau opi vasaros karščiui? smile.gif
user posted image
Atsakyti
radau labai grazia kaliju puokstyte va cia bandau ikelti nuoroda jai iseis http://www.google.lt...b...tx=84&ty=56
Atsakyti