Sveikos, gal galetumet patarti Man labai patinka jurginai, ir noreciau savo puoksteles is ju. Bet ar jie patvarus ar islaikys per visa diena puokstele nenuvytus???
Sveikos merginos,
Kiek daug graziu ir idomiu patarimu
Tad ir as noriu kreiptis i jus. Gal patartumete, kokios labiausia gelytes tiktu nuotakai prie sampanines su tamsaus aukso elemetais suknytes, nes niekaip neisivaizuoju, kokia spalva gelyciu idealiausia atrodytu vestuves birzelio 8d., noretusi siam sezonui labiausia tinkanciu gelyciu, o puokstytes nedidukes, kuklios
Labai dekinga busiu uz atsakymus
Tad ir as noriu kreiptis i jus. Gal patartumete, kokios labiausia gelytes tiktu nuotakai prie sampanines su tamsaus aukso elemetais suknytes, nes niekaip neisivaizuoju, kokia spalva gelyciu idealiausia atrodytu vestuves birzelio 8d., noretusi siam sezonui labiausia tinkanciu gelyciu, o puokstytes nedidukes, kuklios
QUOTE(Marune@ @ 2012 05 15, 11:50)
Sveikos merginos,
gal kazka tokio:
http://1.bp.blogspot...osy bouquet.jpg (didele foto, tai nekeliu)
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 05 15, 14:46)
Visos labai grazios puokstytes, bet paskutine nuotrauka tai nereali, kokios cia gelytes? ir ar ju butu birzelio pradzioj?
QUOTE(Marune@ @ 2012 05 15, 15:11)
Visos labai grazios puokstytes, bet paskutine nuotrauka tai nereali, kokios cia gelytes? ir ar ju butu birzelio pradzioj?
Irisai dar būtų, bet labai jau lepu ir trapu..
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 05 15, 14:46)
o kokios gelytes pirmoje puostyteje?
tada gal sitos ne tokios lepios?
dar tokios gal tiks ir patiks?
dar tokios gal tiks ir patiks?
QUOTE(Marune@ @ 2012 05 15, 14:43)
o kokios gelytes pirmoje puostyteje?
Pirmoje foto mano nuomone yra tulpes ir alyvos, taisakyciau pavasariska.
O del paskutines foto, tai manau panasu vaizda galima butu gauti su kardeliu ziedais, tai jie tikrai ne tokie lepus kaip irisai.
Papildyta:
QUOTE(man_patinka_lietus @ 2012 05 11, 11:23)
Jūs čia dažnai patariate kokios puokštės tinka prie pasirinktos suknelės. Aš suknelės dar neišsirinkau, bet norėčiau raudonų rožių. Teko sutikt keletą kreivų žvilgsnių į tokį mano norą. Ar gali būti, kad rožės ne prie kiekvienos suknelės tiks? Man kažkaip rožės asociojuojasi su klasika, kurios prie visko tinka.
As taip pat kazkada labai norejau raudonu roziu puokstes vestuvems ir mane atkalbejoad foto bus negrazios, uzgos, bet kiek ziuriu kas tureje tokias puokstes niekas nieko cia neuzgozia ir as gailiuosi, kad paklausiau tos nuomones. Manau jos tikrai prie visko tiktu, jas juk ir ivairiu formu galima padaryt (puokstes). Manau maziau klausykit, jei to norit. Suprantu, kai patariama, kad neatlaikys geles ar dar ka nors, bet grozio supratimas - individualus dalykas,
Sveiki,
Nuo spalvu net raibsta galva
Merginos vestuves birzelio pabaigoje? ar jau zydes jazminai? noriu sale puosti jais..
Vestuviu spalvos: balta, kremine, zalia..
niekaip nesugalvoju del puokstes..man labai grazu austomos..frezijos..o kokios yra zalios geles?
gal ka patarsit?
Nuo spalvu net raibsta galva
Merginos vestuves birzelio pabaigoje? ar jau zydes jazminai? noriu sale puosti jais..
Vestuviu spalvos: balta, kremine, zalia..
niekaip nesugalvoju del puokstes..man labai grazu austomos..frezijos..o kokios yra zalios geles?
gal ka patarsit?
jazminai bus nužydėję. nebent dekoratyviniai dar žydės.
QUOTE(Jurginė @ 2012 05 15, 16:42)
jazminai bus nužydėję. nebent dekoratyviniai dar žydės.
pravalas..o man jie taip kvepia..