Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Jūs čia dažnai patariate kokios puokštės tinka prie pasirinktos suknelės. Aš suknelės dar neišsirinkau, bet norėčiau raudonų rožių. Teko sutikt keletą kreivų žvilgsnių į tokį mano norą. Ar gali būti, kad rožės ne prie kiekvienos suknelės tiks? Man kažkaip rožės asociojuojasi su klasika, kurios prie visko tinka.
Atsakyti
su uogytem:

user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(man_patinka_lietus @ 2012 05 11, 12:23)
Jūs čia dažnai patariate kokios puokštės tinka prie pasirinktos suknelės. Aš suknelės dar neišsirinkau, bet norėčiau raudonų rožių. Teko sutikt keletą kreivų žvilgsnių į tokį mano norą. Ar gali būti, kad rožės ne prie kiekvienos suknelės tiks? Man kažkaip rožės asociojuojasi su klasika, kurios prie visko tinka.

as tai nesuprantu kaip isvis kazkokios geles gali netikt?... g.gif gal vienos pagal nerinius, silueta ir pan. tinka labiau nei kitos, bet visai netiktu netiktu... nesamone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 05 11, 14:52)

Rozes tai beabejo tinka,geriau negu obuoliai biggrin.gif Nes man su obuoliais kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 gegužės 2012 - 13:50
QUOTE(Jurguras @ 2012 05 12, 16:13)
Rozes tai beabejo tinka,geriau negu obuoliai biggrin.gif Nes man su obuoliais kazkaip schmoll.gif

kiekvienam savo mirksiukas.gif jums schmoll.gif , o kazkas iesko, nes user posted image
Atsakyti
Tai taip smile.gif , su obuoliais galima puokstes daryti stalui papuosti
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 05 13, 18:02)

sveikos merginos, labai gražiomis idėjomis čia dalijatės 4u.gif kai anksčiau skaitydavau temą, atrodė, kad klausimų puokštės klausimu neturėsiu, tačiau, pasirodo, viskas visai ne taip kaip maniau... blush2.gif

norėčiau ir aš patarimo: kokios gėlės tiktų nuotakos puokštei, jei jos suknelės krūtinė puošta gėlytėmis plačiais ir neilgais žiedlapiais, panašiais į esančius zzzzzvimt įkeltoje puokštėje? suknelė yra šampano spalvos ir iki kelių... ar ši mano zzzzzvimt pacituota puokštė įmanoma pagaminti gegužės pabaigoje vykstančioms vestuvėms? kaip gėlės vadinasi? o gal prie tokios suknelės tiktų puokštė iš rožių ir frezijų ? o iš gvazdikų (juos dar puoštų ornitog... na, kažkokiomis tai gėlytėmis plačiai išskleistais žiedlapiais) ? unsure.gif dar ir atsparios puokštės norėtųsi....
būkit gerutės, mestelkit kokių idėjų besiblaškančiai paskutinėmis dienomis būsimai nuotakai... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V_0622: 14 gegužės 2012 - 10:06
Sveikos, merginos, gal galėtumėte patarti kokias mėlynas gėles naudoti savo vestuvinei puokštei? Buvau sugalvojus darytis puokštę iš baltų rožių ir smulkiažiedžių žydrių. Bet pasidomėjusi sužinojau, kad žydrės žydi balandžio-birželio mėnesiais, o mano vestuvės bus spalio 6 d. Gal galite patarti kokias nors kitas gėles, bet kad būtų sodriai mėlynos?
Būčiau labai dėkinga!
Atsakyti
QUOTE(Tolmeja @ 2012 05 14, 13:38)
Sveikos, merginos, gal galėtumėte patarti kokias mėlynas gėles naudoti savo vestuvinei puokštei? Buvau sugalvojus darytis puokštę iš baltų rožių ir smulkiažiedžių žydrių. Bet pasidomėjusi sužinojau, kad žydrės žydi balandžio-birželio mėnesiais, o mano vestuvės bus spalio 6 d. Gal galite patarti kokias nors kitas gėles, bet kad būtų sodriai mėlynos?
Būčiau labai dėkinga!

Ramuninės chrizantemos - garantuotai gausite ir garantuotai mėlyna spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 14, 15:39)
Ramuninės chrizantemos - garantuotai gausite ir garantuotai mėlyna spalva  4u.gif

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif
O ar galima tikėtis spalio mėnesį rasti frezijų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tolmeja @ 2012 05 14, 14:47)
Ačiū labai už atsakymą  4u.gif
O ar galima tikėtis spalio mėnesį rasti frezijų?  blush2.gif

Frezijų galite gauti ištisus metus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 14, 17:22)
Frezijų galite gauti ištisus metus  mirksiukas.gif

Kad Jūs žinotumėt, kaip mane pradžiuginot smile.gif
Ačiū