Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Softe24 @ 2012 05 10, 08:17)
Sakykit, ar  būna bijūnų birželio pabaigoje?  smile.gif

Su tai bijūnais išvis slidus reikalas.. doh.gif Bet turėtumėtė gauti jų birželio pradžioje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 10, 09:06)
Su tai bijūnais išvis slidus reikalas.. doh.gif Bet turėtumėtė gauti jų birželio pradžioje  4u.gif

Kodėl slidus? sunku jų gauti? man birželio 29d reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2012 05 10, 09:01)
Kodėl slidus? sunku jų gauti? man birželio 29d reikia smile.gif

aš pati svajojau apie bijūnus wub.gif vestuvės biželio 30d. tai man patarė nebent pirkti olandiškus bijūnus, jie žymiai patvaresni,nei lietuviški. Bet kaina tada apie 100 lt gaunasi puokštei.. 1 bijūnas - 7-8 lt, man brangoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 05 10, 10:23)
aš pati svajojau apie bijūnus  wub.gif  vestuvės biželio 30d. tai man patarė nebent pirkti olandiškus bijūnus, jie žymiai patvaresni,nei lietuviški. Bet kaina tada apie 100 lt gaunasi puokštei.. 1 bijūnas - 7-8 lt, man brangoka  verysad.gif

Aš tai galvoju ne vien iš bijūnų daryti, o maišyti juos su rožėmis. Tai manau pigiau išeitų, o ir puokštė įdomesnė būtų nei vien iš bijūnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 05 10, 11:23)
aš pati svajojau apie bijūnus  wub.gif  vestuvės biželio 30d. tai man patarė nebent pirkti olandiškus bijūnus, jie žymiai patvaresni,nei lietuviški. Bet kaina tada apie 100 lt gaunasi puokštei.. 1 bijūnas - 7-8 lt, man brangoka  verysad.gif

kur tik paklausi vestuvine puokste 100 Lt. del to ja pasidarysiu pati.. ax.gif
Atsakyti
pati darytis nenoriu dėl laiko stokos verysad.gif o kad brangu,tai sutinku.. atrodo žodis "vesuvinė" taaaip užkelia kainą g.gif o kur dar pamergėm,pabroliam ...
Atsakyti

Patarčiau rintis baltą maišytą su spalva: rausva, gelsva, oranžine, kremine, alyvine - visus šiltus atspalvius 4u.gif
[/quote]
o is kokiu geliu patartumete daryti puokste? gal kazkokiu pavyzdziu ikeltumete? vestuves rugpjucio pradzioje..
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 02, 12:03)

Sakykit , o panasios puoksteles purpurines spalvos ar imanoma kur gauti butu Rugsejo antrajai pusei? Niekaip negaliu galutinai apsispresti del spalvines gamos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 10, 20:52)
Sakykit , o panasios puoksteles purpurines spalvos ar imanoma kur gauti butu Rugsejo antrajai pusei? Niekaip negaliu galutinai apsispresti del spalvines gamos  blush2.gif

Taip, pavyktų gauti tiek kalijų, tiek ir rožių, o jurginų jeigu negausite, tai LABAI panašios yra chrizantemytės, tokios tarsi mažesni jurginai 4u.gif
Papildyta:
[quote=saule008,2012 05 10, 16:27]
Patarčiau rintis baltą maišytą su spalva: rausva, gelsva, oranžine, kremine, alyvine - visus šiltus atspalvius 4u.gif
[/quote]
o is kokiu geliu patartumete daryti puokste? gal kazkokiu pavyzdziu ikeltumete? vestuves rugpjucio pradzioje..
[/quote]
user posted image
Didelės foto, tai keliu nuorodą:
Puokštė 1
Puokštė 2
Atsakyti
Paskutinės 3 fantastiškos wub.gif
Atsakyti
Mano vestuves rugsejo viduryje. Kazkaip visai noreciau uogyciu puosteles arba kazko is rojaus obuoliuku... smile.gif Gal kas ka grazaus uzmatet? Maciau grazia gervuogiu puostele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 11 gegužės 2012 - 10:49
QUOTE(perla <3 @ 2012 05 11, 11:49)
Mano vestuves rugsejo viduryje. Kazkaip visai noreciau uogyciu puosteles arba kazko is rojaus obuoliuku... smile.gif  Gal kas ka grazaus uzmatet? Maciau grazia gervuogiu puostele

user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti