Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikos, issirinkau puokstei eustomas, butu idomu suzinoti kaip patvarumas siu geliu. Vestuves liepos menesi ir puokstes i mikrofona nenoreciau. Kazin issilaikytu taip puokste ? smile.gif
Atsakyti
Labas, gal galit padėti ir patarti kokia puokšte darytis suknelė šampaninė, balteliai ryškiai žali ir puokštės norėčiau žalios, bet tarp gėlių nesigaudau vestuvės birželio 2d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 05 08, 10:10)
As niekaip neapsisprendziu del puokstes, visa laik norejau tokio nedidelio burbuliuko su "uodega"pvz kaip buvo Javtoko zmonos. Net zurnala laikiau issisaugojus, bet dabar jau praejo ta banga. Drauges sako jei grazu tai ir uzsisakyk smile.gif Kaip jums tokios puokstes?

Man grazios puokstes su uodegele, as ir planuoju tokia darytis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(LaMa00 @ 2012 05 08, 10:21)
Sveikos, issirinkau puokstei eustomas, butu idomu suzinoti kaip patvarumas siu geliu. Vestuves liepos menesi ir puokstes i mikrofona nenoreciau. Kazin issilaikytu taip puokste ? smile.gif

As irgi zadu is eustomu ir rozyciu daryti blush2.gif
Mano floriste sake, kad jos lepesnes, bet tikrai atlaikys 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kokia puokste pasiulytumete jaunajai, kurios suknele šampano spalvos (suknele pirmoje eileje)

http://www.danguolessalonas.com/karina
Atsakyti
QUOTE(LaMa00 @ 2012 05 08, 10:21)

Lepokos, bet jeigu floristė tinkamai paruoš ir padarys viską, tai puokštelė laikysis. Žinoma, jeigu bus nežmoniškas karštis, turėkite kur ją atgaivinti į vandenėlį 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dovmoo @ 2012 05 08, 10:29)
Labas, gal galit padėti ir patarti kokia puokšte darytis suknelė šampaninė, balteliai ryškiai žali ir puokštės norėčiau žalios, bet tarp gėlių nesigaudau vestuvės birželio 2d.  4u.gif

Efektingiausia žalia spalva yra santinukų, gvazdikų, hypericum ir stambių spygliuotų chrizantemų 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(saule008 @ 2012 05 08, 11:28)
Sveiki, kokia puokste pasiulytumete jaunajai, kurios suknele šampano spalvos (suknele pirmoje eileje)

http://www.danguolessalonas.com/karina

Patarčiau rintis baltą maišytą su spalva: rausva, gelsva, oranžine, kremine, alyvine - visus šiltus atspalvius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 05 08, 09:10)
Kaip jums tokios puokstes?

Turiu omeny kazka tokio,tik burbuliuka gal mazesni:supermamu klubasuser posted image

Kaip jums ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 08 gegužės 2012 - 11:26
QUOTE(Jurguras @ 2012 05 08, 12:25)
Turiu omeny kazka tokio,tik burbuliuka gal mazesni:

Aaa.. tai ta "uodegėlė" pasirodo yra svyranti, kaskadinė puokštė biggrin.gif aš supratau, kad uodegėlės norite tai to ilgo iš smilgų koto tongue.gif
Šioms puokštėms nėra jokios mados, tiesiog paderinama pagal suknelės siluetą 4u.gif
Atsakyti
Tai as ir idejau pvz. O cia va,radau Javtokai 4u.gif Supermamu klubasuser posted image
Papildyta:
QUOTE(mmmune @ 2012 05 08, 12:00)
[
Šioms puokštėms nėra jokios mados, tiesiog paderinama pagal suknelės siluetą  4u.gif [/color][/i]

Mano suknele taip pat su neriniais ilga truputi platejanti i apacia
Atsakyti
Man si labai grazi puokstele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 05 09, 16:01)
Man si labai grazi puokstele  smile.gif

Ideali 4u.gif jei tuokčiaus pavasarį apie kitokią net negalvočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 09, 16:34)
Ideali  4u.gif  jei tuokčiaus pavasarį apie kitokią net negalvočiau smile.gif

Tai vat as irgi, drinks_cheers.gif ,jeigu butu bjunu ar vedrynu tuo laiku... verysad.gif
Atsakyti
Sakykit, ar būna bijūnų birželio pabaigoje? smile.gif
Atsakyti