Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2012 05 06, 17:22)
Vėdrynų liepos mėnesį negausite. Rinkitės purias, lengvas gėlytes:eustomos, pelėžirniai, smulkiažiedžiai gvazdikėliai, smulkiažiedės rožytės, frezijos  4u.gif Aišku, galite neaplenkti ir klasikos  mirksiukas.gif

ačiū už patarimus 4u.gif smile.gif gal kokių pavyzdžiukų galėtumėte įkelti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 06, 17:22)
Vėdrynų liepos mėnesį negausite. Rinkitės purias, lengvas gėlytes:eustomos, pelėžirniai, smulkiažiedžiai gvazdikėliai, smulkiažiedės rožytės, frezijos  4u.gif Aišku, galite neaplenkti ir klasikos  mirksiukas.gif

As biski isikisiu...O pelezirniu rasiu rugpjuti? Gerai jos laikosi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 05 06, 22:30)
As biski isikisiu...O pelezirniu rasiu rugpjuti? Gerai jos laikosi?  mirksiukas.gif

Na rugpjūtį gal kiek sunkiau...Šiaip tai toks vijoklinis augaliukas, panašiai kaip žirniai vyniojasi ant kokios tvoros ir auga žydi jie negausiai biggrin.gif Pernai buvau pasisodinusi jų, na tai į vasaros galą jie jau toki pasidėvėję gaunasi blush2.gif O dėl jų patvarumo tai geriau su jias komponuojant puokštę naudoti "mikrafoną" smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos merginos, niekaip negaliu issirinkti puokstes blush2.gif tiksliau, jau net nezinau kas tiktu.. gal jus turit kokiu patarimu? mano suknele butu tokia: http://www.weddingsh...Kimberly-/33320
beje, mano vestuves bus rugpjucio gale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seinty: 07 gegužės 2012 - 16:23
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 05 07, 17:55)

labai grazu wub.gif o kas cia per geles antroj nuotraukoj, su juodu viduriuku?? jos man atrodo kaip netikros blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 gegužės 2012 - 13:51
QUOTE(seinty @ 2012 05 07, 18:41)
o kas cia per geles antroj nuotraukoj, su juodu viduriuku?? jos man atrodo kaip netikros blush2.gif

anemonai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2012 05 07, 19:30)
anemonai  smile.gif

o ju baltu buna? apie geles visai nenusimanau blush2.gif labai grazios pukstes, bet noretusi, kad nebutu tiek spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seinty @ 2012 05 07, 21:24)
o ju baltu buna?

http://www.google.lt...p...024&bih=629

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seinty @ 2012 05 07, 18:41)
labai grazu wub.gif  o kas cia per geles antroj nuotraukoj, su juodu viduriuku?? jos man atrodo kaip netikros blush2.gif

Čia jos ir yra netikros, bet anemonai pavasario gėlė mirksiukas.gif
Atsakyti
As niekaip neapsisprendziu del puokstes, visa laik norejau tokio nedidelio burbuliuko su "uodega"pvz kaip buvo Javtoko zmonos. Net zurnala laikiau issisaugojus, bet dabar jau praejo ta banga. Drauges sako jei grazu tai ir uzsisakyk smile.gif Kaip jums tokios puokstes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguras: 08 gegužės 2012 - 09:11