Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

O vedrynu rugsejo pradzioj buna?
Atsakyti
QUOTE(mmileta @ 2012 05 03, 16:01)
user posted image

Labai grazi puokste, tokia sodri spalva, kad net pati tokios uzsinorejau  biggrin.gif  biggrin.gif

Maaaanooo! Neduosiu ph34r.gif nono.gif

lotuliukas.gif o jei rimtai fanstastiska puokstele - apie kitokia jau ir nebegalvoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmileta @ 2012 05 03, 17:01)
Labai grazi puokste, tokia sodri spalva, kad net pati tokios uzsinorejau  biggrin.gif  biggrin.gif

tikrai labai graži bigsmile.gif jau spalvos sodrumas bigsmile.gif
Atsakyti
O vedrynu buna rugsejo pradzioj?
Atsakyti
laba norejau paklausti kokia puokste tiktu prie sios sukneles http://www.google.lt...n...x=122&ty=53
galvoju apie vedrynu puokste. vestuves bus liepos 6 diena. ar kazka kita patartumete? aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 05 03, 20:47)
O vedrynu buna rugsejo pradzioj?

sorry pasikartojau
Atsakyti

Maaaanooo! Neduosiu ph34r.gif nono.gif
lotuliukas.gif o jei rimtai fanstastiska puokstele - apie kitokia jau ir nebegalvoju ax.gif
[/quote]

Sakykit gal zinote kiek panasiai si mano isimyleta puokstele galetu kainuoti? Ir kazi ka jaunajam i atlapa - jurginas juk labai didelis blush2.gif o roze, kazkaip zavesys dingsta ...
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 05 03, 19:21)
Sveikos. Klausiu tu kurios planuoja puokste darytis pacios.. Kaip zadat pirkt gelytes? Is vakaro, padaryt puokstele, pamerkt iki ryto, ar kaip? Ir dar ar reik kazkuom ja nupukrst, kad islaikytu bent puse dienos? Nes man is esmes ta puokste tik baznycioje reikalinga, paskui nelabai zadu ja visa diena tampytis, turbut gules masinoj numesta blush2.gif
Beje cia lyg ir frezijos? Kiek suprantu lyg snekejot, kad jos gerai laiko?

sveika smile.gif as ruosiuosi daryti taip, kad is vakaro diena nusipirksiu geles, o puokste darysiu diena, nes nekarta esu gavus dovanu, ar nusipirkus geliu is vakaro, o ryte radus keleta nuvytusiu, ar bent apvytusiu g.gif nors is vakaro visos atrode vienodos, be jokio pozymio, kad paskutinioji joms arteja g.gif kaskaip ryte jauciu ir taip to laiko mazai bus, kad dar lakstyti po turgelius, parduotuves ieskoti geliu doh.gif o seip manau issilaikys puse dienos, jei tvirtos geles bus, ne kokios tulpes, kurios gave silumos, tuoj issikleis kiek tik begali ir negrazi puokste gausis g.gif juk galima ir masinoje i koki kampuka isitaisyti vandens, ar bent is butelio sudrekiti geles ir jos turetu laikytis g.gif
Papildyta:
va db dar klausimuka turiu, gal kuri galit paaiskinti kaip padaryti jaunikiui i atlapa ta gelyte? kokiu priemoniu reikia? kaip prisegti ta gelyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 05 03, 19:21)
Sveikos. Klausiu tu kurios planuoja puokste darytis pacios.. Kaip zadat pirkt gelytes? Is vakaro, padaryt puokstele, pamerkt iki ryto, ar kaip? Ir dar ar reik kazkuom ja nupukrst, kad islaikytu bent puse dienos? Nes man is esmes ta puokste tik baznycioje reikalinga, paskui nelabai zadu ja visa diena tampytis, turbut gules masinoj numesta blush2.gif

Sveika,
Aš taip pat gėlytes pati ruošiuos (iš puokštei ir stalų papuošimams) smile.gif iš vakaro galvoju turgely jurginų nusipirkti, mama pasodins man linų, tai rugsėjo mėnesį turėtų būti nužydėję ir sėklytes sukrovęuser posted image va tokie.
Tai dar nenusprendžiau ar vien linus pasiimti ar miksuoti juos su jurginais.
Bet mano puokštelė tai super paprasta bus, tai aš vestuvių rytą ją susirišiu ir tiek žinių smile.gif
o vyrui butonjerę darysi irgi? aš tai ne biggrin.gif apseis biggrin.gif

youtubėjuje yra pavyzdukų, kaip daryt gėlytes į atlapą
http://www.youtube.c...h?v=qzcXLEWSZFQ pvz
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksaklaupė: 04 gegužės 2012 - 07:20
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 03, 23:05)
Sakykit gal zinote kiek panasiai si mano isimyleta puokstele galetu kainuoti? Ir kazi ka jaunajam i atlapa - jurginas juk labai didelis  blush2.gif  o roze, kazkaip zavesys dingsta ...

kaip ir visos vestuvines puokstes biggrin.gif apie 100-150 Lt g.gif

o ten, be roziu ir jurginu, dar ir kalija matau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 05 04, 08:16)
Sveika,
Aš taip pat gėlytes pati ruošiuos (iš puokštei ir stalų papuošimams) smile.gif iš vakaro galvoju turgely jurginų nusipirkti, mama pasodins man linų, tai rugsėjo mėnesį turėtų būti nužydėję ir sėklytes sukrovęuser posted image va tokie.
Tai dar nenusprendžiau ar vien linus pasiimti ar miksuoti juos su jurginais.
Bet mano puokštelė tai super paprasta bus, tai aš vestuvių rytą ją susirišiu ir tiek žinių smile.gif
o vyrui butonjerę darysi irgi? aš tai ne  biggrin.gif apseis biggrin.gif

youtubėjuje yra pavyzdukų, kaip daryt gėlytes į atlapą
http://www.youtube.c...h?v=qzcXLEWSZFQ pvz

aciukas 4u.gif
Atsakyti
sakykite o imanoma rasti melynu vilkdagiu ?maciau tik violetinius..ir kaip del melynu roziu.kur ieskoti ? g.gif
Atsakyti