Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(panterra9 @ 2012 05 02, 10:59)
Laba dienele  ax.gif

Sakykit gal turetumete pasiulymu Rugsejo antrosios puses vestuvems? Noriu kazko ryskaus - raudono vyno spalvos  mirksiukas.gif  Glezna puokstele man netiktu, nes pati esu labai auksta ir ne nendrele  su apvalumais  blush2.gif

user posted image user posted image
Papildyta:
truputi ne i tema, bet tuo paciu ir truputi i tema... siandien "Panoramoj" maciau roziu ale paroda buvo... gal 100 skirtingu rusiu rozes parodytos. kam idomu galit uzsukt paziuret, gal kokiu minciu geru ir savai puokstei kils ax.gif
Atsakyti
sakykit,o gal zinot kaip gvazdikai,ar jie ilgai issilaikytu,nepradetu vysti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 05 02, 19:43)
sakykit,o gal zinot kaip gvazdikai,ar jie ilgai issilaikytu,nepradetu vysti?  ax.gif

Gvazdikai LABAI patvari gėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 04 30, 16:18)
user posted image [img]

nu sakes! Grozis paprastume 4u.gif Labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 02, 19:50)
Gvazdikai LABAI patvari gėlė  smile.gif

tada super,pagaliau zinau kokios puokstes noriu thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal galite papasakoti kokios gelytes panasios i eustomas, viedrynus zydi Liepos men pabaigoje? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaily: 03 gegužės 2012 - 08:47
QUOTE(Jurguras @ 2012 05 02, 19:57)
nu sakes! Grozis paprastume 4u.gif Labai grazu smile.gif

Pasaka smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 05 03, 09:45)
Sveiki,
Gal galite papasakoti kokios gelytes panasios i eustomas, viedrynus zydi Liepos men pabaigoje?  blush2.gif

Eustomų gausite be problemų liepos mėnesį 4u.gif
Atsakyti

user posted image

Labai grazi puokste, tokia sodri spalva, kad net pati tokios uzsinorejau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Klausiu tu kurios planuoja puokste darytis pacios.. Kaip zadat pirkt gelytes? Is vakaro, padaryt puokstele, pamerkt iki ryto, ar kaip? Ir dar ar reik kazkuom ja nupukrst, kad islaikytu bent puse dienos? Nes man is esmes ta puokste tik baznycioje reikalinga, paskui nelabai zadu ja visa diena tampytis, turbut gules masinoj numesta blush2.gif
Beje cia lyg ir frezijos? Kiek suprantu lyg snekejot, kad jos gerai laiko?
Atsakyti
pas mane frezijomis stalas buvo nupuostas (vestuviu diena is ryto mama turgely nupirko), tai po visko surinkau i viena kruva ir nusiveziau namo... blush2.gif dar namie man jos virs savaites zydejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa @ 2012 05 03, 18:21)
Sveikos. Klausiu tu kurios planuoja puokste darytis pacios.. Kaip zadat pirkt gelytes? Is vakaro, padaryt puokstele, pamerkt iki ryto, ar kaip? Ir dar ar reik kazkuom ja nupukrst, kad islaikytu bent puse dienos? Nes man is esmes ta puokste tik baznycioje reikalinga, paskui nelabai zadu ja visa diena tampytis, turbut gules masinoj numesta blush2.gif

Man irgi labai įdomu. Aš t.p. galvoju darytis puokštę pati. Aišku reiks paeksperimentuoti vasarą su gėlėm smile.gif bet gal yra koks patarimas? Ar papurkšti kokiu laku, kad ilgiau laikytų g.gif gal kas gali pasidalinti patarimais, patirtimi ax.gif
Atsakyti