apie bijunus jau daug rasyta
bet ziedo kaina taip ir neuzfiksavau
vestuves birzelio 1 d. noriu baltu bijunu , kokia gali buti bijuno kaina ?
noriu puokstes gal is kokiu 9 prasiskelidusiu ziedu
kokia galetu buti puokstes kaina?
Sveika mmmune norejau paklausti ar rugpjucio viduryje buna dar gerberu arba saulegrazu? noreciau pamergiu puokstese naudoti arba gerberas arba saulegrazas, neapsisprendziu tai ir galvoju kokios is siu geliu dar bus rugpjucio viduryje. Aciu is anksto
QUOTE(Renalta @ 2012 03 16, 12:29)
apie bijunus jau daug rasyta
Na va iškasiau savo seną vieną informaciją iš pernai metų bijūnų pirkimo. Jeigu nemaišau tai balandžio gale bijūno žiedas kainavo 8 Lt vienetas. Birželį kaina gali pakristi, bet šiaip kaina svyruoja 6-15 Lt intervale, kadangi galioja ta pati Olandų taisyklė kaip ir visoms gėlėms. Kiekvieną vežimą kaina gali skirtis, ir ji sužinoma tik perkant gėlės. Pvz.: Jums floristė gali pasakyti, kad vieno kaina bus maždaug 7 Lt, bet parvažiuos gėlės ir vienas bijūnas kainuos 12 Lt, ir tada ką, ji skambina Jums ir sako, kad tokia situacija ir finale Jums kaina nebetinka... Kas belieka: Jums atsisakyti floristės paslaugų paskutiniu metu, moketi tik sutartą sumą arba sumokėti daugiau pagal esamą kainą...O kas floristei: nuostolis arba jeigu susitarsit viskas išsispręs gražiuoju...
Žodžiu apibendrinant galiu pasakyti, kad su ne tokiomis populiariomis ir "einamomis" gėlėmis labai slidus reikalas, tiek užsakovui, tiek ir meistrui..reikia viską labai pasverti ir apsvartyti visus galimus variantus...
Papildyta:
QUOTE(buruziuke @ 2012 03 16, 12:43)
Sveika mmmune norejau paklausti ar rugpjucio viduryje buna dar gerberu arba saulegrazu? noreciau pamergiu puokstese naudoti arba gerberas arba saulegrazas, neapsisprendziu tai ir galvoju kokios is siu geliu dar bus rugpjucio viduryje. Aciu is anksto
Gerberų tikrai būna, o ir saulėgražos jau turėtų prasidėti
Ir aš su klausimuku. Kaip manote ar prie mano išsirinktos suknelės tiks tokia puokštė? O gal geriau kokia nors kita Noriu, kad puokštė butų baltos-žalios spalvos. Vestuvės gegužės 19.
QUOTE(katydid @ 2012 03 16, 13:10)
Ir aš su klausimuku. Kaip manote ar prie mano išsirinktos suknelės tiks tokia puokštė? O gal geriau kokia nors kita Noriu, kad puokštė butų baltos-žalios spalvos. Vestuvės gegužės 19.
Aš manau, kad tikrai tiks. Suknelė klasikinė, prabangi, rožės - amžina klasika ir prabanga, o Hypericum šiek tiek pagyvins ir sušvelnins visą įvaizdį
Bet čia tik mano nuomonė, kitos gal mnao kitaip ???
QUOTE(katydid @ 2012 03 16, 13:10)
labai labai
D4kui labai visoms Nuraminot mane
mmmune dar norejau paklausti taves kokia puokste tiktu prie mano sukneles, niekaip neissirenku, nes net neisivaizduoju kokia galetu ziuretis prie jos? mano pamergytes bus gelvos spalvos suknytemis, bet as abejoju kad prie mano sukneles deretu kazkas spalvoto, gal labiau balta turetu buti. Gal galetum kokiu pavyzduku ikelti
O suknyte tai antra is eiles, nemoku foto ikelti tai ikeliu nuoroda
http://www.birutessa...ttero-2011.html
QUOTE(buruziuke @ 2012 03 17, 13:29)
mmmune dar norejau paklausti taves kokia puokste tiktu prie mano sukneles, niekaip neissirenku, nes net neisivaizduoju kokia galetu ziuretis prie jos? mano pamergytes bus gelvos spalvos suknytemis, bet as abejoju kad prie mano sukneles deretu kazkas spalvoto, gal labiau balta turetu buti. Gal galetum kokiu pavyzduku ikelti
Ta gėlė ant liemens kiek pavyko įžiūrėti lygtais kažkas panašaus tarp bijūno ir rožės Suknelė nėra per daug priblizginta, kažkuo apkrauta, bet tas liemens dekoras šiek tiek įtakoja gėles manau... Tai idealiausiai būtų paparstai rišta baltų bijūnų puokštė arba gražių stambių rožių... kažkas kitas man nelabai limpa... Spalvos taip pat nesinorėtų įmaišyti, kadangi juosmens dekoras sidabrinis, tai gelsvos gėlės nelabai... O pamerges prisiderinsite pagal savo puokštę jau
Ir dar ne įtemą: pamačiau trečią suknelė šalia Jūsiškės... sakiau, tekėčiau dabar - tai tik ją rinkčiausi...
Aciu labai, as kazka panasaus ir galvojau i rozes ar bijunus, o ta gele ant juosmens man panasiausia i bijuna yra
Papildyta:
Beja ta trecia suknele salia manosios yra laaabai nepatogi, as ja matavausi, bet nelikau suzaveta, o ir realybeje ne tokia grazi atrodo
Papildyta:
QUOTE(buruziuke @ 2012 03 17, 13:05)
Aciu labai, as kazka panasaus ir galvojau i rozes ar bijunus, o ta gele ant juosmens man panasiausia i bijuna yra
Beja ta trecia suknele salia manosios yra laaabai nepatogi, as ja matavausi, bet nelikau suzaveta, o ir realybeje ne tokia grazi atrodo