Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

ar dera rožės su gvazdikais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 04 30, 17:06)
ar dera rožės su gvazdikais?  g.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lyg ir dera? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 04 30, 17:18)

super bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 gegužės 2012 - 13:52
gvazdikai su rozemis tikrai super atrodo thumbup.gif noriu,noriu... wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 05 01, 13:00)
gvazdikai su rozemis tikrai super atrodo  thumbup.gif  noriu,noriu... wub.gif  biggrin.gif

Bet man dar norisi kažko smulkaus papaildomo šalia, kad gautųsi vientisesnė puokštė. Va pavyzdžiuose yra kaip tik dėta gybsofilija, hypericum, galiam kelių dydžių rožes pamiksuoti smile.gif manau taip dailiau būtų 4u.gif
Atsakyti
Turbūt jau kažkada aptarėt, bet jei nesunku pasakykit jei žinot kokios gėlės žydi rugpjūtį. Domina baltai žalia puokštė.
Atsakyti
Laba dienele ax.gif

Sakykit gal turetumete pasiulymu Rugsejo antrosios puses vestuvems? Noriu kazko ryskaus - raudono vyno spalvos mirksiukas.gif Glezna puokstele man netiktu, nes pati esu labai auksta ir ne nendrele su apvalumais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 02, 10:59)
Laba dienele  ax.gif

Sakykit gal turetumete pasiulymu Rugsejo antrosios puses vestuvems? Noriu kazko ryskaus - raudono vyno spalvos  mirksiukas.gif  Glezna puokstele man netiktu, nes pati esu labai auksta ir ne nendrele  su apvalumais  blush2.gif

Na tuomet rinkitės tvirtas, stabilias gėles:kalijos, rožės, chrizantemos, gvazdikai, jurginai...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
laba diena .sakykite, o kaip pakalnutes issilaiko? drauge sako pora val ir nuleipsta ar tikrai?
Atsakyti
zzzzzvimt,
dera, ir netgi labai wub.gif

dar patarimo noriu.. pamergės bus su violetinėmis suknelėmis,ką įkomponuoti violetinio prie gvazdikų ir rožių ? gal frezijas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 05 02, 12:03)

Oi antra ir trecia kokios grazios wub.gif O kas per geles? Lygtai jurginai antrojoje ir kalijos berods trecioje?

Nors as tokia gelininke .... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 02 gegužės 2012 - 14:56
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 02, 15:55)
Oi antra ir trecia kokios grazios  wub.gif O kas per geles? Lygtai jurginai antrojoje ir kalijos berods trecioje?

Nors as tokia gelininke ....  blush2.gif

Jūs visiškai teisi dėl gėlių rūšių puokštėse thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Grantee @ 2012 05 02, 15:47)
zzzzzvimt,
dera, ir netgi labai  wub.gif 
dar patarimo noriu.. pamergės bus su violetinėmis suknelėmis,ką įkomponuoti violetinio prie gvazdikų ir rožių ? gal frezijas?  blush2.gif

Jeigu reikia tikros tamsios violetinės - galite eustomas, irisus, jacintus, tulpes.
Jeigu alyvinės - frezijos, rožės, eustomos
Jeigu violetinės labiau link ciklameno - gvazdikai, frezijos 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 02, 13:45)
laba diena .sakykite, o kaip pakalnutes issilaiko? drauge sako pora val ir nuleipsta ar tikrai?

Taip
Atsakyti