ar dera rožės su gvazdikais?
gvazdikai su rozemis tikrai super atrodo noriu,noriu...
QUOTE(saulyte** @ 2012 05 01, 13:00)
gvazdikai su rozemis tikrai super atrodo noriu,noriu...
Bet man dar norisi kažko smulkaus papaildomo šalia, kad gautųsi vientisesnė puokštė. Va pavyzdžiuose yra kaip tik dėta gybsofilija, hypericum, galiam kelių dydžių rožes pamiksuoti manau taip dailiau būtų
Turbūt jau kažkada aptarėt, bet jei nesunku pasakykit jei žinot kokios gėlės žydi rugpjūtį. Domina baltai žalia puokštė.
Laba dienele
Sakykit gal turetumete pasiulymu Rugsejo antrosios puses vestuvems? Noriu kazko ryskaus - raudono vyno spalvos Glezna puokstele man netiktu, nes pati esu labai auksta ir ne nendrele su apvalumais
Sakykit gal turetumete pasiulymu Rugsejo antrosios puses vestuvems? Noriu kazko ryskaus - raudono vyno spalvos Glezna puokstele man netiktu, nes pati esu labai auksta ir ne nendrele su apvalumais
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 02, 10:59)
Laba dienele
Na tuomet rinkitės tvirtas, stabilias gėles:kalijos, rožės, chrizantemos, gvazdikai, jurginai...
laba diena .sakykite, o kaip pakalnutes issilaiko? drauge sako pora val ir nuleipsta ar tikrai?
zzzzzvimt,
dera, ir netgi labai
dar patarimo noriu.. pamergės bus su violetinėmis suknelėmis,ką įkomponuoti violetinio prie gvazdikų ir rožių ? gal frezijas?
dera, ir netgi labai
dar patarimo noriu.. pamergės bus su violetinėmis suknelėmis,ką įkomponuoti violetinio prie gvazdikų ir rožių ? gal frezijas?
QUOTE(mmmune @ 2012 05 02, 12:03)
Oi antra ir trecia kokios grazios O kas per geles? Lygtai jurginai antrojoje ir kalijos berods trecioje?
Nors as tokia gelininke ....
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 02, 15:55)
Oi antra ir trecia kokios grazios O kas per geles? Lygtai jurginai antrojoje ir kalijos berods trecioje?
Jūs visiškai teisi dėl gėlių rūšių puokštėse
Papildyta:
QUOTE(Grantee @ 2012 05 02, 15:47)
zzzzzvimt,
dera, ir netgi labai
dera, ir netgi labai
Jeigu reikia tikros tamsios violetinės - galite eustomas, irisus, jacintus, tulpes.
Jeigu alyvinės - frezijos, rožės, eustomos
Jeigu violetinės labiau link ciklameno - gvazdikai, frezijos
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2012 05 02, 13:45)
laba diena .sakykite, o kaip pakalnutes issilaiko? drauge sako pora val ir nuleipsta ar tikrai?
Taip