Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(MonCheri @ 2012 04 27, 16:52)
va noreciau kazko panasaus i sia puoskte .Suknele lengva,laisva po krutine.
Is ko si puokste?
Ka gauciau is geliu liepos pabaigoj ,gal kokiu pvz turit ? wub.gif

cia bijunai, tai ju liepos gale greiciausiai nera g.gif nes paprastai jie nuzydi birzelio menesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 04 27, 19:56)
cia bijunai, tai ju liepos gale greiciausiai nera  g.gif  nes paprastai jie nuzydi birzelio menesi  g.gif

doh.gif tai reikia kazka kito galvot g.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau jusu patarimo, kokia puokste rinktis prie sitos sukneles, tik suknele bus balta :
http://www.facebook....8...e=3
Atsakyti
QUOTE(mazge24 @ 2012 04 29, 16:37)
Laba diena, noreciau jusu patarimo, kokia puokste rinktis prie sitos sukneles, tik suknele bus balta :
http://www.facebook....8...e=3

Galite mėginti derinti kažką panašiai "garbanoto" kaip suknelės volanai smile.gif Dailu pilnavidurės eustomos, pelėžirniai, bijūnai, vėdrynai (primintų dekoro gėles), gvazdikai 4u.gif O pats puokštės stilius tai gali būti pusrutulio formos arba kaskadinė, ergi stipriai ilga, bet pati kaskada tokai visai glenutė ir reta, toks ažūrinis įspūdis turi susidaryti 4u.gif
Atsakyti
O mane labai domina ar rugpjūčio vidury jau bus jurginų? Ši gėlė labai paprasta ir sava. Tuo ji man ir patinka. O kaip netikėtai.. nuostabiai atrodo puokštėj wub.gif

Ir dar neatkreipiau dėmesio, ar jų tokių spalvų (pastelinių) būna prekyboj g.gif reik tikėtis rasiu smile.gif nes antra ft iš LT puslapio

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 7-tulpės: 29 balandžio 2012 - 19:08
QUOTE(7-tulpės @ 2012 04 29, 20:04)

Mano vestuves rugpjucio pabaigoje tai dabar vis galvoju kokias geles rinktis,kuriu norejau tokiu metu jau nera,o vat jusu geles-jurginai super atrodo thumbup.gif tikiuos ju tokiu metu buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 15 gegužės 2012 - 13:52
QUOTE(mmmune @ 2012 04 29, 16:17)
Galite mėginti derinti kažką panašiai "garbanoto" kaip suknelės volanai  smile.gif Dailu pilnavidurės eustomos, pelėžirniai, bijūnai, vėdrynai (primintų dekoro gėles), gvazdikai  4u.gif O pats puokštės stilius tai gali būti pusrutulio formos arba kaskadinė, ergi stipriai ilga, bet pati kaskada tokai visai glenutė ir reta, toks ažūrinis įspūdis turi susidaryti  4u.gif

aciu, reikes paziureti pavyzdziu
Atsakyti
QUOTE(7-tulpės @ 2012 04 29, 20:04)
O mane labai domina ar rugpjūčio vidury jau bus jurginų? Ši gėlė labai paprasta ir sava. Tuo ji man ir patinka. O kaip netikėtai.. nuostabiai atrodo puokštėj  wub.gif

Jau turėtų būti jurginų. Bet galiu pasakyti, kad yra LABAI LABAI į jurginus (tuos mažuliukus) panašios chrizantemos (niu žinokit identiškos beveik) taip, kad galima ir su jomis suktis jeigu ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 04 29, 16:17)
Galite mėginti derinti kažką panašiai "garbanoto" kaip suknelės volanai  smile.gif Dailu pilnavidurės eustomos, pelėžirniai, bijūnai, vėdrynai (primintų dekoro gėles), gvazdikai  4u.gif O pats puokštės stilius tai gali būti pusrutulio formos arba kaskadinė, ergi stipriai ilga, bet pati kaskada tokai visai glenutė ir reta, toks ažūrinis įspūdis turi susidaryti  4u.gif

dauguma jūsų isvardytų gėliu,manau, liepos pabaigoje nebebus,esu žema ir smulki.Tai galvoju, kad tiktu puokštė pusrutulio formos.Norėčiau kažko su rožėm, kaip šita:
http://www.google.lt...29,r:5,s:0,i:71
Ar man tiktu?
Atsakyti
QUOTE(mazge24 @ 2012 04 29, 21:34)
dauguma jūsų isvardytų gėliu,manau, liepos pabaigoje nebebus,esu žema ir smulki.Tai galvoju, kad tiktu puokštė pusrutulio formos.Norėčiau kažko su rožėm, kaip šita:
http://www.google.lt...29,r:5,s:0,i:71
Ar man tiktu?

Tai klasikinė puokštė - ji tinka prie visko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 04 29, 20:37)
Tai klasikinė puokštė - ji tinka prie visko  4u.gif

Ačiū 4u.gif , jei rinkčiaus savo puokštę iš rožių ir eustomų, tai kokias puokštės daryti pamergėm? Vien iš rožių ar maišyti su eustomom?Ar yra oranžinių eustomų?
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 04 29, 20:27)
Jau turėtų būti jurginų. Bet galiu pasakyti, kad yra LABAI LABAI į jurginus (tuos mažuliukus) panašios chrizantemos (niu žinokit identiškos beveik) taip, kad galima ir su jomis suktis jeigu ką  mirksiukas.gif

Gal ir visai nieko būtų, bet aš noriu didelių žiedų jurginų, bet čia jau tas laikas pakoreguos viską, reiks suktis su tuo ką gausim smile.gif
Atsakyti