Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 04 25, 08:18)
o kiek cukraus det i kava? taigi kiek norit tiek dekit... vienai ir 1 ziedo uztenka, kitai 3, o dar kitai 10 reikia, kitai ir 20 gal per mazai... cia jau jusu skonio reikalas. susiraskit kokios puokstes norit ir ziurekit kiek gali jai prireikt  mirksiukas.gif

gerai kitaip paklausiu, kiek ziedu tokioj puokstej? user posted image
arba sitoj
user posted image
nes pati pirksiu geles ir noriu grazios skoningos puokstes, todel nezinau kiek paprastai dedama ziedu, dar su kalijom normaliau, nes nuo akies iskarto matysis, bet va su rozem ir bijunais ir nezinau sad.gif nes neatmetu galimybes, kad man reikes pirkti prekybos centre neskoningas puokstes ir poto jas isardzius daryti normalia, todel ir klausiu ax.gif
Atsakyti
as irgi galvoju puokste darytis pati smile.gif manau paprasciausiai nueisiu i geliu parduotuve ir ten daugmaz susideliosiu kaip turetu mano puokste atrodyti smile.gif manau jums taip pat niekas netrugdys nuejus i geliu parduotuve paimti i rankas kad ir 20 roziu ir pati tada matysit ar tiek uztenka ar jau per daug wink.gif
Papildyta:
beje labai noreciau tokios puokstes kaip pirmoj foto,bet deje kaip suprantu rugpjucio pabaigoj siu geliu nebegausiu verysad.gif
Atsakyti
nes pati pirksiu geles ir noriu grazios skoningos puokstes, todel nezinau kiek paprastai dedama ziedu, dar su kalijom normaliau, nes nuo akies iskarto matysis, bet va su rozem ir bijunais ir nezinau sad.gif nes neatmetu galimybes, kad man reikes pirkti prekybos centre neskoningas puokstes ir poto jas isardzius daryti normalia, todel ir klausiu ax.gif
[/quote]

Aš puokštę ketinu užsakinėti smile.gif tai kiek jau gėlių salonų perėjau, tai darant puokštę iš rožių, kad gražiai atrodytų reikia apie 20 žiedų smile.gif jeigu žinoma papildomai dėti kažkokios žalumos tai ir mažiau užtektų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 25, 09:44)
as irgi galvoju puokste darytis pati smile.gif manau paprasciausiai nueisiu i geliu parduotuve ir ten daugmaz susideliosiu kaip turetu mano puokste atrodyti  smile.gif  manau jums taip pat niekas netrugdys nuejus i geliu parduotuve paimti i rankas kad ir 20 roziu ir pati tada matysit ar tiek uztenka ar jau per daug wink.gif
Papildyta:
beje labai noreciau tokios puokstes kaip pirmoj foto,bet deje kaip suprantu rugpjucio pabaigoj siu geliu nebegausiu  verysad.gif

as ir svajoju, kad kokiam salone gausiu tas geles kokiu noriu, pirmenybe skirsiu bijunams, pirmiausiai as ju ieskosiu, o kai ne lietuvoj gyvenu, tai cia tokiu geliu salonu nera, kaip lietuvoj, daugumoj salonu prekiaujama plastikinemis gelemes unsure.gif db perejus esu apie 10 salonu ir kad normaliai geliu eitu nusipirkti niekur nebuvo, nes gyva gele sunku atrasti doh.gif tik va paguoda, kad maciau mieste yra pardaveju gelemis, tikrai svieziom ir skintom, tai su jais bandysiu tartis del bijunu, kaip tik ju sezonas turetu buti, gal jie tures, arba bent bandysiu pas juos uzsisakyti, jei jie is kaskur kur geles ima vien del manes ju uzsakytu, todel ir klausiu kiek panasiai ju reiketu uzsisakyti drinks_cheers.gif
ir dar klausimas kaip daryti su vyrui skirtos gelytes g.gif jei sakykim puokste is bijunu, tai reiktu ir vyrui prie kostiumo koki zieda prisegti, bet ar neperdideliu ju ziedai g.gif

Vitalyte aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 04 25, 09:58)
ir dar klausimas kaip daryti su vyrui skirtos gelytes  g.gif  jei sakykim puokste is bijunu, tai reiktu ir vyrui prie kostiumo koki zieda prisegti, bet ar neperdideliu ju ziedai  g.gif 

Vitalyte aciukas  4u.gif

reiktu gal imt koki maziau prasiskleidusi ar net vos tik pradejusi skleistis zieda g.gif tik, jei uzsakys geles spec jums, tai klausimas ar tarp ju bus toks ziedas unsure.gif o gal tada kokiu vedrynu galima pakeist, vis panasu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 04 25, 16:18)
reiktu gal imt koki maziau prasiskleidusi ar net vos tik pradejusi skleistis zieda  g.gif tik, jei uzsakys geles spec jums, tai klausimas ar tarp ju bus toks ziedas  unsure.gif o gal tada kokiu vedrynu galima pakeist, vis panasu  ax.gif

vedrynai man ir grazu, bet va ar eitu ju gauti, tai dar kitas klausimas g.gif taiva reikes ziureti, kad mazdaug eitu sutarti, kokius ziedus uzsakytu ir kokius as gauciau g.gif aisku geriausia butu paciai issirinkti ir nusipirkti matant juos bigsmile.gif
Papildyta:
va kokia puokste grazia radau ax.gif user posted image
Atsakyti
mano puokste bus is bijunu kaip pirmoji
paprastumas ir gazumas - du viename thumbup.gif
Atsakyti
gaila kai mano vestuviu diena nebus visu mano megstamiuasiu geliu, nes liepos pabaigoje jos jau nebe zydi sad.gif nei narcizai nei tulpes nei alyvos sad.gif
bet nusprendziau as imti raudonas rozes ir baltas frezijas, manau graziai atrodys smile.gif
http://www.flower-ar...e_bouquet_1.jpg
va kazka tokio noriu smile.gif manau bus grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 04 25, 22:59)
vedrynai man ir grazu, bet va ar eitu ju gauti, tai dar kitas klausimas  g.gif  taiva reikes ziureti, kad mazdaug eitu sutarti, kokius ziedus uzsakytu ir kokius as gauciau  g.gif aisku geriausia butu paciai issirinkti ir nusipirkti  matant juos  bigsmile.gif
Papildyta:
va kokia puokste grazia radau  ax.gif  user posted image

mano tokia puoskte bus is gvazdiku.. smile.gif ir darysiuos pati 4u.gif nes nesiruosiu moket uz 20 gvazdiku 100 lt.. smile.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Renalta @ 2012 04 26, 12:25)
mano puokste bus is bijunu kaip pirmoji 
paprastumas ir  gazumas  - du viename  thumbup.gif

super, deja musu vestuviu diena jau bijunu nebus... todel pasirinkau gvazdikus, nors realiai man kaip gele gvazdikas negrazus, bet juos sudejus i puokste, net nesimato kad tai gvazdikai.. smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akutivo: 26 balandžio 2012 - 12:53
QUOTE(akutivo @ 2012 04 26, 13:52)
mano tokia puoskte bus is gvazdiku.. smile.gif ir darysiuos pati  4u.gif  nes nesiruosiu moket uz 20 gvazdiku 100 lt.. smile.gif  g.gif
Papildyta:
super, deja musu vestuviu diena jau bijunu nebus... todel pasirinkau gvazdikus, nors realiai man kaip gele gvazdikas negrazus, bet juos sudejus i puokste, net nesimato kad tai gvazdikai.. smile.gif blush2.gif

va man sita puokste ir krito i akis, nes nelabai pasakysi kas per gele bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergyte822 @ 2012 04 26, 11:33)
gaila kai mano vestuviu diena nebus visu mano megstamiuasiu geliu, nes liepos pabaigoje jos jau nebe zydi sad.gif nei narcizai nei tulpes nei alyvos sad.gif
bet nusprendziau as imti raudonas rozes ir baltas frezijas, manau graziai atrodys smile.gif

grazi puokste thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte822 @ 2012 04 26, 11:33)

man grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 04 25, 09:38)
gerai kitaip paklausiu, kiek ziedu tokioj puokstej? user posted image

va noreciau kazko panasaus i sia puoskte .Suknele lengva,laisva po krutine.
Is ko si puokste?
Ka gauciau is geliu liepos pabaigoj ,gal kokiu pvz turit ? wub.gif
Atsakyti