Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Deima_Di @ 2012 04 18, 21:02)
va tokia butu tobula, einu ieskot kas tie anemonai  blush2.gif ir kur ju gauti  4u.gif

Anemonai pavasarines geles. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 04 19, 09:03)
Anemonai pavasarines geles. ax.gif

ech, tada neiseis.. man liepai reikia verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mano vestuves rugpjucio 31 diena, svajoju apie melynu hortenziju puokste... ar tokiu metu dar ju sezonas? Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Vestuves planuoju rugsejo gale. Kokios yra sezones geles tam laikotarpiui, apart roziu 4u.gif
Atsakyti
suzinojau, kad mano svajoniu puokstes neiseis pasidaryti, nes birzeli nebebus narcizu nei Lietuvelej, nei Olandijoj... verysad.gif kokia alternatyva mergytes pasiulytumet? norejau tokios lengvos, paprastos, romantiskos geltonos puokstes...
Atsakyti
Gal kas zino kaip vedrynai arba bijunai laikosi plaukuose? Puoksteje bus viena is situ geliu. Ar labai jos lepios jei det i plaukus?
Arba gal galit pasiulyti ka kito deti kad ziedai butu gan stambus. Roziu nenoriu.
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzez @ 2012 04 19, 20:42)
Labas vakaras, mano vestuves rugpjucio 31 diena, svajoju apie melynu hortenziju puokste... ar tokiu metu dar ju sezonas? Aciu uz atsakyma smile.gif

Na šiaip tai jau nesezonas, bet gal dar kaip nors ir susimedžiotumėte jas..bet kokiu atveju pasimąstykite atsarginį variantą blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 04 20, 10:37)
Sveikos,
Vestuves planuoju rugsejo gale. Kokios yra sezones geles tam laikotarpiui, apart roziu 4u.gif

Kardeliai, jurginai, lelijos, kalijos, gerberos, saulėgrąžos, eustomos, acidanteros, gali parvežti ir tulpių netyčiom, irisų (na būna pasitaiko netikėtų variantų), chrizantemos, antūriai, orchidėjos: vanda, cymbidium, dendrobium, phaleanopsis...
Papildyta:
QUOTE(ssiimmaa @ 2012 04 20, 11:12)
suzinojau, kad mano svajoniu puokstes neiseis pasidaryti, nes birzeli nebebus narcizu nei Lietuvelej, nei Olandijoj...  verysad.gif kokia alternatyva mergytes pasiulytumet? norejau tokios lengvos, paprastos, romantiskos geltonos puokstes...

Rinkitės frezijas, jos visuomet puiki alternatyva, kai reikia, kažko, trapaus, lengvo, romantiško..arba galima pilnavidures šampanines eustomas...galite ir geltonas mažytes ramunines chrizantemas....variantų tikrai yra, žiūrint, kas Jums pačiai mieliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kysa000 @ 2012 04 20, 11:19)
Gal kas zino kaip vedrynai arba bijunai laikosi plaukuose? Puoksteje bus viena is situ geliu. Ar labai jos lepios jei det i plaukus?
Arba gal galit pasiulyti ka kito deti kad ziedai butu gan stambus. Roziu nenoriu.
aciu smile.gif

Tiek vėdrynai, tiek ir bijūnai yra lepios gėlės. Žiūrint kiek Jums reikės, kad plaukuose gėlė išbūtų daili, šiaip vėdrynus galite dėtis, jie smulkesni ir šiek tiek ilgiau išsilaikys plaukuose, nes dar eigoje skleisis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios. Pasirodysiu, kokia buvo mano puokštė. Floristei pasakiau, kad noriu iš frezijų ir visas spalvas jau ji paderino pati. Esu labai patenkinta šia puokšte, tad dalinuosi kartu su Jumis, galbūt kažką suviliosiu smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos smile.gif db iskilo toks klausimas, galvoju darytis pati puokste ir mastau kiek ziedu gali reiketi jai blush2.gif domina Roziu, bijunu, kaliju puokstes rolleyes.gif dekoju is anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
patarkit, kas tiktu prie mano sukneles g.gif
Suknele
http://www.google.lt...t...x=138&ty=82
Noreciau kazko kremines-melynos-rausvos spalvos, gal su frezijomis g.gif
Patarkite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 04 25, 08:06)
sveikos smile.gif db iskilo toks klausimas, galvoju darytis pati puokste ir  mastau kiek ziedu gali reiketi jai  blush2.gif  domina Roziu, bijunu, kaliju puokstes  rolleyes.gif  dekoju is anksto  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o kiek cukraus det i kava? taigi kiek norit tiek dekit... vienai ir 1 ziedo uztenka, kitai 3, o dar kitai 10 reikia, kitai ir 20 gal per mazai... cia jau jusu skonio reikalas. susiraskit kokios puokstes norit ir ziurekit kiek gali jai prireikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ange_ @ 2012 04 24, 22:39)
Sveikos, mielosios. Pasirodysiu, kokia buvo mano puokštė. Floristei pasakiau, kad noriu iš frezijų ir visas spalvas jau ji paderino pati. Esu labai patenkinta šia puokšte, tad dalinuosi kartu su Jumis, galbūt kažką suviliosiu smile.gif

labai miela wub.gif kas ten iesko ivory-melyna-rausva? prasom imkit pavyzdi mirksiukas.gif
Atsakyti