as dar niekaip neapsisprendziu kokiu geliu puoksteje noreciau,man visos geles grazios tik vat roziu jau nenoriu ir noreciau tokios gan spalvingos puokstes gal kas zinot ar lelijos patvarios geles? nesinoretu,kad pradetu ta pacia diena vysti
QUOTE(Tina Les @ 2012 04 18, 09:13)
Gal tikrai panašiausios būtų, dėkui O sakykite, prašau, ar šios gėlytės plaukuose gerai laikysis? Ar jų būna gegužės pradžioje?
Laikysis gerai ir gegužę jų gausite
Papildyta:
QUOTE(antiblond @ 2012 04 18, 09:24)
Mergaites, man reikia PAGALBOS - noriu daryti viena puokstele, rugpjucio pabaigoje . Ir reikalingos uogytes ideti i kompozicija - kokias tuo metu galima gauti? Gal turite foto ar pavadinimu? Padekit...
Rugpjūčio pabaigoje jau gal pavyktų gauti šermukšių, o šiaip tai gautumėte Hypericum: juodų, žalių ir raudonų
Juodos
Raudonos
Žalios
Papildyta:
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 10:00)
as dar niekaip neapsisprendziu kokiu geliu puoksteje noreciau,man visos geles grazios tik vat roziu jau nenoriu ir noreciau tokios gan spalvingos puokstes gal kas zinot ar lelijos patvarios geles? nesinoretu,kad pradetu ta pacia diena vysti
Lelija labai trapi gėlė, ji greitai pasižeidžia, užsilanksto žiedlapiai...
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 10:00)
Man ta pati "problema"
Turbūt, kai užsakinėsiu puokštę, taip ir sakysiu, kad noriu spalvingos ir pasikliausiu floristės skoniu
kadangi as noriu labai paprastutes puokstes tai galvoju pati ja pasidaryti tik vat neissirenku geliu arba tos kurios man patiktu vestuviu diena jau nebezydes
O aš labai myliu baltas rožes, bet noriu jas su kažkuo pamaišyti, bet nežinau kokios gelytes prie ju tiktu
QUOTE(mmmune @ 2012 04 18, 12:48)
Laikysis gerai ir gegužę jų gausite
Ačiū už patarimus
gal kas zinote kokios geles mano idetoj pirmoj foto?
QUOTE(-mercy- @ 2010 04 10, 19:52)
Sveikos prasau jusu pagalbos, noriu draugei-jaunajai padaryti staigmenele ji dievina aguonas, bet deje jei ir zydetu jos vestuviu diena tai neimanoma, nes tik nuskynus ziedas nuleipsta tai va radau geliu rusi anemonai, raudonos spalvos jos atrodo beveik kaip aguonos taigi mano klausimeliai, ar rugpjucio 21 d. imanoma ju rasti? ar is ju daro puokstes? ar atlaikytu vestuves?
stai kazkas panasaus
stai kazkas panasaus
va tokia butu tobula, einu ieskot kas tie anemonai ir kur ju gauti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 17:53)
gal kas zinote kokios geles mano idetoj pirmoj foto?
Balta su alyviniu violetiniu krasteliu? EUSTOMOS
QUOTE(berta75 @ 2012 04 19, 03:47)
Balta su alyviniu violetiniu krasteliu? EUSTOMOS
dekui
Man kilo tokia idėja - kažin, ar gražiai derėtų balti anemonai ir su baltais ornitogalais? Ar gaučiau anemonų gegužės pradžioje - už kelių savaičių vestuvės ?