Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

as dar niekaip neapsisprendziu kokiu geliu puoksteje noreciau,man visos geles grazios lotuliukas.gif tik vat roziu jau nenoriu smile.gif ir noreciau tokios gan spalvingos puokstes smile.gif gal kas zinot ar lelijos patvarios geles? nesinoretu,kad pradetu ta pacia diena vysti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2012 04 18, 09:13)
Gal tikrai panašiausios būtų, dėkui  4u.gif  O sakykite, prašau, ar šios gėlytės plaukuose gerai laikysis? Ar jų būna gegužės pradžioje?

Laikysis gerai ir gegužę jų gausite ax.gif
Papildyta:
QUOTE(antiblond @ 2012 04 18, 09:24)
Mergaites, man reikia PAGALBOS  - noriu daryti viena puokstele, rugpjucio pabaigoje . Ir reikalingos uogytes ideti i kompozicija - kokias tuo metu galima gauti? Gal turite foto ar pavadinimu? Padekit... sad.gif

Rugpjūčio pabaigoje jau gal pavyktų gauti šermukšių, o šiaip tai gautumėte Hypericum: juodų, žalių ir raudonų 4u.gif
Juodos user posted image
Raudonos user posted image
Žalios user posted image

Papildyta:
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 10:00)
as dar niekaip neapsisprendziu kokiu geliu puoksteje noreciau,man visos geles grazios    lotuliukas.gif  tik vat roziu jau nenoriu smile.gif ir noreciau tokios gan spalvingos puokstes smile.gif gal kas zinot ar lelijos patvarios geles? nesinoretu,kad pradetu ta pacia diena vysti  doh.gif

Lelija labai trapi gėlė, ji greitai pasižeidžia, užsilanksto žiedlapiai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 10:00)
as dar niekaip neapsisprendziu kokiu geliu puoksteje noreciau,man visos geles grazios    lotuliukas.gif  tik vat roziu jau nenoriu smile.gif ir noreciau tokios gan spalvingos puokstes smile.gif gal kas zinot ar lelijos patvarios geles? nesinoretu,kad pradetu ta pacia diena vysti  doh.gif

Man ta pati "problema" biggrin.gif
Turbūt, kai užsakinėsiu puokštę, taip ir sakysiu, kad noriu spalvingos ir pasikliausiu floristės skoniu ax.gif
Atsakyti
kadangi as noriu labai paprastutes puokstes tai galvoju pati ja pasidaryti thumbup.gif tik vat neissirenku geliu arba tos kurios man patiktu vestuviu diena jau nebezydes verysad.gif
Atsakyti
O aš labai myliu baltas rožes, bet noriu jas su kažkuo pamaišyti, bet nežinau kokios gelytes prie ju tiktu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 04 18, 12:48)
Laikysis gerai ir gegužę jų gausite  ax.gif

Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 18 balandžio 2012 - 14:12
Sveikos 4u.gif

o kazin aguonų skintų galima kur nors rasti? g.gif
Atsakyti
gal kas zinote kokios geles mano idetoj pirmoj foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-mercy- @ 2010 04 10, 19:52)
Sveikos  4u.gif  prasau jusu pagalbos, noriu draugei-jaunajai padaryti staigmenele  bigsmile.gif  ji dievina aguonas, bet deje jei ir zydetu jos vestuviu diena tai neimanoma, nes tik nuskynus ziedas nuleipsta  unsure.gif  tai va radau geliu rusi anemonai, raudonos spalvos jos atrodo beveik kaip aguonos  bigsmile.gif  taigi mano klausimeliai, ar rugpjucio 21 d. imanoma ju rasti? ar is ju daro puokstes? ar atlaikytu vestuves?
stai kazkas panasaus  thumbup.gif
user posted image

va tokia butu tobula, einu ieskot kas tie anemonai blush2.gif ir kur ju gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte** @ 2012 04 18, 17:53)
gal kas zinote kokios geles mano idetoj pirmoj foto? smile.gif

Balta su alyviniu violetiniu krasteliu? EUSTOMOS
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2012 04 19, 03:47)
Balta su alyviniu violetiniu krasteliu? EUSTOMOS

dekui smile.gif
Atsakyti
Man kilo tokia idėja - kažin, ar gražiai derėtų balti anemonai ir su baltais ornitogalais? Ar gaučiau anemonų gegužės pradžioje - už kelių savaičių vestuvės doh.gif ?
Atsakyti