Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

[quote=Renalta,2012 04 13, 15:52]
suknele labai grazi smile.gif
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 04 13, 17:00)
user posted image

Ši nerealaus grožio.. wub.gif Superinė wub.gif wub.gif wub.gif Ir kur Jums pavyksta rasti tokių pavyzdėlių? blush2.gif
Atsakyti
nematytas variantas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 04 13, 16:00)

wub.gif wub.gif wub.gif nereali.
Atsakyti
sveikos merginos, na padekite ir man.... mano suknute stai si:

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2648

as labai auksta, kuda, sviesiais plaukais zemiau peciu, juos mastau tiesinti tiesiog paprastai, na gal kazkokiam sukuosenos pavidale bet siaip jokiu lizdu ant galvos..
kokia puokstele patartumete man, sukneles spalva ivory, papuosalai bus ranku darbo podidis kaklo papuosalas bei auskariukai..
buciau dekinga uz atsakymus.. smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(redusia @ 2012 04 16, 22:39)
sveikos merginos, na padekite ir man.... mano suknute stai si:

http://www.ebay.com/...984.m1497.l2648

as labai auksta, kuda, sviesiais plaukais zemiau peciu, juos mastau tiesinti tiesiog paprastai, na gal kazkokiam sukuosenos pavidale bet siaip jokiu lizdu ant galvos..
kokia puokstele patartumete man, sukneles spalva ivory, papuosalai bus ranku darbo podidis kaklo papuosalas bei auskariukai..
buciau dekinga uz atsakymus.. smile.gif))

Kaip suprantu visą įvaizdį formuokate klasikinio tipo, tai ir puokštė geriausiai žiūrėsis klasikinė. Jeigu paprasta, purutulio formos - tai idealiausia rožės, jiegu ilgesniu kotu, pabrėžianti suknelės siluetą - kalijos. Žiūrint koks tas Jūsų papuošalas, bet būtų gražu kažką pagal jį poanaudoti puokštės dekorui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 04 17, 09:08)
Kaip suprantu visą įvaizdį formuokate klasikinio tipo, tai ir puokštė geriausiai žiūrėsis klasikinė. Jeigu paprasta, purutulio formos - tai idealiausia rožės, jiegu ilgesniu kotu, pabrėžianti suknelės siluetą - kalijos. Žiūrint koks tas Jūsų papuošalas, bet būtų gražu kažką pagal jį poanaudoti puokštės dekorui  4u.gif

Aciu uz atsakyma, na papuosalu dar neturiu, dar ju nepadare.. roziu - nenoriu.. sad.gif
Atsakyti
Laba diena, gal jūs man patarsite: mano plaukai trumpi todėl kirpėja patarė puošti smulkiomis gyvomis gėlytėmis. Gal žinote, kaip vadinasi tokios smulkios baltos gėlytės su žaliu viduriuku? Sako, kad jos tinkamos į plaukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2012 04 17, 13:32)
Laba diena, gal jūs man patarsite: mano plaukai trumpi todėl kirpėja patarė puošti smulkiomis gyvomis gėlytėmis. Gal žinote, kaip vadinasi tokios smulkios baltos gėlytės su žaliu viduriuku? Sako, kad jos tinkamos į plaukus  4u.gif

Gal su juodu??? Ornitogalai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 04 16, 09:02)
Ši nerealaus grožio.. wub.gif Superinė  wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir kur Jums pavyksta rasti tokių pavyzdėlių?  blush2.gif

visagalis internetas su savo kolega google biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 04 17, 14:30)
Gal su juodu??? Ornitogalai  4u.gif

Gal tikrai panašiausios būtų, dėkui 4u.gif O sakykite, prašau, ar šios gėlytės plaukuose gerai laikysis? Ar jų būna gegužės pradžioje?
Atsakyti
Mergaites, man reikia PAGALBOS - noriu daryti viena puokstele, rugpjucio pabaigoje . Ir reikalingos uogytes ideti i kompozicija - kokias tuo metu galima gauti? Gal turite foto ar pavadinimu? Padekit... sad.gif
Atsakyti