Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Smilla @ 2012 04 03, 16:54)
Kaip ten su tom apyrankem buna?Ar neapsigausiu? NEspaus rankos? bus patogu?Neklius uz rubu?  ax.gif
Gal kas nors pasidalintu realia patirtimi? biggrin.gif

nespaudzia, pakankamai patogu. del kliuvimo uz rubu, tai individualiai... as stengiaus neuzkliudyt, tai ir nekliuvo, bet man vaiku ant ranku laikyt nereikejo g.gif

o tas geles, kur mmmune sako, kad dirbtines, keisciau gardenijom arba vedrynais... ax.gif
Atsakyti
Ka pasiulytumete jei noriu kad geles butu baltos ir zalios ir papuosime ir mano puoksteje? rolleyes.gif kokios geles stalo puokstytem ir jaunosios?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Gal patartumete ax.gif
Mano suknele bus tokia user posted image

Noriu puokstes is kaliju, o ka pamergem daryti, nes galvoju apie apyrankes vietoj puoksteliu, ju sukneliu spalvos bus ruzavos, tai kokias joms gelytes reiktu imti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wipse* @ 2012 04 01, 14:55)
Laba diena,

Prasau patarti,kokia puokste tiktu prie tokio stiliaus sampano spalvos sukneles,tik tos geles ant sukneles bus tamsiai melynos.
user posted image
Labai noreciau kreminiu roziu ir kokio mazo melyno akcento puoksteje.Patarkit ar gera mintis,ar nebus tos melynos salvos per daug? g.gif

Geras 4u.gif
Aš irgi tokia suknele išsinuomavau tik baltą bigsmile.gif
Mano vestuvės bus oranžinės, tai ieškau kažkokių oranžinių gražių gėlyčių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2012 04 03, 22:16)
Kiek aš domėjausi tai čia yra kažkokios dirbtinos gėlės, tik jos specifiškai pagamintos  g.gif

Supratau, vis persigalvoju dėl tų gėlyčių, jau nebenoriu spalvotos. doh.gif Kažkaip norėtųsi, kad būtų pastelinės spalvos. Ir tik vos vos avietinis/rausvas akcentas smile.gif
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 04 04, 00:23)
keisciau gardenijom arba vedrynais...  ax.gif

Juk gardenijų sunku gauti, o manau ir kaina didoka už žiedą būtų, juk jos vazoninės gėlės, ir dar neaišku kada jos žydi. O vėdrynai, gal ir nieko būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2012 04 04, 09:30)
Sveikos merginos smile.gif
Gal patartumete  ax.gif
Mano suknele bus tokia

Noriu puokstes is kaliju, o ka pamergem daryti, nes galvoju apie apyrankes vietoj puoksteliu, ju sukneliu spalvos bus ruzavos, tai kokias joms gelytes reiktu imti?  g.gif

tai darykit apyrankes su rozinem kalijom ax.gif
Atsakyti
Labai daug puokštyčių puokstes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulee @ 2012 04 04, 00:21)
Ka pasiulytumete jei noriu kad geles butu baltos ir zalios ir papuosime ir mano puoksteje?  rolleyes.gif kokios geles stalo puokstytem ir jaunosios?

Tokių spalvų gėlių daug yra, turit rinktis tas, kurias mėgstate ir tas kurias tuo metu ,kada šventė, pavyktų gauti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dzesimbora @ 2012 04 04, 09:30)

Noriu puokstes is kaliju, o ka pamergem daryti, nes galvoju apie apyrankes vietoj puoksteliu, ju sukneliu spalvos bus ruzavos, tai kokias joms gelytes reiktu imti?  g.gif

Gražiausia jeigu mergaitėms taip pat duosite kalijas. Gali būti rausvos, geltonos..o man gražu būtų tik kelios baltos perrišts suknelių spalvos kaspinėlių ir dar apie žiedus papuoštos smilgų sukinukais 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Snaily @ 2012 04 04, 11:54)
Mano vestuvės bus oranžinės, tai ieškau kažkokių oranžinių gražių gėlyčių rolleyes.gif

Efektingą oranžinę spalvą turi rožės, bergeros, chrizantemos, pagal sezoną, vėdrynai, anemonai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
reikia pagalbos. vestuves rugpjucio pabaigoj, o sventes spalva geltona, kokios geles tiktu prie tokios suknutes?
http://www.carnevali...6_1.html#inizio
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image tik be tos lelijos smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kurios geles labiau atsparios viedrynai ar bijunai..noriu siaip is bijunu, bet gazdina, kad issikleis grei jie rankose ir numes lapukus..ka daryti, kad puostele ilgiau lakytusi is ju?
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 04 06, 12:51)
Kurios geles labiau atsparios viedrynai ar bijunai..noriu siaip is bijunu, bet gazdina, kad issikleis grei jie rankose ir numes lapukus..ka daryti, kad puostele ilgiau lakytusi is ju?

Patvarumas abiejų labai panašus, bijūnai tik turi tvirtesnius kotelius, nors skleidžiasi abeji greitai....nieko nepadarysite, kad puokštė ilgiau išsilaiktytų...vienintelė pagalba tai tik "apramstymas" žaluma...bent jau ji neleis visiškai "išsivėpti" žiedams.. blush2.gif
Atsakyti