QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 16, 17:23)
Aciu Cituk Man siaip idomu kiek reikia leistis progesterono ir kuriuo paros metu,tai kiek zinau tu irgi leisies tad paklausinesiu taves
Na,o stilis tikiuosi tau pries audra taip sakant.Tada jau bus sekmingas IVF,laikysiu kumstukus ir kai jau tai tikrai nebebus stilius-meldziu kiekviena vakara kad musu senbuves iseitu is cia-nebezinau gal niekas negirdi mano maldu ar as melstis nemoku.
O kiek jau tu turejai LIT ? O tau leido intralipidus ar imunoglobulina?
Na,o stilis tikiuosi tau pries audra taip sakant.Tada jau bus sekmingas IVF,laikysiu kumstukus ir kai jau tai tikrai nebebus stilius-meldziu kiekviena vakara kad musu senbuves iseitu is cia-nebezinau gal niekas negirdi mano maldu ar as melstis nemoku.
O kiek jau tu turejai LIT ? O tau leido intralipidus ar imunoglobulina?
Klausinek kiek tik nori, viska ka zinosiu atsakysiu
Turejau 1LIT ir 2 Intralipidu dozes. Jau kaip ir aisku kad tikrai turesiu dar 2 LIT'us ir dar bent 2 Intralipidus. Tai vat siai dienai jau turejo buti tikslios dienos aisku o dabar va nezinia
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 16, 17:41)
Tad sekmes kuo didziausios visoms, kad visoms nereikt kankintis, kad seimoj nebutu itampos-kad pagaliau pas mus ateitu laimes valandos.
Tavo maldos tikrai bus isgirstos ir taves laukia didele laime visai netolimoj ateity