Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 16, 17:23)
Aciu Cituk 4u.gif Man siaip idomu kiek reikia leistis progesterono ir kuriuo paros metu,tai kiek zinau tu irgi leisies tad paklausinesiu taves blush2.gif 
Na,o stilis tikiuosi tau pries audra taip sakant.Tada jau bus sekmingas IVF,laikysiu kumstukus ir kai jau  nestuke.gif tai tikrai nebebus stilius-meldziu kiekviena vakara kad musu senbuves iseitu is cia-nebezinau gal niekas negirdi mano maldu ar as melstis nemoku.
O kiek jau tu turejai LIT ? O tau leido intralipidus ar imunoglobulina?

Klausinek kiek tik nori, viska ka zinosiu atsakysiu smile.gif

Turejau 1LIT ir 2 Intralipidu dozes. Jau kaip ir aisku kad tikrai turesiu dar 2 LIT'us ir dar bent 2 Intralipidus. Tai vat siai dienai jau turejo buti tikslios dienos aisku o dabar va nezinia schmoll.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 16, 17:41)
Tad sekmes kuo didziausios visoms, kad visoms nereikt kankintis, kad seimoj nebutu itampos-kad pagaliau pas mus ateitu laimes valandos. 4u.gif

Tavo maldos tikrai bus isgirstos ir taves laukia didele laime visai netolimoj ateity wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 16, 16:41)
Tai va ir man stoga rauna...nuo nezinios...Latvija del tam tikru priezaciu atkrito..bet nesakau kad ten netike medikai,jokiu budu. Tiesiog kazkaip dabar dedu didziules, milziniskas viltis i VK.Apsispresti buvo juodai sunku del klinikos, niekada nemaniau kad bus taip sudetinga-nes nuomoniu ivariu...o kai kurios man asmeniskai savotiskai keistos,pvz.gydytoja labai maloni,gera,superine,svelni ir t.t. nors rezultatu nera bet vistiek einu pas ja.Ai,geriau paverksiu,sutikciau buti iskoliota,apspjaudita ir kitaip pazeminta kad tik pagaliau tapciau nestuke.
Laikas bega...baisiausia,kad jau daugiau sansu galiu nebetureti niekada..kita savaite darysiuos onkocitologini ir.... ziuresim kaip ten mano roplys gyvena.Nors Ugianskyte mane nuteike labiau optimistiskai nei Intaite.bet Intaite skaitosi profas- nebezinau baime, nerimas,itampa viskas daro savo.
Man geda jau paciai kad kaip pamisusi klausineju merginu, pamirstu kas ka daresi ar darysis-net naktimis pradejau sapnuoti kudikius,kaip renku rubelius.ir tie medikai...nematau nieko darbas, namai su vaistais, tyrimai, medikai i savaite kaip minimum karta.
Irgi toks jau nuovargis-psichologinis...nepavydziu,bet jau nebesusilaikau kai aplink visas kurias pazinojau vaiksto nestukes...ar vezioja vezimelius verysad.gif as dar darzelyje dirbu-tai ten tiek maziuku priziuriu ir ateina pasiimti mamytes su nestuke.gif  nusotabus vaizdas bet jis kiekviena kart juodai suduria sirdele ir griztu su asaromis...taip kad labai gerai suprantu ir tave.
O ir santykiai su vyru anksciau buvo tikrai superiniai,idealus- o dabar itampa daro savo mums abiems. Ech...kad kas isivaizduotu koks sunkus kelias musu einanciu juo.
Zinai,as kai pastojau su pirma man buvo vos 19,nedirbau,tik susituoke-bac yra nestumas.Visiskai kitaip i ji ziurejau..o dabar atrodo viskas atiduociau,kad tik butu ir zinau kad i si nestuma ziuresiu kitaip,i si maziuka ar maziukus visai kitaip.Nesakau kad lepinsiu nesveikai ar mylesiu stipriau-tiesiog manau tapom zymiai zymia labiau subrende,atsargus ir rupestingesni einant siuo keliu uz savo bedraamzius.
Tad sekmes kuo didziausios visoms, kad visoms nereikt kankintis, kad seimoj nebutu itampos-kad pagaliau pas mus ateitu laimes valandos. 4u.gif

pavyzdžiu mano drauge pasiūle savo daktare gin. profesori as aplankiau ja mes labai daug kalbėjom net apziurejo mane, kaip pasake kad kaip ir nemato neko tada ov.diena buvo sako viskas ok bet as paaskinau kad MB turtas aktivumo niera.ta daktare man pasiule tik VK ir U, taip sako jinai gal kam nepatinka bet dirba savo darba gerai. tada as uzsirasiau pas U ir kita meniesi nusprendėm darit . man U dare ir LP. Tai va o cia ta problema tai labai žiauri ir taip as irgi negalvoju apie nieko tik apie lialiuka, dabar va noriu važiot jau negaliu užmigt labai daug galvoju ryte anksti atsikeliu iškart prie kompo,kazka ieškau o ka pati nežinau. O tave labai suprantu dar dirbt vaiku darželi.bet jau tiek praėjusi tu jau Devulia turi tau ta angeliuka atsiust 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2012 03 16, 17:29)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu. Rimtai galvoju apie IVF sia vasara. Pagal ka jus renkates klinika ?

Sveikute 4u.gif linkiu kuo mažiau čia būti ir užsibūti ax.gif lengvo ir ramaus planavimo....kas per bėdos, kad atsisprendėte dėl IVF?
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 17, 10:46)
Sveikute  4u.gif  linkiu kuo mažiau čia būti ir užsibūti  ax.gif  lengvo ir ramaus planavimo....kas per bėdos, kad atsisprendėte dėl IVF?

Aciu:) Pas mane endometrioze IV stad. Nors kiausintakiai ir pratekami ir dvi LP, rezultato - 0 jau antri metai.
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
as jus paskaitau ir visas palaikau , visoms linkiu kuo greiciau sulaukti savo mazyliu. 4u.gif

na kol kas nesiruosiu IVF as dar prie stimuliaciju, bet labai norejau jusu paklausti ar kuri buvot bandziusios stimuliuotis su Menopur . na gal ne dabar, bet pries ta sunku kelia IVF. man ji paskyre bet nerandu jokios info kuri mergaite butu su juo stimuliavusis , as pasitikiu savo gydytoja ir zinau kad ji stengiasi del musu , bet man labai idomu kokie rezultatai su siuo vaistuku blush2.gif gal atsiras mergaiciu su siuo vaistuku bandziuosios . na zinau kad as cia ne i tema bet kur mergaiciu klausiau, tai nelabai zino apie si vaistuka...
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 16:37)
sveikos mergaites  4u.gif
as jus paskaitau ir visas palaikau , visoms linkiu kuo greiciau sulaukti savo mazyliu. 4u.gif

na kol kas nesiruosiu IVF as dar prie stimuliaciju, bet labai norejau jusu paklausti ar kuri buvot bandziusios stimuliuotis su Menopur . na gal ne dabar, bet pries ta sunku kelia IVF.  man ji paskyre bet nerandu jokios info kuri mergaite butu su juo stimuliavusis , as pasitikiu savo gydytoja ir zinau kad ji stengiasi del musu , bet man labai idomu kokie rezultatai su siuo vaistuku  blush2.gif gal atsiras mergaiciu su siuo vaistuku bandziuosios . na zinau kad as cia ne i tema bet kur mergaiciu klausiau, tai nelabai zino apie si vaistuka...

sveikute,

man si karta skyre ir gonali ir menopur. menopur turi ir fsh ir lh, tai tipo pagerina kiausialasciu kokybe. as labai optimistiskai ziuriu i situs vaistus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 17, 20:31)
sveikute,

man si karta skyre ir gonali ir menopur. menopur turi ir fsh ir lh, tai tipo pagerina kiausialasciu kokybe. as labai optimistiskai ziuriu i situs vaistus  4u.gif

as ir dabar daugiau info radau tai manau kad tikrai turetu buti geri vaistukai . o jei ne paslaptis kiek mokejai uz viena ampuole blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 20:34)
as ir dabar daugiau info radau tai manau kad tikrai turetu buti geri vaistukai . o jei ne paslaptis kiek mokejai uz viena ampuole  blush2.gif

O kurioj cia klinikoj tuos vaistus skiria? Cia daktarai patys sprendzia, ar jus pacios prasot? Nes jei jie geri, gal verta? g.gif
Kokia kaina, ir kiek ju reikia?
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2012 03 17, 21:07)
O kurioj cia klinikoj tuos vaistus skiria? Cia daktarai patys sprendzia, ar jus pacios prasot? Nes jei jie geri, gal verta?  g.gif
Kokia kaina, ir kiek ju reikia?

oi pati tai tikrai neprasiau, nes nelabai ismanau as apie vaistus. na tiesiog man vyksta O naturaliai ir du ciklus bandem su femara, uzaugo po du folius gleivine gera nereikejo papildomai jokiu vaistu, bet S pasake kad reikia kazka keisti , nes salygos geros bet rezultato nera , tad priejom prie tu vaistu, na as ju nusipirkau klinikoj, bet sake ju nera LT, o ten buvo likutis mergaites, kuri pastojo ir jai nebereikejo, tad as perpirkauis jos. ji pirko is lenku uz dvi ampuoles mokejau 165lt atrodo. o man gal juos skyre nes mano FSH dabar kazkodel apie 8 , nors visada buvo apie 5, cia gal nuo stimuliaciju pakilo g.gif . ti va jei nepavyktu pastoti ir jei liktume prie tu paciu vaistu tai reiktu kazkaip is lenkijos ju gaut jei jie man tiks. g.gif nu zodziu as nelabai dar gaudausi tuose vaistuose blush2.gif

o kiek reikia tai manau cia kiekvienai pagal jos situacija unsure.gif , tad gal daugiau atsilieps mergaiciu kurios jau cia naudoja. as su jumis tai palyginus kaip pirmoke blush2.gif

sekmes jums merginos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 17 kovo 2012 - 20:20
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 17, 20:34)
as ir dabar daugiau info radau tai manau kad tikrai turetu buti geri vaistukai . o jei ne paslaptis kiek mokejai uz viena ampuole  blush2.gif

nemokejau blush2.gif nes mano sitas IVF anglijoj kompensuojamas 100%. Man pirmus du kartus skyre tik gonali, bet si karta kazkokdel sumaste kad pradesiu su gonalio 300vnt kad duot soka organizmui kad uzsimegstu daug kaiusialiasciu taip kelias dienas tada jau prijungti ir menopur nes tai yra naturaliau ,nes turi ir fsh ir lh. As nebandziau tai tikrai nezinau nei jo efekto nei kaip ji leistis (berods sunkiau nei gonali, nes reikia maisyti kazkaip paciai), bet padarysiu viska ka lieps daktarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2012 03 16, 17:29)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu. Rimtai galvoju apie IVF sia vasara. Pagal ka jus renkates klinika ?

Sveikute 4u.gif
Linkiu,ilgai cia neuzsibuti mirksiukas.gif Otave as pamenu-mes turim tas pacias ligeles drinks_cheers.gif As labai ilgai masciau kuria klinika,o svarbiausia kuri gydytoja rinktis ir nusprendziau.Tai galbut nera pats geriausias rezultatas bet siuo metu man tinkamiausiais. Bandyk klausineti mergaiciu,skaitineti,ziureti IVF statistika-gal tai pades.
Na,ka merginos prisiduodu as po genetiko konsultacijos.Genetike sunerimo kai pamate kad homocisteino lygis padidejes.Perziurejo dar Bykovos tuos tyrimus ir pasake,kad mano kraujas linkes tirsteti ir tai rimta.Paklause ar neskyre gerti vaistu.Pasakiau kad geriu foline rugsti, tai ji patare dar pagerti aspirino kur skystina krauja. Sake,tai gali buti viena is nepastojimo priezasciu irgi.
Del prolaktino-tai na tik pasake kad jokiu budu nemesti gert Bromokriptina, nes prolaktinas viena is dazniausiu nevaisingumo priezasciu pasitaikainciu pas ja praktikoje.Sake,kad moterys gerusios ir sunormalizavusios prolaktina, gana greit pastodavo.Tik akcentavo,kad net likus nesciai nemesti gert Bromokriptina.
Siaip sake pas mane visi tyrimai pasidaryti maximum.Dabar skirtu tyrimus tik kai pastosiu.Del visu mano bedeliu as privalesiu lankytis pas genetikus apziurai ir tikrai reikes imti vaisiaus vandenys tyrimui verysad.gif Bet siaip sake,maloni labai-palinkejo sekmes ir kad si kart pavyktu pastoti.
Na,o ryt isvaziuoju magnetini rezonansa darytis. Dar laukiu atskakymu is Sorpo klinikos savo visu litiniu tyrimu ir skydliaukes.
sheila102 sekmes tau,o del to vaistuko nezinau nieko.
Cituk,ar jau atejo tavo nelabosios?
Jeigu ilgai neprisijungsiu,tai nesupykit,kazkas negerai su musu kompiuteriu-tai vyras dar bandys taisyti,o jeigu nepavyks tai tada ves taisyti-tad sedesiu be pokalbiu SM sad.gif
Aisku,darbe gal spesiu persiureti-bet ir tai buna labai retai,nes pastoviai visi kompai uzimti.
Laikau kumstukus uz musu belaukiancias nuleisti kraujuka,kad HCG rezultatai butu superinia thumbup.gif Cituk,laimingo starto kad jau sis kartas butu tikrai sekmingas. wub.gif
Tai tiek -grazaus savaitgalio ir ikiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 18, 11:20)
Sveikute 4u.gif 

sheila102 sekmes tau,o del to vaistuko nezinau nieko.
Tai tiek -grazaus savaitgalio ir ikiukas 4u.gif

aciu mergaites , kad atsaket 4u.gif
manau tie vaistukai nera populiarus, bet siandien atsikelus pagalvojau koks skirtumas kokius vaistus gersiu ar leisiuos svarbu rezultatas nestuke.gif blush2.gif man pasiule - sutikau , susiradau mergaite, kuri parupino tu vaistuku , pabandysiu juos, tikiuosi, kad pades, na o jei nepades eisim prie kitu... tad nuo siandien nebesuku smegenuku ir tegu mano gydytoja dirba, o as ja pasitikesiu blush2.gif
visoms visoms mergaitems dideliausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
afrodite tu visada pas mane mintyse, 4u.gif
Atsakyti