QUOTE(Radvilė @ 2012 03 16, 14:39)
eik geriau uz tuos (HCG) pinigus, saldainiu nusipirk
QUOTE(donata72 @ 2012 03 16, 14:48)
O ta LIT daro tik LV ar ir LT ba kaip suprantu visi važioja i LV atiprasau bet cia man kosmosas
yra Pletku, kad ir LT jau daro, bet dar nesu girdejusi nei vieno atsiliepimo, tai ir toliau vazineju i LV
QUOTE(Terze @ 2012 03 16, 15:07)
* koks ten, multikas buvo: apie Maugli?
**Jevgenija myli mano MB. Paziurekit, koks sarasas :
HBsAg, anti-HAV IgM, HCV, HIV1/2, TPHA, RPR, ALAT, ASAT, Holesterin, Bilirubin, Glucosae, общий клинический анализ крови и мочи.
Papildyta:
***Merginos, kuria ciklo diena geriausia LIT? Noriu pritempti prie sau reikiamu dienu
**Jevgenija myli mano MB. Paziurekit, koks sarasas :
HBsAg, anti-HAV IgM, HCV, HIV1/2, TPHA, RPR, ALAT, ASAT, Holesterin, Bilirubin, Glucosae, общий клинический анализ крови и мочи.
Papildyta:
***Merginos, kuria ciklo diena geriausia LIT? Noriu pritempti prie sau reikiamu dienu
*jo, mes abu vieno kraujo o kas daresi su donoru, tai gal irgi vieno kraujo su MB
**nepergyvenk, ne vien tik tavo MB ta pati daresi sekanciam kartui leido jau maziau darytis
***apie ciklo viduri, man dabar buvo paskyrus 15 cd (mano ciklas 30)
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 03 16, 15:44)
Nu as kiausintakius turiu tik ant ju klipsai uzdeti kad nepraeitu nuodingas hidrosalpingso skystis, tai bendradarbe sake kad vienas koks isdykes spermatozoidas galejo prasiskverbti ir liepe nusipirk NT ir siandien pyksta kad dar nepasidariau. bet as pazystu savo kuna kai pateplioja tai ir visa sraunia upe po kiek laiko pareina. Valkatos pasitase po indonezijas ir parsivilks
Tai ranka ir turi skaudeti, ne visa kuna Viskas l gerai
Tai ranka ir turi skaudeti, ne visa kuna Viskas l gerai
nu blyn, tai pasidaryk tu ta testa, negi gaila kokiu 1 svaro uz ta testa? o ir mus pralinksmintum
o galva ne nuo to skauda? juokauju cia bet man nei silumos nei niezejimo nera gal man neveikia LIT'as