Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Radvilė @ 2012 03 16, 14:39)

eik geriau uz tuos (HCG) pinigus, saldainiu nusipirk mirksiukas.gif
QUOTE(donata72 @ 2012 03 16, 14:48)
O ta LIT daro tik LV ar ir LT blush2.gif ba kaip suprantu visi važioja i LV g.gif atiprasau bet cia man kosmosas

yra Pletku, kad ir LT jau daro, bet dar nesu girdejusi nei vieno atsiliepimo, tai ir toliau vazineju i LV 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 03 16, 15:07)
*bigsmile.gif  koks ten, multikas buvo: apie Maugli? smile.gif
**Jevgenija myli mano MB. Paziurekit, koks sarasas  blink.gif  :
HBsAg, anti-HAV IgM,  HCV, HIV1/2, TPHA, RPR,  ALAT, ASAT, Holesterin, Bilirubin, Glucosae, общий клинический анализ крови и мочи.
Papildyta:
***Merginos, kuria ciklo diena geriausia LIT? Noriu pritempti prie sau reikiamu dienu  blush2.gif

*jo, mes abu vieno kraujo 4u.gif o kas daresi su donoru, tai gal irgi vieno kraujo su MB lotuliukas.gif
**nepergyvenk, ne vien tik tavo 4u.gif MB ta pati daresi 4u.gif sekanciam kartui leido jau maziau darytis drinks_cheers.gif
***apie ciklo viduri, man dabar buvo paskyrus 15 cd (mano ciklas 30) 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 03 16, 15:44)
Nu as kiausintakius turiu tik ant ju klipsai uzdeti kad nepraeitu nuodingas hidrosalpingso skystis, tai bendradarbe sake kad vienas koks isdykes spermatozoidas galejo prasiskverbti ir liepe nusipirk NT ir siandien pyksta kad dar nepasidariau. bet as pazystu savo kuna kai pateplioja tai ir visa sraunia upe po kiek laiko pareina. Valkatos pasitase po indonezijas ir parsivilks  lotuliukas.gif

Tai ranka ir turi skaudeti, ne visa kuna  biggrin.gif Viskas l gerai  4u.gif

nu blyn, tai pasidaryk tu ta testa, negi gaila kokiu 1 svaro uz ta testa? biggrin.gif o ir mus pralinksmintum thumbup.gif
o galva ne nuo to skauda? lotuliukas.gif juokauju cia lotuliukas.gif bet man nei silumos nei niezejimo nera g.gif gal man neveikia LIT'as blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 16, 16:06)
*apie ciklo viduri, man dabar buvo paskyrus 15 cd (mano ciklas 30) 4u.gif

**nu blyn, tai pasidaryk tu ta testa, negi gaila kokiu 1 svaro uz ta testa? biggrin.gif o ir mus pralinksmintum  thumbup.gif
o galva ne nuo to skauda?  lotuliukas.gif juokauju cia  lotuliukas.gif bet man nei silumos nei niezejimo nera g.gif gal man neveikia LIT'as  blink.gif

* ir mano senais gerai laikais 30 buvo blush2.gif

** aha visi 4 svarai, bet dzin tie svarai, pasidarysiu, kad pralinksminciau jus ir kad jus pagalvotumet ot sudurno citas, be kiausintakiu darosi NT lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 16, 16:24)

** aha visi 4 svarai, bet dzin tie svarai, pasidarysiu, kad pralinksminciau jus ir kad jus pagalvotumet ot sudurno citas, be kiausintakiu darosi NT  lotuliukas.gif

bet gi pameni ta gydytoja, kur Betutei aiskino, kaip viskas vyksta be kiausintakiu lotuliukas.gif tai kodel gi ne tau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 03 16, 14:19)
taip  drinks_cheers.gif  kad VK dėmesio nera. Dabar pas mane jau 3 naktis negaliu miegot normali  galvodama apie klinika kuri , as gyvenu prie pat Norhway g.gif

Sveikutes 4u.gif
Na, stai dar viena mergaite pries VK. O as visdelto pasirinkau VK Vilniuje,lankysiuos pas Visockiene. Labai ilgai masciau, daug kas rase man i a.z., teko kalbetis ir kaip viena forumiete parase man,eik ten kur labiau sirdis traukia ir jeigu nesiseks vaziuojany i BAK'a tai priimk kaip zenkla kad ten ir nedarys IVF. O man ta diena kai uzsiregistravau I BAK'A kaip tik perkele vizita onko ginekologe.Taip,kad I Bak'a pas Odeta nebevaziuosiu ir kas bus tas, pasiliskiu pas Visockiene.Visdelto kiek ziuriu IVF nemazai mergaiciu pavyko VK.Ir priestaringu nuomoniu tikrai bus, neabejoju kad gal ir as ateisiu paverkt ir pasiskusti-bet svarbiasuia ,kad butu pagaliau rezultatas.
Atiloja, labai dziaugiuosi kad jau gavai pirma LIT thumbup.gif Ir pirmas LIT ir su vyro krauju- fantastika thumbup.gif Man antrasis LIT bus su vyro krauju (aisku jei pas ji viskas ok)- tai tikiuosi kad bus ok ir bus su vyro kraujuku. Be to mano vyriskis panasiai pasake kaip ir taviskis mirksiukas.gif
Beje,man po LIT pojuciu irgi ypatingu kazkokiu nebuvo schmoll.gif Bet as tikiuosi kad jis mums abiems veikia thumbup.gif
Cituk,nu geras dingo mm....Na,prades siltet tuoj orai tai greit parsivilks mirksiukas.gif Linkiu kad jau si savaitgali su raudonaja armija draugautum arba dar geriau butu kad NT parodytu STEBUKLA thumbup.gif
Terze o kelintas tau bus LIT'AS? ir mano vyrui visa ta pati atsiunte kaip ir taviskiu. 4u.gif Beje,kada Terze tu mastai darytis IVF? blush2.gif
IR ACIU VISOMS KAD PAAUKOJOTE PINIGELIU-LABAI ACIU IR ZEMAI LENKIUOSI.
p.s. skauda siandien ranka nes pridaviau tyrimus ;LH, FSH, PGN,E2, TTH, TSH, SHBG, DHEA-SO4,PRL. Treciadieni tureciau rezultatus tureti-tai nekantrauju,o ryt pas genetike einu-irgi sirdele jau spurda blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 16, 12:48)
Nuo 21 c.d. iki mmm po 1 ml, po to nuo 1 c.d. po 0,5ml ir 2-3dieną pasirodyti ginei...tada skirs stimuliuojančius... (dar tiksliai nežinau nuo 1c.d. kiek laiko reikės blokuojančius leistis)

Bet kadangi aš nuo jų blogai nesijaučiu (tik vyrą įdarbinu suleisti, nes pačiai rankos dreba doh.gif ), tai gal ir džiaugiuosi, kad skyrė ilgą scemą...pinigėlių truputį mažiau kainuos ir  sako keli % prie sėkmingo  nestuke.gif  rezultato  dar prisideda smile.gif

As kazkaip irgi tikiuosi kad bus ilga schema. O del procentu tai jo sako kad truputi padidinta tuos procentus sekmes.Labai linkiu kad jie butu sekmingi ;ta ilga schema,stimuliacija,punkcija,isodinimas ir rezultatas nestuke.gif nestuke.gif wub.gif
Radvile,isivaizduoju kaip tau nekantru,bet dar truputieli pakentek-buk gerute. Paskui pasidarysi per anksti-neparodys, asaros,nusivylimas,skausmas,neviltis-o passkui BAC ir pasirodo kad esi nescia-tai patikek nei maziukui,nei tau nei vyrui nebus i nauda tie nervai.As zinok labai tikiu tavim.Palaikau ir seku,nors ir nebespeju jau parasyt blush2.gif
Maciau del nuotaiku kalbejotes, tai man irgi panasios kaip ir jums. Ir paskutiniu metu itampos nemazai.O kazkoks toks neramumas sirdyje kaip seksis sis IVF, jauciu atsakomybe pries visas mergaites kurios paaukojo mano sekme pinigelius ir zinau kad kuo greiciau bus ta diena tuo labiau bijosiu.Manau kad jums juodai atsibosiu isspirsite mane is temutes,nes liksiu kaip BETA1 buvo-pamenat-tai ir as jauciu kad si kart bus man neramu. Zinoma,pritariu kad reiktu kad butum linksma,rami- bet didelis klausimas kaip tai padaryti????reiks bandyt.
Kazko po parasu pas Atiloja niekas nebesiraso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 16, 16:35)
*Atiloja, labai dziaugiuosi kad jau gavai pirma LIT thumbup.gif Ir pirmas LIT ir su vyro krauju- fantastika thumbup.gif Man antrasis LIT bus su vyro krauju (aisku jei pas ji viskas ok)- tai tikiuosi kad bus ok ir bus su vyro kraujuku. Be to mano vyriskis panasiai pasake kaip ir taviskis mirksiukas.gif
Beje,man po LIT pojuciu irgi ypatingu kazkokiu nebuvo schmoll.gif Bet as tikiuosi kad jis mums abiems veikia thumbup.gif
**p.s. skauda siandien ranka nes pridaviau tyrimus ;LH, FSH, PGN,E2, TTH, TSH, SHBG, DHEA-SO4,PRL. Treciadieni tureciau rezultatus tureti-tai nekantrauju,o ryt pas genetike einu-irgi sirdele jau spurda blush2.gif

* butu pabandziusi jinai man neduoti lotuliukas.gif
** sekmes tau rytoj 4u.gif parasyk man sms'a kai turesi atsakymus (nes prie kompo nebusiu, visa savaitgali busiu konferencijoje), bet labai "sirgsiu" uz tavo sekmingus rezultatus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 16, 16:45)
* butu pabandziusi jinai man neduoti  lotuliukas.gif
** sekmes tau rytoj  4u.gif parasyk man sms'a kai turesi atsakymus (nes prie kompo nebusiu, visa savaitgali busiu konferencijoje), bet labai "sirgsiu" uz tavo sekmingus rezultatus  4u.gif

ok,parasysiu. Na,ka einu nuo kompo-turiu darbeliu ivariu,tad atsisveikinsiu.
Tiesa, Citai o tu progesterona naudosi leidziama?
Atsakyti

o kur tu dabar?
dabar as in UK grystu balandi , as turėjau omeni kad LT prie klinikos Northway gyvenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 16, 16:51)
ok,parasysiu. Na,ka einu nuo kompo-turiu darbeliu ivariu,tad atsisveikinsiu.
Tiesa, Citai o tu progesterona naudosi leidziama?

Afrodite, didziausios tau sekmes ir laukiam geru ziniu. Kadangi jau pasirinkai VK, daugiau neleisk sau abejoti, viskas ir del mergaiciu paaukojusiu tau nepergyvenk, mes tave palaikom visame kame 4u.gif

Kad pas mus UK cia silta jau seniai o valkatos sau svencia toliau biggrin.gif
Nieko nezinau del progesterono, nes mano uztruke memes viska sustabde, sulauksiu ju, iskart skambinsiu i ligonine kur darys IVF, Gorgiui del appointmento pries IVF (jis tada pasakys viska ka papildomai naudoti) ir Bykovai del LIT'o apie vidury ciklo. Zodziu stilis pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 16, 17:15)
Afrodite, didziausios tau sekmes ir laukiam geru ziniu. Kadangi jau pasirinkai VK, daugiau neleisk sau abejoti, viskas ir del mergaiciu paaukojusiu tau nepergyvenk, mes tave palaikom visame kame  4u.gif

Kad pas mus UK cia silta jau seniai o valkatos sau svencia toliau  biggrin.gif 
Nieko nezinau del progesterono, nes mano uztruke memes viska sustabde, sulauksiu ju, iskart skambinsiu i ligonine kur darys IVF, Gorgiui del appointmento pries IVF (jis tada pasakys viska ka papildomai naudoti)  ir Bykovai del LIT'o apie vidury ciklo. Zodziu stilis pas mane.

Aciu Cituk 4u.gif Man siaip idomu kiek reikia leistis progesterono ir kuriuo paros metu,tai kiek zinau tu irgi leisies tad paklausinesiu taves blush2.gif
Na,o stilis tikiuosi tau pries audra taip sakant.Tada jau bus sekmingas IVF,laikysiu kumstukus ir kai jau nestuke.gif tai tikrai nebebus stilius-meldziu kiekviena vakara kad musu senbuves iseitu is cia-nebezinau gal niekas negirdi mano maldu ar as melstis nemoku.
O kiek jau tu turejai LIT ? O tau leido intralipidus ar imunoglobulina?
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 03 16, 16:06)
o kur tu dabar?
dabar as in UK grystu balandi , as turėjau omeni kad LT prie klinikos Northway gyvenu blush2.gif

Afrodite as ne pries VK , tik taip galvoju gal pakeist klinika ba jau irgi rauna stoga , as VK 2 kart dariau verysad.gif bet vistek toliau einam,V daktare man patinka U savotiska bet radau kalba su ja ir tiek smile.gif . tu pasirinkai ir super. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu. Rimtai galvoju apie IVF sia vasara. Pagal ka jus renkates klinika ?
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 03 16, 17:23)
Afrodite as ne pries VK , tik taip galvoju gal pakeist klinika ba jau irgi rauna stoga , as VK 2 kart dariau  verysad.gif bet vistek toliau einam,V daktare man patinka U savotiska bet radau kalba su ja ir tiek smile.gif . tu pasirinkai ir super. 4u.gif

Tai va ir man stoga rauna...nuo nezinios...Latvija del tam tikru priezaciu atkrito..bet nesakau kad ten netike medikai,jokiu budu. Tiesiog kazkaip dabar dedu didziules, milziniskas viltis i VK.Apsispresti buvo juodai sunku del klinikos, niekada nemaniau kad bus taip sudetinga-nes nuomoniu ivariu...o kai kurios man asmeniskai savotiskai keistos,pvz.gydytoja labai maloni,gera,superine,svelni ir t.t. nors rezultatu nera bet vistiek einu pas ja.Ai,geriau paverksiu,sutikciau buti iskoliota,apspjaudita ir kitaip pazeminta kad tik pagaliau tapciau nestuke.
Laikas bega...baisiausia,kad jau daugiau sansu galiu nebetureti niekada..kita savaite darysiuos onkocitologini ir.... ziuresim kaip ten mano roplys gyvena.Nors Ugianskyte mane nuteike labiau optimistiskai nei Intaite.bet Intaite skaitosi profas- nebezinau baime, nerimas,itampa viskas daro savo.
Man geda jau paciai kad kaip pamisusi klausineju merginu, pamirstu kas ka daresi ar darysis-net naktimis pradejau sapnuoti kudikius,kaip renku rubelius.ir tie medikai...nematau nieko darbas, namai su vaistais, tyrimai, medikai i savaite kaip minimum karta.
Irgi toks jau nuovargis-psichologinis...nepavydziu,bet jau nebesusilaikau kai aplink visas kurias pazinojau vaiksto nestukes...ar vezioja vezimelius verysad.gif as dar darzelyje dirbu-tai ten tiek maziuku priziuriu ir ateina pasiimti mamytes su nestuke.gif nusotabus vaizdas bet jis kiekviena kart juodai suduria sirdele ir griztu su asaromis...taip kad labai gerai suprantu ir tave.
O ir santykiai su vyru anksciau buvo tikrai superiniai,idealus- o dabar itampa daro savo mums abiems. Ech...kad kas isivaizduotu koks sunkus kelias musu einanciu juo.
Zinai,as kai pastojau su pirma man buvo vos 19,nedirbau,tik susituoke-bac yra nestumas.Visiskai kitaip i ji ziurejau..o dabar atrodo viskas atiduociau,kad tik butu ir zinau kad i si nestuma ziuresiu kitaip,i si maziuka ar maziukus visai kitaip.Nesakau kad lepinsiu nesveikai ar mylesiu stipriau-tiesiog manau tapom zymiai zymia labiau subrende,atsargus ir rupestingesni einant siuo keliu uz savo bedraamzius.
Tad sekmes kuo didziausios visoms, kad visoms nereikt kankintis, kad seimoj nebutu itampos-kad pagaliau pas mus ateitu laimes valandos. 4u.gif
Atsakyti