QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 15, 20:59)
Labas vakaras siandien per pietus taip prisivalgiau, kad po poros valandu pradejus sportuoti maniau,kad sirdele is krutines issoks dar dabar issiputus visa....
Siandien ir as NT pasidariau nors leidziuosi blokuojancius ir turejom saugotis, bet pagalvojau, kad jau 2 metus nesisaugom, tai nelabai ir mokam ir mmm veluoja jau pora dienu, taip buvau paskaiciavus.. jau prisigalvojau,kad stebuklas pries didziuosius IVF darbus ivyko aisku jis buno neigiamas, o po to prisiminiau,kad vasaris gi trumpesnis menuo na zodziu...cia nuo tu laukimu ir man galvele susisuko
Begu vaistukus leistis..brrr, kaip nepatinka, o pilvukas truputi pameles jau
Siandien ir as NT pasidariau nors leidziuosi blokuojancius ir turejom saugotis, bet pagalvojau, kad jau 2 metus nesisaugom, tai nelabai ir mokam ir mmm veluoja jau pora dienu, taip buvau paskaiciavus.. jau prisigalvojau,kad stebuklas pries didziuosius IVF darbus ivyko aisku jis buno neigiamas, o po to prisiminiau,kad vasaris gi trumpesnis menuo na zodziu...cia nuo tu laukimu ir man galvele susisuko
Begu vaistukus leistis..brrr, kaip nepatinka, o pilvukas truputi pameles jau
man tas pats buvo velavo 2 dienom as cia prisigalvojau gal irgi stebuklas pries startuojant Ivf.Nu sekmes tau lauksim ziniu ir laikysim kumsciukus