Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Afrodite, lauksime tolimesniu naujienu, svarbiausia, kad viskas juda i prieki, o kumstuku juros marios uz tave! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS,

AFRODITE, visos ir visi laiko už tave kumštukus wub.gif

DONATA, o kaip tu laikaisi, mergyt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 30 kovo 2012 - 06:00

4u.gif
Na ir priveikėt Jūs čia per dienelę smile.gif prisijuokiau ,kad net pilvą skaudą..svarbu, kad tik geros naujienos pas visas smile.gif na gal ta, kad visos su savo ginu užsimanėt pasibūti, tai nelabai lotuliukas.gif bet visos su geroms šiaip... thumbup.gif

Vakar buvo kontrolinis vizitas...greičiausiai 6 dieną punkscija... bigsmile.gif turiu 13 gerulių užaugusių ir dar kruvelę mažučių...žodžiu ir pas mane viskas čiki...Bučkis visoms ir siunčiu po Viltelė, jei kam jos truputį pritrūko wub.gif
Atsakyti
Kiauliukas, puikios naujienos! wub.gif 4u.gif Iki 6 dar ir daugiau priauginsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 30, 10:19)
Kiauliukas, puikios naujienos!  wub.gif  4u.gif Iki 6 dar ir daugiau priauginsi.  smile.gif

Ačiū už tokį šiltą palaikymą... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 30, 10:27)
Ačiū už tokį šiltą palaikymą... 4u.gif

mirksiukas.gif 4u.gif

Kaip sekasi tramdyti velniukus, ar ramesne jau? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 29, 21:03)

thumbup.gif grazaus sestadieni pokalbio 4u.gif
QUOTE(Beila @ 2012 03 30, 07:00)

O kaip tu? bigsmile.gif

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 30, 10:12)
Vakar buvo kontrolinis vizitas...greičiausiai 6 dieną punkscija...  bigsmile.gif  turiu 13 gerulių užaugusių ir dar kruvelę mažučių...žodžiu ir pas mane viskas čiki...Bučkis visoms ir siunčiu po Viltelė, jei kam jos truputį pritrūko  wub.gif

grazus derlius thumbup.gif taip ir toliau 4u.gif

Cituk, auuuu, kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 30, 10:36)
mirksiukas.gif  4u.gif

Kaip sekasi tramdyti velniukus, ar ramesne jau?  smile.gif  4u.gif

blush2.gif aga...jau ramesnė... ax.gif 4u.gif

Kaip Tavo nuotaikos ir kokie darbeliai dar laukia, nes čia žiūriu tokios pakilios nuotaikos esi...
Tiesiog šviesulėlis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 30, 11:22)
blush2.gif aga...jau ramesnė... ax.gif  4u.gif

Kaip Tavo nuotaikos ir kokie darbeliai dar laukia, nes čia žiūriu tokios pakilios nuotaikos esi...
Tiesiog šviesulėlis... wub.gif

Na va kaip gerai, taip ir toliau, viskas pas tave kaip is knygutes vyksta, dabar tik kantrybes ir ramybes iki galo. mirksiukas.gif 4u.gif

Sviesulelis wub.gif as dabar, o nesenai buvau depresiju maiselis. blush2.gif Darbeliu tai jokiu nebeturiu, tiesiog skrendu kaip plunksnele i savo laime. wub.gif Bet dar pabusiu truputi paslaptinga. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

atėjau po pertraukos, su dukryte pasigavom žarnyno virusą, oi....baisu. Vos ant kojų stoviu.

Norėjau palinkėti sėkmės Kiauliukui ir pasidžiaugti, kad surinkti pinigėliai Afroditei, tikėkimės, nereikės ilgai laukti starto, viskas bus gerai ir visos tos problemos išsispręs 4u.gif

Visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 29, 21:03)
Sveikutes mergytes 4u.gif 

Na,o kita naujiena-kad as isvykstu si sestadieni i Vilniu, Vaisingumo klinika.Mane pasieme Usoniene,kalbejomes su ja telefonu-ir sestadieni jau zinosiu visa plana,galbut balandi iseis startuoti.

thumbup.gif

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 30, 10:12)

Vakar buvo kontrolinis vizitas...greičiausiai 6 dieną punkscija...  bigsmile.gif  turiu 13 gerulių užaugusių ir dar kruvelę mažučių...žodžiu ir pas mane viskas čiki...Bučkis visoms ir siunčiu po Viltelė, jei kam jos truputį pritrūko  wub.gif

oo, 13! tai labai geras derlius! Saunuole! Labai labai gerai!!
QUOTE(KittyKitty @ 2012 03 30, 12:49)
Sveikutės,

atėjau po pertraukos, su dukryte pasigavom žarnyno virusą, oi....baisu. Vos ant kojų stoviu.

KittyKitty
- roto? Bet tai uminis kazkoks? . na belieka tiketis, kad organizmas tavo greitai sukovos ir stosi su mumis i musi 4u.gif

Beila - ar jau turi ziniu?? Laikau uz tave koju kumstukus smile.gif nes ranku saziningai neiseina smile.gif

Cituk - gal ne i ta lektuva isedai??? Tikiuosi "Misija neimanoma 4" pratesimo nera?? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 30, 14:02)

KittyKitty
- roto? Bet tai uminis kazkoks? . na belieka tiketis, kad organizmas tavo greitai sukovos ir stosi su mumis i musi  4u.gif 

aha, kažkuris iš tų. Dukrytė pavėmė sekmadienį, pirmadienį ryte atsikėlė nusilpus juodai, paviduriavo, antradienį dar pavėmė, o trečiadienį aš atguliau. Dabar svarbiausia, kad vyras nesusirgtų, nes tada nežinau, kaip pirmadienį važiuotume..Na, tikėkimės,jau viskas praeity.
Atsakyti