Na ir priveikėt Jūs čia per dienelę prisijuokiau ,kad net pilvą skaudą..svarbu, kad tik geros naujienos pas visas na gal ta, kad visos su savo ginu užsimanėt pasibūti, tai nelabai bet visos su geroms šiaip...
Vakar buvo kontrolinis vizitas...greičiausiai 6 dieną punkscija... turiu 13 gerulių užaugusių ir dar kruvelę mažučių...žodžiu ir pas mane viskas čiki...Bučkis visoms ir siunčiu po Viltelė, jei kam jos truputį pritrūko
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 30, 10:19)
Kiauliukas, puikios naujienos! Iki 6 dar ir daugiau priauginsi.
Ačiū už tokį šiltą palaikymą...
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 30, 10:27)
Ačiū už tokį šiltą palaikymą...
Kaip sekasi tramdyti velniukus, ar ramesne jau?
Sveikutes
grazaus sestadieni pokalbio
O kaip tu?
grazus derlius taip ir toliau
Cituk, auuuu, kaip tu?
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 29, 21:03)
grazaus sestadieni pokalbio
QUOTE(Beila @ 2012 03 30, 07:00)
O kaip tu?
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 30, 10:12)
Vakar buvo kontrolinis vizitas...greičiausiai 6 dieną punkscija... turiu 13 gerulių užaugusių ir dar kruvelę mažučių...žodžiu ir pas mane viskas čiki...Bučkis visoms ir siunčiu po Viltelė, jei kam jos truputį pritrūko
grazus derlius taip ir toliau
Cituk, auuuu, kaip tu?
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 30, 10:36)
aga...jau ramesnė...
Kaip Tavo nuotaikos ir kokie darbeliai dar laukia, nes čia žiūriu tokios pakilios nuotaikos esi...
Tiesiog šviesulėlis...
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 30, 11:22)
aga...jau ramesnė...
Kaip Tavo nuotaikos ir kokie darbeliai dar laukia, nes čia žiūriu tokios pakilios nuotaikos esi...
Tiesiog šviesulėlis...
Tiesiog šviesulėlis...
Na va kaip gerai, taip ir toliau, viskas pas tave kaip is knygutes vyksta, dabar tik kantrybes ir ramybes iki galo.
Sviesulelis as dabar, o nesenai buvau depresiju maiselis. Darbeliu tai jokiu nebeturiu, tiesiog skrendu kaip plunksnele i savo laime. Bet dar pabusiu truputi paslaptinga.
Sveikutės,
atėjau po pertraukos, su dukryte pasigavom žarnyno virusą, oi....baisu. Vos ant kojų stoviu.
Norėjau palinkėti sėkmės Kiauliukui ir pasidžiaugti, kad surinkti pinigėliai Afroditei, tikėkimės, nereikės ilgai laukti starto, viskas bus gerai ir visos tos problemos išsispręs
Visoms
atėjau po pertraukos, su dukryte pasigavom žarnyno virusą, oi....baisu. Vos ant kojų stoviu.
Norėjau palinkėti sėkmės Kiauliukui ir pasidžiaugti, kad surinkti pinigėliai Afroditei, tikėkimės, nereikės ilgai laukti starto, viskas bus gerai ir visos tos problemos išsispręs
Visoms
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 29, 21:03)
Sveikutes mergytes
Na,o kita naujiena-kad as isvykstu si sestadieni i Vilniu, Vaisingumo klinika.Mane pasieme Usoniene,kalbejomes su ja telefonu-ir sestadieni jau zinosiu visa plana,galbut balandi iseis startuoti.
Na,o kita naujiena-kad as isvykstu si sestadieni i Vilniu, Vaisingumo klinika.Mane pasieme Usoniene,kalbejomes su ja telefonu-ir sestadieni jau zinosiu visa plana,galbut balandi iseis startuoti.
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 30, 10:12)
oo, 13! tai labai geras derlius! Saunuole! Labai labai gerai!!
QUOTE(KittyKitty @ 2012 03 30, 12:49)
Sveikutės,
KittyKitty - roto? Bet tai uminis kazkoks? . na belieka tiketis, kad organizmas tavo greitai sukovos ir stosi su mumis i musi
Beila - ar jau turi ziniu?? Laikau uz tave koju kumstukus nes ranku saziningai neiseina
Cituk - gal ne i ta lektuva isedai??? Tikiuosi "Misija neimanoma 4" pratesimo nera??
QUOTE(Terze @ 2012 03 30, 14:02)
KittyKitty - roto? Bet tai uminis kazkoks? . na belieka tiketis, kad organizmas tavo greitai sukovos ir stosi su mumis i musi
aha, kažkuris iš tų. Dukrytė pavėmė sekmadienį, pirmadienį ryte atsikėlė nusilpus juodai, paviduriavo, antradienį dar pavėmė, o trečiadienį aš atguliau. Dabar svarbiausia, kad vyras nesusirgtų, nes tada nežinau, kaip pirmadienį važiuotume..Na, tikėkimės,jau viskas praeity.