Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Terze, po tokiu dalyku atkris nemazai pacientu, bus tik i nauda, visas demesys. bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 16:06)
Terze, po tokiu dalyku atkris nemazai pacientu, bus tik i nauda, visas demesys.  bigsmile.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif tik tu ir jis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 29, 16:00)
gal dar mus prievartauja punkcijos metu? kodel gyd vaiksto pajuodusiais poakiais? gal nusistekena?  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif gerai butu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu duodat. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Cituk, pasakok!!! bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 18:07)
Nu duodat.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cituk, pasakok!!!  bigsmile.gif

Oij laukem laukem, mes Cituko laukem drinks_cheers.gif
Atsakyti
As tai katik is dantuku gyd, ryt apturesiu baisiai rimta procedura, pafotografavomane, o jau kaip malonu buvo, kai paklause, jus nescia? wub.gif bigsmile.gif biggrin.gif Vos neatsakiau teigiamai taip isijautusi. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 18:12)
As tai katik is dantuku gyd, ryt apturesiu baisiai rimta procedura, pafotografavomane, o jau kaip malonu buvo, kai paklause, jus nescia?  wub.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif Vos neatsakiau teigiamai taip isijautusi. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif greitai galesi nedvejoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 29, 18:19)
lotuliukas.gif  greitai galesi nedvejoti wink.gif

Tai mes ir pasijuokem, kad cia tik laiko klausimas. lotuliukas.gif

Kur Citukas su istorija? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 18:20)
Tai mes ir pasijuokem, kad cia tik laiko klausimas.  lotuliukas.gif

Kur Citukas su istorija?  g.gif  4u.gif

Speju lektuve jau patogiai isitaisius klauso stiurdeses nurodymu, kaip prisisegti dirza lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 29, 14:48)
aha, visi vagia, seseles zudikes, o daktarai kriugeriai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 17:12)
As tai katik is dantuku gyd, ryt apturesiu baisiai rimta procedura, pafotografavomane, o jau kaip malonu buvo, kai paklause, jus nescia?  wub.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif Vos neatsakiau teigiamai taip isijautusi. lotuliukas.gif

thumbup.gif

linksmai jūs čia šiandien.

Niu, tai kur tos keliauninkės?
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 29, 20:03)
lotuliukas.gif
thumbup.gif

linksmai jūs čia šiandien.

Niu, tai kur tos keliauninkės?

Sveikutes mergytes 4u.gif
Na,jau esu laisvesne-bet nuvargusi,tad tik trumpa parasysiu. Buvau pas Bikova,bet matyt su Cituku prasilenkem verysad.gif Gavau 2 LIT doze su donoro krauju. Paeme Bikova man kraujo-darys tyrimus ir ziures kaip dabar situacija, be to paeme ir vyro krauja kad issiaiskintu kaip ten su hepatitu tuo. Pries vaziuojant pas Bikova,uzvaziavom i Gulbijas Laboratorija (bet ne Embrions) pastate ir pasidariau imunologinius tyrimus-atsakymus jau gavau-bet...ju nesuprantu..kiek supratau kad pas mane vis tik T limfocitai blogieji yra aukstam lygyje.issiunciau Bikovai tuos tyrimus-lauksiu atsakymo.
Na,o kita naujiena-kad as isvykstu si sestadieni i Vilniu, Vaisingumo klinika.Mane pasieme Usoniene,kalbejomes su ja telefonu-ir sestadieni jau zinosiu visa plana,galbut balandi iseis startuoti.
Tai va sitiek is manes naujienu. Beje pas Bikova sumokejom 197 latus,o laboratorijoje palikau 35 latus.
Uz visas man kumstukai suspausti ir tikrai pritariu kad kaip butu super,kad visos mes si pavasari -vasara pereitumem i nestuke.gif skyreli thumbup.gif neabejoju kad taip ir bus wub.gif
buckis jums wub.gif
Atsakyti
[quote=Afrodite69,2012 03 29, 20:03]
Sveikutes mergytes 4u.gif

Na,o kita naujiena-kad as isvykstu si sestadieni i Vilniu, Vaisingumo klinika.Mane pasieme Usoniene,kalbejomes su ja telefonu-ir sestadieni jau zinosiu visa plana,galbut balandi iseis startuoti.
Tai va sitiek is manes naujienu. Beje pas Bikova sumokejom 197 latus,o laboratorijoje palikau 35 latus.
Uz visas man kumstukai suspausti ir tikrai pritariu kad kaip butu super,kad visos mes si pavasari -vasara pereitumem i nestuke.gif skyreli thumbup.gif neabejoju kad taip ir bus wub.gif
buckis jums wub.gif
[/
quote]
Sveikutes 4u.gif
thumbup.gif Afrodite mes kumstukus suspaudus 4u.gif
Atsakyti