QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 16:06)
Terze, po tokiu dalyku atkris nemazai pacientu, bus tik i nauda, visas demesys.
tik tu ir jis
QUOTE(Terze @ 2012 03 29, 16:00)
gal dar mus prievartauja punkcijos metu? kodel gyd vaiksto pajuodusiais poakiais? gal nusistekena?
gerai butu
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 18:07)
Oij laukem laukem, mes Cituko laukem
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 18:12)
As tai katik is dantuku gyd, ryt apturesiu baisiai rimta procedura, pafotografavomane, o jau kaip malonu buvo, kai paklause, jus nescia? Vos neatsakiau teigiamai taip isijautusi.
greitai galesi nedvejoti
QUOTE(Terze @ 2012 03 29, 18:19)
greitai galesi nedvejoti
Tai mes ir pasijuokem, kad cia tik laiko klausimas.
Kur Citukas su istorija?
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 18:20)
Speju lektuve jau patogiai isitaisius klauso stiurdeses nurodymu, kaip prisisegti dirza
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 29, 14:48)
aha, visi vagia, seseles zudikes, o daktarai kriugeriai
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 17:12)
As tai katik is dantuku gyd, ryt apturesiu baisiai rimta procedura, pafotografavomane, o jau kaip malonu buvo, kai paklause, jus nescia? Vos neatsakiau teigiamai taip isijautusi.
linksmai jūs čia šiandien.
Niu, tai kur tos keliauninkės?
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 29, 20:03)
Sveikutes mergytes
Na,jau esu laisvesne-bet nuvargusi,tad tik trumpa parasysiu. Buvau pas Bikova,bet matyt su Cituku prasilenkem Gavau 2 LIT doze su donoro krauju. Paeme Bikova man kraujo-darys tyrimus ir ziures kaip dabar situacija, be to paeme ir vyro krauja kad issiaiskintu kaip ten su hepatitu tuo. Pries vaziuojant pas Bikova,uzvaziavom i Gulbijas Laboratorija (bet ne Embrions) pastate ir pasidariau imunologinius tyrimus-atsakymus jau gavau-bet...ju nesuprantu..kiek supratau kad pas mane vis tik T limfocitai blogieji yra aukstam lygyje.issiunciau Bikovai tuos tyrimus-lauksiu atsakymo.
Na,o kita naujiena-kad as isvykstu si sestadieni i Vilniu, Vaisingumo klinika.Mane pasieme Usoniene,kalbejomes su ja telefonu-ir sestadieni jau zinosiu visa plana,galbut balandi iseis startuoti.
Tai va sitiek is manes naujienu. Beje pas Bikova sumokejom 197 latus,o laboratorijoje palikau 35 latus.
Uz visas man kumstukai suspausti ir tikrai pritariu kad kaip butu super,kad visos mes si pavasari -vasara pereitumem i skyreli neabejoju kad taip ir bus
buckis jums
[quote=Afrodite69,2012 03 29, 20:03]
Sveikutes mergytes
Na,o kita naujiena-kad as isvykstu si sestadieni i Vilniu, Vaisingumo klinika.Mane pasieme Usoniene,kalbejomes su ja telefonu-ir sestadieni jau zinosiu visa plana,galbut balandi iseis startuoti.
Tai va sitiek is manes naujienu. Beje pas Bikova sumokejom 197 latus,o laboratorijoje palikau 35 latus.
Uz visas man kumstukai suspausti ir tikrai pritariu kad kaip butu super,kad visos mes si pavasari -vasara pereitumem i skyreli neabejoju kad taip ir bus
buckis jums
[/
quote]
Sveikutes
Afrodite mes kumstukus suspaudus
Sveikutes mergytes
buckis jums
[/
quote]
Sveikutes
Afrodite mes kumstukus suspaudus