Skaiciau kazkuria cia diena ta pasisakyma, manau, kad ne tai svarbiausia visame siame musu nelengvame kelyje, nematau prasmes gadintis energijos ir nuotaikos del tokiu ir panasiu pasisakymu.
Terze, geras.
Merginos, nedarykit spaudimo Kiauliukui su tais klausimais apie hcg, matot ir taip kartsa jam. Papildyta:
Aš esu prarastos kartos dalis ... Ir aš atsisakau tikėti, kad Aš galiu pakeisti šį pasaulį ... Aš suprantu, kad galbūt jus šokiruoja, bet Laimė jau yra tavyje - - tai melas, iš tiesų Pinigai padarys mane laimingu Ir būdamas trisdešimties aš pasakysiu savo vaikui, kad Jis ne pats svarbiausias mano gyvenime Mano bosas žinos, kad Mano principai: Darbas Svarbiau, nei Šeima Paklausykite: Nuo senų laikų Žmonės gyvena šeimomis Bet dabar Visuomenė niekuomet nebus tokia, kaip anksčiau Ekspertai sako man: Po trisdešimties metų aš švęsiu savo skyrybų dešimtmetį Aš netikiu tuo, kad Aš gyvensiu šalyje, kurią pats sukūriau Ateityje Gamtos naikinimas taps norma Niekas netiki, kad Mes išsaugosime mūsų nuostabią planetą Ir, žinoma, Mano karta jau prarasta Kvaila teigti, kad YRA VILTIS.
Visa tai taps realybe, Jei mes nepasirinksime atvirkštinio kelio.
(O dabar skaitykite tekstą nuo žodžių YRA VILTIS iš apačios į viršų)
Na, atseit latviai vagia lietuviu sperma, kiausialastes ir net embrionus ir naudoja kaip donorinius Ji cia taip "nuklause" is daktaro pasisnibzdejimo su sesele
dar apie tai mastau: kad ar klinika rizikuotu del keliu desimciu tukstanciu prarasti savo reputacija??jei klinikai iskeltu byla, juk ji ta pacia diena galetu uzsidaryti.
Na, atseit latviai vagia lietuviu sperma, kiausialastes ir net embrionus ir naudoja kaip donorinius Ji cia taip "nuklause" is daktaro pasisnibzdejimo su sesele