Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Terze @ 2012 03 29, 11:33)
smile.gif jeigu atvirai, tai visaip.. Apie procedura labai negalvoju, bandau gerinti santykius su aplinka  unsure.gif    O kol kas gyvenu mergaiciu gyvenimais, ir labai labai noriu, kad mes visos kartu  (si pavasari-vasara) nestuke.gif  Kaip smagu butu, ar ne??
O kaip tu? Jau stumiesi i prieki? Kaip futbolas?  smile.gif

Brač, o mano hormonai isuatėjas, kad jau aplinkiniai kenčia...kaip Jūs su tuo kovojat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 29, 13:55)
Brač, o mano hormonai isuatėjas, kad jau aplinkiniai kenčia...kaip Jūs su tuo kovojat? blush2.gif

Tramdau savyje esancius demonus biggrin.gif Valios pastangomis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 03 29, 13:50)
Tikriausiai, paklausysiu savo sąžinės, vyro, jūsų ir gydytojos nuomonės ax.gif

Gleivinė antradienį sakė,kad yra 9mm. Kaip sakot, per tris dienas ji dar pavešėjo?

Protinga moteriske esi wink.gif

O tau rytoj patalpinimas? Ar rytoj tik atsildymas? Nelabai susigaudau su snaigutem...
Eik tu sau... As jau taip jaudinuos del taves.... Manau pavesejo-pas tave juk su gleivine nebuvo problemu, tai tikim, kad pataliukai ispurenti ir prakedenti ir linkiu, kad mazyliai kuo geriau ten isitaisytu...
Atsakyti
Dabar daznai bunu ijungusi tylejimo rezima. biggrin.gif Tik cia kazko ant plepumo pramuso. blush2.gif biggrin.gif

Stiprybes tau Kiauliuk. smile.gif 4u.gif

Beila, klausyk savo vidinio AS. drinks_cheers.gif 4u.gif Viskas pavyks. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Citukas su Afrodite kavyte geria ir laukia savo doziu smile.gif Kai tikrai zinai, kad kazkurios is musu cia nera ne del to, kad dirbam ar dar kazkas, o del musu reikaliuku, tai taip ilgu pasidaro..... wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 29, 14:07)
Dabar daznai bunu ijungusi tylejimo rezima.  biggrin.gif Tik cia kazko ant plepumo pramuso.  blush2.gif  biggrin.gif

Ai, as irgi sakiau, jau reikia maziau bliabliablia, bet vakar vakare kai ijungiau, tai negaliu sustoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 29, 14:10)
Citukas su Afrodite kavyte geria ir laukia savo doziu smile.gif  Kai tikrai zinai, kad kazkurios is musu cia nera ne del to, kad dirbam ar dar kazkas, o del musu reikaliuku, tai taip ilgu pasidaro.....  wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Ai, as irgi sakiau, jau reikia maziau bliabliablia, bet vakar vakare kai ijungiau, tai negaliu sustoti  lotuliukas.gif

Aš tai šiandien darbe nedirbu, nes kumštukus baisiai suspaudus laikau ax.gif blush2.gif ir bandau vidinius "demoniukus" tramdyti, bet ne visad pavyksta doh.gif nors aš labai labai stengiuosi angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 29, 14:12)
Aš tai šiandien darbe nedirbu, nes kumštukus baisiai suspaudus laikau  ax.gif  blush2.gif  ir bandau vidinius "demoniukus" tramdyti, bet ne visad pavyksta  doh.gif nors aš labai labai stengiuosi  angel_not.gif

Kada tavo "dienele"??? Tokioj situacijoj kaip tu - sunku ka ir sulaikyti..tai gal nelaikyk tu demoniuku darbe smile.gif o namie namiskiams kaip silkine busi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 29, 14:12)
Aš tai šiandien darbe nedirbu, nes kumštukus baisiai suspaudus laikau  ax.gif  blush2.gif  ir bandau vidinius "demoniukus" tramdyti, bet ne visad pavyksta  doh.gif nors aš labai labai stengiuosi  angel_not.gif

Gaila,kad čia kaip FB nėra Like mygtuko, nes kartais Jūs tokiu perliukų pamėtot, kad komentuoti kažkaip ir nėra reikalo, nes greitai temutė baigsis, o palaikinti taip norisi bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, kad butu linksmiau:

As panasia situacija isivaizduociau pas Gorgi smile.gifsmile.gifsmile.gif

Vyras su zmona atvyksta poilsiauti i uzsienio kurorta, apsigyvena viesbutyje. Zmona po keliones nueina i dusa ir staiga ten ima klykti:
-AAAAaaaaaa, cia pele!!Mielasis, paskambink greiciau i registratura, paaiskink padeti, nes tu bent kelis zodzius moki angliskai.
Vyras skambina:
-Helou.
-Hai.
-Diu ju nou Tom end Dzeri?
-Jez, ofkoz.
-Dzeri iz hea.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Daug kas is jusu IVF darosi LV. Ir as pati planuoju ten vaziuoti. Kaip jums sita zinute?
http://www.supermama...?...&p=54537227
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 03 29, 13:29)
Sveikos  4u.gif Daug kas is jusu IVF darosi LV. Ir as pati planuoju ten vaziuoti. Kaip jums sita zinute?

Iš tikrųjų nelabai net supratau blink.gif

KAULIUKAS,nevaldyk tų hormonų - IŠLIEK biggrin.gif doh.gif Išsiliek ant vyro, o po to iš karto atsiprašyk ax.gif Man tai padėdavo blush2.gif Nu tai kada tavo HCG????

TERZE, ryt atšildo žvaigždutes(jei neklystu smile.gif ) ir ryt patalpins. Gal kitos geriau žino, prieš kiek laiko atšildo blastocistas prieš sodinimą. Jei atšils, turėčiau ryt susitikt su 3 savo žvaigždutėmis group.gif Ir spėkit, kiek aš dėsiu. O gi vėl visas, nepaliksiu nei vienos. Jei norės, galės visos ir pasilikti wub.gif KOKIA GRAŽI SVAJONĖ wub.gif

TERZE, PRAJUOKINAI SU ANEKDOTU lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 29 kovo 2012 - 13:47
QUOTE(Beila @ 2012 03 29, 14:47)
Iš tikrųjų nelabai net supratau blink.gif

Na, atseit latviai vagia lietuviu sperma, kiausialastes ir net embrionus ir naudoja kaip donorinius doh.gif Ji cia taip "nuklause" is daktaro pasisnibzdejimo su sesele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*River* @ 2012 03 29, 14:29)
Sveikos  4u.gif Daug kas is jusu IVF darosi LV. Ir as pati planuoju ten vaziuoti. Kaip jums sita zinute?

Daugiau nei keista...

QUOTE(Beila @ 2012 03 29, 14:47)
Jei atšils, turėčiau ryt susitikt su 3 savo žvaigždutėmis group.gif Ir spėkit, kiek aš dėsiu. O gi vėl visas, nepaliksiu nei vienos. Jei norės, galės visos ir pasilikti  wub.gif KOKIA GRAŽI SVAJONĖ wub.gif

Labai grazi svajone-pernakt virsianti realybe wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*River* @ 2012 03 29, 14:50)
Na, atseit latviai vagia lietuviu sperma, kiausialastes ir net embrionus ir naudoja kaip donorinius  doh.gif Ji cia taip "nuklause" is daktaro pasisnibzdejimo su sesele smile.gif

lotuliukas.gif jeigu as moku daug kalbu, kaip jos vyras, nereiskia, kad as ir norwegiskai galiu suprasti... siaip uztenka LT kalba moketi, kad suvoktum esme LV kalboj..

gal ten taip ir buna, Embrionse, nepatikrinsim, bet o LT taip buti negali? blink.gif

ai, prajuokino biggrin.gif
Atsakyti