Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Pastaruoju metu ne zingsnio be sio skyrelio, dabar vaziuoju i futbolo varzybas, bet nosis internete, gerai kad vyras vairuoja. biggrin.gif

Cituk, misija neimanoma bus imanoma! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 28, 21:29)
Biški čia jums taip ne į temą...pirmadienį buvau kino pavasarį, žiūrėjom "Neliečiamieji". Superinis filmas. Man taip labai labai...Rekomenduoju pažiūrėti.

Pritariu, filmas nerealus....galit ir nemokamai pažiūrėti http://filmux.net/bo...2011/2-1-0-5915
Sakė ir "prakalbinti Edviną" labai geras, apie tėvų ir vaikų santykius, sunkus filmas, bet geras...

Merginos, sėkmės Jums rytoj....aš ryt irgi einu žiūrėti kokia situacija pas mane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiauliukas-Angeliukas: 28 kovo 2012 - 21:38
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 21:41)
Nu ir gerai, nusiteikei kad bus gerai, vadinasi taip ir bus smile.gif Turetume susimatyti  4u.gif  Man ryt tokia lyg ir misija neimanoma 4, bet kazkaip ivykdysim o blogiausiu atveju irgi imsiu donoro  unsure.gif Nu zodziu zmogus planuoja Dievas juokiasi, va galvojau viska suplanavau iki minuciu, latvija, tyrimai, LIT viduty ciklo, o va gausis 3cd  biggrin.gif
Siandien jau gavau skambuti is ligonines, pakeite datas man, zodziu pradedu blokuotis balandzio 16 diena, o stimuliuotis apie geguzes 10 diena smile.gif Beje sergu kaip uz tevyne, maniskes is indonezijos matyt prigriebe dar draugiu tai gausumas neispasakytas, matyt Progynova savo darba atlieka  thumbup.gif

Visoms mano draugytems - aciu uz linkejimus sekmes, kitaip ir buti negali  smile.gif

Beje turiu naujienu - skelbiu Afrodites paramos akcijos pabaiga, surinkom 14,178.13 Lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Aciu visoms labai labai, jus nuostabios  wub.gif  wub.gif

Cituk,o tau Gorgis nesiule kazkokios proceduros pries IVF kazka praplaut,kad suaktyvinti gleivine g.gif ,jis man sake darys tai
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 28, 22:37)
Pritariu, filmas nerealus....galit ir nemokamai pažiūrėti http://filmux.net/bo...2011/2-1-0-5915
Sakė ir "prakalbinti Edviną" labai geras, apie tėvų ir vaikų santykius, sunkus filmas, bet geras...

Merginos, sėkmės Jums rytoj....aš ryt irgi einu žiūrėti kokia situacija pas mane smile.gif

Atsiprašau, suklydau pavadinimą "Pasikalbėkime apie Keviną" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 28, 21:37)

Oj Kiauliukas angieliukas sėkmes 4u.gif ir laukiam ziniu wub.gif
Atsakyti
Citas, Afrodite - sekmes jums dideliausios rytoj 4u.gif
Cituk, tau papildomas sekmingas palinkejimas del 3 сd LIT'o 4u.gif
Ir siaip jau, labai uz jus abi sergu ir noriu is cia issipirti wub.gif ax.gif

Beje turiu naujienu - skelbiu Afrodites paramos akcijos pabaiga, surinkom 14,178.13 Lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Aciu visoms labai labai, jus nuostabios  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif
Tik Afrodite, uzklausk butinai del TB kraujo atsakymu, nes bus labai abidna, jei snaiguciu lieptu atsissakyt 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites dar karta!!!

Late - ar tas praplovimas kartais nepagramdymas gleivines hystero metu?? Nes jei tai, tai man padare tai ir Atiloja labai prasosi buti pagramdyta:)

triumfante - sita priklausomybe nuo sm ir ypac savo bendrakeleiviu cia neisgydoma:) as istempiu kokias 2 dienas maksimum neapsilankius:) geru varzybu!
Atsakyti
Man ryt tokia lyg ir misija neimanoma 4,

Citai - - labai labai labai tikiu, kad films Misija neimanoma 4 su gera pabaiga. Kaip pasakose, princese pabuciuoja varle ir varle tampa grazuoliu vyru smile.gif Tik tavo atveju filmo pavadinimas sako, kad po gautos LIT terapijos pamazu virsi i nescia moteryte ir vyras tave ant ranku nesios smile.gif O memes pagal siuzeto linija arciau tevynes turetu apsiraminti biggrin.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 03 28, 22:04)
Pastaruoju metu ne zingsnio be sio skyrelio, dabar vaziuoju i futbolo varzybas, bet nosis internete, gerai kad vyras vairuoja.  biggrin.gif

Cituk, misija neimanoma bus imanoma!  mirksiukas.gif

Pritariu abiems teiginiams thumbup.gif

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 28, 22:37)

Lauksim raporto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 28, 23:47)
Citas, Afrodite - sekmes jums dideliausios rytoj  4u.gif
Cituk, tau papildomas sekmingas palinkejimas del 3 сd LIT'o 4u.gif
Ir siaip jau, labai uz jus abi sergu ir noriu is cia issipirti wub.gif  ax.gif
thumbup.gif

Gal organizuojames futbolininkiu komanda? smile.gif As prisijungciau paspardyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 29, 08:01)
As prisijungciau paspardyti smile.gif

biggrin.gif

Man labai smalsu kaip sekasi musu naujokei Kivai badytis, gal sakau kartais skaitai, asiliepk. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, švenčiančioms gimtadienius, pirmąsias badymosi dienas, darančioms LIT ir t.t. birthday.gif birthday.gif birthday.gif biggrin.gif

Mergaitės, koks blastocistų atšilimo procentas? Internete randu,kad 90-95 proc. Argi tai teisybė? Man su anglų kalba sunkiai blink.gif Gydytoja net neužsiminė apie tai,kad gali neatšilti visos... BIJAU KAIP MAŽAS VAIKAS unsure.gif verysad.gif

Gal žinot, kokių patarimų(mitybos ir t.t.),kurie bent 1 proc. prie pastojimo pridėtų? Be to, žinau,kad gydytoja man siūlys neit į darbą, būt ramiai namuose ir saugot pilvuką, o aš nelabai galiu neit. Nu kaip čia pasakius iš paskutinių trijų mėnesių man skaičiuos atostoginius,tai... g.gif Vyras rėkia, kad bus tų pinigų, geriau darom viską ką reik. Ai nežinau...

Ryt, jei atšils viskas gerai, turėsiu įsodinimą...bijau... (nu va, atėjau pasirodo padūsaut...nepykit...)

Žinoma, už jus visas aš visuomet sergu. Apie senas tarkas nė kalbėti nenoriu smile.gif Jos per ilgai jau čia užsibuvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 29 kovo 2012 - 08:55
Dabar apsisvieciau, kad menopuras netinka, kai yra padideje kiausidziu cistos. g.gif
Papildyta:
Beila, pirmiausia, tai RAMIAI! VISKAS BUS GERAI! ATSILS! mirksiukas.gif ISODINIMAS BUS IR PUIKUS! smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 03 29, 09:54)
Labas rytas, švenčiančioms gimtadienius, pirmąsias badymosi dienas, darančioms LIT ir t.t.  birthday.gif  birthday.gif  birthday.gif  biggrin.gif
Mergaitės, koks blastocistų atšilimo procentas? Internete randu,kad 90-95 proc. Argi tai teisybė? Man su anglų kalba sunkiai blink.gif Gydytoja net neužsiminė apie tai,kad gali neatšilti visos... BIJAU KAIP MAŽAS VAIKAS unsure.gif  verysad.gif

Gal žinot, kokių patarimų(mitybos ir t.t.),kurie bent 1 proc. prie pastojimo pridėtų? Be to, žinau,kad gydytoja man siūlys neit į darbą, būt ramiai namuose ir saugot pilvuką, o aš nelabai galiu neit. Nu kaip čia pasakius iš paskutinių trijų mėnesių man skaičiuos atostoginius,tai... g.gif Vyras rėkia, kad bus tų pinigų, geriau darom viską ką reik. Ai nežinau...

Ryt, jei atšils viskas gerai, turėsiu įsodinimą...bijau... (nu va, atėjau pasirodo padūsaut...nepykit...)

Žinoma, už jus visas aš visuomet sergu. Apie senas tarkas nė kalbėti nenoriu  smile.gif Jos per ilgai jau čia užsibuvo doh.gif

Apie atsilima negaliu pakomentuoti...Tik noreti... 4u.gif
Uij, as galiu ir kitu klausimu tik patarti is savo patirties: skaiciuodavau skaiciuodavau smile.gif ir gavosi kas gavosi, tiksliau nieko nesigavo. Tai jau gal 6-7 kazkur metai nebeskaiciuoju taip, kaip tu dabar ir galiu tik pritarti tavo vyrui. Suds tie paskutiniai 3menesiai, o gi dabar jei nesisaugosi gi irgi gali paleisti vejais ir tai, ka uzmokesi uz blastukiu idejima...o jeigu dar pagalvoti apie tai, kad tau kazko labai labai mazai pritruko - verta pamastyti. Taip, kad cia finansiskai jeigu tik toks klausimas, tai as palaikau tavo vyra. Prisiminiau posaki, jeigu Dievas dave dantis, duos ir ka valgyti... Aisku tau spresti, bet kai as prisimenu save doh.gif aisku, tuo metu mes dirbom patys-bet vistiek, gi kiekviena menesi laukdavau ir vaiksciodavau kaip kiausinis...

Prisiminiau savo pirma vizita VK doh.gif Istyre chlamidijas, apziurejo ir pasake, kad nedrisciau anksciau kaip po metu pasirodyti doh.gif doh.gif doh.gif Kai pagalvoji, praejo apie 6 metus, o as vel ant to pacio slenkscio..tyriuosi chlamidijas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 29 kovo 2012 - 09:48