Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 28, 18:23)
bet jos gi moteriskos, tai su harakteriu gali pasirodyti arba uzbaliavoti kurnos smile.gif

tai juk pati gali jas paskubinti blush2.gif pradek gert dupha ir jos ateis kai tau reiks
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2012 03 28, 17:44)
tai juk pati gali jas paskubinti  blush2.gif  pradek gert dupha ir jos ateis kai tau reiks

ne ne, pas mane ne ta situacija, kad galeciau (o ir noreciau) dar tokiu "papildu" pavartoti be reikalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 28, 18:45)
ne ne, pas mane ne ta situacija, kad galeciau (o ir noreciau) dar tokiu "papildu" pavartoti be reikalo smile.gif

kodel?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 28, 16:02)
bet tai man tada geguze LP reikia daryti  blink.gif Nu blyn, kaip buti tai graziai ir protinga?  4u.gif
Papildyta:
Priminkit, kiek kainuoja GR 1 tyrimas, pildau forma ir nu niekaip negaliu prisimti ir rasti senos kainos  30 ar 90? doh.gif

jau EGK atsake... tik as kadangi nesiunciau jiem savo Visa Electron info, o pavedimo kopija, tai jie paprase susimoketi ne tik savo puses, o visus pavedimo mokescius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 28, 17:31)
Tai jau taip, niekada nezinosi ko is ju tiketis ir kada.  biggrin.gif
Papildyta:
Maziau nei tau. 4u.gif Bet sulauksim.  wub.gif  biggrin.gif

supratau kad maziau nei man slapukauji kiek? smile.gif
Atsakyti
Brangiosios IRIS ir Renaciukas.D
Su gimimo diena jus happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
As noriu palinketi daug daug sveikatos,energijos,darnos,optimizo ir svarbiausia,kad jau greit taptumete zaviomis nestukemis nestuke.gif Zodziu,visu svajoniu issipildymo mergytes wub.gif wub.gif
Cituk,rytoj labai tikiuosi kad susimatysime.Na mes darysime su donoro krauju.Bet vistiek istirsiu vyra,kad but ramiau ir pati radau sau tyrimu kuriuos noriu pasidaryti,o paskui jums pateiksiu-gal ka suprasit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 28, 20:09)
Brangiosios IRIS ir Renaciukas.D
Su gimimo diena jus happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
As noriu palinketi daug daug sveikatos,energijos,darnos,optimizo ir svarbiausia,kad jau greit taptumete zaviomis nestukemis nestuke.gif Zodziu,visu svajoniu issipildymo mergytes wub.gif  wub.gif
Cituk,rytoj labai tikiuosi kad susimatysime.Na mes darysime su donoro krauju.Bet vistiek istirsiu vyra,kad but ramiau ir pati radau sau tyrimu kuriuos noriu pasidaryti,o paskui jums pateiksiu-gal ka suprasit mirksiukas.gif

Sekmes jums su Cituku 4u.gif Lauksim labai griztanciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 28, 19:55)
supratau kad maziau nei man slapukauji kiek? smile.gif

Aga, esu paslaptinga baisiai. flirt.gif hihihi.gif

Afrodite, sekmes! Cituk, tau taip pat! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 28, 20:59)
Aga, esu paslaptinga baisiai.  flirt.gif  hihihi.gif

Afrodite, sekmes! Cituk, tau taip pat! mirksiukas.gif  4u.gif

notworthy.gif friends.gif oro_buckis.gif visoms jums oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 28, 20:59)
Aga, esu paslaptinga baisiai.  flirt.gif  hihihi.gif

Afrodite, sekmes! Cituk, tau taip pat! mirksiukas.gif  4u.gif

supratau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na šviežiai pasenusios - su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 09:00)
Ieskau pliusiu visam sitam balagane ir randu 

thumbup.gif teisingai, nes nėra to blogo, kas nesibaigtų.

QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 11:59)
Tai aisku, dar visai vaikas  tongue.gif as visada galvojau kad iki 30 visi vaikai  biggrin.gif dabar jau galvoju kad iki 40 dar visai jauni, o kadangi mazdaug nuo 60 - jau vel tampam vaikais tai visai nedaug mes suauge ir pabunam  lotuliukas.gif

Čia gražiai išvartei...gražiai biggrin.gif

QUOTE(Terze @ 2012 03 28, 13:05)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  O panasia doze turejai praeita karta? Fingers crossed

Absoliutiškai vienoda pradžia. Tik pabaigą esu kitą sugalvojus blush2.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 13:21)
Perkuneli - ar pilvuzas jau keicia spalva ir grazia melsvai juoda  thumbup.gif ?

Dar nea... smile.gif Tik su dviem "skylėm" biggrin.gif

QUOTE(Terze @ 2012 03 28, 13:27)
jau ir as noreciau isidurti smile.gif pasiilgau smile.gif

kvepia priklausomybe badymuisi biggrin.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 13:45)
tai busiu gryna geguzinuke, nes jau tikrai nepradesiu stimuliacijos balandi  smile.gif ai jau net negalvoju ar cia i gera visos sitos nesamones, bus kaip bus  4u.gif

Vaikai už tai bus žuvys..o žuvys labai faini...juk aš tai visai nieko, ane? biggrin.gif Aš odobriam tavo gegužę. Laikyk ryt frontus wink.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 28, 19:09)
Na mes darysime su donoro krauju.Bet vistiek istirsiu vyra,kad but ramiau ir pati radau sau tyrimu kuriuos noriu pasidaryti,o paskui jums pateiksiu-gal ka suprasit mirksiukas.gif

Sekmės ryt.

Biški čia jums taip ne į temą...pirmadienį buvau kino pavasarį, žiūrėjom "Neliečiamieji". Superinis filmas. Man taip labai labai...Rekomenduoju pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 28, 20:09)

Nu ir gerai, nusiteikei kad bus gerai, vadinasi taip ir bus smile.gif Turetume susimatyti 4u.gif Man ryt tokia lyg ir misija neimanoma 4, bet kazkaip ivykdysim o blogiausiu atveju irgi imsiu donoro unsure.gif Nu zodziu zmogus planuoja Dievas juokiasi, va galvojau viska suplanavau iki minuciu, latvija, tyrimai, LIT viduty ciklo, o va gausis 3cd biggrin.gif
Siandien jau gavau skambuti is ligonines, pakeite datas man, zodziu pradedu blokuotis balandzio 16 diena, o stimuliuotis apie geguzes 10 diena smile.gif Beje sergu kaip uz tevyne, maniskes is indonezijos matyt prigriebe dar draugiu tai gausumas neispasakytas, matyt Progynova savo darba atlieka thumbup.gif

Visoms mano draugytems - aciu uz linkejimus sekmes, kitaip ir buti negali smile.gif

Beje turiu naujienu - skelbiu Afrodites paramos akcijos pabaiga, surinkom 14,178.13 Lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aciu visoms labai labai, jus nuostabios wub.gif wub.gif
Atsakyti