QUOTE(Nakviša @ 2012 03 15, 15:34)
priminei mane
man gal pries pora metu drauge atidave savo apie 40nestumo testu
tai pries menesines rytas, jei praeidavo neapsisiojus testo, budavo kaip rytas be kavos puoduko...
QUOTE(KittyKitty @ 2012 03 15, 15:49)
Su akim nejuokauk, bandyk plauti, gerai Ocuflash, berods taip, be recepto parduodamas, jei nepraeis, tada Tobrex.
O dėl išskyrų... Tu, berods, antibus gėrei? ar maišau? Nes nuo antibų tai pienglinė žaibu įsimeta (čia dėl graužimo). Dėl rudžių... Gal buvo kokia kraujo sankaupa, o gal nuo vaistų kažkas, iš pirmo karto dar nedaryk išvadų, gal nebepasikartos
geriau geriau antibus... man nuo rugpjucio rudziai pradejo rodytis, bet sis menuo tai kataklizma kazkokia...
QUOTE(elina30 @ 2012 03 15, 15:50)
Terze- as tai visa gyvenima myscioju del menknieku,tai skambtelciau ar pasikonsultuociau su gydytoja?!
uij Elina.... kad tas mano Gintukas toks uzimtas... Ir jei as jam prisistatyciau, manau po paskutinio IVF jis mane tikrai prisimintu, nes kaip jis pasake, reti atvejai tokie pas juos buna , bet nekyla rankos skambinti... man tik is galvos neiseina, kad man LP vel reikia kartoti....
Tu tikiuosi ilsiesi.... pasilepink save ir laukiam is taves geru naujienu... Jau kuris laikas pas mus tylu, tik va Faustina kaip is giedro dangaus
O mes jau istroske ir tu verkslenimu ir tu busenu aptarimu ir pabarimu
Ir laukiam dziaugsmo asaru.... mane visada labai jaudina, tas momentas, kai merginos suzino... paskui cia paraso... o paskui (arba pries tai
) pasako MB ir apraso jo reakcija... Nuo paskutines
Kukulkos istorijos net dabar drebuliukas ima nuo tos MB reakcijos...
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 15, 16:22)
Terze, jei tik prasitrynei akyte, tai tikrai neišsigask..tiesiog vaistinėj paprašyk lašelių, palašinsi kelias dienas ir nurims akytė. Jei tik nėra traiškanų negražių, tikrai nėra dėl ko panikuoti
ai, cia akis matyt pretekstas man paverkslenti.... siandien taip nesiseka...o paskui aisku pradedu galvoti apie savo busima IVF ir pirma karta siandien mane taip apeme baime, kad net skrandi sutrauke.... As per pirma galvojau, dzin, jei ka, bus kitas kartas, per antra jau siek tiek atsargiau galvojau, o dabar mastau, kad nebenoriu 4 karto
Citai - gal jau pasirode valkatos???