QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 27, 19:59)
Nu ką, o aš einu "pasibadyti" - manęs laukia pirmoji 225 dozė. Kažkaip šventiškai jaučiuos
Matyt jau pradeda skystėt smegenėlės.
O panasia doze turejai praeita karta? Fingers crossed
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 27, 20:57)
Nes padarem tyrimus ir gavom atsakymus is Bykovos sesutes,tai ji raso kad tyrimas rodo kad mano vyras serga Hepatitu A,nors as kiek issiaiskinau tas tyrimo virsijimas rodo kad turi jis jau imuniteta jam.Zodziu,liudna-nes dabar LIT tik su donoru krauju bus atliekami
Neaisku ka pasakys Bykova ir Visockiene-gal visai negalesime IVF darytis
Kaip diena, taip naujiena... dabar eile geros naujienos
QUOTE(Beila @ 2012 03 27, 21:29)
* ląstelės nėra blogos
**Ir dar viena naujiena: įrašykite mane į kovo mėnesio sąrašą (nors dar nežinau, ar atšils visos žvaigždutės...)
* Dziugu
** Kiek jus zvaigzduciu turit? Dabar jau saugosim tave kaip kiausini
QUOTE(egk @ 2012 03 27, 22:43)
*Ačiū
Va ir šiandien diena laimingai praėjo - nesulaukiau gyd skambučio
Nes jis sakė, kad jei bus blogai tai, žinoma, nelauks kol tas atsakymas man oficialiai ateis, o jis paskambins.
**O tu mačiau planuoji savo IVF laiką, tai nepamiršk, kad Embrions liepos mėn visi atostogauja, bent jau visada taip būdavo
*Jegele
**Tai kaip cia mes su
Atijola prasisuksim? jei ispultu birzelio antra puse, tai atboij?
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 10:00)
*man vis tik atejo normalios labai pasilakste ir gausios mmm
tai palikau zinute ir laukiu kol sesele atskambins ir pasakys kaip tai keicia blokuojanciu pradzia ir kt. **Dziaugiuosi del vieno dalyko kad gleivine po papildomu doziu estrogenu (progynovos) ir po tu hystero pagramdymu issivalys ir atsinaujins
Ieskau pliusiu visam sitam balagane ir randu
*Zinute vel pikta palikai?
**Gleivine jau laukia issiziojusi, kada savo darba gales pradeti daryti
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 12:59)
Tai aisku, dar visai vaikas
as visada galvojau kad iki 30 visi vaikai
dabar jau galvoju kad iki 40 dar visai jauni, o kadangi mazdaug nuo 60 - jau vel tampam vaikais tai visai nedaug mes suauge ir pabunam
Su gimtadieniu
Jo jo, iki 40 visi dar jauni
, o po 40 tampa tik trupuciuka vyresni
o paskui jau kaip tu rasai: nedaug suauge ir pabunam
As sau sakau, duok D "da"gyventi iki 60metu... is kitos puses, sitiek vitaminu ryjam
kur cia sensim