Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 12:59)
Tai aisku, dar visai vaikas  tongue.gif as visada galvojau kad iki 30 visi vaikai  biggrin.gif dabar jau galvoju kad iki 40 dar visai jauni, o kadangi mazdaug nuo 60 - jau vel tampam vaikais tai visai nedaug mes suauge ir pabunam  lotuliukas.gif

Nu jo nesena jauna dar ir susiduriau su tokia probliema,o ta probliema atsirado dar anksciau,tai va
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 28, 09:39)
Laba meginos siandien svenciu savo 28 gimtadieni biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 28, 10:39)
Laba meginos siandien svenciu savo 28 gimtadieni biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveika as taip pat - tik 29 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 11:50)
Ziauriai mazai  wub.gif  Sveikinu  drinks_cheers.gif

Na negali but kad as cia busiu jauniausia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 11:59)
Tai aisku, dar visai vaikas  tongue.gif as visada galvojau kad iki 30 visi vaikai  biggrin.gif dabar jau galvoju kad iki 40 dar visai jauni, o kadangi mazdaug nuo 60 - jau vel tampam vaikais tai visai nedaug mes suauge ir pabunam  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2012 03 28, 13:14)

O geras,sveikinu thumbup.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 27, 19:59)
Nu ką, o aš einu "pasibadyti" - manęs laukia pirmoji 225 dozė. Kažkaip šventiškai jaučiuos biggrin.gif Matyt jau pradeda skystėt smegenėlės.

thumbup.gif drinks_cheers.gif O panasia doze turejai praeita karta? Fingers crossed

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 27, 20:57)
Nes padarem tyrimus ir gavom atsakymus is Bykovos sesutes,tai ji raso kad tyrimas rodo kad mano vyras serga Hepatitu A,nors as kiek issiaiskinau tas tyrimo virsijimas rodo kad turi jis jau imuniteta jam.Zodziu,liudna-nes dabar LIT tik su donoru krauju bus atliekami verysad.gif Neaisku ka pasakys Bykova ir Visockiene-gal visai negalesime IVF darytis verysad.gif 

Kaip diena, taip naujiena... dabar eile geros naujienos wink.gif

QUOTE(Beila @ 2012 03 27, 21:29)
* ląstelės nėra blogos
**Ir dar viena naujiena: įrašykite mane į kovo mėnesio sąrašą (nors dar nežinau, ar atšils visos žvaigždutės...)

* Dziugu
** Kiek jus zvaigzduciu turit? Dabar jau saugosim tave kaip kiausini wink.gif

QUOTE(egk @ 2012 03 27, 22:43)
*Ačiū 4u.gif Va ir šiandien diena laimingai praėjo - nesulaukiau gyd skambučio ax.gif Nes jis sakė, kad jei bus blogai tai, žinoma, nelauks kol tas atsakymas man oficialiai ateis, o jis paskambins.
**O tu mačiau planuoji savo IVF laiką, tai nepamiršk, kad Embrions liepos mėn visi atostogauja, bent jau visada taip būdavo 4u.gif

*Jegele
**Tai kaip cia mes su Atijola prasisuksim? jei ispultu birzelio antra puse, tai atboij? blink.gif g.gif

Papildyta:

QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 10:00)

*man vis tik atejo normalios labai pasilakste ir gausios mmm  doh.gif  tai palikau zinute ir laukiu kol sesele atskambins ir pasakys kaip tai keicia blokuojanciu pradzia ir kt. **Dziaugiuosi del vieno dalyko kad gleivine po papildomu doziu estrogenu (progynovos) ir po tu hystero pagramdymu issivalys ir atsinaujins  smile.gif Ieskau pliusiu visam sitam balagane ir randu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

*Zinute vel pikta palikai? bigsmile.gif
**Gleivine jau laukia issiziojusi, kada savo darba gales pradeti daryti cool.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 12:59)

Su gimtadieniu 4u.gif Jo jo, iki 40 visi dar jauni bigsmile.gif , o po 40 tampa tik trupuciuka vyresni bigsmile.gif o paskui jau kaip tu rasai: nedaug suauge ir pabunam smile.gif As sau sakau, duok D "da"gyventi iki 60metu... is kitos puses, sitiek vitaminu ryjam lotuliukas.gif kur cia sensim lotuliukas.gif
Atsakyti

*Zinute vel pikta palikai?  bigsmile.gif 
**Gleivine jau laukia issiziojusi, kada savo darba gales pradeti daryti  cool.gif 
Su gimtadieniu  4u.gif  Jo jo, iki 40 visi dar jauni  bigsmile.gif , o po 40 tampa tik trupuciuka vyresni  bigsmile.gif  o paskui jau kaip tu rasai: nedaug suauge ir pabunam smile.gif As sau sakau, duok D "da"gyventi iki 60metu... is kitos puses, sitiek vitaminu ryjam  lotuliukas.gif  kur cia sensim  lotuliukas.gif

* nu tokia nelinksma unsure.gif bet matyt per grazia kad dar neatskambino schmoll.gif

** dar tures nauja uzaugti tada jau lauks ax.gif ne velnio tik iki 60 metu, su musu vaiku darymo tempais tais mums dar ilgai reikes gyvent kad juos uzaugint lotuliukas.gif

Perkuneli - ar pilvuzas jau keicia spalva ir grazia melsvai juoda thumbup.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 28 kovo 2012 - 13:21
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 14:21)
* nu tokia nelinksma  unsure.gif bet matyt per grazia kad dar neatskambino  schmoll.gif

** dar tures nauja uzaugti tada jau lauks  ax.gif  ne velnio tik iki 60 metu, su musu vaiku darymo tempais tais mums dar ilgai reikes gyvent kad juos uzaugint  lotuliukas.gif

Perkuneli - ar pilvuzas jau keicia spalva ir grazia melsvai juoda  thumbup.gif ?

* matyt lotuliukas.gif Ir as Bykovai matyt per graziai rasau, kad antra savaite forwardinu ir nieko lotuliukas.gif

** oij, uzsimirsau, kiek man jau metu lotuliukas.gif Tu teisi smile.gif

jau ir as noreciau isidurti smile.gif pasiilgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 28, 14:27)
* matyt  lotuliukas.gif  Ir as Bykovai matyt per graziai rasau, kad antra savaite forwardinu ir nieko  lotuliukas.gif 

** oij, uzsimirsau, kiek man jau metu  lotuliukas.gif  Tu teisi smile.gif

jau ir as noreciau isidurti smile.gif pasiilgau smile.gif

o TU RASAI BYKOVAI AR REGISTRATURAI? NES GIRDEJAU KAD BYKOVA TIK RYT IS KAZKUR GRIZTA TAI GAL JOS MAILU NIEKAS NETIKRINA. As jau dar karta paskambinau seselei tai sake atskambins su naujom datom, tai karozce mano badymasis irgi nusikelia, tai busiu gryna geguzinuke, nes jau tikrai nepradesiu stimuliacijos balandi smile.gif ai jau net negalvoju ar cia i gera visos sitos nesamones, bus kaip bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 28, 10:39)

QUOTE(*Iris* @ 2012 03 28, 13:14)

lotuliukas.gif kokios nenuklios thumbup.gif
happybday.gif su gimtadieniu, Jaunuolės, lai tai būna svajonių išsipildymo metai!!!
oi kaip aš norėjau vaikučio iki 30ties..na bet dabar teisiog noriu, nesvarbu kada, bet jei šiemet suspėčiau pagimdyti būčiau labai dėkinga ir laiminga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 14:45)
o TU RASAI BYKOVAI AR REGISTRATURAI? NES GIRDEJAU KAD BYKOVA TIK RYT IS KAZKUR GRIZTA TAI GAL JOS MAILU NIEKAS NETIKRINA. As jau dar karta paskambinau seselei tai sake atskambins su naujom datom, tai karozce mano badymasis irgi nusikelia, tai busiu gryna geguzinuke, nes jau tikrai nepradesiu stimuliacijos balandi  smile.gif ai jau net negalvoju ar cia i gera visos sitos nesamones, bus kaip bus  4u.gif

As panelei Bikovai rasau smile.gif Siaip neskubu, bet jei skubeciau, tai butinai skambinciau smile.gif
Nea-negalvok, i gera ar ne i gera wink.gif Tik as jau sakau, gal cia korekcijos is virsaus?? g.gif Jeigu tai taip, reikia joms nesipriesinti wink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 28, 15:02)
lotuliukas.gif kokios nenuklios  thumbup.gif
happybday.gif su gimtadieniu, Jaunuolės, lai tai būna svajonių išsipildymo metai!!!
oi kaip aš norėjau vaikučio iki 30ties..na bet dabar teisiog noriu, nesvarbu kada, bet jei šiemet suspėčiau pagimdyti būčiau labai dėkinga ir laiminga  ax.gif

thumbup.gif
Mano tikslas bent jau pastoti siemet... ne per kukliai? biggrin.gif
Atsakyti