Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(egk @ 2012 03 28, 09:30)
Labai noriu jau kraustytis wub.gif
Man atrodo, kai atostogauja tai atostogauja visi -  ir seselės, ir embriologai. O tu norėtum daryti liepą būtinai?

as planavausi, kad birzeli darysiuos, bet gaunasi taip, kad gal as dar neturesiu rezultatu is Gorgio, tai mielai perkelciau i liepa..., bet teks dabar dar karta pagalvoti apie savo planus smile.gif
Atsakyti
Afrodite, o tu nieko neklausk Bykovos o lekit ryte ant kokiu 8 i Ta Gulbja labe ir pasidarykit ta tyrima, atsakymas bus apie pietus o gal dar greiciau jei sumokesi biski daugiau 4u.gif As ir pati nusiteikus kad gali buti donoro, nes jei ryt bus blogi vyro rezultatai tai kadangi jau busiu pas bykova tai darysiu bent donoro. jauciu reikes moket uz abu, nes jie jau bus paeme vyro krauja cool.gif
Beiliuk - smagu kad viskas einasi neblogai:) tai kada suzinosim kiek zvaigzduciu atsilo 4u.gif ?

Egk - jokiu ziniu geros zinios thumbup.gif

man vis tik atejo normalios labai pasilakste ir gausios mmm doh.gif tai palikau zinute ir laukiu kol sesele atskambins ir pasakys kaip tai keicia blokuojanciu pradzia ir kt. Susiparinau kad biski sumaise man cia reikalus, nes progynova reikejo vel pradeti nuo 1cd o as ja geriau nuo ano skambucio seselems nes jie sake kad uzkaityciau tepliojima kaip mmm. Ir bykovai teks meluoti, nes dabar jau LIT iseis ne viduy ciklo o 3cd blush2.gif Ai neimu labai i makaule, yra kaip yra, bus viskas gerai, jei isvis bus kada nors lotuliukas.gif Dziaugiuosi del vieno dalyko kad gleivine po papildomu doziu estrogenu (progynovos) ir po tu hystero pagramdymu issivalys ir atsinaujins smile.gif Ieskau pliusiu visam sitam balagane ir randu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 10:00)
Ieskau pliusiu visam sitam balagane ir randu  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

good.gif tik taip ir reikia. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 10:00)
man vis tik atejo normalios labai pasilakste ir gausios mmm  doh.gif  tai palikau zinute ir laukiu kol sesele atskambins ir pasakys kaip tai keicia blokuojanciu pradzia ir kt. Susiparinau kad biski sumaise man cia reikalus, nes progynova reikejo vel pradeti nuo 1cd o as ja geriau nuo ano skambucio seselems nes jie sake kad uzkaityciau tepliojima kaip mmm. Ir bykovai teks meluoti, nes dabar jau LIT iseis ne viduy ciklo o 3cd  blush2.gif  Ai neimu labai i makaule, yra kaip yra, bus viskas gerai, jei isvis bus kada nors  lotuliukas.gif Dziaugiuosi del vieno dalyko kad gleivine po papildomu doziu estrogenu (progynovos) ir po tu hystero pagramdymu issivalys ir atsinaujins  smile.gif Ieskau pliusiu visam sitam balagane ir randu bigsmile.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba meginos siandien svenciu savo 28 gimtadieni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 28, 10:39)
Laba meginos siandien svenciu savo 28 gimtadieni biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikinu! birthday.gif
Atsakyti
Laba meginos siandien svenciu savo 28 gimtadieni biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 28, 11:11)
Sveikinu  4u.gif

Aciukas
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 28, 11:11)
Sveikinu  4u.gif

Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 03 27, 22:43)
Ačiū 4u.gif Va ir šiandien diena laimingai praėjo - nesulaukiau gyd skambučio ax.gif Nes jis sakė, kad jei bus blogai tai, žinoma, nelauks kol tas atsakymas man oficialiai ateis, o jis paskambins. O ligoninė šiom dienom jau turi gauti mano atsakymus, tai jei šią savaitę nesulauksiu skambučio, tai tikiuosi nusiraminsiu. O dėl kraujo, tai net nežinau... Man sakė, kad gali dar jo būti ir kokias 3 savaites, bet buvo jau gana nebedaug, o dabar vėl antra diena daugiau. Labai stangiuosi dar negalvoti ir mažiau ten spoksoti, bet sunkiai gaunasi...
O tu mačiau planuoji savo IVF laiką, tai nepamiršk, kad Embrions liepos mėn visi atostogauja, bent jau visada taip būdavo 4u.gif

Treisas kiek zinau sake atostogaus nuo liepos vidurio iki rugpjucio vidurio 4u.gif
Atsakyti

Ziauriai mazai wub.gif Sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 11:50)
Ziauriai mazai  wub.gif  Sveikinu  drinks_cheers.gif

Mazai metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 28, 12:05)
Mazai metu? blush2.gif

Tai aisku, dar visai vaikas tongue.gif as visada galvojau kad iki 30 visi vaikai biggrin.gif dabar jau galvoju kad iki 40 dar visai jauni, o kadangi mazdaug nuo 60 - jau vel tampam vaikais tai visai nedaug mes suauge ir pabunam lotuliukas.gif
Atsakyti