Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas vakaras cool.gif

QUOTE(Terze @ 2012 03 27, 15:59)
Liuksas!
O Beila : atitirpo snaigutes, ir virto lasiukais-embrionukais-sesytesubroliuku  bigsmile.gif Beila, as teisi?
[b]

Išgirdau,kad kažkas manęs pasiilgo...Kaip gera...Lendu iš pogrindžio. Kažkaip nesinorėjo jus bloga nuotaika užkrėst:laukiau skydliaukės guzo punkcijos rezultatų ir šiandien sužinojau, kad ląstelės nėra blogos biggrin.gif Kai paskambino pranešt rezultatus, tiesiog sustojo, atrodo, širdis ir net negirdėjau ką ji kalbėjo. Tik laukiau žodžio:GEROS arba BLOGOS ląstelės...O Dievuliau ,kaip buvo baisu...Jei nekalbėti apie tai,kad pirmą kartą kai paėmė tyrimą,neužteko ląstelių ir reikėjo jį kartoti po savaitės. Ir prireikė net 4 durių,kol gavo reikiamą ląstelių kiekį blink.gif blink.gif blink.gif Žinokit,po trečio dūrio verkiau kaip vaikas. Sako endokrinologė: "gal nebedarom tyrimo šiandien, kartokim kitą dieną?". Bet aš nesutikau, sakau durkit tiek kiek reikia šiandien,bet daugiau dėl to tikrai nebeatvažiuosiu...
Ir dar viena naujiena: įrašykite mane į kovo mėnesio sąrašą (nors dar nežinau, ar atšils visos žvaigždutės...) Gleivinė paaugo gera, dabar turiu 9mm. Tai...bandysim dar kartą...Tik šįkart šiek tiek kukliau, tyliau ir labaaai jau nedrąsiai unsure.gif
AFRODITE,kad ir ką jums dabar tenka pereiti,aš manau,kad už tai jūs vis tiek būsite apdovanoti nestuke.gif nu, nežinau,aš tuo tikiu blush2.gif wub.gif
WARVARA, man atrodo,ir tau jau laikas dingt iš čia cool.gif Gudruolė,galvoja mus išvis,o pati karaliaus ir vaikys naujokes tongue.gif Nieko panašaus ax.gif
ATILOJA, o tavo mmm tikrai kaip pasakoje doh.gif Manau,kad viskas susitvarkys wub.gif
ELINA,DONATA, linkiu kuo kuo greičiau atsigauti ir kibti į kovą nestuke.gif
RENAČIUKS, KAULIUKAI-ANGELIUKAIj,tikiuos,kad greit išsipildys jūsų svajonė nestuke.gif
TERZE,CITUK, imkit mano draugužės oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 27 kovo 2012 - 20:33
QUOTE(Beila @ 2012 03 27, 20:29)

ELINA,DONATA, linkiu kuo kuo greičiau atsigauti ir kibti į kovą nestuke.gif
RENAČIUKS, KAULIUKAI-ANGELIUKAIj,tikiuos,kad greit išsipildys jūsų svajonė  nestuke.gif

Beila aciuks.gif jau jo laukiu kad jau greiciau i kova ax.gif
Papildyta:
[quote=Beila,2012 03 27, 20:29]
...
Ir dar viena naujiena: įrašykite mane į kovo mėnesio sąrašą (nors dar nežinau, ar atšils visos žvaigždutės...) Gleivinė paaugo gera, dabar turiu 9mm. Tai...bandysim dar kartą...Tik šįkart šiek tiek kukliau, tyliau ir labaaai jau nedrąsiai unsure.gif
Beila ir tau sekmes 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 27, 20:57)
gavom atsakymus is Bykovos sesutes,tai ji raso kad tyrimas rodo kad mano vyras serga Hepatitu A,nors as kiek issiaiskinau tas tyrimo virsijimas rodo kad turi jis jau imuniteta jam.Zodziu,liudna-nes dabar LIT tik su donoru krauju bus atliekami

Afrodite, tai visai skirtingi tyrimai: Anti HAV IgG parodo kad yra žmogus sirgęs ir turi imunitetą arba yra pasiskiepijęs, o ar serga šiuo metu parodo Anti-HAV IgM
MB irgi buvo teigiamas HAV IgG ir pirmą LIT turėjau su donoru, bet padarius HAV IgM viskas buvo gerai ir donoru būti galėjo.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 27, 19:59)
Nu ką, o aš einu "pasibadyti" - manęs laukia pirmoji 225 dozė. Kažkaip šventiškai jaučiuos biggrin.gif Matyt jau pradeda skystėt smegenėlės.

thumbup.gif su pirma doze thumbup.gif i parasiuka? ax.gif

Nes padarem tyrimus ir gavom atsakymus is Bykovos sesutes,tai ji raso kad tyrimas rodo kad mano vyras serga Hepatitu A,nors as kiek issiaiskinau tas tyrimo virsijimas rodo kad turi jis jau imuniteta jam.Zodziu,liudna-nes dabar LIT tik su donoru krauju bus atliekami verysad.gif Neaisku ka pasakys Bykova ir Visockiene-gal visai negalesime IVF darytis verysad.gif  Juk ne veltui pries visus tyrimus tyria ir hepatitus doh.gif zodziu "smgumelis" ir pas mus,abu likom nedarbingi, nekalbus net jau vienas su kitu ir liudni.Su nerimu jau laukiam ketvirtadienio.
Ok,mergytes dideles sekmes ir tokio puikaus nusiteikimo visoms kaip Triumphantes ir Terziukes 4u.gif
Uz visas laikau kumstukus drinks_cheers.gif

Mieloji, tu maziau nervuokis 4u.gif As nezinau, ar tu zinai, bet hepatitas A, tai oru plintanti infekcija, kuria gali uzsikresti bet kur ir bet kada ir isgydoma pakankamai greitai. tik butinai pasikalbekite su gydytojaus. Jei TB turi imuniteta hepatitui A, tai greiciausiai jis persirges kokia nors gelta ar panasia liga, todel negali buti kraujo donoru 4u.gif Ir dar vienas, pats svarbiausias dalykas, pasiklausk Visockienes, ar pas juo saldo embrioniukus su hepatito A imunitetu, nes man atrodo, kad tik latviai turi kazkokius atskirus "tank'us", kad galetu saldyti 4u.gif Tikrai nepergyvenk, nera taip blogai kaip tau atrodo mirksiukas.gif 4u.gif
QUOTE(Beila @ 2012 03 27, 21:29)
Labas vakaras cool.gif

kaip dziaugiuosi del taves wub.gif ir smagu kad galiu itraukti i kovo menesio parasiuka wub.gif augink graziai gleivine wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2012 03 27, 22:09)
Afrodite, tai visai skirtingi tyrimai: Anti HAV IgG parodo kad yra žmogus sirgęs ir turi imunitetą arba yra pasiskiepijęs, o ar serga šiuo metu parodo Anti-HAV IgM
MB irgi buvo teigiamas HAV IgG ir pirmą LIT turėjau su donoru, bet padarius HAV IgM viskas buvo gerai ir donoru būti galėjo.

koks grazus vakaras - visos paklydeles pasirode bigsmile.gif bet gal geriau visos susitinkam pas nestuke.gif ? 4u.gif egk, kaip tavo sveikatele, ar pasitvarke? 4u.gif
Atsakyti
Nes padarem tyrimus ir gavom atsakymus is Bykovos sesutes,tai ji raso kad tyrimas rodo kad mano vyras serga Hepatitu A,nors as kiek issiaiskinau tas tyrimo virsijimas rodo kad turi jis jau imuniteta jam.Zodziu,liudna-nes dabar LIT tik su donoru krauju bus atliekami verysad.gif Neaisku ka pasakys Bykova ir Visockiene-gal visai negalesime IVF darytis verysad.gif  Juk ne veltui pries visus tyrimus tyria ir hepatitus doh.gif zodziu "smgumelis" ir pas mus,abu likom nedarbingi, nekalbus net jau vienas su kitu ir liudni.Su nerimu jau laukiam ketvirtadienio.

Man atrodo, kad cia kazkoks nesusipratimas ivyko, gal ta sesele tiesiog neisigilino. Ir maniskis buvo ne ta hav tyrima pasidares (jau nepamenu IgM ar IgG sumaises), ir gavo teigiama atsakyma, o as ji suinterpretavau - kad jau hepatita turi doh.gif o pasirodo ten gi tiesiog rode, kad imuniteta turi igijes. Tokia pati situacija ir EGK buvo, tik nezinau, ar jai su tokiu atsakymu dare LIT su vyro krauju, ar ne. Mums tai dare. Tikiu, kad ir pas jus viskas yra gerai 4u.gif

Niu va kol as parasiau, Egk spejo savo patirtim pasidalint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iride: 27 kovo 2012 - 21:19
QUOTE(Iride @ 2012 03 27, 22:16)
Man atrodo, kad cia kazkoks nesusipratimas ivyko, gal ta sesele tiesiog neisigilino. Ir maniskis buvo ne ta hav tyrima  pasidares (jau nepamenu IgM ar IgG sumaises), ir gavo teigiama atsakyma, o as ji suinterpretavau - kad jau hepatita turi  doh.gif  o pasirodo ten gi tiesiog rode, kad imuniteta turi igijes. Tokia pati situacija ir EGK buvo, tik nezinau, ar jai su tokiu atsakymu dare LIT su vyro krauju, ar ne. Mums tai dare. Tikiu, kad ir pas jus viskas yra gerai  4u.gif

Niu va kol as parasiau,  Egk spejo savo patirtim pasidalint smile.gif

Aciu merginos,bus matyt ka sakys Bykova. Mums Sorpo tyrimu atsakymuose parasyta kad padare ANTI-HAV (o koks IGM ar kitas nezinau). Bandysiu kalbetis su Bykova,gal kaip ir CItukui iseis susitart su ta klinika ir padarys mums greit tuos hepatito tyrimus-bus ramiau abiems jei zinosim kad jis neserga siuo hepatitu,nes labai del jo pergyvenu ir zinoma,kad gali nedaryti IVF.
Va koki atsakyma gavau siandien is sesutes;
Доктора нету в стране, она будет только в четверг!
В результатах Вашего мужа, положительный Гепатит А. Так, что ему нельзя быть донором для ЛИТ процедуры.
Есть два вида Гепатита: HAV IgM - - это активная форма вируса (означает то, что человек болеет на данный момент), HAV IgA - означает то, что человек перенес этот вирус на ногах (переболел в прошлом).
Но Вы можете приехать в любом случае в четверг на прием к доктору и сделать донорские ЛИТ!
Na,bus matyt -paraysiu butinai Jums.
Beila,mano kumstukai jau suspausti uz jusu sekme drinks_cheers.gif o ta ka tu patyrei-puikiai zinau,nes kai laukiau gimdos kaklelio biopsijos atsakymo irgi nieko negirdejau..sirdis atrodo momentais issoks,kitu momentu sustoja...dziaugiuosi kad su skydliauke nera blgo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 27, 22:12)
koks grazus vakaras - visos paklydeles pasirode  bigsmile.gif bet gal geriau visos susitinkam pas  nestuke.gif4u.gif egk, kaip tavo sveikatele, ar pasitvarke?  4u.gif

Ačiū 4u.gif Va ir šiandien diena laimingai praėjo - nesulaukiau gyd skambučio ax.gif Nes jis sakė, kad jei bus blogai tai, žinoma, nelauks kol tas atsakymas man oficialiai ateis, o jis paskambins. O ligoninė šiom dienom jau turi gauti mano atsakymus, tai jei šią savaitę nesulauksiu skambučio, tai tikiuosi nusiraminsiu. O dėl kraujo, tai net nežinau... Man sakė, kad gali dar jo būti ir kokias 3 savaites, bet buvo jau gana nebedaug, o dabar vėl antra diena daugiau. Labai stangiuosi dar negalvoti ir mažiau ten spoksoti, bet sunkiai gaunasi...
O tu mačiau planuoji savo IVF laiką, tai nepamiršk, kad Embrions liepos mėn visi atostogauja, bent jau visada taip būdavo 4u.gif
Atsakyti
Perkunas, su doze tave. biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Afrodite, tu stipri, tu gali, mes laikom kumstukus!!! wub.gif 4u.gif
Papildyta:
Beila, o as tyliai smarkiai uz jus pasirgsiu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 27, 22:29)
Aciu merginos,bus matyt ka sakys Bykova. Mums Sorpo tyrimu atsakymuose parasyta kad padare ANTI-HAV (o koks IGM ar kitas nezinau). Bandysiu kalbetis su Bykova,gal kaip ir CItukui iseis susitart su ta klinika ir padarys mums greit tuos hepatito tyrimus-bus ramiau abiems jei zinosim kad jis neserga siuo hepatitu,nes labai del jo pergyvenu ir zinoma,kad gali nedaryti IVF.

O nenori paskambint ryt tiesiog i Sorpo ir paprasyt, kad paaiskintu, ka tiksliai rodo sis ju tyrimas, ar kad serga, ar kad imunitetas? Nereikes pinigu leisti pakartotiniam tyrimui. Gal jie gali ir patikslinti del tyrimo ir atsiusti el. pastu.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 03 27, 22:43)
Ačiū 4u.gif Va ir šiandien diena laimingai praėjo - nesulaukiau gyd skambučio ax.gif Nes jis sakė, kad jei bus blogai tai, žinoma, nelauks kol tas atsakymas man oficialiai ateis, o jis paskambins. O ligoninė šiom dienom jau turi gauti mano atsakymus, tai jei šią savaitę nesulauksiu skambučio, tai tikiuosi nusiraminsiu. O dėl kraujo, tai net nežinau... Man sakė, kad gali dar jo būti ir kokias 3 savaites, bet buvo jau gana nebedaug, o dabar vėl antra diena daugiau. Labai stangiuosi dar negalvoti ir mažiau ten spoksoti, bet sunkiai gaunasi...
O tu mačiau planuoji savo IVF laiką, tai nepamiršk, kad Embrions liepos mėn visi atostogauja, bent jau visada taip būdavo 4u.gif

tu sveik greiciau 4u.gif labai noriu is cia issikraustyti ir tave kartu pasiimti mirksiukas.gif
Ane, visa Embrions atostogauja g.gif Bet, vdrug mano mylimas V bus paliktas budinciu bigsmile.gif nenustoju svajoti smile.gif bet reikes pasiskambinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, užsuku į temelę paklaust, gal kuriai reikėtų Duphaston. Turiu likusias 8 tabletes, man jau nebereiks artimiausiais metais, taigi galiu kam nors padovanot, kad nereikėtų išmest. Esu Kaune, jei kam reikėtų, brūkštelkit į AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 27, 23:46)
tu sveik greiciau  4u.gif labai noriu is cia issikraustyti ir tave kartu pasiimti  mirksiukas.gif
Ane, visa Embrions atostogauja  g.gif Bet, vdrug mano mylimas V bus paliktas budinciu  bigsmile.gif nenustoju svajoti smile.gif bet reikes pasiskambinti  4u.gif

Labai noriu jau kraustytis wub.gif
Man atrodo, kai atostogauja tai atostogauja visi - ir seselės, ir embriologai. O tu norėtum daryti liepą būtinai?
Atsakyti