QUOTE(Terze @ 2012 03 27, 15:59)
Liuksas!
O Beila : atitirpo snaigutes, ir virto lasiukais-embrionukais-sesytesubroliuku Beila, as teisi?
[b]
O Beila : atitirpo snaigutes, ir virto lasiukais-embrionukais-sesytesubroliuku Beila, as teisi?
[b]
Išgirdau,kad kažkas manęs pasiilgo...Kaip gera...Lendu iš pogrindžio. Kažkaip nesinorėjo jus bloga nuotaika užkrėst:laukiau skydliaukės guzo punkcijos rezultatų ir šiandien sužinojau, kad ląstelės nėra blogos Kai paskambino pranešt rezultatus, tiesiog sustojo, atrodo, širdis ir net negirdėjau ką ji kalbėjo. Tik laukiau žodžio:GEROS arba BLOGOS ląstelės...O Dievuliau ,kaip buvo baisu...Jei nekalbėti apie tai,kad pirmą kartą kai paėmė tyrimą,neužteko ląstelių ir reikėjo jį kartoti po savaitės. Ir prireikė net 4 durių,kol gavo reikiamą ląstelių kiekį Žinokit,po trečio dūrio verkiau kaip vaikas. Sako endokrinologė: "gal nebedarom tyrimo šiandien, kartokim kitą dieną?". Bet aš nesutikau, sakau durkit tiek kiek reikia šiandien,bet daugiau dėl to tikrai nebeatvažiuosiu...
Ir dar viena naujiena: įrašykite mane į kovo mėnesio sąrašą (nors dar nežinau, ar atšils visos žvaigždutės...) Gleivinė paaugo gera, dabar turiu 9mm. Tai...bandysim dar kartą...Tik šįkart šiek tiek kukliau, tyliau ir labaaai jau nedrąsiai
AFRODITE,kad ir ką jums dabar tenka pereiti,aš manau,kad už tai jūs vis tiek būsite apdovanoti nu, nežinau,aš tuo tikiu
WARVARA, man atrodo,ir tau jau laikas dingt iš čia Gudruolė,galvoja mus išvis,o pati karaliaus ir vaikys naujokes Nieko panašaus
ATILOJA, o tavo mmm tikrai kaip pasakoje Manau,kad viskas susitvarkys
ELINA,DONATA, linkiu kuo kuo greičiau atsigauti ir kibti į kovą
RENAČIUKS, KAULIUKAI-ANGELIUKAIj,tikiuos,kad greit išsipildys jūsų svajonė
TERZE,CITUK, imkit mano draugužės