Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 27, 17:08)
O ka reiskia Renaciukas.D??? Su klaustukais?Jai taip supratau tai man bus pirmas IVF ax.gif

jau be klaustuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 27, 16:12)
Sako, dėkoti negalima...tai sakau "k čiortų".
Kaip ir visos besiruošiančios IVF labai tikiu nestuke.gif , na o kaip bus lemta labai greitai pamatysim  mirksiukas.gif

Na va as padekojau unsure.gif bet gal nieko,daugiau ir as nedekosiu biggrin.gif ,Kauliukas-Angeliukas o tu is kur busi,pas koki daktara lankais?
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 27, 17:11)
jau be klaustuku smile.gif

Reiskes gerai supratau smile.gif
Papildyta:
Bliambacki turiu bieda viena nekaip negaliu atsikratit rukymo blush2.gif ,geda net cia rasyt ,jauciu kad gali pakenkt tas rukymas,gal kas turi kokiu patarimu kaip atsikratit tos priklausomibes? blush2.gif 'vyras bara mane pats neruko saunuolis o as tokia begede nekaip negaliu mest schmoll.gif
Atsakyti
Terze, thumbup.gif:

Renaciukas, paklausk saves kas tau svarbiau, man padejo. wink.gif
Atsakyti
Perskaityk knygą "Lengvas būdas mesti rūkyti". Bet būtinai perskaityk iki galo. Iš pažįstamų, kurie rūkė ir perskaitė šią knygą, nė vienas neberūko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ete @ 2012 03 27, 17:28)
Perskaityk knygą "Lengvas būdas mesti rūkyti". Bet būtinai perskaityk iki galo. Iš pažįstamų, kurie rūkė ir perskaitė šią knygą, nė vienas neberūko smile.gif

niu nebutinai ax.gif man dar skaniau rukesi tongue.gif nes kai ik suvoki, kad ta knyga plauna dmegenis, dingsta visas norimas efektas biggrin.gif

Renaciukas, kovojau ir as su sita beda doh.gif Per stimuliacija tai patraukdavau ir taip nemazai, sakyciau blush2.gif bet po isodinimo jau buvo taskas.Na o paskui jau per daug vemiau, kad galeciau apie tai galvoti biggrin.gif Taigi stiprybes, savimotyvacijos ir susilaikymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ete @ 2012 03 27, 17:28)

Buvau pradejus bet nedabaigiau,reiks uzsiimt skaitymu kita savaite kaip tik atostagu einu tai skaitynesiu,aciu merginos
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 27, 17:37)
niu nebutinai  ax.gif  man dar skaniau rukesi  tongue.gif nes kai ik suvoki, kad ta knyga plauna dmegenis, dingsta visas norimas efektas  biggrin.gif

Renaciukas, kovojau ir as su sita beda  doh.gif  Per stimuliacija tai patraukdavau ir taip nemazai, sakyciau  blush2.gif  bet po isodinimo jau buvo taskas.Na o paskui jau per daug vemiau, kad galeciau apie tai galvoti  biggrin.gif  Taigi stiprybes, savimotyvacijos ir susilaikymo  mirksiukas.gif

As stengiuosi maziau rukyt pamazinau aisku,vis po kiekvieno pakelio baigimo sakau sau viskas cia paskutinis ,bet taip niera vistek nuperku, doh.gif nu kovosiu
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 27, 16:19)
Bliambacki turiu bieda viena nekaip negaliu atsikratit rukymo blush2.gif ,geda net cia rasyt ,jauciu kad gali pakenkt tas rukymas,gal kas turi kokiu patarimu kaip atsikratit tos priklausomibes? blush2.gif 'vyras bara mane pats neruko saunuolis o as tokia begede nekaip negaliu mest schmoll.gif

Man vienintelys budas padejes mesti buvo - susikaiciucoti kiek per menesi isleidziu dumais. Ir tada paskaiciavimas, kiek gerio uz tai galiu nusipirkti. biggrin.gif
Atsakyti
RenaciukaiD, Kiauliukai-angeliukai didziausios dideliausios sekmes jums 4u.gif nestuke.gif
Citai sveikateles tau ir greiciau atsisveikink su bacilom,ne tokios jos ir drauges tau tongue.gif
As jau vel noreciau startuoti,bet reikia atsigauti organizmui truputi smile.gif Kai vel ateisiu jau jus visos busit islekusios i nestuke.gif skyreli bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mergiotės,

Atiloja, nu superinės tavo draugelkos thumbup.gif Kaip fain, kai viskas eina tarsi sviestu patepta. taip, mieloji, ir toliau smile.gif

Cituk, išlaikom ramybę, giliai kvėpuojam, gerai galvojam, visko prisitepliojam ir viskas bus taip kaip turi būti wink.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 03 27, 11:00)
Jei kam idomu, pas mane kaip ir gerai viskas, poilsis yra jega vis del to. Reikalingas daiktas!  Buckis  wub.gif

Sveika, džiaugiuos, kad po gero poilsio geras gyvenimas smile.gif Tai pasipasakok, kur išlėkę buvot?

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 27, 15:50)
Taigi sausio menesio rezultatas 50% bigsmile.gif

Nu koks neblogas skaičiukas thumbup.gif

QUOTE(Terze @ 2012 03 27, 16:05)
Galim visos uztraukti, mazu suveiks  biggrin.gif 

lotuliukas.gif
Ot ir sutraukiau...tik ne garsiai - mintyse...nes vyras būt išsigandęs. Graži dainelė biggrin.gif

QUOTE(elina30 @ 2012 03 27, 18:31)
As jau vel noreciau startuoti,bet reikia atsigauti organizmui truputi  smile.gif Kai vel ateisiu jau jus visos busit islekusios i  nestuke.gif skyreli bigsmile.gif

Atsigauk atsigauk...pasistiprinsi, ir tada jau laikysim kumščius už tave wink.gif

Nu ką, o aš einu "pasibadyti" - manęs laukia pirmoji 225 dozė. Kažkaip šventiškai jaučiuos biggrin.gif Matyt jau pradeda skystėt smegenėlės.
Atsakyti
Pylva maudzia kas bus jai anksciau lako atkieliaus mano memes',ar cia nuo to blokojancio maudzia nesuprantu as g.gif ,niekam nebuvo kad po blokojancio anksciaulaiko atsirazdavo?ka tada daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 03 27, 18:31)
RenaciukaiD, Kiauliukai-angeliukai didziausios dideliausios sekmes jums 4u.gif  nestuke.gif
Citai sveikateles tau ir greiciau atsisveikink su bacilom,ne tokios jos ir drauges tau tongue.gif
As jau vel noreciau startuoti,bet reikia atsigauti organizmui truputi  smile.gif Kai vel ateisiu jau jus visos busit islekusios i  nestuke.gif skyreli bigsmile.gif

sviekuti visoms 4u.gif
RenaciukD, kiauliukai angeliukai jums sekmes kad butume nestuke.gif 4u.gif
elina30 nu thumbup.gif kad vel startuot nori wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 27, 17:37)
niu nebutinai  ax.gif  man dar skaniau rukesi  tongue.gif nes kai ik suvoki, kad ta knyga plauna dmegenis, dingsta visas norimas efektas  biggrin.gif

Renaciukas, kovojau ir as su sita beda  doh.gif  Per stimuliacija tai patraukdavau ir taip nemazai, sakyciau  blush2.gif  bet po isodinimo jau buvo taskas.Na o paskui jau per daug vemiau, kad galeciau apie tai galvoti  biggrin.gif  Taigi stiprybes, savimotyvacijos ir susilaikymo  mirksiukas.gif

Sveikutes 4u.gif
Jo,su rukymu bedele. Mano vienai pazystamai kaip ir Betai1 buvo,stengesi maziau rukyti,o paskui kai prasidejo "smagumelis" tai ir nebegalejo rukyti,taip ir dabar neruko,jau virs metuku laiko thumbup.gif
PerKūnas lai si svente atnesa tau dar didesne i namucius jusu thumbup.gif
Visoms besibadancioms ir slopinancioms kuo didziausios sekmes,kad tik viskas iseitu i gera thumbup.gif
Cituk, mes atvyksime gal truputi veliau.Nes padarem tyrimus ir gavom atsakymus is Bykovos sesutes,tai ji raso kad tyrimas rodo kad mano vyras serga Hepatitu A,nors as kiek issiaiskinau tas tyrimo virsijimas rodo kad turi jis jau imuniteta jam.Zodziu,liudna-nes dabar LIT tik su donoru krauju bus atliekami verysad.gif Neaisku ka pasakys Bykova ir Visockiene-gal visai negalesime IVF darytis verysad.gif Juk ne veltui pries visus tyrimus tyria ir hepatitus doh.gif zodziu "smgumelis" ir pas mus,abu likom nedarbingi, nekalbus net jau vienas su kitu ir liudni.Su nerimu jau laukiam ketvirtadienio.
Ok,mergytes dideles sekmes ir tokio puikaus nusiteikimo visoms kaip Triumphantes ir Terziukes 4u.gif
Uz visas laikau kumstukus drinks_cheers.gif
Atsakyti