Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Terze - mano gydytoja 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 27, 12:00)
klausyk, del to tepaliuko tai galiu nupirkti ir atsiusti, per kiek laiko daeitu siuntinukas i UK? 4u.gif

wub.gif o ji parduoda lietuvoj be jokio recepto? nes man kaip tik ruosiasi sese siuntini siusti ateinanti sekmadieni tai ji galetu nupirkti bigsmile.gif kaip vadinasi jis? o tai jis nuo pienliges ar vaginozes? tai as tada bykovos prasysiu kad paimtu tepineli ketvirtadieni, nusistatysiu liuga ir tada galesiu pavartoti , labai gera minti tu cia davei thumbup.gif

QUOTE(Warwara @ 2012 03 27, 12:00)
Nu va, maniau ateisiu, o cia nauji veidai, o seni nestuku skyrelyje!
Dafai, damos, kai kita karta ateisiu, jusu cia nesurasiu, o busite tame svajoniu sarase  thumbup.gif

Jei kam idomu, pas mane kaip ir gerai viskas, poilsis yra jega vis del to. Reikalingas daiktas!  Buckis  wub.gif

Saunuole thumbup.gif , o mes cia murkdomes ir sprendziam kazkokias neisprendziamas problemas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 27 kovo 2012 - 11:06
Dafai, damos, kai kita karta ateisiu, jusu cia nesurasiu, o busite tame svajoniu sarase  thumbup.gif

Jei kam idomu, pas mane kaip ir gerai viskas, poilsis yra jega vis del to. Reikalingas daiktas!  Buckis  wub.gif

jeee, sveikute 4u.gif negaliu pasakyti, kad malonu tave matyti, geriau jau pas nestuke.gif 4u.gif bet smagu, kad mus aplankai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 27, 11:58)
Turiu sita Doxyciclina, einu skaityt instrukcija
Instrukccija latviska  biggrin.gif 
Nesvarbu, pagooglinau, radau foruma, kuriame raso, kad Doxyc gydo ir vaginoze. Bet jei isskyru nera, neskubekim daryti isvadu.  4u.gif  Gal cia tas kraujukas skleidzia kvapa...

Papildyta:

Kaip Indonezijoj oras? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 27, 12:05)
Terze - mano gydytoja  4u.gif
wub.gif o ji parduoda lietuvoj be jokio recepto? nes man kaip tik ruosiasi sese siuntini siusti ateinanti sekmadieni tai ji galetu nupirkti  bigsmile.gif kaip vadinasi jis? o tai jis nuo pienliges ar vaginozes? tai as tada bykovos prasysiu kad paimtu tepineli ketvirtadieni, nusistatysiu liuga ir tada galesiu pavartoti , labai gera minti tu cia davei  thumbup.gif
Saunuole  thumbup.gif , o mes cia murkdomes ir sprendziam kazkokias neisprendziamas problemas  biggrin.gif

jo, tiek tepaliuka, tiek zvakutes parduoda be recepto (klotrymazolas), tik gal ne visur K raides, gal kazkur C, bet tariasi tikrai butent taip 4u.gif As ji naudojau nuo pienliges, bet naudojau butent tepaliuka, nes nuo zvakuciu man ziaurus niezulys buvo 4u.gif bet reikia pasigooglinti, gal ir nuo vaginozes padeda g.gif bet kuriuo atveju, tu paieskok, o zvakutes ar tepaliuka tikrai nupirks be recepto, bet jei ka, tai su receptu irgi galesiu pagelbet 4u.gif
Papildyta:
Va ka radau interneto platybese: Bakterinė vaginozė gali būti gydoma Lome­xin
ovulėmis, placiau http://www.emedicina...06/vaginoze.pdf
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 27, 12:11)
jo, tiek tepaliuka, tiek zvakutes parduoda be recepto (klotrymazolas), tik gal ne visur K raides, gal kazkur C, bet tariasi tikrai butent taip  4u.gif As ji naudojau nuo pienliges, bet naudojau butent tepaliuka, nes nuo zvakuciu man ziaurus niezulys buvo  4u.gif bet reikia pasigooglinti, gal ir nuo vaginozes padeda  g.gif bet kuriuo atveju, tu paieskok, o zvakutes ar tepaliuka tikrai nupirks be recepto, bet jei ka, tai su receptu irgi galesiu pagelbet  4u.gif
Papildyta:
Va ka radau interneto platybese: Bakterinė vaginozė gali būti gydoma Lome­xin
ovulėmis, placiau http://www.emedicina...06/vaginoze.pdf

O idomu, kaip Bikova greitai duotu atsakyma del tepinelio?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 27, 12:13)
O idomu, kaip Bikova greitai duotu atsakyma del tepinelio?

o jinia ji daro? g.gif
siaip tai ta tepaliuka, as naudoju ir pati diagnoze sau nusistaciusi blush2.gif
Atsakyti
Aciu mergaites, ziuresiu ka bykova patars, tada dar turiu atsargini varianta, Gorgi kita treciadieni, nu kazkaip issigydysiu gal 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Megaitės, 4u.gif

nebesuseku, ar yra pradėjusių stimuliuotis, ar dabar aš čia viena kinkas drebinu?

Man tik 6 cd liepe pradeti leistis statinamuosiu. Iki to laiko blokuojančius leidausi. Šiandien jau 8, o mmm dar nepraeina doh.gif , šiaip visad kokas 5 dienas būna... gal čia nuo blokuojančių tokia reakcija...kažkaip neramu, gal kuriai taip buvo? g.gif
Atsakyti
Lomexin, beje, ir nuo pienligės tinka.
Cituk, nesuprantu nieko su tuo krauju,bet jeigu sakė,kad gali bet kada kraujuoti, tai gal tai visai tada su ciklu nesusiję g.gif Lauksim žinių iš Bykovos.
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 27, 14:20)
Sveikos Megaitės,  4u.gif

nebesuseku, ar yra pradėjusių stimuliuotis, ar dabar aš čia viena kinkas drebinu?

Man tik 6 cd liepe pradeti leistis statinamuosiu. Iki to laiko blokuojančius leidausi. Šiandien jau 8, o mmm dar nepraeina doh.gif , šiaip visad kokas 5 dienas būna... gal čia nuo blokuojančių tokia reakcija...kažkaip neramu, gal kuriai taip buvo?  g.gif

Laba tu ne viena,as sestadieni startavau su blikojanciu,kita savaite jau stmuliosios,tai kartu kinkas drebinsim mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikute. wub.gif

Citai, na ir netvarkele ten pas tave darosi, bet tu ramiai, viskas bus gerai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 27, 15:22)
Laba tu ne viena,as sestadieni startavau su blikojanciu,kita savaite jau stmuliosios,tai  kartu kinkas drebinsim mirksiukas.gif

4u.gif lengvo blokavimo ir derlingo skatinimo smile.gif

Atsakyti