Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 26, 15:33)
,ira
Laba,panasiu kokteliu gali isigyt sporto klubose kur prekiauja papyldais,ir sporto prekiu parduoruvese,bet nuo tu proteinu labai svoris gali padidet,as buvau susidurus kai vyras sportavo man labai ska u buvo sitas kokteilis,tai nuo tokiu paragavimu priaugau per pora  menesiu apie8kg,nenoriu gazdint bet baltimai gerai bet ir mase auga gerai 4u.gif ,geriau virta vistenos krutinele valgit ten daug baltimu ir sveika ir skanu mirksiukas.gif zinau kad yra dietinei tokie baltimu koktelei dar

Va butent,kad as norejau irgi pikrti is sporto prekiu-bet Treisas sake kad tie netinkami.Ir nuo sito svoris neauga,jis reguliuojama.Zodziu,daugiau paskaitykite cia,narsiau narsiau ir radau nuoroda;
http://www.produktai...otein_shake.php
ATILOJA,KAIP FAINA thumbup.gif NAGI,SUPER thumbup.gif Kaip suprantu jau pats ir IVF nebe uz kalnu ar ne? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 26, 17:31)
Va butent,kad as norejau irgi pikrti is sporto prekiu-bet Treisas sake kad tie netinkami.Ir nuo sito svoris neauga,jis reguliuojama.Zodziu,daugiau paskaitykite cia,narsiau narsiau ir radau nuoroda;
http://www.produktai...otein_shake.php
ATILOJA,KAIP FAINA thumbup.gif NAGI,SUPER thumbup.gif Kaip suprantu jau pats ir IVF nebe uz kalnu ar ne? wub.gif

as vartoju vat sita http://www.produktai.../nutrishake.php bet ne tiek pries IVF'a, o tiesiog todel, kad darbe daznai buna kad nespeju pavalgyt, tada ant nakties prisiriju..., tai zodziu sito sheiko visada turiu stalciuje, tai jis man thumbup.gif ir nepasakyciau kad svoris nuo jo auga ax.gif

Aciu mergaites uz dziugesi kartu su manim bigsmile.gif
Zinokit, del IVF'o dabar pradedu mastyti: jei as geguzes menesi tik persitestuosiu, tai atsakymus gausiu per 2-3 savaites, o birzelio pradzioje jau turetu prasideti stimuliacija..., o atsakymu dar nera g.gif nu bl, gal neskubeti ir birzeli (o ne geguze) pasidaryti LP, o liepa tada jau kai bus atsakymai ir jei atsakymai leis, tada ir darytis IVF? nu kaip man elgtis ir graziai ir protingai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 26, 17:43)
as vartoju vat sita http://www.produktai.../nutrishake.php bet ne tiek pries IVF'a, o tiesiog todel, kad darbe daznai buna kad nespeju pavalgyt, tada ant nakties prisiriju..., tai zodziu sito sheiko visada turiu stalciuje, tai jis man  thumbup.gif ir nepasakyciau kad svoris nuo jo auga  ax.gif

Aciu mergaites uz dziugesi kartu su manim  bigsmile.gif
Zinokit, del IVF'o dabar pradedu mastyti: jei as geguzes menesi tik persitestuosiu, tai atsakymus gausiu per 2-3 savaites, o birzelio pradzioje jau turetu prasideti stimuliacija..., o atsakymu dar nera  g.gif nu bl, gal neskubeti ir birzeli (o ne geguze) pasidaryti LP, o liepa tada jau kai bus atsakymai ir jei atsakymai leis, tada ir darytis IVF? nu kaip man elgtis ir graziai ir protingai?  doh.gif

ech,sunku labai atsakyti g.gif zinau kad norisi kuo greiciau darytis ax.gif Mes tai aklai daromes,nes nera galimybes persitestuoti,tad tikimes kad bus gerai.
Nei nuo tu tavo, nei nuo mano neauga svoris.Tik tas kuri as gersiu,jis kiek suprantu turi daugiau vitaminu-bet siaip brangus velnias.
O del IVF gal bandyk dar uzkalbint Georgy,ka jis pasakys protingesnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 26, 17:43)
Zinokit, del IVF'o dabar pradedu mastyti: jei as geguzes menesi tik persitestuosiu, tai atsakymus gausiu per 2-3 savaites, o birzelio pradzioje jau turetu prasideti stimuliacija..., o atsakymu dar nera  g.gif nu bl, gal neskubeti ir birzeli (o ne geguze) pasidaryti LP, o liepa tada jau kai bus atsakymai ir jei atsakymai leis, tada ir darytis IVF? nu kaip man elgtis ir graziai ir protingai?  doh.gif

Cia jau visas sudoku.. g.gif
o Embrions nebuna vasara kazkuriam laikui uzdaryta? Na, jeigu tu gali laukti, tai as tavo vietoje neskubeciau. Nes skirtumas tik 1 menuo? as bent skubejimui esu padariusi turn off. Nors...
Atsakyti
sveikos, merginos. aš dar tik besiruošianti eiti IVF keliu, tai turiu rimtą sau klausimą - kokias gonalio dozes skiria IVF metu toms, kam virš 35 metų ???? gal aš tik čia per daug gąsdinuosi tų dozių... ir kiek dienų?
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2012 03 26, 21:12)
sveikos, merginos. aš dar tik besiruošianti eiti IVF keliu, tai turiu rimtą sau  klausimą - kokias gonalio dozes skiria IVF metu toms, kam virš 35 metų ???? gal aš tik čia per daug gąsdinuosi tų dozių... ir kiek dienų?

Sveika,
Nezinau, ar nuo metu priklauso doze. Gal labiau ziures kokia reakcija tavo kiausidziu i skatinamuosius, taip pat i rezerva, hormonus....
Tuoj susirasiu koki tai israsa...Na va, 13 dienu po 200 + menopur. Man 34. Bet dozes skyre pagal atsaka, nemanau, kad gyd atsimine kiek man metu smile.gif O as ir atrodau ant trupuciuka maziau smile.gif O gal jau tik atrodziau biggrin.gif
Nesigasdink doziu, jos gi skirtos "geram darbui" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 26, 21:28)
Sveika,
Nezinau, ar nuo metu priklauso doze. Gal labiau ziures kokia reakcija tavo kiausidziu i skatinamuosius, taip pat i rezerva, hormonus....
Tuoj susirasiu koki tai israsa...Na va, 13 dienu po 200 + menopur. Man 34. Bet dozes skyre pagal atsaka, nemanau, kad gyd atsimine kiek man metu smile.gif O as ir atrodau ant trupuciuka maziau smile.gif O gal jau tik atrodziau  biggrin.gif 
Nesigasdink doziu, jos gi skirtos "geram darbui" smile.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif gal ir kitos prisimins, būčiau dėkinga, jei parašytų kad ir į az.
o aš gąsdinuosi, nes šiaip reagavau normaliai ir į mažas dozes, kai IUI dariau, bet dabar atseit šokinėjantis FSH, tai galiu gaut apie 400... nors aš manau, kad ten buvo laboratorijos klaida, tai dar galvoju pasidaryt anti-Miulerio testą, kad būtų aišku galutinai. mat, galvoju apie pirmą IVF, tai dar žalia šioj srity blush2.gif

o į metus gydytojai nežiūri, kol nėr 35, o paskui pasidaro tokia tragedija.... tiesiog nurašytas žmogus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 26 kovo 2012 - 20:48
QUOTE(Tino @ 2012 03 26, 21:47)
ačiū už atsakymą  4u.gif  gal ir kitos prisimins, būčiau dėkinga, jei parašytų kad ir į az.
o aš gąsdinuosi, nes šiaip reagavau normaliai ir į mažas dozes, kai IUI dariau, bet dabar atseit šokinėjantis FSH, tai galiu gaut apie 400... nors aš manau, kad ten buvo laboratorijos klaida, tai dar galvoju pasidaryt anti-Miulerio testą, kad būtų aišku galutinai. mat, galvoju apie pirmą IVF, tai dar žalia šioj srity  blush2.gif

o į metus gydytojai nežiūri, kol nėr 35, o paskui pasidaro tokia tragedija.... tiesiog nurašytas žmogus  doh.gif

mane stimuliavo po 225 ir man jau virs 35 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 26, 21:49)
mane stimuliavo po 225 ir man jau virs 35  4u.gif

o kiek dienų?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 26, 21:49)
man jau virs 35  4u.gif

Eik jau, eik blink.gif Daugiau 30 nebuciau davusi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2012 03 26, 21:57)
Eik jau, eik  blink.gif Daugiau 30 nebuciau davusi  bigsmile.gif

Cia pagal prota? biggrin.gif O gal su MB sumaisei, nes jis tai jaunesnis uz mane lotuliukas.gif Bet aciu, malonu girdeti blush2.gif
Atsakyti
Atiloja - nu cirkus kreti tu cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet tavo mmm labai jau lojalios tavo atzvilgiu, zino kada ateiti, kad dar palaukti, derinasi prie bilietu kainos ir seimininkes psidhines busenos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dabar susinervinau, vakar ir siandien man kazkoks nelabai stiprus bet lyg zuvies kvapas atsirades ten blush2.gif nesuprantu, juk zarazas issigydem, iki antro antibu kurso pabaigos liko 2 dienos, tai kas cia gali buti pienlige gal ta??? as jos neturejus lygtai, tai nelabai zinau pozymiu ir jei tai ji kaip dabar jos atsikratyti, o gal cia tik laikina??
Atsakyti