Faustina - sveikinimai auganciam zmoguciui ir teveliams
QUOTE(Citas @ 2012 03 14, 11:24)
Sveikinu
Oho koks stiprus jis pas tave
Bijau jau ir galimu cistu visko dabar
Labai tave suprantu
Cituli, kelinta siandien tavo diena?
LYDEKAI PALIEPUS, man panorejus - parsivelkat valkatos visu greiciu!!! Kitap jums - panelytes bus shakes!!!!
QUOTE(Beila @ 2012 03 14, 20:20)
Kaip sakot, ar šį mėnesį praleist su įsodinimu ar pradėt gert vaistus, ir jei (neduok dieve) viskas pakryptų į blogąją pusę su skydliaukę, tiesiog nutraukti vaistus.
Siaubas,akip viskas sudėtinga kartais...
Beila - jei atvirai, man net ant sirdies palengvejo, kad tu susirgai... Atvirai-jau pavargau laukti tavo memiu
Kazkodel prisiminiau Dangutex istrija, kai jai nuojauta kuzdejo, kad reikia kuo greiciau pasiimti mazylius ir ji taip padare ir dabar jos cia nei kvapo neliko...
Del skydliaukes-nemanau, kad kazka blogo ras. Tiesiog tave smaugia, kad tie guzeliai atsirado ar isdidejo ir cia joks ne pozymis blogiui. Kadangi as esu veterane situo klausimu, tai prasom manes klausyti. man kas pusmeti ima punkcija, tipo iesko kazko
bet as niekuomet net negalvoju, kad man ras kazka... tik galvoju, kad vel pinigus lupa
Parasyk, kai zinosi atsakymus butinai.
QUOTE(elina30 @ 2012 03 14, 22:13)
Sveikos merginos,
Atejau pasiguosti.Man isodinimas buvo kovo 08,siandien nuleidau krauja negalejau nustygti vietoje,taiHCG maziau nei 1.Sudas taip nesiseka,vyras isvis baras,kad taip anksti pasidariau...Toks jau tas gyvenimas...
Visoms sekmes,Jums tikrai pasiseks...
Jau matau gavai barti nuo merginu.... Laukiam kitos savaiteles skaiciuku!!!
Afrodite -
Tau tikrai daug isgyvenimu, bet labai noreciau, kad kita savaite butu tik geri atsakymai ir viskas greit pasimirstu!!
Merginos, galiu pasiguosti??
Pradesiu nuo to, kad vakar valiausi akis ir taip prisitryniau, kad siandien viena raudona, negaliu uzsimerkti
Kas durniausia nakti noriu miego, o uzsimerkti negaliu, nes rodos lyg butu smelio pilna... Toliau.... baigiau sirgti ir mane uzpuole
rudziai...
antra diena varo skystymelis toks.. ir griauzia nelabai galiu pasedeti.... pasitvarkau ir vel po pusvalandzio matyt pribega ir griauzia.... kas cia per fignia... negi endo pradejo bujoti??
Dar kita beda - kompa uzpuole arkliai ir kirmeles... Isnesiau i taisykla...
Na ir visa kita, apie ka cia jau nenoreciau plestis...
Noriu verkti, bet kazkodel neverkiu-tai dar labiau nervas ima. Issiverkciau,palengvetu o dabar...