Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labukas,

AFrodite... suprantu tave labai gerai...Aš irgi tokia pati, nebūčiau laiminga,neturėdama vaikų, tik egzistencija, ne gyvenimas, ir dzin man tie išvedžiojimai,kad turi rankas, kojas, namus, vyrą, tėvus..taip, turiu, vertinu, myliube proto, bet kol neturėjau dukrytės, visada turėjau tokį juodą širdies kamputį, į kurį niekada neprasiskverbia šviesa, jei juokdavausi, juokdavausi ne iki galo, ne nuoširdžiai, lyg ir linksma, bet visada visada yra tas juoduliukas, dieną naktį, bet kada, bet kur būnant, kalbant, keliaujant, sportuojant..visada. Tiesiog mes tokios,matyt, kitos gal tiesiog...na,kitaip perskirsto jausmus,poreikius, interesus, kitoms, pvz, labai svarbi karjera, būtinas tas pripažinimas, reikšmingumas..aš pagalvoju,gal ir norėčiau, bet ai ,nėra tai nėra. Man tai nėra gyvenimo prasmė. Faktiškai dėl leliuko planavimo tos karjeros ir nebuvo, nors gal ir taip nebūtų buvę, gal ir nesugebu, neteko sužinoti. tiesiog..kiekvienam savaip 4u.gif

O aš pagūglinau sočiai,susidėliojau gyvenimo planą ateinantiems mėnesiams biggrin.gif , išmesti iš gyvenimo kavą, alkoholį (beveik:) ), dar radau,kda prieš IVF rekomenduojama valgyti daugiau baltymų turintį maistą ir t. t., žodžiu, tobulėju biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 25, 19:49)
Tu tik biški juokis, nes kitaip į kovą negalėsiu įsirašyti wink.gif

iki kovo pabaigos dar savaite, taip kad parsiras tavo pabludeles 4u.gif
QUOTE(Terze @ 2012 03 25, 21:38)
o tu jau sveika?

jo, jau sveika 4u.gif nors nuotaikos vis dar tokios pacios s... blush2.gif

QUOTE(Tiffani @ 2012 03 26, 10:55)
Noreciau paklausti kas bande su saldytais. Kaip viskas vyksta? Kelinta c.d. reikia vaziuoti pas gydytoja pasirodyti ? Kelinta c.d. mazdaug buna isodinimas ar reikia kokius tyrimus pasidaryti pries tai?

viskas vyksta panasiai kaip ir stimuliuojant, tik vietoj stimuliuojanciu vaistu vartojami slopinantys hormonus ir isodinimas vyksta irgi panasiai tuo metu, kai turetu O buti pagal cd (cia dar i gleivines augima atsizvelgiama) 4u.gif Lankymasis pas gydytojus irgi panasiai taip pat kaip ir stimuliuojantis, tik kaip ir sakiau, siuo atveju, stebima gleivine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2012 03 26, 10:55)
Noreciau paklausti kas bande su saldytais. Kaip viskas vyksta? Kelinta c.d. reikia vaziuoti pas gydytoja pasirodyti ? Kelinta c.d. mazdaug buna isodinimas ar reikia kokius tyrimus pasidaryti pries tai?

Sveikutes,
Aciu visoms mergaitems rasiusioms,zinokit perskaiciau ir...ramiau tikrai ramiau paliko thumbup.gif
Tiffani as dejausi saldytus,tai man liepe pasirodyti pirma kart man rodos 9c.d. paziurejo,paskui liepe atvaziuoti uz keliu dienu ir tada Treisas israse ovitreli,pasake kad kitos dienos vakara susileisciau.O po keliu dienu vaziavau pasiimti savo snaigutes,kurios atsilo normaliai.
As zinau tik kaip deda naturaliame cikle.Zinoma po snaiguciu idejimo man reikejo naudoti crenone.
Tai as siulyciau paskambinti ir pasakyti kad nori pasiimti saldytus embrioniukus ir ziurek ka gydytojas sakys.Nes mes tai nuvyke buvom,nes as buvau po operacijos ir turejau perkalbeti asmeniskai suTreisu.Kai jis sutiko deti snaigutes,tai pagrindinis klausimas buvo ciklo trukme.Pagal ji ir liepe tam tikrom dienom vaziuoti,kad stebetu naturaliai isaugusi foli.
Sekmes tau 4u.gif
KittyKitty jop,mes visos manau panasiai jauciames.Bet kazkaip tikiuosi kad greit ir mes kalbesimes nestukiu skyrelyje,paskui ir mamyciu-tiesiog laukiu nesulaukiu to laiko,kai mes pereisime ten. wub.gif
As zinau,kad negalima alkocholio-nors jo negeriu visai, bet va kava tirpia geriu,nes mano zemas labai spaudimas tai be jos butu visai blogai,o tu visu arbatu su zenseniu,ginkmedziu ir imbieru negaliu nes esu alergiska jiems.Man nuo zalios net arbatos tooookie migreniniai galvos skausmai kyla.Tad tik apmazinau kavos gerima. Tikiuosi labai nepakenks.Del baltymu,zinoma ju reikia visada.Bet pamenu po pirmo IVF kai Treisas isodino man embrioniukus pasake kad vartok kuo daugiau baltymu turinicio maisto.Tai pamenu kai vyras vaziavo ir ziurejo maisto produktus kurie turi daugiausia baltymu lotuliukas.gif
Dabar esu nusipirkusi is vienos firmos baltymini kokteili prisotinta vitaminu ir mineralu.Pirkau Kauno kliniku centriniame pastate man rodos antram ar treciame aukste.Dabar nevartoju bet mastau pradet vartoti kai tik pradesiu stimuliacija,nes vienas vientetas nepigia gaunasi kazkur apie 8lt.
Atsakyti
Dekui uz issamius atsakymus;) reikes gydytojui dar pasiskambinti ir viska aptarti.
Atsakyti
Afrodite, gal gali pasakyti, kaip tas kokteilis vadinasi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 03 26, 13:42)
Afrodite, gal gali pasakyti, kaip tas kokteilis vadinasi? 4u.gif

Ant dezutes parasyta GR2 control Meal Replacement Protein SHake . Kiek supratau firmos GNLD. Bet man svarbu kad ten daug baltymu.Ai,paandysiu nuo to blogiau tikrai nebus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif Nezinau ar cia i tema parasysiu, bet neradau kur dar tai butu aktualu blush2.gif Man liko 6 vnt. Crinone 8% gelio, noreciau 80 lt. Siauliai.
Atsakyti
QUOTE(Sontelis @ 2012 03 26, 14:47)
Sveikos mergytes 4u.gif  Nezinau ar cia i tema parasysiu, bet neradau kur dar tai butu aktualu blush2.gif  Man liko 6 vnt. Crinone 8% gelio,  noreciau 80 lt.   Siauliai.

Crinonas (tikiuosi su virusiuku nestuke.gif ) jau rado seimininke 4u.gif Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
,ira
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 26, 14:30)
Ant dezutes parasyta GR2 control Meal Replacement Protein SHake . Kiek supratau firmos GNLD. Bet man svarbu kad ten daug baltymu.Ai,paandysiu nuo to blogiau tikrai nebus. 4u.gif

Laba,panasiu kokteliu gali isigyt sporto klubose kur prekiauja papyldais,ir sporto prekiu parduoruvese,bet nuo tu proteinu labai svoris gali padidet,as buvau susidurus kai vyras sportavo man labai ska u buvo sitas kokteilis,tai nuo tokiu paragavimu priaugau per pora menesiu apie8kg,nenoriu gazdint bet baltimai gerai bet ir mase auga gerai 4u.gif ,geriau virta vistenos krutinele valgit ten daug baltimu ir sveika ir skanu mirksiukas.gif zinau kad yra dietinei tokie baltimu koktelei dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 26 kovo 2012 - 14:41
QUOTE(Renaciukas.D @ 2012 03 26, 15:33)
,ira
Laba,panasiu kokteliu gali isigyt sporto klubose kur prekiauja papyldais,ir sporto prekiu parduoruvese,bet nuo tu proteinu labai svoris gali padidet,as buvau susidurus kai vyras sportavo man labai ska u buvo sitas kokteilis,tai nuo tokiu paragavimu priaugau per pora  menesiu apie8kg,nenoriu gazdint bet baltimai gerai bet ir mase auga gerai 4u.gif ,geriau virta vistenos krutinele valgit ten daug baltimu ir sveika ir skanu mirksiukas.gif zinau kad yra dietinei tokie baltimu koktelei dar

Sveikos 4u.gif
pasisakysiu ir aš ta tema
Mano vyras sportuoja, tai jis tą baltyminį kokteilį geria ir prieš einant į salę, ir grįžęs. Geria ir pačius proteinus. aš pati bandžiau vieną iš jų sugert, bet man jis per didelis buvo, burnon netilpo normaliai - nago didumo doh.gif lotuliukas.gif
Tai vakarienei atiduoda jis man iš savo porcijos - vištienos gabliuką, kalakutienos blush2.gif

Atsakyti
Mergai, kurios ten paklydeles memes pas mane siandien atsibaste? blink.gif anksciau visa savaite doh.gif Gerai kad per klaida bilietus i Londona irgi savaite anksciau uzsisakiau lotuliukas.gif Zodziu, pasicirkinau siandien gerai smile.gif Planavau i Londona geguzes 21, o bilietus nusipirkau 14 dienai doh.gif tai aciu D, jis man memes paspartino, dabar galesiu savaite anksciau ir LIT'a susileisti ir tada viskas gerai su Londonu man gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Atiloja, thumbup.gif !
Atsakyti