Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beta1 @ 2012 03 24, 21:49)
nu kas cia per nuotaikos ?  g.gif  nejaugi visos kas tik turi endo pastoja tik po humiros kurso ? tikrai ne  schmoll.gif  taip kad ziurekit i savo stuacijas indivdualiai ir nosis auksciau  mirksiukas.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 24, 22:43)
Terze - nu kas cia dabar, ar vel mmm artinasi kad pasiduodi tokiems jausmams??  Ta endo tikrai nera absoliuti nevaisingumo diagnoze, juk net irodyta kad geriausiai endo gydo nestumas, vadinasi su endo pastoja ir net endo issigydo  4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 24, 23:11)
negerai isejo doh.gif as perskaiciau,o kadangi LABAI LABAI LABAI tikiuosi kad sis kartas man bus sekmingas,nes kitaip jauciu stogas tikrai nuvaziuos tai ir susinervinau ir issigandau,kad viska darau kaip liepta,skaitau,geriu ir ieskau,o va cia suzinojau toki bajeri.
ATSIPRASAU MERGINOS KAD IVARIAU TIK JUMS STRESO blush2.gif

Viskas oki. Tik toks siurpas nukrato, kai pagalvoji, kad pagalvojai...
Del endo, tai sutinku merginos. Man po LP chirurgas yra sakes, kad nera atsakymo, kodel vienos pastoja su IV stadija, o kitos nepastoja su I stadija. As noreciau pafilosofuoti. Na tarkim, kaip suprantu, literaturoj raso, kad endo sukelia zarazos (viena is priezasciu). Tai issigydzius zarazas endo baigiasi? blink.gif Ir vistiek nesuprantu gydytoju, na ju juk dauguma LV ir LT jauni, mastantys zmones. Kodel jie nesidomi (ar nuneigia tai) naujausia informacija? Negi patiem nekyla tokiu klausimu, kodel pavyksta ir kodel nepavyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 25 kovo 2012 - 12:06
O kur cia raso,kad endo sukelia zarazos?
kiek zinau endo prie imun skiriama... g.gif
nors tame racijos gal ir butu,jei tokia organizmo reakcija ir budas kovoti su infekcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 25, 07:43)
Terze - nu kas cia dabar, ar vel mmm artinasi kad pasiduodi tokiems jausmams??  Ta endo tikrai nera absoliuti nevaisingumo diagnoze, juk net irodyta kad geriausiai endo gydo nestumas, vadinasi su endo pastoja ir net endo issigydo  4u.gif

Sveikutes, 4u.gif

kad nestumas endo gydo, tai taip, bet kaip su endo pastoti. MAn nuo 2004 ji, dabar tik rado, isoperavo, ir ziu- sunku pastoti, kiausintakiai sunkiai praeinami.

Gyne neduoda sancu naturaliu budu pastoti, siulo IVF, bet manau ir tas nenes vaisiu. MAn 35 metai.
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 25, 08:11)
negerai isejo doh.gif as perskaiciau,o kadangi LABAI LABAI LABAI tikiuosi kad sis kartas man bus sekmingas,nes kitaip jauciu stogas tikrai nuvaziuos tai ir susinervinau ir issigandau,kad viska darau kaip liepta,skaitau,geriu ir ieskau,o va cia suzinojau toki bajeri.
ATSIPRASAU MERGINOS KAD IVARIAU TIK JUMS STRESO blush2.gif

pas mane irgi tas pats, skaitau, geriu tableciu kokteilius, ieskau, jokio gyvenimo komforto... ir kaip cia kuri rase, tokioj busenoj pastoti sancu nera. Uzburtas Ratas!!
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 25, 13:35)
O kur cia raso,kad endo sukelia zarazos?
kiek zinau endo prie imun skiriama...  g.gif
nors tame racijos gal ir butu,jei tokia organizmo reakcija ir budas kovoti su infekcija  g.gif

oij, skaiciau skaiciau, o kur ir nebezinau......
Atsakyti

O kas yra HUMIROS KURSAI?

As girdejau LUNA JOGA padeda pastoti ir stipriai skatina vaisinguma.
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 03 25, 22:43)
oij, skaiciau skaiciau, o kur ir nebezinau......

O kas tos zarazos? ...labai idomu.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Oi Afrodite, neskaityk tų knygų ir nesigąsdink. Su endo IV stadija būna ir natūraliai pastoja, lialių išnešioja ir nieko. Man irgi leido po pirmos LP natūraliai bandyt ir dabar leistų, jei endo taip greitai neatauginėtų. Šiaip tai galiu pasakyti, kad net gydytojai nežino dėl ko ta endo prasideda. Vieni priskiria prie imuninių ligų, nes turinčių endo imunitetas paprastai silpnesnis, kiti teigia, kad endo dėl zarazų ir pan., bet vienos nuomonės nėra. Kuo ramesnė būsi, tuo didesnė sėkmės tikimybė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 03 25, 23:04)
Oi Afrodite, neskaityk tų knygų ir nesigąsdink. Su endo IV stadija būna ir natūraliai pastoja, lialių išnešioja ir nieko. Man irgi leido po pirmos LP natūraliai bandyt ir dabar leistų, jei endo taip greitai neatauginėtų. Šiaip tai galiu pasakyti, kad net gydytojai nežino dėl ko ta endo prasideda. Vieni priskiria prie imuninių ligų, nes turinčių endo imunitetas paprastai silpnesnis, kiti teigia, kad endo dėl zarazų ir pan., bet vienos nuomonės nėra. Kuo ramesnė būsi, tuo didesnė sėkmės tikimybė mirksiukas.gif

girdejau, kad ir esant dideliam hormonu nukrypimui isauga kaip ir kiti augliai taip ir cistos. Pav. uzkilus prolaktinui, pastoviam strese gyvenant.....
Atsakyti
Sveikos mergiotėlės,

Dabar manosios mėmės kažkur pasiklydo...kai nervas jama..negaliuuuuuuuuu. Turėjo ateiti penktadienį, planavau, kad pirmadienį važiuoju pas latvius. O jos valkatos pastrigo kažkur ir dar šiandien nė žymelės nesimato doh.gif Jei jos ryt ryte neateis, tai paskui man liūdnai bus su darbais..ojoj.. Viskas būtų pataisoma, bet vienam iš 3V nugarą skauda ir nepasirašo biggrin.gif

Štai kokia bėda bėdelė.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 25, 13:04)
Viskas oki. Tik toks siurpas nukrato, kai pagalvoji, kad pagalvojai...
Del endo, tai sutinku merginos. Man po LP chirurgas yra sakes, kad nera atsakymo, kodel vienos pastoja su IV stadija, o kitos nepastoja su I stadija. As noreciau pafilosofuoti. Na tarkim, kaip suprantu, literaturoj raso, kad endo sukelia zarazos (viena is priezasciu). Tai issigydzius zarazas endo baigiasi?  blink.gif  Ir vistiek nesuprantu gydytoju, na ju juk dauguma LV ir LT jauni, mastantys zmones. Kodel jie nesidomi (ar nuneigia tai) naujausia informacija? Negi patiem nekyla tokiu klausimu, kodel pavyksta ir kodel nepavyksta?

Jo daktarai LT kazkokdel galvoja kad jiems naujienu nereikia, jie ir taip sekmingai ima pinigus is nevaisingu seimu, kurios atiduotu paskutini centa, tai kam cia tobulintis, kam investuoti i save ar i iranga unsure.gif

QUOTE(riccola @ 2012 03 25, 13:48)
O kas yra HUMIROS KURSAI?
As girdejau LUNA JOGA padeda pastoti ir stipriai skatina vaisinguma.
Papildyta:
O kas tos zarazos? ...labai idomu.... g.gif  g.gif  g.gif

Humiros kursai g.gif cia turbut turi omeny ka humira daro? na ji kai kuriu daktaru nuomone numusa TNF, o TNF gali uzkilti del endo buvimo, ar zarazu buvimo. Bet man pirmoji humiros doze numuse TNF net 12 veinetu, o antroji netgi padidino puse vieneto.

Zarazos - tai ivairios infekcijos kurios nustatyta gali turkdyti tiek pastoti tiek isnesioti. Cia velgi kiek gydytoju tiek nuomoniu.

QUOTE(tildushka @ 2012 03 25, 14:04)

tai dabar velgi pasitvirtina kad labai daug ivairiu nuomoniu apie ta pati dalyka. Juk jeigu endo buvimas reiskia ir silpnesni imuniteta, tai vadinasi TNF turetu buti zema g.gif Humira kaip tik numusineja TNF tai yra silpnina imuniteta tai kam tada skirti Humira prie endo?? kad dar numusti imuniteta ir leisti suveseti endo?? eina sau, jau susipainiojau visai unsure.gif

Perkuneli - nu sakes ir tau ta pati beda, nu sakes su tom valkatom jau matau daug kam issiderina. Nezinau ka patarti nes ir as pati nevilty buvau ir galiausiai is daktaro issireikalavau patepliojima uzskaityti kaip mmm lotuliukas.gif o kas belieka cool.gif
Nu tai tau nugaros ir nereikia is to vieno is 3V, imk tai kas reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 25 kovo 2012 - 16:51
QUOTE(Citas @ 2012 03 25, 16:44)
Perkuneli - nu sakes ir tau ta pati beda, nu sakes su tom valkatom jau matau daug kam issiderina. Nezinau ka patarti nes ir as pati nevilty buvau ir galiausiai is daktaro issireikalavau patepliojima uzskaityti  kaip mmm  lotuliukas.gif  o kas belieka  cool.gif
Nu tai tau nugaros ir nereikia is to vieno is 3V, imk tai kas reikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu bet nepasirašo...cypia ir tiek biggrin.gif O nusisukti to ko man reikia, negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 24, 15:00)
Sveikutes 4u.gif 
Jauciasi savaitgalis,kad grazus ir pavasaris atejo-tylu labai cia.
O as skaitau knyga Beer jau kelias dienas ir .....labai nuliudau,nes turiu endometrioze-o ji gydoma pagal ji tik su Humira-bet kaina kokia blink.gif jo zodziais tai pacdeda pastoti-tai tokia liudna siandien likau blush2.gif

Neliudek, as su endo ir trecias IVF'as be Humiros puikiai pavyko 4u.gif Neskaiciau Beer'o knygos, bet Gorgis man Humira buvo skyres del TNFalfos, o ne del endo. Kadangi Humira brangi ir ja piktnaudziauti nepatartina, Gorgio klausiau, ar nebutu alternatyva daugiau imunoglobulino pavartoti, nes taip pat TNFalfa musa. Pritare, kad galima. Taip, kad tau pades intralipidai 4u.gif
As tik pergyvenu, kad pas tave gimdos kaklelis pakietejes po visu nemaloniu proceduru, butinai su Visockiene pakalbek per pirma susitikima, kad svarbu ivertinti, ar nebus sudetingas patalpinimas.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 25, 17:42)
Sveikos mergiotėlės,

Dabar manosios mėmės kažkur pasiklydo...kai nervas jama..negaliuuuuuuuuu. Turėjo ateiti penktadienį, planavau, kad pirmadienį važiuoju pas latvius. O jos valkatos pastrigo kažkur ir dar šiandien nė žymelės nesimato  doh.gif  Jei jos ryt ryte neateis, tai paskui man liūdnai bus su darbais..ojoj.. Viskas būtų pataisoma, bet vienam iš 3V nugarą skauda ir nepasirašo biggrin.gif

Štai kokia bėda bėdelė.

po visu mergaiciu filosofiniu ir liudnu postu, taviskis pralinksmino lotuliukas.gif
Atsakyti