Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(elina30 @ 2012 03 23, 22:39)
Jei tureciau stebuklinga lazdele  bigsmile.gif Visoms vaikuciu paberciau sitam skyrelyje  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif As tikiu,kad mums pasiseks  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , as irgi tikiu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jauciasi savaitgalis,kad grazus ir pavasaris atejo-tylu labai cia.
O as skaitau knyga Beer jau kelias dienas ir .....labai nuliudau,nes turiu endometrioze-o ji gydoma pagal ji tik su Humira-bet kaina kokia blink.gif jo zodziais tai pacdeda pastoti-tai tokia liudna siandien likau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 24, 15:00)
Sveikutes 4u.gif 
Jauciasi savaitgalis,kad grazus ir pavasaris atejo-tylu labai cia.
O as skaitau knyga Beer jau kelias dienas ir .....labai nuliudau,nes turiu endometrioze-o ji gydoma pagal ji tik su Humira-bet kaina kokia blink.gif jo zodziais tai pacdeda pastoti-tai tokia liudna siandien likau blush2.gif

O cia man naujiena. Man nera endo bet humira skyre del auksto TNF (nors ji stebuklu nepadare). neliudek, nei vienas vaistas nepadarys taves nescia, o gydymas kuri tu jau praejai ir dar eini tikrai duos rezultatus, kitaip nei buti negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 24, 15:36)
O cia man naujiena. Man nera endo bet humira skyre del auksto TNF (nors ji stebuklu nepadare). neliudek, nei vienas vaistas nepadarys taves nescia, o gydymas kuri tu jau praejai ir dar eini tikrai duos rezultatus, kitaip nei buti negali  smile.gif

Tai kiek supratau skaitydama ta Beer knyga kai turi endometrioze,ten skyrelis yra endometriozes tai tipo padidejes yra ant alfa tnf ir ji numusa tik humira.Visi LiT,Intralipidai,prednezolonas,clexane,aspirinas nepadeda. tai ir liko liudna.
O tau ilgai reikejo gert ta humira? as nesuvokiu koel LT jis toks brangus blink.gif Blyn,reiks uzklaust Bykovos-nes tikrai noriu viska padaryti kas imanoma kad tik sis IVF pasisektu,butu gaila jei del humiros viskas nuplauktu;pastangos,pinigai,savi investuoti ir parama mergaiciu,gydymai ir t.t.liudnaas siandien..verkt noris kad turiu ta prakeikta endo....geriau buciau nezinojusi doh.gif ech..dingstu is eterio .grazaus savaitgalio jums. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 24, 16:53)
Tai kiek supratau skaitydama ta Beer knyga kai turi endometrioze,ten skyrelis yra endometriozes tai tipo padidejes yra ant alfa tnf ir ji numusa tik humira.Visi LiT,Intralipidai,prednezolonas,clexane,aspirinas nepadeda. tai ir liko liudna.
O tau ilgai reikejo gert ta humira? as nesuvokiu koel LT jis toks brangus blink.gif Blyn,reiks uzklaust Bykovos-nes tikrai noriu viska padaryti kas imanoma kad tik sis IVF pasisektu,butu gaila jei del humiros viskas nuplauktu;pastangos,pinigai,savi investuoti ir parama mergaiciu,gydymai ir t.t.liudnaas siandien..verkt noris kad turiu ta prakeikta endo....geriau buciau nezinojusi doh.gif ech..dingstu is eterio .grazaus savaitgalio jums. thumbup.gif

Tai ne tabletes, viena humira - tai dvi ampoles. Pirmas dvi ampoles man numuse TNF nuo 42 iki 31 (virsutine riba), o antra humira (dar dvi ampoles) nuo 31 pakele iki 31.5. Daugiau kaip dvieju Humiru (4 ampoliu negalima kiek girdejau). Viena humira (2 ampoles UK kainuoja £730) brangu, bet antroji man visai neatsipirko blush2.gif Tai dar labiau nesuprantu pas mane aukstas TNF bet endo nerasta. Ar ten tai jau taisykle kad jei endo yra tai ir ausktas TNF? ir jei aukstas TNF tai ir endo turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 24, 15:53)

Kas cia per knyga? Ar lietuviu kalba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 03 24, 18:40)
Kas cia per knyga? Ar lietuviu kalba?  blush2.gif

Ne,anglu kalba.A.Beer "is your body baby friendly".Joje smulkiai ir aiskiai aprasomos kokios imunines bedos gali trukdyti pastoti ir isnesioti.Gydymai,vaistai,ligos,tyrimai ir t.t.Autorius imunologas,padejes daugeliui poru,kai kiti gydytojai tik peciais trukciojo ir siule bandyti dar karta.
Beje,uz savo leliuka as dekinga butent jam ax.gif Na,jo jau gyvu tarpe nebera,bet yra gydytojai,kurie seka jo pedomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 24, 16:53)

Ir man jau liudna.....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 24, 21:07)
Ir man jau liudna.....

nu kas cia per nuotaikos ? g.gif nejaugi visos kas tik turi endo pastoja tik po humiros kurso ? tikrai ne schmoll.gif taip kad ziurekit i savo stuacijas indivdualiai ir nosis auksciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 24, 21:07)
Ir man jau liudna.....

Terze - nu kas cia dabar, ar vel mmm artinasi kad pasiduodi tokiems jausmams?? Ta endo tikrai nera absoliuti nevaisingumo diagnoze, juk net irodyta kad geriausiai endo gydo nestumas, vadinasi su endo pastoja ir net endo issigydo 4u.gif
Atsakyti
negerai isejo doh.gif as perskaiciau,o kadangi LABAI LABAI LABAI tikiuosi kad sis kartas man bus sekmingas,nes kitaip jauciu stogas tikrai nuvaziuos tai ir susinervinau ir issigandau,kad viska darau kaip liepta,skaitau,geriu ir ieskau,o va cia suzinojau toki bajeri.
ATSIPRASAU MERGINOS KAD IVARIAU TIK JUMS STRESO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 03 24, 19:59)
Ne,anglu kalba.A.Beer "is your body baby friendly".Joje smulkiai ir aiskiai aprasomos kokios imunines bedos gali trukdyti pastoti ir isnesioti.Gydymai,vaistai,ligos,tyrimai ir t.t.Autorius imunologas,padejes daugeliui poru,kai kiti gydytojai tik peciais trukciojo ir siule bandyti dar karta.
Beje,uz savo leliuka as dekinga butent jam ax.gif Na,jo jau gyvu tarpe nebera,bet yra gydytojai,kurie seka jo pedomis smile.gif

Kaip gaila, kad anglu kalba skaityti medizinines knygos nesugebesiu verysad.gif
Atsakyti