QUOTE(Ciocia @ 2012 03 23, 11:09)
O ar tyrėtės skydliaukę
taip. buvau ir pas žilaitienę, ir pas vietinę gydytoją sirutavičienę. sirutavičienė buvo paskyrusi vartoti bromkriptiną.
bandysiu vėliau vėl užklysti. kada nors..
Afrodite aš visai draugių neturiu, tik pažįstamų.. anksčiau buvo jų daugiau. tik su viena iš jų bendrauju dažniau net su sese, kuri turi du mažamečius vaikus susitinku tik reikalui esant ir per šventes. nors ją labai myliu.. nes dažniau... nenoriu.. skaudu.. žiūrėti.. kaip vyresnysis jau pradėjo šiemet eiti į mokyklą.. laikas bėga.. antrą berniuką pakrištijau.. dar pora metelių ir jis jau eis į mokyklą.. pamenu kaip ant rankų laikydavau.. abu.. kol nemokėjo vaikščioti.. pamenu ir draugės mergaitę.. kai pradėjo žengti pirmuosius žingsnius.. tuomet gėrėm pas ja kambaryj arbatą ar kavą.. dabar jai jau greit šeši.. esu tik gera ir nuoširdi teta.. bet nesu mama.. ir.. dažnai suvokiu.. kad gal ir niekada ja nebūsiu.. nebūsiu laiminga. niekada.. egzistuoju tik dėl kitų.. vyro, giminių, kolegų.. kas kad jaučiuosi esanti jiems reikalinga.. ypač mokykloje, kur kasdien bendrauju ir su pirmokais, ir su dvyliktokais.. po kelių mėnesių išleisiu savo auklėtinius į platų pasaulį.. pamenu, kai jie buvo mažiukai.. apsikabindavom.. visus tuos metus jaučiuosi jiems kaip mama.. ir taip greitai suaugo.. praėjo aštuoneri metai.. per tą laiką kol juos auginau, dėjau visas pastangas tapti mama.. ir šį kartą.. turėjau didžiulę svajonę.. įteikti jiems brandos atestus su.. pilvuku.. bet.. deja.. norėjau, tik būti laiminga.. daugiau, nieko nenorėjau, nenoriu.. tik būti laiminga.. niekas, nė sportai, nė mokslai, nė darbas nesuteikia man laimės.. noriu lovytės, noriu skalbti, lyginti mažus drabužėlius.. noriu tiek ne daug..
atsiprašau, kad išsiplėčiau.