Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos 4u.gif

QUOTE(Ciocia @ 2012 03 23, 11:09)
O ar tyrėtės skydliaukę  4u.gif

taip. buvau ir pas žilaitienę, ir pas vietinę gydytoją sirutavičienę. sirutavičienė buvo paskyrusi vartoti bromkriptiną.
bandysiu vėliau vėl užklysti. kada nors..

Afrodite 4u.gif aš visai draugių neturiu, tik pažįstamų.. anksčiau buvo jų daugiau. tik su viena iš jų bendrauju dažniau verysad.gif net su sese, kuri turi du mažamečius vaikus susitinku tik reikalui esant ir per šventes. nors ją labai myliu.. nes dažniau... nenoriu.. skaudu.. žiūrėti.. kaip vyresnysis jau pradėjo šiemet eiti į mokyklą.. laikas bėga.. antrą berniuką pakrištijau.. dar pora metelių ir jis jau eis į mokyklą.. pamenu kaip ant rankų laikydavau.. abu.. kol nemokėjo vaikščioti.. pamenu ir draugės mergaitę.. kai pradėjo žengti pirmuosius žingsnius.. tuomet gėrėm pas ja kambaryj arbatą ar kavą.. dabar jai jau greit šeši.. esu tik gera ir nuoširdi teta.. bet nesu mama.. ir.. dažnai suvokiu.. kad gal ir niekada ja nebūsiu.. nebūsiu laiminga. niekada.. egzistuoju tik dėl kitų.. vyro, giminių, kolegų.. kas kad jaučiuosi esanti jiems reikalinga.. ypač mokykloje, kur kasdien bendrauju ir su pirmokais, ir su dvyliktokais.. po kelių mėnesių išleisiu savo auklėtinius į platų pasaulį.. pamenu, kai jie buvo mažiukai.. apsikabindavom.. visus tuos metus jaučiuosi jiems kaip mama.. ir taip greitai suaugo.. praėjo aštuoneri metai.. per tą laiką kol juos auginau, dėjau visas pastangas tapti mama.. ir šį kartą.. turėjau didžiulę svajonę.. įteikti jiems brandos atestus su.. pilvuku.. bet.. deja.. norėjau, tik būti laiminga.. daugiau, nieko nenorėjau, nenoriu.. tik būti laiminga.. niekas, nė sportai, nė mokslai, nė darbas nesuteikia man laimės.. noriu lovytės, noriu skalbti, lyginti mažus drabužėlius.. noriu tiek ne daug..

atsiprašau, kad išsiplėčiau. 4u.gif
Atsakyti
Radvile, tiesiog apkabinu. 4u.gif
Papildyta:
Afrodite, tiesiog esi stiprybes pavyzdys. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 23, 14:17)

tik būti laiminga.. niekas, nė sportai, nė mokslai, nė darbas nesuteikia man laimės.. noriu lovytės, noriu skalbti, lyginti mažus drabužėlius.. noriu tiek ne daug..

Butent del situ zodziu ir turi eiti pirmyn, stengtis tol, kol pasiseks, juk negalima pasiduoti, dar turite laiko, svarbu, kad finansai ir sveikata leistu tai testi. Jums privalo pasisekti 4u.gif

Beje kaip suregavo vyras? Ar jis dar turi jegu eiti pirmyn? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Ciocia,2012 03 23, 17:39]
Butent del situ zodziu ir turi eiti pirmyn, stengtis tol, kol pasiseks, juk negalima pasiduoti, dar turite laiko, svarbu, kad finansai ir sveikata leistu tai testi. Jums privalo pasisekti 4u.gif

sveikos 4u.gif
taip drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 03 23, 17:39)
Butent del situ zodziu ir turi eiti pirmyn, stengtis tol, kol pasiseks, juk negalima pasiduoti, dar turite laiko, svarbu, kad finansai ir sveikata leistu tai testi. Jums privalo pasisekti  4u.gif

Beje kaip suregavo vyras? Ar jis dar turi jegu eiti pirmyn?  unsure.gif

Labai ramiai sureagavo. visai neėmė į galvą. sakė, jog jautė, kad nepasiseks. buvo susitaikęs. neprireikė nei butelio, nei nikotino. aš tik čia viena tokia bliuvė. visą kelią link miško žliumbiau. (iki žibučių nenuvažiavom, kelias buvo patvinęs). sakė, kol neištirs tavęs nuo ausų iki kojų ir neras priežasčių, nebus jokių ivf'ų. davė laiko iki rudens tyrimams. nes iki vasaros tiek nespės uždirbti.
P.S. užsiregistravau ateinančiam trečiadieniui pas endokrinologę smile.gif
Atsakyti
Kaip jums sekasi merginos ax.gif
Matau vienos ruosiasi startui nestuke.gif O mes su Radvile truputi paliudesim ir vel kibsim...Tik as va net nezinau nuo ko vel pradeti,daktaras jokiu kitu bedu nemato,neuzkibo ir tiek...Bet taip norisi issiaiskinti,kodel taip atsitiko?! g.gif
Siaip nuotaikos tai nelabai niurios,MB neleidzia nei minutei nusiminti,sako jug viskas dar ateityje ir gyvenimas nesustoja 4u.gif
Gero savaitgalio merginos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 23, 18:41)
Labai ramiai sureagavo. visai neėmė į galvą. sakė, jog jautė, kad nepasiseks. buvo susitaikęs. neprireikė nei butelio, nei nikotino. aš tik čia viena tokia bliuvė. visą kelią link miško žliumbiau. (iki žibučių nenuvažiavom, kelias buvo patvinęs). sakė, kol neištirs tavęs nuo ausų iki kojų ir neras priežasčių, nebus jokių ivf'ų. davė laiko iki rudens tyrimams. nes iki vasaros tiek nespės uždirbti.
P.S. užsiregistravau ateinančiam trečiadieniui pas endokrinologę smile.gif

Dziugu, kad nenuleisite ranku. 4u.gif

Labai teisingai vyras sako, tikrai reikia issamiu tyrimu, tuomet gal ir lengviau viskas pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 03 23, 20:19)
Kaip jums sekasi merginos ax.gif
Matau vienos ruosiasi startui nestuke.gif O mes su Radvile truputi paliudesim ir vel kibsim...Tik as va net nezinau nuo ko vel pradeti,daktaras jokiu kitu bedu nemato,neuzkibo ir tiek...Bet taip norisi issiaiskinti,kodel taip atsitiko?! g.gif
Siaip nuotaikos tai nelabai niurios,MB neleidzia nei minutei nusiminti,sako jug viskas dar ateityje ir gyvenimas nesustoja 4u.gif
Gero savaitgalio merginos wub.gif  wub.gif  wub.gif

gerai pasake kad gyvenimas ne sustoja. wub.gif
as dar kol ne LT tai nuėjau cia pas GP uzsiregesrtravau, is kart man dave tyrimus padaryt(skydl, kepenu funkcija, electrolyt ir darrrr.......... kur net nezinau g.gif 3 balandzio pas daktare tepinėli ims, as noriu irgi viska ištirt pries ta 3 IVF, jau kraujuka pridaviau g.gif lauksiu atsakymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 03 23, 21:34)
gerai pasake kad gyvenimas ne sustoja. wub.gif
as dar kol ne LT tai nuėjau cia pas GP uzsiregesrtravau, is kart man dave tyrimus padaryt(skydl, kepenu funkcija, electrolyt ir darrrr.......... kur net nezinau g.gif  3 balandzio pas daktare tepinėli ims, as noriu irgi viska ištirt pries ta 3 IVF, jau kraujuka pridaviau g.gif lauksiu atsakymo wub.gif

IR Elina Radvile jums stiprybes 4u.gif as labai suprantu kada nepavyko, as negaliu jau laukt man rauna jau stoga kuo griebt pati nežinau. bet jau gal tas paskutinis bus ax.gif
Atsakyti
Donata72 taip noretusi tau padedi,kad tik pasisektu 4u.gif ir greiciau lektum i nestuke.gif skyreli.Kiek tik jegos leis laikysiu kumscius wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 03 23, 22:27)
Donata72 taip noretusi tau padedi,kad tik pasisektu  4u.gif ir greiciau lektum i  nestuke.gif  skyreli.Kiek tik jegos leis laikysiu kumscius wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciuks.gif tau elina
Atsakyti
Jei tureciau stebuklinga lazdele bigsmile.gif Visoms vaikuciu paberciau sitam skyrelyje nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif As tikiu,kad mums pasiseks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti