QUOTE(*Iris* @ 2012 03 22, 14:53)
900 ir 450 yra kiekis po kiek parduodama - tai tiesiog mazesne svirkstuko talpa tai gali drasiai pirkti - tik man atrodo gali permoketi nes perki 2 mazesniu nei viena dideli, bet nepakenks tai tikrai. o doziu gali prireikti tai tikrai ne tiek cia turbut tau pasake kiek reikes mikrolitru susileisti. Sekmes
hmm, turbūt čia kiekį pasakė iš viso, bet kai aš žalias agurkėlis šiame reikale, tai susišvietė man taip ačiū, kad apšvietei
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 03 22, 14:57)
Viskas gerai, nesvarbu kokie kiekiai svirkste, svarbu ka susileidi
Dozes gal nelabai gerai supratai. Nes didziausia man buvo skirta 300 i diena. Tai jei buciau turejus 2vnt po 450, buciau susileidus 300 , o kita doze nusistatyciau 150, tada imciau nauja svirksta , ta pacia diena susileisciau 150, o kitai dienai liktu vel pilni 300
Zodziu esme tame, kad ten gali nusistatyti doze berods nuo 75?? taip kad nesinervuok, viskas tinka
Dozes gal nelabai gerai supratai. Nes didziausia man buvo skirta 300 i diena. Tai jei buciau turejus 2vnt po 450, buciau susileidus 300 , o kita doze nusistatyciau 150, tada imciau nauja svirksta , ta pacia diena susileisciau 150, o kitai dienai liktu vel pilni 300
Zodziu esme tame, kad ten gali nusistatyti doze berods nuo 75?? taip kad nesinervuok, viskas tinka
Ačiū, ačiū ačiū.
jackau, mergos, kokioje aš šiandien euforijoje . antradienį punkcija, o nuo ketvirtadienio stimuliacija. o šypsausi nuo ausies iki ausies, net neberūpi tai, kad šiandien man dantį trauks, kad pinigų reikia didžiulių, kad reiks adatas ir kitas nemalonias procedūras iškęsti, niekas nerūpi, tiesiog nuostabu, senai bebuvau tokia laiminga. [COLOR=yellow]atsiprašau, kad prie tokių blogų naujienų aš ateinu tokia išsišiepusi, labai gaila, kad taip nutiko, gal ir aš greitu laiku čia verksiu, bet taip norisi su visais pasidalinti šitu užliejusiu džiaugsmu. rodos sprogsiu jei nepasipasakosiu