QUOTE(Ciocia @ 2012 03 23, 12:09)
O ar tyrėtės skydliaukę
Sveikutes
Labai gaila,kad musu mergytems sis kartas uvo nesekmingas.Bet nuosirdziai linkiu issiverkt,atisgauti,issrekti ir kibti i darbelius.
Pritariu Ciocia,kad butinai reiktu paziureti skydliauke(pvz.man niekas niekur neziurejo prolaktino-o tai irgi nepastojimo priezastis), dar yra ir kitu tyrimu kaip issitirti visus lytinisu hormonus.As dariausi ir papildomu ir radau ka tvarkyti ir koreguoti-bet kazkokius patarimus galesiu duoti tik jeigu tapsiu
![nestuke.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/nestuke.gif)
nes manau kad jei tapsiu nescia tik del to kad tiek jau tikrai nereaiai musu seimai daug investavome i tyrimus, gydyma (apie vazinejima,kainas net nebekalbu).
Radvilyte,o as taip tikejau tavo sekme,tikrai nuosirdziai tikejau-daugiau visada busiu tyli palaikytoja,nes momentais sussidaro ispudis kad juo karsciau palaikau zmoguti tai butinai jam nepasiseka
Ir teisingi labai zodziai,kad sirdi suspaudzia kaip znyplemis....
Skaiciau kelis kartus Stygos posma- bet pasijutau kazkaip menkaverte,nes as neisivaizduoju gyvenimo be vaiko...vaikas man ne inoris,o mano gyvenimas,mano pasaulis,mano kunas ir siela,viskas viskas ko as siekiu.Ir zinau,kad jei nepavyks...ko labai nenoriu ir bijau...nebusiu laiminga...
nesupykit,bet per tuos metus turejau nemazai draugiu ir draugu.Draugavome siemomis.Jie susilauke atzalu kas po vien,kas po du yra kas ir po tris net turi- bet jie su mumis tylia tyliai nutrauke saitus.....susipazinau ir cia IVF skyrelyje su kaikuriomis mergaitemis,bet ir jos dingo gimus vaikui..susirado nauju draugu-as nesmerkiu,tai suvokiama juk kiti rupesciai,kalbos,pbedeles,linksmumai...tik noriu pasakyti kad tada lieki vienas kaip pirstas.
Na,ojk,su vyru-bet tame as patirti turiu karcia-todel nelabai pasitikiu vyrais.
Oho kiek prirasiau
Beje,vakar buvau pas onko ginekologe- apziurejo mano kakleli,endo zaizdeles yra bet joms nieko nedarys ,nes sake degint neapsimoka,pastot jos netrukdys,o nestumas geriausias vaistas nuo endo. Polipas kazkur buvo dinges. Ejo gylyn ziureti-skaudejo,bet ka kenti del tikslo-tai irgi nesimate.Pries apziura man paeme ZPV is kaklelio ir ten kazkaip gyliau praskiete paeme onkocitologini.Sake kaklelis susiaurejes,surandejes,nedaug jo-ir visos tos proceduros buvo itin nemalonios tai dabar lauksiu po 3 sav.atsakymai bus.Labai pergyvenu-neslepsiu.
Ultragarsu istyre tai gimda grazi, kaire kaiuside normali,truputi didesne uz desine.Bet man desine operuota. O polipas pasislinkes pries gimdos ziociu ir labai sumazejes,dabar sake nieko nedarys,ji tik stebeti reikes-nes greiciausia jis pats sunyks.
Tai va tokios naujienos. Is manes.Dabar lieku laukti rytojaus ir..ketvirtadienio.
P.S.turiu CRENONE dezute pilna su trupuciu-galioja dar ilgai,gal kam reikia-parduociau pusantros dezutes uz dezutes kaina