Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(*Iris* @ 2012 03 22, 14:53)
900 ir 450 yra kiekis po kiek parduodama - tai tiesiog mazesne svirkstuko talpa smile.gif tai gali drasiai pirkti - tik man atrodo gali permoketi nes perki 2 mazesniu nei viena dideli, bet nepakenks tai tikrai. o doziu gali prireikti tai tikrai ne tiek  blink.gif cia turbut tau pasake kiek reikes mikrolitru susileisti. Sekmes wink.gif

hmm, turbūt čia kiekį pasakė iš viso, bet kai aš žalias agurkėlis šiame reikale, tai susišvietė man taip lotuliukas.gif ačiū, kad apšvietei thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 03 22, 14:57)
Viskas gerai, nesvarbu kokie kiekiai svirkste, svarbu ka susileidi smile.gif

Dozes gal nelabai gerai supratai. Nes didziausia man buvo skirta 300 i diena. Tai jei buciau turejus 2vnt po 450, buciau susileidus 300 , o kita doze nusistatyciau 150, tada imciau nauja svirksta , ta pacia diena susileisciau 150, o kitai dienai liktu vel pilni 300   4u.gif

Zodziu esme tame, kad ten gali nusistatyti doze berods nuo 75?? taip kad nesinervuok, viskas tinka  4u.gif

Ačiū, ačiū ačiū.

jackau, mergos, kokioje aš šiandien euforijoje thumbup.gif . antradienį punkcija, o nuo ketvirtadienio stimuliacija. o šypsausi nuo ausies iki ausies, net neberūpi tai, kad šiandien man dantį trauks, kad pinigų reikia didžiulių, kad reiks adatas ir kitas nemalonias procedūras iškęsti, niekas nerūpi, tiesiog nuostabu, senai bebuvau tokia laiminga. [COLOR=yellow]atsiprašau, kad prie tokių blogų naujienų aš ateinu tokia išsišiepusi, labai gaila, kad taip nutiko, gal ir aš greitu laiku čia verksiu, bet taip norisi su visais pasidalinti šitu užliejusiu džiaugsmu. rodos sprogsiu jei nepasipasakosiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuisis: 22 kovo 2012 - 14:08
Ačiū už paguodos žodžius. 4u.gif
neįsivaizduoju kas vakare namie dėsis, vyras dar nežino. bet... kažko įtariu.. kad nujaučia.. paskutinėm dienom kaip nesavas buvo..

QUOTE(Ciocia @ 2012 03 22, 10:20)
Laikykis  4u.gif

Tik nepraraskite vilties.
Tegul gyvenimo tikslas ir prioritetai nesusilpneja ir veda Jus pirmyn.

Gal uztektu pakeisti daktara? Juk kaip suprantu pirmas ir antras IVF skyresi tik vienais vaistais?
Gal tik tame ir yra nesekmes priezastis, gal pasidarius papildomu tyrimu ir pakeitus pacia IVF eiga pabaiga butu kitokia?  4u.gif

Zodziu tikiuosi, kad dar nenurasete savo seimos ir praejus neilgam laikui startuosite vel, sikart sekmingam dvigubam rezultatui  4u.gif

mano šis trečias ivf. o turėjom ir ilgą schemą ir trumpas. ir stimuliavomės su skirtingais vaistais. nežinai nė ką galvoti. blogiausia, kad gydytojo keisti aš nenoriu. nes kitoms pasiseka pas jį iš pirmo karto, ar iš trečio. vadinasi, jis gali, sugeba. dabar susitarėm po poros mėnesių reik bandyt nuvažiuot ir prašyt kokių papildomų tyrimų. manęs nepaleidžia mintis, kad man mano vyras netinka. įsiavaizduoju, kad vyksta kažkokia antgamtinė atmetimo reakcija. jeigu per 8 metus nesisaugojant natūraliai neužkimba. + šitiek iui daryta. dvi lapar. gleivinė užauga čiki, cistą lyg tik vieną per visą gyvenimą turėjusi. viskas pasak gydytojo idealu.

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 22, 11:08)
oi Brangute..stiprybės Tau.. 4u.gif taip laukiau Tavo  nestuke.gif
Neprarask vilties, prisimink kiek jos buvo ruošiantis...

O nieko neužsišaldėte? blush2.gif

ne, man tik 8 išpunktavo, 4 apsivaisino. 3 įdėjo, nes ketvirtas buvo fragmentuotas.
turiu įtarimą, kad sekančiu bandymu siūlys iki blastocistų auginti..

važiiuosiu vakare į mišką žibučių ieškot ir parėkaut, jei vyrui isterija bus unsure.gif

P.S. o kokie tie papildomi tyrimai gali būti ?
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 22, 16:37)
Ačiū už paguodos žodžius.  4u.gif
neįsivaizduoju kas vakare namie dėsis, vyras dar nežino. bet... kažko įtariu.. kad nujaučia.. paskutinėm dienom kaip nesavas buvo..
mano šis trečias ivf. o turėjom ir ilgą schemą ir trumpas. ir stimuliavomės su skirtingais vaistais. nežinai nė ką galvoti. blogiausia, kad gydytojo keisti aš nenoriu. nes kitoms pasiseka pas jį iš pirmo karto, ar iš trečio. vadinasi, jis gali, sugeba. dabar susitarėm po poros mėnesių reik bandyt nuvažiuot ir prašyt kokių papildomų tyrimų. manęs nepaleidžia mintis, kad man mano vyras netinka. įsiavaizduoju, kad vyksta kažkokia antgamtinė atmetimo reakcija. jeigu per 8 metus nesisaugojant natūraliai neužkimba. + šitiek iui daryta. dvi lapar. gleivinė užauga čiki, cistą lyg tik vieną per visą gyvenimą turėjusi. viskas pasak gydytojo idealu.
ne, man tik 8 išpunktavo, 4 apsivaisino. 3 įdėjo, nes ketvirtas buvo fragmentuotas.

važiiuosiu vakare į mišką žibučių ieškot ir parėkaut, jei vyrui isterija bus  unsure.gif 

Kaip sako dr. Beer'as - neaiskio kilmes nevaisingumo nera 4u.gif reikia knaisiotis giliau ir ieskoti imuniniu priezasciu 4u.gif (cia mano nuomone blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 03 22, 15:07)
jackau, mergos, kokioje aš šiandien euforijoje thumbup.gif . antradienį punkcija, o nuo ketvirtadienio stimuliacija. o šypsausi nuo ausies iki ausies, net neberūpi tai, kad šiandien man dantį trauks, kad pinigų reikia didžiulių, kad reiks adatas ir kitas nemalonias procedūras iškęsti, niekas nerūpi, tiesiog nuostabu, senai bebuvau tokia laiminga. [COLOR=yellow]atsiprašau, kad prie tokių blogų naujienų aš ateinu tokia išsišiepusi, labai gaila, kad taip nutiko, gal ir aš greitu laiku čia verksiu, bet taip norisi su visais pasidalinti šitu užliejusiu džiaugsmu. rodos sprogsiu jei nepasipasakosiu blush2.gif

Labai labai gražios emocijos wub.gif Linkiu, kad nebetektų verkti 4u.gif
Atsakyti
Kuisis, puikios emocijos, saunuole! Taip ir toliau! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 21, 22:36)
g.gif atsargiai su sildymu po isodinimo mergaites, nebent jums tai dakatres pataria. as kiek girdejau tai auginant turteli gerai siek tiek pasildyti, bet kad po isodinimo tai negirdejau  4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 03 22, 06:36)
kazkaip po isodinimo ir as nedrisciau sildyt  unsure.gif  juk nestumo metu ne veltui grieztai draudziama karstoj vonioj gulet ir dar visaip kaip ta pilva sildyt.Kaip suprantu, skatina kraujavima  g.gif

Oi aciu mergaites 4u.gif ,kad paraset,kad kenkia,ot buciau pridirbus.As prisiminiau,kad kazkuri raset,kad gerai pasildyt pilvuka,bet neprisiminiau kada reikia
Dar karteli aciu 4u.gif
Radvile,labai gaila verysad.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti

Radvile, gaila, kad viskas va taip... Laikykitės 4u.gif

Kiekvieną kartą, kai kuriai nepasiseka, tarsi žnyplėm širdį suspaudžia...

Kuisi 4u.gif Džiaukis ir rėkauk čia sau iš laimės...nes tada ir kitoms smagiau wink.gif
Atsakyti
Radvile, Elina30 angel_sadangel.gif

Kuisi, thumbup.gif , taip ir toliau, tavo maziukai skuba pas tokia laiminga mamyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 22, 16:37)
Ačiū už paguodos žodžius.  4u.gif

važiiuosiu vakare į mišką žibučių ieškot ir parėkaut, jei vyrui isterija bus  unsure.gif 

Kokia Tu šaunuolė ir stipri...tikiuosi vyras irgi protingas ir suregavo atitinkamai...po mišką pasivaikščiojot abu, prisirinkot žibučių ir negasdinot rėkavimu žvėrelių ax.gif

Gine sako, kad pas mus irgi viskas gerai...bet čia turbūt dar didesnė bėda, nes priežastis vistiek kažkokia turi būti...na žiūrėsim...
manęs dar skatinti nepradėjo...laukia kol kiaušidės visai nurims, o tada jau auginsim ir lauksim "derliuko" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 22, 22:27)
Radvile, gaila, kad viskas va taip... Laikykitės  4u.gif

Kiekvieną kartą, kai kuriai nepasiseka, tarsi žnyplėm širdį suspaudžia...

Taip, tarsi znyplem..
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 22, 15:37)

O ar tyrėtės skydliaukę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia @ 2012 03 23, 12:09)
O ar tyrėtės skydliaukę  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Labai gaila,kad musu mergytems sis kartas uvo nesekmingas.Bet nuosirdziai linkiu issiverkt,atisgauti,issrekti ir kibti i darbelius.
Pritariu Ciocia,kad butinai reiktu paziureti skydliauke(pvz.man niekas niekur neziurejo prolaktino-o tai irgi nepastojimo priezastis), dar yra ir kitu tyrimu kaip issitirti visus lytinisu hormonus.As dariausi ir papildomu ir radau ka tvarkyti ir koreguoti-bet kazkokius patarimus galesiu duoti tik jeigu tapsiu nestuke.gif nes manau kad jei tapsiu nescia tik del to kad tiek jau tikrai nereaiai musu seimai daug investavome i tyrimus, gydyma (apie vazinejima,kainas net nebekalbu).
Radvilyte,o as taip tikejau tavo sekme,tikrai nuosirdziai tikejau-daugiau visada busiu tyli palaikytoja,nes momentais sussidaro ispudis kad juo karsciau palaikau zmoguti tai butinai jam nepasiseka blush2.gif
Ir teisingi labai zodziai,kad sirdi suspaudzia kaip znyplemis....
Skaiciau kelis kartus Stygos posma- bet pasijutau kazkaip menkaverte,nes as neisivaizduoju gyvenimo be vaiko...vaikas man ne inoris,o mano gyvenimas,mano pasaulis,mano kunas ir siela,viskas viskas ko as siekiu.Ir zinau,kad jei nepavyks...ko labai nenoriu ir bijau...nebusiu laiminga...
nesupykit,bet per tuos metus turejau nemazai draugiu ir draugu.Draugavome siemomis.Jie susilauke atzalu kas po vien,kas po du yra kas ir po tris net turi- bet jie su mumis tylia tyliai nutrauke saitus.....susipazinau ir cia IVF skyrelyje su kaikuriomis mergaitemis,bet ir jos dingo gimus vaikui..susirado nauju draugu-as nesmerkiu,tai suvokiama juk kiti rupesciai,kalbos,pbedeles,linksmumai...tik noriu pasakyti kad tada lieki vienas kaip pirstas.
Na,ojk,su vyru-bet tame as patirti turiu karcia-todel nelabai pasitikiu vyrais.
Oho kiek prirasiau blush2.gif
Beje,vakar buvau pas onko ginekologe- apziurejo mano kakleli,endo zaizdeles yra bet joms nieko nedarys ,nes sake degint neapsimoka,pastot jos netrukdys,o nestumas geriausias vaistas nuo endo. Polipas kazkur buvo dinges. Ejo gylyn ziureti-skaudejo,bet ka kenti del tikslo-tai irgi nesimate.Pries apziura man paeme ZPV is kaklelio ir ten kazkaip gyliau praskiete paeme onkocitologini.Sake kaklelis susiaurejes,surandejes,nedaug jo-ir visos tos proceduros buvo itin nemalonios tai dabar lauksiu po 3 sav.atsakymai bus.Labai pergyvenu-neslepsiu.
Ultragarsu istyre tai gimda grazi, kaire kaiuside normali,truputi didesne uz desine.Bet man desine operuota. O polipas pasislinkes pries gimdos ziociu ir labai sumazejes,dabar sake nieko nedarys,ji tik stebeti reikes-nes greiciausia jis pats sunyks.
Tai va tokios naujienos. Is manes.Dabar lieku laukti rytojaus ir..ketvirtadienio. 4u.gif
P.S.turiu CRENONE dezute pilna su trupuciu-galioja dar ilgai,gal kam reikia-parduociau pusantros dezutes uz dezutes kaina ax.gif
Atsakyti