Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 03 22, 00:36)
g.gif atsargiai su sildymu po isodinimo mergaites, nebent jums tai dakatres pataria. as kiek girdejau tai auginant turteli gerai siek tiek pasildyti, bet kad po isodinimo tai negirdejau  4u.gif

kazkaip po isodinimo ir as nedrisciau sildyt unsure.gif juk nestumo metu ne veltui grieztai draudziama karstoj vonioj gulet ir dar visaip kaip ta pilva sildyt.Kaip suprantu, skatina kraujavima g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nepavyko mūsų šeimai vėl, hcg mažiau nei 1. išverkiau viską ką turėjau. noriu numirti.
Sėkmės kitoms mergaitėms. Jums tikrai pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 22, 08:50)
Labas rytas  4u.gif

Nepavyko mūsų šeimai vėl, hcg mažiau nei 1. išverkiau viską ką turėjau. noriu numirti.
Sėkmės kitoms mergaitėms. Jums tikrai pavyks  4u.gif

verysad.gif Stiprybes jusu seimai.
Atsakyti
Labas rytas  4u.gif

Labai labai gaila sad.gif Stiprybes jums abiems 4u.gif
Atsakyti
Radvile, Elina30 - dabar jokie zodziai nepades, bet linkiu isliudet ir vel kilt 4u.gif Labai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 22, 07:50)
Labas rytas  4u.gif

Laikykis 4u.gif

Tik nepraraskite vilties.
Tegul gyvenimo tikslas ir prioritetai nesusilpneja ir veda Jus pirmyn.

Gal uztektu pakeisti daktara? Juk kaip suprantu pirmas ir antras IVF skyresi tik vienais vaistais?
Gal tik tame ir yra nesekmes priezastis, gal pasidarius papildomu tyrimu ir pakeitus pacia IVF eiga pabaiga butu kitokia? 4u.gif

Zodziu tikiuosi, kad dar nenurasete savo seimos ir praejus neilgam laikui startuosite vel, sikart sekmingam dvigubam rezultatui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 21, 22:38)
ok,einu ruostis i Kauna ir i dar i darba reikia susiruost.Tikiuosi kad iseis paziureti Hausa blush2.gif

Neberodo Hauso, teks palaukti naujo sezono doh.gif

Labas rytas  4u.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif console.gif
Atsakyti
Labas rytas  4u.gif

oi Brangute..stiprybės Tau.. 4u.gif taip laukiau Tavo nestuke.gif
Neprarask vilties, prisimink kiek jos buvo ruošiantis...

O nieko neužsišaldėte? blush2.gif
Atsakyti
Radvile, Elina 4u.gif 4u.gif Manau nelabai pades ir pasakyti uzuojautos zodziai, tik noreciau tiketi, kad Jus patys dar turite vilti ir tikejima.
Atsakyti
Mergaitės, užjaučiu, kad jums nepasisekė. labai liūdna ir baisu kai taip nutinka.

SKUBIAI!!!!! Reikalinga informacija: gydytojas prirašė Gonal 900 N3, vaistinė sako, kad turi tik po 450 tokio pat stiprumu. gal kas apšviestų ar tinkami, ar nebus blogiau jei imsiu po 450. vaistinėje užklausė po kiek leisiuos į dieną, o aš net neįsivaizduoju. gydytojas tik pasakė, kad gali prireikti 2000-3000 dozių...o aš aišku nepaklausiau nieko, nes nemaniau, kad su 900 gali būti problema. gal kas apšviestų mane. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2012 03 22, 14:44)
Mergaitės, užjaučiu, kad jums nepasisekė. labai liūdna ir baisu kai taip nutinka.
SKUBIAI!!!!! Reikalinga informacija: gydytojas prirašė Gonal 900 N3, vaistinė sako, kad turi tik po 450 tokio pat stiprumu. gal kas apšviestų ar tinkami, ar nebus blogiau jei imsiu po 450. vaistinėje užklausė po kiek leisiuos į dieną, o aš net neįsivaizduoju. gydytojas tik pasakė, kad gali prireikti 2000-3000 dozių...o aš aišku nepaklausiau nieko, nes nemaniau, kad su 900 gali būti problema. gal kas apšviestų mane.  doh.gif

900 ir 450 yra kiekis po kiek parduodama - tai tiesiog mazesne svirkstuko talpa smile.gif tai gali drasiai pirkti - tik man atrodo gali permoketi nes perki 2 mazesniu nei viena dideli, bet nepakenks tai tikrai. o doziu gali prireikti tai tikrai ne tiek blink.gif cia turbut tau pasake kiek reikes mikrolitru susileisti. Sekmes wink.gif

Elina, Radvile. Deja zodziai sioje situacijoje turbut bejegiai 4u.gif 4u.gif Norisi palinketi jums greit atsistoti ant koju ir kad vel atgytu viltis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 22 kovo 2012 - 13:55
QUOTE(Kuisis @ 2012 03 22, 14:44)
SKUBIAI!!!!! Reikalinga informacija: gydytojas prirašė Gonal 900 N3, vaistinė sako, kad turi tik po 450 tokio pat stiprumu. gal kas apšviestų ar tinkami, ar nebus blogiau jei imsiu po 450. vaistinėje užklausė po kiek leisiuos į dieną, o aš net neįsivaizduoju. gydytojas tik pasakė, kad gali prireikti 2000-3000 dozių...o aš aišku nepaklausiau nieko, nes nemaniau, kad su 900 gali būti problema. gal kas apšviestų mane.  doh.gif

Viskas gerai, nesvarbu kokie kiekiai svirkste, svarbu ka susileidi smile.gif

Dozes gal nelabai gerai supratai. Nes didziausia man buvo skirta 300 i diena. Tai jei buciau turejus 2vnt po 450, buciau susileidus 300 , o kita doze nusistatyciau 150, tada imciau nauja svirksta , ta pacia diena susileisciau 150, o kitai dienai liktu vel pilni 300 4u.gif

Zodziu esme tame, kad ten gali nusistatyti doze berods nuo 75?? taip kad nesinervuok, viskas tinka 4u.gif
Atsakyti