Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(elina30 @ 2012 03 21, 17:32)
O mes kolkas stabdom viska schmoll.gif Gal kitais metais,nes nebenoriu tu sveikatos pasikeitimu,MB irgi sako reikia atsigauti rolleyes.gif
Tau Donata didziausios sekmes ir tikekimes sis kartas tau bus paskutinis thumbup.gif .O ka tau daktare sake kodel taip atsitiko?As ryt pas saviski daktariuka lekiu,paziuresim ka jis man papasokos rolleyes.gif
Radvile kaip pas tave reikaliukai? mirksiukas.gif

Sveikutes mergytes 4u.gif
uzjauciu Elina30,isivaizduoju ir puikiai zinau kad nelengva tau dabar. Bet tu SAUNUOLE kad taip laikaisi thumbup.gif Zaviuosi tavim wub.gif O del kibimo-pas mus irgi nebuvo jo ,ne kartelio verysad.gif
Donata ,tai tu irgi VK darysies IVF? Ziureki,gal susimatysime drinks_cheers.gif nors as nezinau kas manes laukia rytoj blink.gif bet balandzio 2 ir as vaziuoju i VK tai gal prades aisketi situacija thumbup.gif
Kivute,sveikute prisijungusi drinks_cheers.gif ir linkiu kad nuo pat pirmo durio tau jie butu sekmingi ir iseitum is cia zymiai greiciau nei pati manai.Beje,o kur tu darysies IVF?
o as tik nausikaliau siandien doh.gif atbuvau darbe,tada lekiau i seminara ir ka tik gryzau is jo.Gavau hormonu tyrimus ir nelabai ju suprantu g.gif dabar neramu kad su jais negerai doh.gif
Gal kas galit paaiskinti.Daryti 3c.d.
SHGB 91.14 nmol/l (26.1-110)
DHEA-SO4 5 umol/l (2.68-9.23)
PRL 5.04 ng/ml (4.5-33 ) jeigu mIU/L tai mano rezultatas yra 106.848
FSH 6.25mIU/L (2.8-11.3)
LH 4.99 mIU/L (1.1-11.6)
TTE 17.1ng/dl (*0.03467nmol/l) norma <73
PGN 0.368 ng/ml (*3.18 nmol/L) <1.13
E2 55.3 pg/ml (*3.671pmol/ L) norma <160
TSH/TTH 0.916 mIU/l (0.4-4)

Kaip manote ar viskas normoje? g.gif
Labai aciu uz jusu atsakymus 4u.gif

tuoj leksiu pas dantista ir jau tada taisyti sasiuviniu,apsiprausiu po dusu gal dar turesiu jegu HAUSA paziureti ir krisiu i lova miegoti,nes ryt vel i darba o is jo tiesiai i Kauna leksiu pas onkoginekologe.
Tai speju jums jau parasysiu tik penktadieni blush2.gif
Bet apie visas galvoju ir linkiu nuosirdziausiai sekmes kuo didziausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 21 kovo 2012 - 17:33
Sveikos 4u.gif

Elina30, net nebežinau ką pasakyt. nemoku guost. Žinau, jog jokie žodžiai nepadės, tik dar labai nervins. Stiprybės Jūsų šeimai 4u.gif

Atėjau pašiurpinti vėl doh.gif lotuliukas.gif aš gyva vaikščiojanti nelaimė doh.gif
važiavau iš darbo namo ir visą kelią galvojau, kur man tą hcg darytis. nes jaučiau, kad ligoninėj bus jau per vėlu, nebedirbs. bet surizikavau. prie kabineto durų atsidūriau 16.25. o dirba iki 16.30 doh.gif doh.gif nutaisiau mirštančios gulbės veidelį - suveikė thumbup.gif sako, jeigu spėsi iki kasos nubėgti greitai ir susimokėti, tai dar paimsim šiandien. blush2.gif matyt nežino, kaip aš greitai moku bėgti cool.gif 16.30 vėl prisistačiau lotuliukas.gif paėmė kraują man, ir laseselė su visų žmonių kolbikėm su visu krepšiu per duris, mane irgi veja. aš klaust tel nr, man sako, kad telefonu atsakymų nesako. išėjau kaip su skuduru trenkta, nežinodama nė kur ta laboratorija randasi, kuriam pastate, nė tel nr. ką man dabar daryti ? Gal šiaulietės žinot tą stebuklingą numerį ? ir iki kada ten dirba? kur randasi? tų pastatų ten tiek daug. jei dar ryt po darbo man jo teks ieškot, ar išvis ten dirba ta laboratorija vakarais ? doh.gif

Ruošiausi blogiausiam scenarijui, crinonas krenta jau ne be baltos spalvos, į rusvumą lyg. NT neigiamas. verysad.gif
Tiesa, dar per pietus gydytojas skambino, norėjo hcg sužinot. jetaus, iš kur aš jį taip greitai gausiu doh.gif lotuliukas.gif
vienintelis pliusas, kodėl hcg geriau darytis ligoninėj, o ne SORPE, tai dėl to, kad kainuoja vos ne dvigubai pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 03 21, 15:47)
Va dabar tai tikrai jau nieko nepavyko PRG 125,o HCG maziau nei 1.Net nebuvo kibimo,jau jauciau kad nieko nebus.
Jums merginos sekmes,stiprybes ir kad kuo greiciau ta svajone issipildytu  nestuke.gif

LAIKYKIS console.gif

Afrodite, nenusimanau apie šiuos tyrimus. Tikiuosi,kad visi tyrimai yra perfekt pas tave.
Atsakyti
ELINA30 laikykis,kitas kartas bus sekmingas 4u.gif
Merginos,kazkuri raset apie pilvuko pasildyma,tik as pamirsau ar per stimuliacijas,ar kaip isodina ax.gif
Atsakyti
Laba,

QUOTE(Colouritte @ 2012 03 20, 21:34)
As rytoj einu pas gydytoja, bandysim ruostis snaigutėms, tikiuosi, kad si men. bus gerai, nes uzpraeita gleivine netiko sad.gif

Niu, ka pasakė daktarai?

Elina30, labai gaila, kad .... Bet šaunuoliai, kad nusprendėt pailsėti... Atsigausit visakeriopai. O tada ir su tais gandrais susitvarkysit wink.gif

QUOTE(Radvilė @ 2012 03 21, 18:53)
Atėjau pašiurpinti vėl  doh.gif  lotuliukas.gif aš gyva vaikščiojanti nelaimė 

Jokių blogų scenarijų schmoll.gif jau kovas, mėnulis baltas, pavasaris čia, tad viskas tik gerai turi būti. Rašyk skelbimą į laikraštį - ieškau savo HSC wink.gif Pageidautina didelio - pridėk.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 21, 22:17)
Laba,
Niu, ka pasakė daktarai?

Elina30, labai gaila, kad .... Bet šaunuoliai, kad nusprendėt pailsėti... Atsigausit visakeriopai. O tada ir su tais gandrais susitvarkysit wink.gif
Jokių blogų scenarijų  schmoll.gif  jau kovas, mėnulis baltas, pavasaris čia, tad viskas tik gerai turi būti. Rašyk skelbimą į laikraštį - ieškau savo HSC wink.gif Pageidautina didelio - pridėk.

butu idomus paskaityti apie ta baltaji menuli,gal galit imest nuorodele blush2.gif Beje,man istrauke danti dantistas,pasirodo jau ten infekcija kaip reikiant buvo,net danties saknis juoda-tai sedziu dabar ir tyliu jau kelias valandas-o vyrui laime kai zmona tyli lotuliukas.gif bet uz tai susitvarkiau su infekcija (dabar labai dziaugiuosi po Beta1 pasakojimo) ir tera 3 skylutes kurias turetumem per balandzio pabaiga susitvarkyti,tiksliau per dvi dieneles thumbup.gif
ok,einu ruostis i Kauna ir i dar i darba reikia susiruost.Tikiuosi kad iseis paziureti Hausa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 21, 21:38)
butu idomus paskaityti apie ta baltaji menuli,gal galit imest nuorodele blush2.gif

Oj mieloji, aš čia iš tikro belenką pasakiau...kažkuri mergina anksčiau buvo sakius, kad kovą artai balandį stos baltasis mėnulis. Tad prisiminus ir parašiau smile.gif O tau, manau, nuo merginų maldų tikrai baltas mėnulis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 03 21, 21:15)
ELINA30 laikykis,kitas kartas bus sekmingas 4u.gif
Merginos,kazkuri raset apie pilvuko pasildyma,tik as pamirsau ar per stimuliacijas,ar kaip isodina ax.gif

Sveikute, kiek pamenu, tai sakė po įsodinimo reikia šiltai pilvuką palaikyti. Nors aš šito dalyko nežinojau per savi IVF. Tai dabar irgi pabandysiu pašildyti, kai (jei bus ką sodinti, atšils) įsodins...

AFRODITE, tikrai super, kad susitvarkei ir dantukus. Aš sakau, tu tiesiai pas nestuke.gif keliausi ir nė nebandyk dvejoti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beila: 21 kovo 2012 - 22:02
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 21, 21:17)
Laba,
Niu, ka pasakė daktarai?

Labas vakaras, merginos!
Buvau snd pas gyd. Pasake, kad bandysime ziureti si karta naturaliam cikle kas vyks, kad kiausides mano keistos, liepe tyrima prolaktinui pasidaryti (jau padariau, viskas oK smile.gif)
Na zodziu 27 d. reikes ateiti ir ji paziures.
Na ir ir viskas blink.gif
Linksma ane..
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 03 21, 21:01)
Sveikute, kiek pamenu, tai sakė po įsodinimo reikia šiltai pilvuką palaikyti. Nors aš šito dalyko nežinojau per savi IVF. Tai dabar irgi pabandysiu pašildyti, kai (jei bus ką sodinti, atšils) įsodins...

AFRODITE, tikrai super, kad susitvarkei ir dantukus. Aš sakau, tu tiesiai pas  nestuke.gif  keliausi ir nė nebandyk dvejoti cool.gif

Aciu 4u.gif As ir per savo pirma to nezinojau,o dabar si karta noriu viska padaryt,kad tik pavyktu.Reikia tiketis,kad atsils tavo snaigiukai,laikysiu kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2012 03 21, 23:09)
Aciu 4u.gif As ir per savo pirma to nezinojau,o dabar si karta noriu viska padaryt,kad tik pavyktu.Reikia tiketis,kad atsils tavo snaigiukai,laikysiu kumstukus 4u.gif

g.gif atsargiai su sildymu po isodinimo mergaites, nebent jums tai dakatres pataria. as kiek girdejau tai auginant turteli gerai siek tiek pasildyti, bet kad po isodinimo tai negirdejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 22, 00:36)
g.gif atsargiai su sildymu po isodinimo mergaites, nebent jums tai dakatres pataria. as kiek girdejau tai auginant turteli gerai siek tiek pasildyti, bet kad po isodinimo tai negirdejau  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti