QUOTE(elina30 @ 2012 03 21, 17:32)
O mes kolkas stabdom viska Gal kitais metais,nes nebenoriu tu sveikatos pasikeitimu,MB irgi sako reikia atsigauti
Tau Donata didziausios sekmes ir tikekimes sis kartas tau bus paskutinis .O ka tau daktare sake kodel taip atsitiko?As ryt pas saviski daktariuka lekiu,paziuresim ka jis man papasokos
Radvile kaip pas tave reikaliukai?
Tau Donata didziausios sekmes ir tikekimes sis kartas tau bus paskutinis .O ka tau daktare sake kodel taip atsitiko?As ryt pas saviski daktariuka lekiu,paziuresim ka jis man papasokos
Radvile kaip pas tave reikaliukai?
Sveikutes mergytes
uzjauciu Elina30,isivaizduoju ir puikiai zinau kad nelengva tau dabar. Bet tu SAUNUOLE kad taip laikaisi Zaviuosi tavim O del kibimo-pas mus irgi nebuvo jo ,ne kartelio
Donata ,tai tu irgi VK darysies IVF? Ziureki,gal susimatysime nors as nezinau kas manes laukia rytoj bet balandzio 2 ir as vaziuoju i VK tai gal prades aisketi situacija
Kivute,sveikute prisijungusi ir linkiu kad nuo pat pirmo durio tau jie butu sekmingi ir iseitum is cia zymiai greiciau nei pati manai.Beje,o kur tu darysies IVF?
o as tik nausikaliau siandien atbuvau darbe,tada lekiau i seminara ir ka tik gryzau is jo.Gavau hormonu tyrimus ir nelabai ju suprantu dabar neramu kad su jais negerai
Gal kas galit paaiskinti.Daryti 3c.d.
SHGB 91.14 nmol/l (26.1-110)
DHEA-SO4 5 umol/l (2.68-9.23)
PRL 5.04 ng/ml (4.5-33 ) jeigu mIU/L tai mano rezultatas yra 106.848
FSH 6.25mIU/L (2.8-11.3)
LH 4.99 mIU/L (1.1-11.6)
TTE 17.1ng/dl (*0.03467nmol/l) norma <73
PGN 0.368 ng/ml (*3.18 nmol/L) <1.13
E2 55.3 pg/ml (*3.671pmol/ L) norma <160
TSH/TTH 0.916 mIU/l (0.4-4)
Kaip manote ar viskas normoje?
Labai aciu uz jusu atsakymus
tuoj leksiu pas dantista ir jau tada taisyti sasiuviniu,apsiprausiu po dusu gal dar turesiu jegu HAUSA paziureti ir krisiu i lova miegoti,nes ryt vel i darba o is jo tiesiai i Kauna leksiu pas onkoginekologe.
Tai speju jums jau parasysiu tik penktadieni
Bet apie visas galvoju ir linkiu nuosirdziausiai sekmes kuo didziausios.