Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Mergaitės, gal kuri vaistukus IVF pirkotės Lenkijoje, gal galit apšviesti, kur ir kaip? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Aciu lb uz sveikinus,palinkejimus ir palaikyma...Persiprasau,kad taip ilgai nieko neparasiau doh.gif
Turiu jus nuliudinti,kad si karta nepavyko.Kraujo tyrimu atsakymu dar nezinau,bet siandien visu greiciu atejo mmmmmmm. verysad.gif
Jums linkiu neprarasti tikejimo ir laukimo smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(Kiva @ 2012 03 20, 20:07)
Sveikutės  4u.gif

Vis paskaitau paskaitau ir mąstau jungtis prie jūsų ar ne  blush2.gif Norisi bendrauti su likimo draugėmis, bet kažkur giliai kirba mintis, kad gal geriau viską tyliai, be jokių kalbų, daryti  ax.gif Protingai mąstant, tai ar kalbėsi, ar tylėsi - bus taip, kaip lemta  rolleyes.gif Užtat ir apsisprendžiau jungtis  4u.gif Rytoj pradedu "badytis"  blush2.gif

sveikutė, sėkmės tau 4u.gif
Aš tai netikiu tais sakymais ar nesakymais, man rodos, vienintelis motyvas- kaip tau pačiai geriau, ar lengviau, kai kasdien prisijungi ir viskuo daliniesi, ar kai atsiriboji kuriam laikui 4u.gif
Atsakyti
Radvile, paciu didziausiu, graziausiu skaiciuku! wub.gif
Atsakyti
[quote=elina30,2012 03 21, 10:33]Sveikos merginos,
Aciu lb uz sveikinus,palinkejimus ir palaikyma...Persiprasau,kad taip ilgai nieko neparasiau doh.gif
Turiu jus nuliudinti,kad si karta nepavyko.Kraujo tyrimu atsakymu dar nezinau,bet siandien visu greiciu atejo mmmmmmm. verysad.gif
[/quote]
Sveikos merginos 4u.gif

Elina30 tu turi palaukt atsakymo, kaip jau sianden 12 dpi, jeigu teplioja ta i ne reiske kad atėjo tavo mmm. wub.gif
[/quote]

lauksim gražiausiu skaičiuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donata72: 21 kovo 2012 - 10:48
QUOTE(elina30 @ 2012 03 21, 11:33)
Sveikos merginos,

verysad.gif Bet as dar palauksiu kraujo tyrimu rezultatu, nes ties stebuklai kartais is niekur pareina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 03 21, 11:33)
Sveikos merginos,

sad.gif console.gif
Atsakyti
Va dabar tai tikrai jau nieko nepavyko PRG 125,o HCG maziau nei 1.Net nebuvo kibimo,jau jauciau kad nieko nebus.
Jums merginos sekmes,stiprybes ir kad kuo greiciau ta svajone issipildytu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 03 21, 15:47)
Va dabar tai tikrai jau nieko nepavyko PRG 125,o HCG maziau nei 1.Net nebuvo kibimo,jau jauciau kad nieko nebus.
Jums merginos sekmes,stiprybes ir kad kuo greiciau ta svajone issipildytu  nestuke.gif

console.gif pas mane irgi tas pats buvo,bet ka as vel va ant startu kita men. stiprybes tau, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 03 21, 16:47)

console.gif
Atsakyti
O mes kolkas stabdom viska schmoll.gif Gal kitais metais,nes nebenoriu tu sveikatos pasikeitimu,MB irgi sako reikia atsigauti rolleyes.gif
Tau Donata didziausios sekmes ir tikekimes sis kartas tau bus paskutinis thumbup.gif .O ka tau daktare sake kodel taip atsitiko?As ryt pas saviski daktariuka lekiu,paziuresim ka jis man papasokos rolleyes.gif
Radvile kaip pas tave reikaliukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elina30: 21 kovo 2012 - 16:33
QUOTE(elina30 @ 2012 03 21, 16:32)
O mes kolkas stabdom viska schmoll.gif Gal kitais metais,nes nebenoriu tu sveikatos pasikeitimu,MB irgi sako reikia atsigauti rolleyes.gif
Tau Donata didziausios sekmes ir tikekimes sis kartas tau bus paskutinis thumbup.gif .O ka tau daktare sake kodel taip atsitiko?As ryt pas saviski daktariuka lekiu,paziuresim ka jis man papasokos rolleyes.gif
Radvile kaip pas tave reikaliukai? mirksiukas.gif

as sausi dariau paskutini verysad.gif kada krauja pridaviau 10dpi irgi jokiu kabinimu. tai as tokioj depresijoj buvau kad net ne skambinau dakt. isvaziavau i londona. pas mane isterika buvo.Vakar tik skambinau VK U. nu susitarėm ant balandžio lepie vaistus pagert kažkokius, bet as ne lt tai mano drauge nuvažiavo paimt ir atsiust man cia g.gif
Atsakyti