Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas merginos! Yra superiniu naujienu! nestuke.gif thumbup.gif SVEIKINU!!
As rytoj einu pas gydytoja, bandysim ruostis snaigutėms, tikiuosi, kad si men. bus gerai, nes uzpraeita gleivine netiko sad.gif
Gal kas nors zinote, ar butinai vartoti tas tabletes (nepamenu ju pavadinimo jau), gleivinei auginti? Nes man savijauta nelabai po ju buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colouritte: 20 kovo 2012 - 21:34
QUOTE(Kiva @ 2012 03 20, 20:07)
Sveikutės  4u.gif

Vis paskaitau paskaitau ir mąstau jungtis prie jūsų ar ne  blush2.gif Norisi bendrauti su likimo draugėmis, bet kažkur giliai kirba mintis, kad gal geriau viską tyliai, be jokių kalbų, daryti  ax.gif Protingai mąstant, tai ar kalbėsi, ar tylėsi - bus taip, kaip lemta  rolleyes.gif Užtat ir apsisprendžiau jungtis  4u.gif Rytoj pradedu "badytis"  blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif ir sekmingo rezultato 4u.gif
cia tavo pirmas kartas? kur daraisi? galiu i parasiuka itraukti? 4u.gif

QUOTE(Colouritte @ 2012 03 20, 22:34)
Labas merginos! Yra superiniu naujienu!  nestuke.gif  thumbup.gif  SVEIKINU!!
As rytoj einu pas gydytoja, bandysim ruostis snaigutėms, tikiuosi, kad si men. bus gerai, nes uzpraeita gleivine netiko sad.gif
Gal kas nors zinote, ar butinai vartoti tas tabletes (nepamenu ju pavadinimo jau), gleivinei auginti? Nes man savijauta nelabai po ju buvo..

bijau, kad teks tau jas vartoti..., jos ne tik gleivine augina bet ir kitus hormonus tvarko 4u.gif bet jei tau buvo blogai, tai pasakyk gydytojui, gal koki analoga pasiulys 4u.gif ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odesa1 @ 2012 03 20, 15:03)
Verkem abu apsikabine,dar vienas musu STEBUKLAS.

APSIBLIOVIAU BESKAITYDAMA. smile.gif drinks_cheers.gif
TIKRI SAUNUOLIAI!
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 03 20, 19:28)
sveikute, sekmes tau kiva 4u.gif

QUOTE(donata72 @ 2012 03 20, 19:32)
sveikuti  4u.gif sekmes tau 4u.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 03 20, 20:32)
Sveikute, spaudziu kumsciukus! wub.gif

aciuks.gif 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 20, 21:41)
sveika prisijungus  4u.gif ir sekmingo rezultato  4u.gif
cia tavo pirmas kartas? kur daraisi? galiu i parasiuka itraukti?  4u.gif

Aga, pirmas ir labai tikiuosi, kad lemtingas ax.gif Lankausi LV pas Treijs rolleyes.gif
Gal netrauk manęs į sąrašus blush2.gif Bent kol kas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(odesa1 @ 2012 03 20, 21:23)
As gyvenu pietryciu Londone, Sidcup rajone,kiek zinau labai priklauso ir nuo gyvenamos vietos.Nuo tavo ligos,bei kiek tau metu.O kodel tu neprisiregistruoji GP ? Butinai prisiregistruok,nesvarbu kiek tu belauksi eiles,juk tavo sansas.Nesakau kad turi laukti ir nieko nedaryti-daryk.Bent as jau taip dariau.I LT dabar vaziuoti neapsimoka,nes cia irgi ta pati kaina.Zinoma ne visose ligoninese.Privaciai eiliu tikrai nera.

as jau galvojau važiuot balandi men. na ryt ryte eisiu i GP prisiregistruot. nu ziuresim ka cia man pasakys vistiek iki balandžio laiko yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 20, 21:41)
bijau, kad teks tau jas vartoti..., jos ne tik gleivine augina bet ir kitus hormonus tvarko  4u.gif bet jei tau buvo blogai, tai pasakyk gydytojui, gal koki analoga pasiulys  4u.gif ir sekmes  4u.gif

Aciu, Atiloja, pasakysiu, nors ir anksciau jai sakiau, man kazkaip pilva tempe nuo ju kai slapinausi...ir slapimo tyrimus is tos baimes nubegau pasidaryti:) Viskas ok buvo.
Bet pastebejau, kad mano ciklas dabar pailgejo 5 dienom, kazin gal nera blogai.. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kiva @ 2012 03 20, 19:07)
Sveikutės  4u.gif
Vis paskaitau paskaitau ir mąstau jungtis prie jūsų ar ne  blush2.gif Norisi bendrauti su likimo draugėmis, bet kažkur giliai kirba mintis, kad gal geriau viską tyliai, be jokių kalbų, daryti  ax.gif Protingai mąstant, tai ar kalbėsi, ar tylėsi - bus taip, kaip lemta  rolleyes.gif Užtat ir apsisprendžiau jungtis  4u.gif Rytoj pradedu "badytis"  blush2.gif

Labas, sekmes tau ir geros nuotaikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiva @ 2012 03 20, 22:47)
aciuks.gif  4u.gif
Aga, pirmas ir labai tikiuosi, kad lemtingas  ax.gif  Lankausi LV pas Treijs  rolleyes.gif
Gal netrauk manęs į sąrašus  blush2.gif Bent kol kas  4u.gif

gerai, kolkas netraukiu 4u.gif
QUOTE(Colouritte @ 2012 03 20, 22:57)
Aciu, Atiloja, pasakysiu, nors ir anksciau jai sakiau, man kazkaip pilva tempe nuo ju kai slapinausi...ir slapimo tyrimus is tos baimes nubegau pasidaryti:) Viskas ok buvo.
Bet pastebejau, kad mano ciklas dabar pailgejo 5 dienom, kazin gal nera blogai.. blink.gif
Papildyta:

Labas, sekmes tau ir geros nuotaikos smile.gif

man atrodo, kad visu cia jis issiderino: mano anksciau buvo - tvarkongos 28, dabar - tvarkingos 30 4u.gif o Citas sake, kad anksciau jos buvo tvarkingas 30 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(tildushka @ 2012 03 19, 22:43)
Perkūnas, o po diphereline būna mėmės? Ar tas tepliojimas užskaitomas kaip mėmės?

Praėjusį kartą, tai atėjo...aš tik vieną dozelę. Ir juk turi pasišalinti tai kam nelemta buvo tapti vaikais.

QUOTE(egk @ 2012 03 20, 09:51)
Man vėl atsinaujino kraujavimas. Vakar vėl apturėjau operaciją - pašalino kažkokį darinį su kraujagyslėmis. Duok D. kad jis būtų kraujavimo priežastimi.

Na, kad tik tas "remontas" pašalintų visas priežastis ir galėtum imtis kitokių "operacijų" wink.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 03 20, 13:16)
man siandien jinai nukrito iki 34 ir 8  doh.gif ir vel leisgyve guliu  doh.gif

O tai gražumai unsure.gif kas gi čia taip tave užpuolė...? Taisyk savo sveikatėlę.

QUOTE(odesa1 @ 2012 03 20, 15:03)
Pasidariau dar karta,ir....................PREGNENT 1-2w.
Verkem abu apsikabine,dar vienas musu STEBUKLAS.

Na ir netikėk tu žmogau vykstančiais stebuklais thumbup.gif Sveikinimai.

QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 20, 15:57)
Ačiū D.  aš to nejaučiau..tik svoris  doh.gif  na bet kadangi nusiteikusi greitu laiku ar taip ar taip pirkti naujus drabužėlius, gi pilvukas vistiek didės, tai turbūt reikia susitaikyti su tuo  g.gif

Va va, tas svoris ir išsipūtęs pilvas doh.gif Bet žinoma nėra ką lyginti su tuo, kurį po gero pusmečio turėsim wink.gif

QUOTE(Kiva @ 2012 03 20, 19:07)
Užtat ir apsisprendžiau jungtis  4u.gif Rytoj pradedu "badytis"  blush2.gif

Sveika, derlingo tau sezono wink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sėkmės startuojančioms 4u.gif

Biškį pašiurpinsiu cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vakar pamačiau, kad man hcg data paskirta kovo 21d blink.gif blink.gif buvau įsitikinusi, kad penktadienį. Ramiai sau sėdėjau ir še tau wacko.gif sužiūrėjau internete, kad nuo 8 ryto galim priduoti kraujuką. Atsiprašiau, kad į darbą vėluosiu valandai. Šį rytą iš tų nervų vidurius paleido doh.gif nuvažiavau į sorpo kliniką ryškiai per anksti, tai sėdėjau mašinoj, skaičiau literatūrą. lygiai aštuntą įžengiu per duris ir žiūriu ant kabineto užrašas - nuo kovo 1d. dirbam nuo 9 blink.gif
negalėjau tiek laiko laukti. išmoviau į darbą biggrin.gif
dabar priduosiu kraujuką po darbo tik vakare. reziume - kraujas į vilnių iškeliaus ketvirtadienį, atsakymo sulauksiu penktadienį po pietų. jeigu gaunu laimingą atsakymą, penktadienį Crinone turėsiu lygiai 0 Vnt. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

visi mm požymiai yra, suka pilvą, vidurius paleisti, pilvo apačią skauda doh.gif

esu girdėjusi ar tai sapnavusi, kad kudirkos gatvėj pačioj ligoninėj daro hcg, bet neįsivaizduoju kur tiksliai eiti, per kiek ats. būna. gal šiaulietės žino ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 21, 09:34)
Labas rytas  4u.gif
Sėkmės startuojančioms  4u.gif

Biškį pašiurpinsiu  cool.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
vakar pamačiau, kad man hcg data paskirta kovo 21d  blink.gif  blink.gif buvau įsitikinusi, kad penktadienį. Ramiai sau sėdėjau ir še tau  wacko.gif sužiūrėjau internete, kad nuo 8 ryto galim priduoti kraujuką. Atsiprašiau, kad į darbą vėluosiu valandai. Šį rytą iš tų nervų vidurius paleido doh.gif nuvažiavau į sorpo kliniką ryškiai per anksti, tai sėdėjau mašinoj, skaičiau literatūrą. lygiai aštuntą įžengiu per duris ir žiūriu ant kabineto užrašas - nuo kovo 1d. dirbam nuo 9  blink.gif
negalėjau tiek laiko laukti. išmoviau į darbą  biggrin.gif
dabar priduosiu kraujuką po darbo tik vakare. reziume -  kraujas į vilnių iškeliaus ketvirtadienį, atsakymo sulauksiu penktadienį po pietų. jeigu gaunu laimingą atsakymą, penktadienį Crinone turėsiu lygiai 0 Vnt.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visi mm požymiai yra, suka pilvą, vidurius paleisti, pilvo apačią skauda  doh.gif

esu girdėjusi ar tai sapnavusi, kad kudirkos gatvėj pačioj ligoninėj daro hcg, bet neįsivaizduoju kur tiksliai eiti, per kiek ats. būna. gal šiaulietės žino ?  4u.gif

Labas. Priduoti krauja gali Respublikinej ligoninej, ten dirba nuo 8ryto, susimoki kasoje uz HCG ir 106kab. priduodi, pridavus ryte jau per pietus zinosi ats. Jei ka rasyk i a.z.
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2012 03 21, 09:38)
Labas. Priduoti krauja gali Respublikinej ligoninej, ten dirba nuo 8ryto, susimoki kasoje uz HCG ir 106kab. priduodi, pridavus ryte jau per pietus zinosi ats. Jei ka rasyk i a.z.

o iki kelintos dirba ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 21, 09:58)
o iki kelintos dirba ?  blush2.gif

Na nzn kiek ligoninese dirba laboratorija, ko gero iki 17val. Tik pridavus krauja paprasyk laboratotirjos nr. kuriuo pasiskambinusi suzinosu atsakyma. Graziu tau skaiciuku thumbup.gif
Atsakyti