Labas merginos! Yra superiniu naujienu! SVEIKINU!!
As rytoj einu pas gydytoja, bandysim ruostis snaigutėms, tikiuosi, kad si men. bus gerai, nes uzpraeita gleivine netiko
Gal kas nors zinote, ar butinai vartoti tas tabletes (nepamenu ju pavadinimo jau), gleivinei auginti? Nes man savijauta nelabai po ju buvo..
QUOTE(Kiva @ 2012 03 20, 20:07)
Sveikutės
Vis paskaitau paskaitau ir mąstau jungtis prie jūsų ar ne Norisi bendrauti su likimo draugėmis, bet kažkur giliai kirba mintis, kad gal geriau viską tyliai, be jokių kalbų, daryti Protingai mąstant, tai ar kalbėsi, ar tylėsi - bus taip, kaip lemta Užtat ir apsisprendžiau jungtis Rytoj pradedu "badytis"
Vis paskaitau paskaitau ir mąstau jungtis prie jūsų ar ne Norisi bendrauti su likimo draugėmis, bet kažkur giliai kirba mintis, kad gal geriau viską tyliai, be jokių kalbų, daryti Protingai mąstant, tai ar kalbėsi, ar tylėsi - bus taip, kaip lemta Užtat ir apsisprendžiau jungtis Rytoj pradedu "badytis"
sveika prisijungus ir sekmingo rezultato
cia tavo pirmas kartas? kur daraisi? galiu i parasiuka itraukti?
QUOTE(Colouritte @ 2012 03 20, 22:34)
Labas merginos! Yra superiniu naujienu! SVEIKINU!!
As rytoj einu pas gydytoja, bandysim ruostis snaigutėms, tikiuosi, kad si men. bus gerai, nes uzpraeita gleivine netiko
Gal kas nors zinote, ar butinai vartoti tas tabletes (nepamenu ju pavadinimo jau), gleivinei auginti? Nes man savijauta nelabai po ju buvo..
bijau, kad teks tau jas vartoti..., jos ne tik gleivine augina bet ir kitus hormonus tvarko bet jei tau buvo blogai, tai pasakyk gydytojui, gal koki analoga pasiulys ir sekmes
QUOTE(odesa1 @ 2012 03 20, 15:03)
Verkem abu apsikabine,dar vienas musu STEBUKLAS.
APSIBLIOVIAU BESKAITYDAMA.
TIKRI SAUNUOLIAI!
QUOTE(sawana @ 2012 03 20, 19:28)
sveikute, sekmes tau kiva
QUOTE(donata72 @ 2012 03 20, 19:32)
sveikuti sekmes tau
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 20, 20:32)
Sveikute, spaudziu kumsciukus!
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 20, 21:41)
sveika prisijungus ir sekmingo rezultato
Aga, pirmas ir labai tikiuosi, kad lemtingas Lankausi LV pas Treijs
Gal netrauk manęs į sąrašus Bent kol kas
QUOTE(odesa1 @ 2012 03 20, 21:23)
As gyvenu pietryciu Londone, Sidcup rajone,kiek zinau labai priklauso ir nuo gyvenamos vietos.Nuo tavo ligos,bei kiek tau metu.O kodel tu neprisiregistruoji GP ? Butinai prisiregistruok,nesvarbu kiek tu belauksi eiles,juk tavo sansas.Nesakau kad turi laukti ir nieko nedaryti-daryk.Bent as jau taip dariau.I LT dabar vaziuoti neapsimoka,nes cia irgi ta pati kaina.Zinoma ne visose ligoninese.Privaciai eiliu tikrai nera.
as jau galvojau važiuot balandi men. na ryt ryte eisiu i GP prisiregistruot. nu ziuresim ka cia man pasakys vistiek iki balandžio laiko yra
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 20, 21:41)
bijau, kad teks tau jas vartoti..., jos ne tik gleivine augina bet ir kitus hormonus tvarko bet jei tau buvo blogai, tai pasakyk gydytojui, gal koki analoga pasiulys ir sekmes
Aciu, Atiloja, pasakysiu, nors ir anksciau jai sakiau, man kazkaip pilva tempe nuo ju kai slapinausi...ir slapimo tyrimus is tos baimes nubegau pasidaryti:) Viskas ok buvo.
Bet pastebejau, kad mano ciklas dabar pailgejo 5 dienom, kazin gal nera blogai..
Papildyta:
QUOTE(Kiva @ 2012 03 20, 19:07)
Sveikutės
Labas, sekmes tau ir geros nuotaikos
QUOTE(Kiva @ 2012 03 20, 22:47)
Aga, pirmas ir labai tikiuosi, kad lemtingas Lankausi LV pas Treijs
Gal netrauk manęs į sąrašus Bent kol kas
gerai, kolkas netraukiu
QUOTE(Colouritte @ 2012 03 20, 22:57)
Aciu, Atiloja, pasakysiu, nors ir anksciau jai sakiau, man kazkaip pilva tempe nuo ju kai slapinausi...ir slapimo tyrimus is tos baimes nubegau pasidaryti:) Viskas ok buvo.
Bet pastebejau, kad mano ciklas dabar pailgejo 5 dienom, kazin gal nera blogai..
Papildyta:
Papildyta:
man atrodo, kad visu cia jis issiderino: mano anksciau buvo - tvarkongos 28, dabar - tvarkingos 30 o Citas sake, kad anksciau jos buvo tvarkingas 30
Sveikos,
Praėjusį kartą, tai atėjo...aš tik vieną dozelę. Ir juk turi pasišalinti tai kam nelemta buvo tapti vaikais.
Na, kad tik tas "remontas" pašalintų visas priežastis ir galėtum imtis kitokių "operacijų"
O tai gražumai kas gi čia taip tave užpuolė...? Taisyk savo sveikatėlę.
Na ir netikėk tu žmogau vykstančiais stebuklais Sveikinimai.
Va va, tas svoris ir išsipūtęs pilvas Bet žinoma nėra ką lyginti su tuo, kurį po gero pusmečio turėsim
Sveika, derlingo tau sezono
QUOTE(tildushka @ 2012 03 19, 22:43)
Perkūnas, o po diphereline būna mėmės? Ar tas tepliojimas užskaitomas kaip mėmės?
Praėjusį kartą, tai atėjo...aš tik vieną dozelę. Ir juk turi pasišalinti tai kam nelemta buvo tapti vaikais.
QUOTE(egk @ 2012 03 20, 09:51)
Man vėl atsinaujino kraujavimas. Vakar vėl apturėjau operaciją - pašalino kažkokį darinį su kraujagyslėmis. Duok D. kad jis būtų kraujavimo priežastimi.
Na, kad tik tas "remontas" pašalintų visas priežastis ir galėtum imtis kitokių "operacijų"
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 20, 13:16)
man siandien jinai nukrito iki 34 ir 8 ir vel leisgyve guliu
O tai gražumai kas gi čia taip tave užpuolė...? Taisyk savo sveikatėlę.
QUOTE(odesa1 @ 2012 03 20, 15:03)
Pasidariau dar karta,ir....................PREGNENT 1-2w.
Na ir netikėk tu žmogau vykstančiais stebuklais Sveikinimai.
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 20, 15:57)
Ačiū D. aš to nejaučiau..tik svoris na bet kadangi nusiteikusi greitu laiku ar taip ar taip pirkti naujus drabužėlius, gi pilvukas vistiek didės, tai turbūt reikia susitaikyti su tuo
Va va, tas svoris ir išsipūtęs pilvas Bet žinoma nėra ką lyginti su tuo, kurį po gero pusmečio turėsim
QUOTE(Kiva @ 2012 03 20, 19:07)
Užtat ir apsisprendžiau jungtis Rytoj pradedu "badytis"
Sveika, derlingo tau sezono
Labas rytas
Sėkmės startuojančioms
Biškį pašiurpinsiu
vakar pamačiau, kad man hcg data paskirta kovo 21d buvau įsitikinusi, kad penktadienį. Ramiai sau sėdėjau ir še tau sužiūrėjau internete, kad nuo 8 ryto galim priduoti kraujuką. Atsiprašiau, kad į darbą vėluosiu valandai. Šį rytą iš tų nervų vidurius paleido nuvažiavau į sorpo kliniką ryškiai per anksti, tai sėdėjau mašinoj, skaičiau literatūrą. lygiai aštuntą įžengiu per duris ir žiūriu ant kabineto užrašas - nuo kovo 1d. dirbam nuo 9
negalėjau tiek laiko laukti. išmoviau į darbą
dabar priduosiu kraujuką po darbo tik vakare. reziume - kraujas į vilnių iškeliaus ketvirtadienį, atsakymo sulauksiu penktadienį po pietų. jeigu gaunu laimingą atsakymą, penktadienį Crinone turėsiu lygiai 0 Vnt.
visi mm požymiai yra, suka pilvą, vidurius paleisti, pilvo apačią skauda
esu girdėjusi ar tai sapnavusi, kad kudirkos gatvėj pačioj ligoninėj daro hcg, bet neįsivaizduoju kur tiksliai eiti, per kiek ats. būna. gal šiaulietės žino ?
Sėkmės startuojančioms
Biškį pašiurpinsiu
vakar pamačiau, kad man hcg data paskirta kovo 21d buvau įsitikinusi, kad penktadienį. Ramiai sau sėdėjau ir še tau sužiūrėjau internete, kad nuo 8 ryto galim priduoti kraujuką. Atsiprašiau, kad į darbą vėluosiu valandai. Šį rytą iš tų nervų vidurius paleido nuvažiavau į sorpo kliniką ryškiai per anksti, tai sėdėjau mašinoj, skaičiau literatūrą. lygiai aštuntą įžengiu per duris ir žiūriu ant kabineto užrašas - nuo kovo 1d. dirbam nuo 9
dabar priduosiu kraujuką po darbo tik vakare. reziume - kraujas į vilnių iškeliaus ketvirtadienį, atsakymo sulauksiu penktadienį po pietų. jeigu gaunu laimingą atsakymą, penktadienį Crinone turėsiu lygiai 0 Vnt.
esu girdėjusi ar tai sapnavusi, kad kudirkos gatvėj pačioj ligoninėj daro hcg, bet neįsivaizduoju kur tiksliai eiti, per kiek ats. būna. gal šiaulietės žino ?
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 21, 09:34)
Labas rytas
Sėkmės startuojančioms
Biškį pašiurpinsiu
Sėkmės startuojančioms
Biškį pašiurpinsiu
Labas. Priduoti krauja gali Respublikinej ligoninej, ten dirba nuo 8ryto, susimoki kasoje uz HCG ir 106kab. priduodi, pridavus ryte jau per pietus zinosi ats. Jei ka rasyk i a.z.
QUOTE(wingele @ 2012 03 21, 09:38)
Labas. Priduoti krauja gali Respublikinej ligoninej, ten dirba nuo 8ryto, susimoki kasoje uz HCG ir 106kab. priduodi, pridavus ryte jau per pietus zinosi ats. Jei ka rasyk i a.z.
o iki kelintos dirba ?
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 21, 09:58)
o iki kelintos dirba ?
Na nzn kiek ligoninese dirba laboratorija, ko gero iki 17val. Tik pridavus krauja paprasyk laboratotirjos nr. kuriuo pasiskambinusi suzinosu atsakyma. Graziu tau skaiciuku