pas mane ka? kažkur balandžio vid.kaip ir as startuoju nuotaika pas mane labai pergevenu pas mane tai 3 kart o nu kaip paskaitai apie stebuklingos istorijos tai ir apsiraminu o tau sekmes lauksiu ziniu kaip tau sekasi
Tai buvo mano is paskutiniu pasisakymu(po 6 nepasisekusio IVF) siame forume.Nuo to laiko mano gyvenime pasikeite daugkas
Pasidariau dar karta,ir....................PREGNENT 1-2w.
Verkem abu apsikabine,dar vienas musu STEBUKLAS.
Nu kažką darė Nežinau, ar tikrai tai, bet tikiuosi kad blogiau gi nebus. Tas darinukas, tai palei priekinę sienelę, tai sakė viską gražiai nuėmė ir dar kažkokias mažas nuograndėles paėmė ir jas irgi į atskirus mėginukus nusiųs ištirti. Bet kitur gleivinė sakė lygi ir graži. Gyd labai patiko, kaip gerai, kad galėjau kalbėti ir apie IVF su juo, suprato ir palaikė. Nes praėjusį kartą tai turėjau labai liūdnos patirties.
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 20, 16:47)
Egk, sveikateles tau kuo stipriausios, laukiam geru rezultatu, kitaip buti negali.
Taip tai musu 7 IVF.Londone mes ji gavom 100%nemokamai.Eile atejo gan greitai ,bet as tuo metu negalejau,geriau antibiotikus daugiau nei vienus metus.Po to dar turejau puse metu laukti kad neliktu antibiotiku poveikio.Tada ir pradejom,darytis visus kraujo tyrimus,vyras kelis kartus spermos tyr.kai padarem viska ka buvo liepusi ligonines sesele,ir laukem kad paskirtu diena kada galesim ateiti.......Sulaukiau skambucio is ligonines,mes labai atsiprasome bet mes jums padeti nieko negalime.As nesupratau KODEL ???Kodel tada liepete darytis tuos tyrimus???? Paaiskino,kad krizes metas,ir paprasciausei mazina eile.Pasake kad mano visa istorija issius savivaldybei ir ji nuspres kaip bus toliau. Nezinia,laukimas,nerimas,juk ir metu nesustabdysi..... Deja sulaukiau laisko,paskyre kita ligonine.Siek tiek toliau,bet tai visai nesvarbu.Ir vel visi tyrimai is naujo......Padarem viska,ir kaip uzburtam rate mums vel paskambino,kad mes negalim gauti 100% IVF,nes jau buvom daug isbande,ir tipo neverta nes jau po tiek kartu vargu ar pasiseks.Ir nesvarbu kad jie visi buvo musu lesomis.Todel visom noriu patarti kurios Londone gyvenate,niekada nesakykite tiesos apie praeitus IVF.Ir jei kas turite isivaikine vaikuti taippat nesakykit,nes ir tuo atveju jie butu mums neapmokeja. Bet kaip nebutu keista ta istorija,toj ligoninej dirba sesute,ji lietuve,begalo miela,nuosirdi,paprasta,norinti padeti.Ji pakalbejo su gydytojais,paprasciausei paprase,kad mums dar duotu viena sansa. Sis kartas buvo kitoks,daug atsakingiau buvo ziurima.Zinodami kad pas mane visada priaugdavo daug kiausialasciu(budavo hiperstimuliacija),vaistus paskyre maza doze,priaugo 29kiausialastes,is ju 24 apsivaisino,po triiju dienu liko 19,todel mums pasiule palaikyti iki blastocistu 5d.,nes labai buvo sunku isskirt kurie buvo geri,kurie blogi.Mes sutikome.5-ta diena is visu 19 embrionu isaugo tik 5 blastocistos.Noriu pasakyti tai kad jei mums butu deja 3-cia diena embrionus,tai kaip loterijoje is deviniolikos atrasti 5-kis stipriausius.pirma karta po tiek darytu ivf mums buvo pasiulyta palaikyti iki penktos dienos ir as tuo tikiu dabar ,kad tai yra kur kas didesnis sansas pastoti, ypac toms kurios daug kartu bande pastoti su ivf (embrionais), tik yra rizika ,kad iki penktos dienos gali nei vienas neisgyventi ,taip mums buvo pasakyta ligonineje. P.S.Visoms linkiu nuosirdziausios sekmes,lai issipyldo ir Jusu svajones.O jei turit kokiu klausimu,rasykit,as mielai atsakysiu.... Tikiuosi si netrumpa mano IVF istorija,suteiks Jums jegu,tikejimo - kad stebuklas gali yvikti, jei lauki visa sirdimi.O as tikrai laukiau,mylejau visas nescias moteris ir vaikus.Jie mano gyvenime buvo patys graziausi......
P.S.Visoms linkiu nuosirdziausios sekmes,lai issipyldo ir Jusu svajones.O jei turit kokiu klausimu,rasykit,as mielai atsakysiu....
odesa1, o kur londone tu gyveni?
as irgi londone bet vazineju i LT daryt.as cia net i GP ne regestruota, ba man sake cia labai ilga procedura
Vis paskaitau paskaitau ir mąstau jungtis prie jūsų ar ne Norisi bendrauti su likimo draugėmis, bet kažkur giliai kirba mintis, kad gal geriau viską tyliai, be jokių kalbų, daryti Protingai mąstant, tai ar kalbėsi, ar tylėsi - bus taip, kaip lemta Užtat ir apsisprendžiau jungtis Rytoj pradedu "badytis"
Vis paskaitau paskaitau ir mąstau jungtis prie jūsų ar ne Norisi bendrauti su likimo draugėmis, bet kažkur giliai kirba mintis, kad gal geriau viską tyliai, be jokių kalbų, daryti Protingai mąstant, tai ar kalbėsi, ar tylėsi - bus taip, kaip lemta Užtat ir apsisprendžiau jungtis Rytoj pradedu "badytis"
P.S.Visoms linkiu nuosirdziausios sekmes,lai issipyldo ir Jusu svajones.O jei turit kokiu klausimu,rasykit,as mielai atsakysiu....
odesa1, o kur londone tu gyveni?
as irgi londone bet vazineju i LT daryt.as cia net i GP ne regestruota, ba man sake cia labai ilga procedura
[/quote]
As gyvenu pietryciu Londone, Sidcup rajone,kiek zinau labai priklauso ir nuo gyvenamos vietos.Nuo tavo ligos,bei kiek tau metu.O kodel tu neprisiregistruoji GP ? Butinai prisiregistruok,nesvarbu kiek tu belauksi eiles,juk tavo sansas.Nesakau kad turi laukti ir nieko nedaryti-daryk.Bent as jau taip dariau.I LT dabar vaziuoti neapsimoka,nes cia irgi ta pati kaina.Zinoma ne visose ligoninese.Privaciai eiliu tikrai nera.