"" Aciu uz silta paguoda.Visom sakiau BANDYTI,TIKETI......pagalvojau,negrazu butu jei pati pasiduociau.Kaip ir daugkas cia raset - skausmas praeina.Tada vel pakilsiu,BANDYSIU,TIKESIU...... "" (2008 12 15)
Tai buvo mano is paskutiniu pasisakymu(po 6 nepasisekusio IVF) siame forume.Nuo to laiko mano gyvenime pasikeite daugkas
Praejus trims menesems,prabudau viena ryta ir pasakiau vyrui kad labai jau noriu isivaikinti.Jam buvo sokas,nors apie tai anksciau esam kalbeja,bet kai priejo ta apsisprendimo minute jis labai issigando,pradejo kalbeti apie genus vaikucio ir t.t.Bet mano noras buvo nenumaldomas....Buvo labai skaudu,todel kad supratau,anksciau jis man sakydavo kad isivaikinsim,tik todel kad mane nuraminti.Siuliau issiskyrti.Bet tada visai nepagalvojau kad jam reikia trupucio laiko.Nes manyja dege didziausia ugnis.Norejosi ta pacia minute isskristi.....
Praejo lygiai 1men.Vyras zinoma sutiko jau ta pati vakara.Isskridau,ir nepatikesit mano mazyle gime butent ta diena kai as pabudau ta ryta,su tuo neapsakomu jausmu savo sirdyja.STEBUKLAS - ta diena ji gime mano sirdyja.Mes ja isivaikinom,ji nuostabi mergyte!!! Laiminga ir mes labai laimingi.
Zinoma,mano sirdyja niekada nebuvo nustojusi rusenti TIKEJIMO ir VILTIES ugnele,susilaukti mazylio.
2012 03 07d. man buvo idetos dvi blastocistos 4BA ir 4BB . Dejo visa valanda,prireike kito daktaro pagalbos,du kartus turejau eiti tik truputi nusislapinti,vos nenualpau,zinojau kad turiu problema su gimda,bet anksciau taip niekada tikrai nebuvo.Idejo,nei vienos minutes negalejau kenteti dar paguleti,nuejau i tuoleta,tada isleto pasivaiksciodami nuejom iki masinos aikstutes(anksciau vyras mane nunesdavo).Gryzom namo ta vakara gulejau.Nakti visa nemiegojau,kita diena likau viena su dukryte nes vyras isvaziavo dirbti.Ta diena kazkaip nejauciau nieko.Bet va atejus nakciau prasidejo skausmas kaip per men.Diena tas pats(zinoma neistisai) Vel naktis numigau tik truputi,prabudau,prakaitas tarp krutines,slapia(as net pirty neprakaituoju),paprasiau vyro kad atnestu termometra,pasimatavau 37,6.Labai apsidziaugiau.Diena atsikelusi pradejau skaityti apie BT ir supratau kad taip buna dar nuo punkcijos.Vel nuliudau.Dar viena tokia pati diena,jokiu kitokiu nestukes pozymiu.Ir vel naktis,ir vel bemiege,seip ne taip uzsnudau.Pabudau su didziausia sloga(viena nosis visiskai uzblokuota)vel pasimatavau temperatura 37,5.Diena labai verkiau,del kazkokiu smulkmenu(vyras juokavo,turbut nestukes pozymiai).Naktis vel panasi kaip ir visos,BT 37,5.Kita diena atvaziavo drauge,jos kompanija neleido man tik vien apie tai galvoti.Naktis,BT 37,5.Diena nuvaziavau pas draugia,praleidom besivaiksciodamos po parduotuves,nosis varvejo vandenuku,galvojau kad sinusitas.Naktis,maudeno kaip pries men.vel tik truputi numigau.Diena,ir vel pas draugia(nes vyras isvaziavo i komandiruote) isvaziavom pasivaiksciti po IKE,bevaikstant pajutau kad gimda labai jau susitraukusi,net nepatogu buvo vaikscioti.Pagalvojau kad tai gal nuo Cyclogesto zvakuciu.Labai pradejau nerimauti,pergyventi kad ir vel eilini karta turbut nepasiseke.Nes jokiu nestukes pozymiu nejutau,apart to skausmo kaip ir per mm.ir BT.kuri ir tai buvo klaustukas.Dar kialios kitos paros buvo kazkuo panasios.Artejo testo diena,paprasiau vyro nupirkti pomidoru sulciu(parasiau ant lapelio DAUG),nupirko 6 pokus,beveik visus isgeriau,is vakaro turejom sveciu,nejom miegoti12h.nakties,pabudau kaip visada apie 2h.nes norejau i tuoleta,tuo paciu padarem nestumo teta.........neigiamas.Kazkaip si karta labai nepergyvenau,nes beproto norejau miego,uzmigau.Pabudusi supratau kad ZIAURU.Bet buvo keista nesusergu ir is kur ta temperatura?????galvojau gal nuo slogos.Vyras uzsisodines dukryte ant dviracio nuvaziavo iki parduotuves,nupirko 2 testus.Pasidariau dar karta,ir....................PREGNENT 1-2w.
Verkem abu apsikabine,dar vienas musu STEBUKLAS.