Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos merginos 4u.gif

QUOTE(stryga @ 2012 03 19, 23:35)
P.S. Terze, geguzes pabaigoj mano tas pasimatymas poklimaksinis, tai prasom ir mane itraukti i ankstyvos vasaros II sarasa smile.gif, kas ten su manim birzeli gandriuku lauks?.. Atijola?..

labai tikiuosi, kad spesiu i ta birzelini traukini smile.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 20, 00:17)
*Atiloja - gal jau nusipirkai bilietus pas Gorgi? As dar viena karta pas ji nuvarysiu ta diena kai persitestuosiu skydliauke ir paklausiu ka papildomai man vartoti ir kada tiksliai daryti LIT ir intralipidus IVF metu.
**Terziuk, Atiloja, Afrodite, Triumfante, Warwara, Egk, Beiliuk, Perkuneli ir visos kitos mergaites - nu jau as is cia issikapanosiu, tai as jus is priekio tysiu, Beta, Keberiokst, Iride, Frige is uzupakalio spirs ir nori nenori is cia nesdinsites visos

*dar ne, nenusipirkau doh.gif nes vakar buvo tempa, siandien jinai "minusine" - 35,1 doh.gif kaulus lauzo, o reikia i saskaita pinigu inesti, kad tureciau kuom apmoket doh.gif
drinks_cheers.gif

Mergaites, man nuo dipherelino nieko nieko nebuvo ax.gif tiesa tuo metu, kai turejo buti poveikis, as sekmingai Egipte deginausi, bet nu nieko nejauciau doh.gif kaip beje, ir po LIT'o g.gif

Ir siaip jau, prasom registruotis pas mane kovo menesio sarasiukui, nes ta slapta tai turiu, bet parasiuke visas kovas tuscias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 20, 10:11)
Sveikos merginos  4u.gif
labai tikiuosi, kad spesiu i ta birzelini traukini smile.gif
*dar ne, nenusipirkau  doh.gif nes vakar buvo tempa, siandien jinai "minusine" - 35,1  doh.gif kaulus lauzo, o reikia i saskaita pinigu inesti, kad tureciau kuom apmoket  doh.gif
drinks_cheers.gif

Mergaites, man nuo dipherelino nieko nieko nebuvo  ax.gif tiesa tuo metu, kai turejo buti poveikis, as sekmingai Egipte deginausi, bet nu nieko nejauciau doh.gif kaip beje, ir po LIT'o  g.gif

Ir siaip jau, prasom registruotis pas mane kovo menesio sarasiukui, nes ta slapta tai turiu, bet parasiuke visas kovas tuscias  doh.gif

registruojuosi balandzio pradziai - pries velykas arba is karto po smile.gif
Priminkite merginos prasau kokio senumo jie gali buti tyrimai pasidaryti pries IVF g.gif Ir beje jei ureaplazmos, chlamidijos, mikoplazmos buvo darytos pries metus, citomegalai, raudonuke pries pora metu - ar reikia pakartot ar pakanka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 20 kovo 2012 - 09:27
QUOTE(*Iris* @ 2012 03 20, 10:14)
registruojuosi balandzio pradziai - pries velykas arba is karto po smile.gif
Priminkite merginos prasau kokio senumo jie gali buti tyrimai pasidaryti pries IVF  g.gif Ir beje jei  ureaplazmos, chlamidijos, mikoplazmos buvo darytos pries metus, citomegalai, raudonuke pries pora metu - ar reikia pakartot ar pakanka.

Cia UK tai daktarai uzskaito nesenesnius kaip metu tyrimus. 4u.gif

Mergaites - ar kuri bandet sia savaite su Bykova susisiekt (terze tu lyg rasei?) Nu vakar du mailus parasiau, neatsake, dabar neseniai skambinau - neatsiliepia. uzknisa, man reikia is anksto bilietus nusipirkt, ka jos ten sau galvoja. O apskritai nuo keliu jos ten dirba?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 19, 22:15)
Dar EGK gi turetu startuoti pavasari....

Aš bandysiu bukintis vasaros pradžią nebent....

Terziuk, Atiloja, Afrodite, Triumfante, Warwara, Egk, Beiliuk, Perkuneli ir visos kitos mergaites - nu jau as is cia issikapanosiu, tai as jus is priekio tysiu, Beta, Keberiokst, Iride, Frige is uzupakalio spirs ir nori nenori is cia nesdinsites visos

Ačiū, Citukai, kad nepamiršti 4u.gif Dabar kaip niekada reikia, kad kas patystų į priekį, o jei dar kas ių galo stumtų thumbup.gif

Man vėl atsinaujino kraujavimas. Vakar vėl apturėjau operaciją - pašalino kažkokį darinį su kraujagyslėmis. Duok D. kad jis būtų kraujavimo priežastimi. O šiaip atsakymai bus tik po mėnesio. Ištikrųjų tai pavargau juodai, todėl retai ir beparašau, po truputį bandau jaukintis mintį, kad gali ir nebebūti kitaip...
Bet visada stengiuosi paskaityti ir tikrai kiekvienai linkiu sėkmės, o senbuvėms tai ypatingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 20, 10:11)

Ir siaip jau, prasom registruotis pas mane kovo menesio sarasiukui, nes ta slapta tai turiu, bet parasiuke visas kovas tuscias  doh.gif

po ketvirtadienio žinosiu tiksliau, bet aš vis tiek geriausiu atveju į balandį blush2.gif
Atsakyti
Iris, sveika prisijungus ir grazaus skmingo rezultato 4u.gif

QUOTE(egk @ 2012 03 20, 10:51)
Man vėl atsinaujino kraujavimas. Vakar vėl apturėjau operaciją - pašalino kažkokį darinį su kraujagyslėmis. Duok D. kad jis būtų kraujavimo priežastimi. O šiaip atsakymai bus tik po mėnesio. Ištikrųjų tai pavargau juodai, todėl retai ir beparašau, po truputį bandau jaukintis mintį, kad gali ir nebebūti kitaip...
Bet visada stengiuosi paskaityti ir tikrai kiekvienai linkiu sėkmės, o senbuvėms tai ypatingai 4u.gif

sveikateles tau brangioji ir kad kuo greiciau praeitu tas menuo ir pranestu gerus rezultatus 4u.gif
QUOTE(Kuisis @ 2012 03 20, 10:51)
po ketvirtadienio žinosiu tiksliau, bet aš vis tiek geriausiu atveju į balandį blush2.gif

sekmes ir laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2012 03 20, 10:51)

Ale kas cia per dariniai g.gif pas mane kaip tik kraujo visai nera cool.gif o kokie rezultatai po meneisio bus? sveikateles tau ir kad galetum jau startuoti neuzilgo wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,

QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 12:05)
KittyKitty, Terze -  biggrin.gif

Staigiai atskambino sesele, isklause ka turiu pasakyt ir tada nuejo su daktaru pasitarti ir sake uzskaityti ta patepliojima kaip mmm  bigsmile.gif  taigi bendru sutarimu mano ciklas prasidejo Vasario 15d, nuo tada skaiciuoju iki 21d ir pradedu blokuojancius. ir sake testi iki 21d progynova  biggrin.gif karoce dar as ten suabejojau seselei ar tikrai ten mmm buvo bet jnai sake jeigu daktaras sako kad viskas gerai, vadinasi gali buti rami  cool.gif  ir atskambins man kazkada siandien ar ryt del IVF vaistu pristatymo. Taigi pradzia nekokia bet gal tai kaip tik iseis i gera. Man tik norejosi kad paziuretu jie gleivine kad ten nebutu ji per daug isvesejus ir neissivalius. nu bus kaip bus, gana nervuotis be reikalo 

super thumbup.gif
tik datose pasimečiau g.gif Ciklas prasidėjo ne vasario, o kovo 15?

ELINA, su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 19, 18:41)
Siandien gryzau is Kauno,tai man hipofizinej liaukoje auglio nerado

O pas Visockiene vaziuojam Balandzio 2 diena,tada ir as suzinosiu-gal ji man iskart paskirs ilgaja schema ir tikrai jau eisim koja kojon

jėėėėė, valio, kaip fainai thumbup.gif

Aš pas Treijsą balandžio 2 bigsmile.gif Abi tą pačia dieną savo planus sužinosim bigsmile.gif

QUOTE(frige1 @ 2012 03 19, 20:05)
greitai bega laikas,labai noreciau vel i si skyreli sugryzt,bet jau turbut finansai neleis mums bandyt,o taip noretusi vel pilvuko ir dar vieno leliuko

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 03 20, 11:50)
Sveikutės,
super thumbup.gif
tik datose pasimečiau g.gif  Ciklas prasidėjo ne vasario, o kovo 15?

gerai pastebeta kovo 15d biggrin.gif

Elina30 - laukiam labai tavo geru ziniu, sedziu ant suoliuko suspaudus kojas, rankas, kumscius ir visa kita 4u.gif

Beje atrase is Bykovos, uzrase 29d ir kaip ir itariau paprase kruvos testu is vyro, rupuzes gi pries tai sake kad viskas padaryta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 20 kovo 2012 - 11:11
Laba diena, mergaitės. Pas mane pasiliko Gonal'io 225 dozė plius pene visada dar lieka 75 rezervas. Jei kam reikia, galiu atiduoti. Esu vilnietė.
Atsakyti
Terziuk, Atiloja, Afrodite, Triumfante, Warwara, Egk, Beiliuk, Perkuneli ir visos kitos mergaites - nu jau as is cia issikapanosiu, tai as jus is priekio tysiu, Beta, Keberiokst, Iride, Frige is uzupakalio spirs ir nori nenori is cia nesdinsites visos

As tau i paranke kabinuosi, varom greiciau is cia. goss.gif ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
P.S. Gonal'į atiduodu nemokamai.
Atsakyti