QUOTE(stryga @ 2012 03 19, 23:35)
P.S. Terze, geguzes pabaigoj mano tas pasimatymas poklimaksinis, tai prasom ir mane itraukti i ankstyvos vasaros II sarasa , kas ten su manim birzeli gandriuku lauks?.. Atijola?..
labai tikiuosi, kad spesiu i ta birzelini traukini
QUOTE(Citas @ 2012 03 20, 00:17)
*Atiloja - gal jau nusipirkai bilietus pas Gorgi? As dar viena karta pas ji nuvarysiu ta diena kai persitestuosiu skydliauke ir paklausiu ka papildomai man vartoti ir kada tiksliai daryti LIT ir intralipidus IVF metu.
**Terziuk, Atiloja, Afrodite, Triumfante, Warwara, Egk, Beiliuk, Perkuneli ir visos kitos mergaites - nu jau as is cia issikapanosiu, tai as jus is priekio tysiu, Beta, Keberiokst, Iride, Frige is uzupakalio spirs ir nori nenori is cia nesdinsites visos
**Terziuk, Atiloja, Afrodite, Triumfante, Warwara, Egk, Beiliuk, Perkuneli ir visos kitos mergaites - nu jau as is cia issikapanosiu, tai as jus is priekio tysiu, Beta, Keberiokst, Iride, Frige is uzupakalio spirs ir nori nenori is cia nesdinsites visos
*dar ne, nenusipirkau nes vakar buvo tempa, siandien jinai "minusine" - 35,1 kaulus lauzo, o reikia i saskaita pinigu inesti, kad tureciau kuom apmoket
Mergaites, man nuo dipherelino nieko nieko nebuvo tiesa tuo metu, kai turejo buti poveikis, as sekmingai Egipte deginausi, bet nu nieko nejauciau kaip beje, ir po LIT'o
Ir siaip jau, prasom registruotis pas mane kovo menesio sarasiukui, nes ta slapta tai turiu, bet parasiuke visas kovas tuscias