Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Terze @ 2012 03 19, 21:20)
bigsmile.gif  reik pradet cia generaline tvarka daryt smile.gif Kviest vyrus i talka  biggrin.gif 

o tu jau arti punkcijos?  blush2.gif

nea, as ne per seniausiai po dipheralino. laukiu dabar draugelkų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PerKūnas: 19 kovo 2012 - 21:28
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 19, 22:27)

o tavo pirmi du buvo kokiom schemom?abu ilgi?
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 19, 21:40)
o tavo pirmi du buvo kokiom schemom?abu ilgi?

pirmas - trumpa, o antrasis - ilgoji.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 19, 22:27)

O man paskyre 3 vnt dipherelino, o 14 dienu po paskutines dozes pasirodyti... Tai ka, tada mane tik paziures ir lieps memiu netikeliu laukt?!! Ar tada jau stimuliuojancius gausiu?.. Nieko nebesuprantu...

P.S. Terze, geguzes pabaigoj mano tas pasimatymas poklimaksinis, tai prasom ir mane itraukti i ankstyvos vasaros II sarasa smile.gif, kas ten su manim birzeli gandriuku lauks?.. Atijola?..
Atsakyti
Sveikos,

Aš turėjau startuoti šį mėnėsį, bet nusikėlė, nes susirgau.
Stryga, tavo tokia pati superilga schema kaip ir mano (man endo IV stadija). Po trečios dozės praėjus 14 dienų tau turėtų pradėti stimuliaciją.
Perkūnas, o po diphereline būna mėmės? Ar tas tepliojimas užskaitomas kaip mėmės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 19 kovo 2012 - 22:46
QUOTE(tildushka @ 2012 03 19, 23:43)
Sveikos,

Stryga, tavo tokia pati superilga schema kaip ir mano (man endo IV stadija). Po trečios dozės praėjus 14 dienų tau turėtų pradėti stimuliaciją.
Perkūnas, o po diphereline būna mėmės? Ar tas tepliojimas užskaitomas kaip mėmės?

Aciu, nuraminai, nes suabejojojau kazkaip ax.gif . Primink, o kada laukiam tavo II? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 03 19, 23:58)
Aciu, nuraminai, nes suabejojojau kazkaip  ax.gif . Primink, o kada laukiam tavo II?  drinks_cheers.gif

Aš gausiu dar ketvirtą dozę zoladex (poveikis toks pats kaip diphereline) ir startuosiu balandį. Tai gegužę turėtų būti rezultatas nestuke.gif Fui kaip man atsibodo tas klimaksas, o dar keturias savaites prasitęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2012 03 20, 00:11)
Aš gausiu dar ketvirtą dozę zoladex (poveikis toks pats kaip diphereline) ir startuosiu balandį. Tai gegužę turėtų būti rezultatas nestuke.gif Fui kaip man atsibodo tas klimaksas, o dar keturias savaites prasitęs  doh.gif

O kuo tas klimaksas tau pasireiskia? Ir kaip greitai po pirmos injekcijos pasireiske pozymiai?
Atsakyti
Betuli - as jei ir ilysiu i pogrindi tai labai neilgam, neistveriu as ten ilgai biggrin.gif

O as siandien girdejau per BBC kad rutina vaikuciui neegrai ir kad jie auga daug ramesni jei prisitaikai prie ju poreikio valgyti (cia kaip suprantu kol dar visai maziulukai)

Valioooo - liaukoj auglio nera, prolaktinas susireguliavo, genetike irgi nieko blogo nepasake, but gerai kad tau ta polipa sutvarkytu 4u.gif As jau gavau terminus tai pradedu blokuojancius Balandzio 4d, tada balandzio 24d. kraujo tyrimas ir 25d ultragarsas paziuret gleivine ar cistu nera ir jei viskas gerai pradedam stimuliacija, Taip kad mergaites spauskit kumscius uz visas jau startavusias, nes man dar toli kaip iki menulio biggrin.gif

Terze - gera tvarka tu cia surikiavai, bet as kazkaip vis tiek susipainioju kas kada ir ka daro tiksliai, eisiu nagrinetis atilojos sarasiuko.

Nu ryt tai Elinos30 diena, tada Beiliukas prasines gal kada jai isodins, bet zinau kad ir kitoms mergaitems ne uz kalnu testukai arba punkcijos. Musu tylenes duokit zinot, kaip auginates turtelius, ir visa kita.

Mes senbuves turbut sergam tryzniojimo liga nepagydoma tai tarskam nesustodamos o kitos sau ramiai praeina visa procesa.

Atiloja - gal jau nusipirkai bilietus pas Gorgi? As dar viena karta pas ji nuvarysiu ta diena kai persitestuosiu skydliauke ir paklausiu ka papildomai man vartoti ir kada tiksliai daryti LIT ir intralipidus IVF metu.

Myllia - gausi gonalf (tikriausiai) ir leisies plonyte adatyte kiekviena vakara. labai parasta. YouTube gali paziuret tiksliai kaip atlikti procedura.

Terziuk, Atiloja, Afrodite, Triumfante, Warwara, Egk, Beiliuk, Perkuneli ir visos kitos mergaites - nu jau as is cia issikapanosiu, tai as jus is priekio tysiu, Beta, Keberiokst, Iride, Frige is uzupakalio spirs ir nori nenori is cia nesdinsites visos

Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 03 20, 00:17)
O kuo tas klimaksas tau pasireiskia? Ir kaip greitai po pirmos injekcijos pasireiske pozymiai?

Po pirmo dūrio savaitę labai apsunkusi jaučiausi, maudė pilvo apačią. Po to truputį karščio bangos pradėjo kankint. O po antro dūrio prasidėjo gana žiaurūs karščio ir šalčio priepuoliai, nuotaikų kaita, galvos skausmai... Pastoviai peršalu ir sergu... Patariu iš karto kokių vitaminų pagert, organizmą pastiprint, nes energijos tikrai ne prūdai būna. Beje, dar vienas ne itin malonus šito vaisto poveikis, kad pradeda ar tai kalcio nepasisavinti ar kas, tai rekomenduoju ir jo papildomai pagerti, susitvarkyti dantis ir nenustebti, kai pradės nagai sluoksniuotis ir lūžinėti.
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 03 19, 23:35)

P.S. Terze, geguzes pabaigoj mano tas pasimatymas poklimaksinis, tai prasom ir mane itraukti i ankstyvos vasaros II sarasa smile.gif, kas ten su manim birzeli gandriuku lauks?.. Atijola?..

QUOTE(tildushka @ 2012 03 19, 23:43)
Sveikos,

QUOTE(Citas @ 2012 03 20, 00:17)

Terze - gera tvarka tu cia surikiavai, bet as kazkaip vis tiek susipainioju kas kada ir ka daro tiksliai, eisiu nagrinetis atilojos sarasiuko.

Mergaites, noriu, kad greiciau mes is cia iseitume, tai ir book.gif bandau visas prisiminti, kad tikrai visos iseitume 4u.gif bet musu cia tikrai daug,kad net karsta.gif bet uz tai paskui bus visom smagu kartu tupeti nestuke.gif skyrelyje!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 03 20, 00:17)

Mes senbuves turbut sergam tryzniojimo liga nepagydoma tai tarskam nesustodamos o kitos sau ramiai praeina visa procesa.

Kas tiesa, tai tiesa...
Atsakyti
Stryga, mano tokia pati ultra ilga schema, diphereline 3 mėn. aš jau paskutinę dozę susileidau ir šį ketvirtadienį , keliauju tolesnių instrukcijų...tik pas mane situacija sudėtingesnė, cistą turiu, tai jei bus nesunykus, tai teks dar punktuoti. doh.gif tikiuosi tai jau bus vienintelis kliuvinys cool.gif
Dipherelino šalutinis poveikis man atsirado turbūt už savaitės. pikčiausiam priešui nelinkėčiau, bet gal tu jo ir visai nepajusi - būna ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti