Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(frige1 @ 2012 03 19, 18:41)
as irgi apsiasaroju kartais,kai pagalvoju,kad tu dar neturi leliuko blush2.gif labai laukiu tikrai nuosirdziai sakau...
aciu,kad klausi,jau pagijo mano maziukai,tik dar dukrytes alergijas reikia iveikt ir labai labai vasaros laukiu,be galo noriu namo i lt verysad.gif  blush2.gif savo teciaus jau pusantru metu nemaciau,o kol vaziuosiu,tai ir visi du bus... verysad.gif

Bet tu pagalvok kaip bus faina, visi LT pirma karta pamatys tavo stebuklus ane bigsmile.gif

as butent apie tai ir svajoju, nors ne is pradziu svajoju nuvaziuot su dideliu pilvu ir visiems ji parodyt o po to jau su vaikuciu. Nes kol ne nestuke.gif apskritai nenoriu i LT schmoll.gif atsibodo klausimai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 17:57)
Bet tu pagalvok kaip bus faina, visi LT pirma karta pamatys tavo stebuklus ane  bigsmile.gif

as butent apie tai ir svajoju, nors ne is pradziu svajoju nuvaziuot su dideliu pilvu ir visiems ji parodyt o po to jau su vaikuciu. Nes kol ne  nestuke.gif  apskritai nenoriu i LT  schmoll.gif atsibodo klausimai  doh.gif

as irgi labai norejau su pilvuku nuvaziuot,kad teveliai mane tokia matytu,bet pabijojau rizikuot,o dar po to,kai kraujuot pradejau tai isvis atsisakiau tokiu minciu blink.gif todel ir gavosi,kad tiek ilgai nebuvau lt ax.gif ir niekam nepatarciau rizikuot,jei nera neatideliotinu reikalu mirksiukas.gif mano draugei is po tokiu kelionu prieslaikinis gimdymas prasidejo blink.gif bet dabar aisku bus faina nuvaziuot,nes tetukas mano leliuku dar nemate,mama buvo savaitelei atvaziavusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frige1: 19 kovo 2012 - 18:06
Merginos, o kaip vyksta stimuliacija pries IVF?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 19, 13:48)
Terze, Atiloja, triumfante, Afrodite ir visos kitos, as vis dar su jumis ir niekur nedingsiu kol pacios is cia neiseisit tongue.gif  Buckis  oro_buckis.gif

Galvoju, reik stengtis, nepavesti taves bigsmile.gif Dabar Citas pramins takeli, o paskui visos mes kaip banda atvarysim bigsmile.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 14:07)
Tai ka man dabar danti eit isidet? nes ten uzplombuota laikinai (ir taip jau apie 3 metai) ir laukia protezo. As galvoju gal jei neskauda, tai nera infekcijos??

Jei neskauda - tai manau nekreipk demesio. O mano vienas jautrus, bet tipo nieko nemato blogo.. bet vat jei ji atidarytu, tai vaizdelis jauciu butu nervinis... Tai Betos postas kaip ir stumia mane eiti ir prasyti, kad ji atidarytu unsure.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 18:25)
Beta1 - jauciuosi zvaigzde jau dabar, o dar net nepradejau  lotuliukas.gif bet jau zinokit jei nuleksiu kuriam laikui i pogrindi tai nepykit, nes galiu biski sutrydaliot  biggrin.gif

Ir protinga umn.gif ir grazi nail.gif ir tuoj nestuke.gif
Jeigu nesinores i pogrindi ir busi cia, mes tave visaip palaikysim ir kelsim tau nuotaika tease.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 19, 18:41)
O pas Visockiene vaziuojam Balandzio 2 diena,tada ir as suzinosiu-gal ji man iskart paskirs ilgaja schema ir tikrai jau eisim koja kojon biggrin.gif  arba lieps laukti kitu mm ax.gif na,bus kaip bus- norisi tik gerai susitvarkyti,poryt gausiu visus hormonu tyrimus ziuresiu kaip reikalai su jais ir jei ne si menesi,tai kita-bet tikiuosi kad daugiau man IVF nebeprireiks-sis noretusi labai kad butu paskutinis. 4u.gif

Zinoma paskutinis. Na va, jau panasu, kad bus cia veiksmo. Citukas prades trydalioti, paskui baliavosim, tada Afrodite.... Arba kartu smile.gif

QUOTE(frige1 @ 2012 03 19, 19:04)
as irgi labai norejau su pilvuku nuvaziuot,kad teveliai mane tokia matytu

Linkejimai leliukams! Uij, atrodo ne perseniausiai pastojai... blush2.gif
Papildyta:
Atijola - mes cia statom grafika smile.gif Tu berods birzeli?

Sis laikotarpis Beilos startas!

Ryt Elinos prasinesimo diena, paskui Radvile, Kiauliukas.... Zodziu, rikiuoju cia as visas blush2.gif wub.gif kad nesusidarytu spustis isbegti is cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 19 kovo 2012 - 19:12
QUOTE(Terze @ 2012 03 19, 19:02)

Linkejimai leliukams! Uij, atrodo ne perseniausiai pastojai...  blush2.gif

aciu wub.gif greitai bega laikas,labai noreciau vel i si skyreli sugryzt,bet jau turbut finansai neleis mums bandyt,o taip noretusi vel pilvuko ir dar vieno leliuko blush2.gif blush2.gif dvynuku jau uzteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 03 19, 20:05)
aciu wub.gif greitai bega laikas,labai noreciau vel i si skyreli sugryzt,bet jau turbut finansai neleis mums bandyt,o taip noretusi vel pilvuko ir dar vieno leliuko blush2.gif  blush2.gif dvynuku jau uzteks biggrin.gif

Sklando gandai, kad greitai sita skyreli uzdarys, nes visos isbegsim paskui Cita i nestukiu skyreli smile.gif biggrin.gif Tai linkiu, kad tu tiesiai vel soktum i mazyliu skyreli is jo net neislindus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 19, 19:09)
Sklando gandai, kad greitai sita skyreli uzdarys, nes visos isbegsim paskui Cita i nestukiu skyreli smile.gif  biggrin.gif  Tai linkiu, kad tu tiesiai vel soktum i mazyliu skyreli is jo net neislindus smile.gif

o paskui visos laukiamos pas mamytes mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

elina30, su gimtadieniu 4u.gif

Stryga, gražiai pasakei. Ačiū, kad pasidalinai savo džiaugsmais. Yra ko pasimokinti iš tavęs.

QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 11:52)
Nu tap iseina kad teoriskai pradedu  biggrin.gif  Butinai kartosiu tukstancius kartu  4u.gif

Va kaip superiškai viskas gavos thumbup.gif Smagios žinios.

Nusimato smagus pavasaris smile.gif Citas grąsinasi trydalioti smile.gif

Afrodite, tokia energija pasijautė tavo poste... Šaunuolė! Vytas turbūt didžiuojasi, kad turi tokią stiprią moterį šalia savęs.

Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 19, 20:09)
Sklando gandai, kad greitai sita skyreli uzdarys, nes visos isbegsim paskui Cita i nestukiu skyreli smile.gif  biggrin.gif  Tai linkiu, kad tu tiesiai vel soktum i mazyliu skyreli is jo net neislindus smile.gif

is pradziu perskaiciau ir vos infarkto negavau doh.gif o paskui daskaiciau iki galo thumbup.gif lotuliukas.gif

Jo, Terziuk, bandysiu i birzelio menesio traukini suspeti 4u.gif

Buckis visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 19, 22:08)
Sveikos,

Nusimato smagus pavasaris smile.gif

Sorry Perkuneli... Bet taves neuzmirsau, o tiesiog is karto i nestukiu skyreli perkeliau. Tikiuosi nesupyksi wub.gif

Kas cia siandien su manim darosi doh.gif Dar EGK gi turetu startuoti pavasari....

Ir visos kitos tylios mergaites....
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2012 03 19, 22:11)
is pradziu perskaiciau ir vos infarkto negavau  doh.gif o paskui daskaiciau iki galo  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Jo, Terziuk, bandysiu i birzelio menesio traukini suspeti  4u.gif

Buckis visoms  4u.gif

lotuliukas.gif dar to betruktu prie visu "ligu puokstes" doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 19, 21:13)
Sorry Perkuneli... Bet taves neuzmirsau, o tiesiog is karto i nestukiu skyreli perkeliau. Tikiuosi nesupyksi  wub.gif 

Kas cia siandien su manim darosi  doh.gif  Dar EGK gi turetu startuoti pavasari....

Ir visos kitos tylios mergaites....

Fui, o jau ketinau nuraudot posmą, kad pametei mane

smile.gif

O gal tu visas jau ten sukelk...nebus kur dingti vaikams, kai įsprausim į kampą.
Atsakyti
QUOTE(PerKūnas @ 2012 03 19, 22:17)
Fui, o jau ketinau nuraudot posmą, kad pametei mane

smile.gif

O gal tu visas jau ten sukelk...nebus kur dingti vaikams, kai įsprausim į kampą.

bigsmile.gif reik pradet cia generaline tvarka daryt smile.gif Kviest vyrus i talka biggrin.gif

o tu jau arti punkcijos? blush2.gif
Atsakyti