QUOTE(Beta1 @ 2012 03 19, 13:48)
Terze,
Atiloja,
triumfante,
Afrodite ir visos kitos, as vis dar su jumis ir niekur nedingsiu kol pacios is cia neiseisit
Buckis
Galvoju, reik stengtis, nepavesti taves
Dabar
Citas pramins takeli, o paskui visos mes kaip banda atvarysim
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 14:07)
Tai ka man dabar danti eit isidet? nes ten uzplombuota laikinai (ir taip jau apie 3 metai) ir laukia protezo. As galvoju gal jei neskauda, tai nera infekcijos??
Jei neskauda - tai manau nekreipk demesio. O mano vienas jautrus, bet tipo nieko nemato blogo.. bet vat jei ji atidarytu, tai vaizdelis jauciu butu nervinis... Tai Betos postas kaip ir stumia mane eiti ir prasyti, kad ji atidarytu
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 18:25)
Beta1 - jauciuosi zvaigzde jau dabar, o dar net nepradejau
bet jau zinokit jei nuleksiu kuriam laikui i pogrindi tai nepykit, nes galiu biski sutrydaliot
Ir protinga
ir grazi
ir tuoj
Jeigu nesinores i pogrindi ir busi cia, mes tave visaip palaikysim ir kelsim tau nuotaika
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 19, 18:41)
O pas Visockiene vaziuojam Balandzio 2 diena,tada ir as suzinosiu-gal ji man iskart paskirs ilgaja schema ir tikrai jau eisim koja kojon
arba lieps laukti kitu mm
na,bus kaip bus- norisi tik gerai susitvarkyti,poryt gausiu visus hormonu tyrimus ziuresiu kaip reikalai su jais ir jei ne si menesi,tai kita-bet tikiuosi kad daugiau man IVF nebeprireiks-sis noretusi labai kad butu paskutinis.
Zinoma paskutinis. Na va, jau panasu, kad bus cia veiksmo. Citukas prades trydalioti, paskui baliavosim, tada Afrodite.... Arba kartu
QUOTE(frige1 @ 2012 03 19, 19:04)
as irgi labai norejau su pilvuku nuvaziuot,kad teveliai mane tokia matytu
Linkejimai leliukams! Uij, atrodo ne perseniausiai pastojai...
Papildyta:
Atijola - mes cia statom grafika
Tu berods birzeli?
Sis laikotarpis
Beilos startas!
Ryt
Elinos prasinesimo diena, paskui
Radvile, Kiauliukas.... Zodziu, rikiuoju cia as visas
kad nesusidarytu spustis isbegti is cia