QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 18:25)
Aciu Afrodite, matau mes koja kojon varom
Tik kad Bykova nesiteike man siandien atsakyti tai nezinau kaip cia bus, bet man butinai reikia ta diena, tai kitokio atsakymo kaip teigiamo as nepriimsiu
Nu o pas tave dar jokiu ziniu mums nera?
Juk tu visokiu tyrimu milijona zadejai daryti ir sau ir TB. Beje man iki siol kazkaip itartinai tas mailas Bykovos skamba, kad MB nereikia jokiu tyrimu pries LIT, nes ji tipo pereita karta viska padare
Beta1 - jauciuosi zvaigzde jau dabar, o dar net nepradejau
bet jau zinokit jei nuleksiu kuriam laikui i pogrindi tai nepykit, nes galiu biski sutrydaliot
As dar bijau pasakyti ar koja kojon zingsniuojame
Na,bet kaip ir tu jau turiu 2 intralipidus ir viena LIT su donoro krauju.
Vyras siandien pridave visus kraujo tyrimus ir slapimo.Tai kai kurios seimos centre padarys jam,o kitus SORPO ir atsius-tada mes persiusime Bykovai ir kovo 29 tikiuosi nuo 10 val.jau sedesim ten ir is mano vyrelio pumpuos kraujuka man
Na,as tikiuosi kad pas ji viskas ok.
Kad pas genetike buvau jau rasiau. Siandien gryzau is Kauno,tai man hipofizinej liaukoje auglio nerado
esu laiminga.Treciadieni einu ziureti ar nera danties su kokia infekcija,jei nera tai tada kuri puls tvarkyti su tuo ir sutiksiu.Siaip dabar daznoki vaiksciojimai bus pas dantista mano,tik pas ji pakliuti labai sunku,o ir kainos pasikandzioja-bet esme tame kad jis super duper sutvarko dantis.Mes visa seima jau einam pas ji
Na,man liko dar kettvirtadienis-vaziuosiu pas onkoginekologe ir ten siaip is tikruju net nezinau ka darys.Kalbejomes tai kad salins polipa is tos vietos kur prie likucio kaklelio yra, sutvarkys endo zaizdeles kurios atsirado kaip konizacijos pasekme,istirs mane del ZPV ir padarys onkocitologini- bet ji kai nuotaikos zmogus neaisku ka nuspres
O pas Visockiene vaziuojam Balandzio 2 diena,tada ir as suzinosiu-gal ji man iskart paskirs ilgaja schema ir tikrai jau eisim koja kojon
arba lieps laukti kitu mm
na,bus kaip bus- norisi tik gerai susitvarkyti,poryt gausiu visus hormonu tyrimus ziuresiu kaip reikalai su jais ir jei ne si menesi,tai kita-bet tikiuosi kad daugiau man IVF nebeprireiks-sis noretusi labai kad butu paskutinis.