Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(elina30 @ 2012 03 19, 11:29)
Citai,
Man ir taip buvo nuo progynovos,tik vos vos patepliojo ir tipo tai buvo mmm,bet man ji skyre nes priestai suleido blokuojancius,o jie man "klimaksa" issauke.Bet paskui viskas susitvarke.Tai lb nepergyvenk viskas ok,tik aisku daktaras galejo ir perspeti,kad taip gali buti.
Sekmes visoms visoms smile.gif
Man merginos jau neramu krutine visai atsileido,pries tai negalejau paliesti,ir jausmas kad mmm tuoj ateis pilva tempia.Bet kaip sakant salin blogas mintis ir nosi aukstyn bigsmile.gif Einu svesti siandien savo n-taji gimtadieni 4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Elina happybday.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 12:52)
Nu tap iseina kad teoriskai pradedu  biggrin.gif 

Na, Cituli, pagaliau! Specialiai tau siunčiu dvigubus imuninius virusiukus 2.gif 2.gif
Atsakyti
Betute, Iride - aciu wub.gif Nors pats testas tai tik geguzes pabaigoj nusimato biggrin.gif

Elina30 - eik tu sau, Su gimimo diena mergyt!!! nu turi buti geros zinios gimtadienio proga wub.gif
Atsakyti
Cituk,jungiuosi ir as i tavo palaikymo komanda,vis dar laukiu labai tos dienos,kai galesiu tave pasveikint ir labai labai tikiu,kad ji jau nebetoli mirksiukas.gif stipriai apkabinu,laikom su maziukais kumstukus uz tavo IVF,paskutini mirksiukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 03 19, 17:34)
Cituk,jungiuosi ir as i tavo palaikymo komanda,vis dar laukiu labai tos dienos,kai galesiu tave pasveikint ir labai labai tikiu,kad ji jau nebetoli mirksiukas.gif stipriai apkabinu,laikom su maziukais kumstukus uz tavo IVF,paskutini mirksiukas.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jetau mergaites - jau as tikrai ne verksne, bet su tokiu palaikymu is taip anksti net ir mane pravirkdet blush2.gif
Kaip tavo vaikuciai - ar jau abu nugalejo ligas?
Atsakyti
Citai, matai, kiek chebros cia taves laukia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 19, 13:48)
Ir dar norejau pasakyti kai ka.Buvau ana savaite pas dantista, nes nestumo metu nesamones su dantim pradejo darytis, tai jis, zinodamas, kad pries tai daremes visas proceduras, o dantis palikau likimo valiai, tipo baigsiu tvarkytis juos kita karta, tai baisiai mane isbare uz toki poziuri, pabreze, kad is mano puses maziu maziausiai buvo kvailoka nepasalinus infekcijos zidiniu darytis IVF'a, nes organizmas kovoja su ta infekcija ir kad man tiesiog pasiseke, kad as pastojau ir dar labiau pasiseke, kad per visa nestuma isvaiksciojau su tuo negydytu infekcijos zidiniu nepasigavus kokio kraujo uzkretimo su nelabai kokiom pasekmem.Taigi jeigu kas turite galimybe suteikti IVF'ui daugiau sekmes procentu, tai nepatingekit apsilankyt pas stomatologa ir pasalint visus imanomus tokius dalykus klurie galetu pakist koja  4u.gif

Terze, Atiloja, triumfante, Afrodite ir visos kitos, as vis dar su jumis ir niekur nedingsiu kol pacios is cia neiseisit tongue.gif  Buckis  oro_buckis.gif

Cituk, tai ka su pradzia-sekminga,laiminga ir stebuklinga thumbup.gif Beje,mes pas Bykova irgi planuojame vaziuoti Kovo 29 diena ax.gif
Beta1, kaip tu laikais? kaip maziukas-koki varduka davei? Aciu uz patarimus-as kaip zinodama uzsiregistravau pas dantista thumbup.gif Ot lausiu ji,kad vissu dantukus man ciki piki padarytu-bet jauciu iki IVF nespes,nes po operaciju sakes kaip dantys isgedo doh.gif na bet nors kiek ir tai gera pradzia bus 4u.gif
Elina30 su gimtadieniu tave wub.gif Daug laimes,sveikatos ir svarbiausia kad pati isimintiniausia tavo giimo dienos dovana butu nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 19, 11:46)
drinks_cheers.gif

Laba.  4u.gif Apkabinu visas!  wub.gif  SEKMES ir TIKEJIMO!  wub.gif  4u.gif

Paciai sekasi ganetinai gerai, bent jau emocine prasme atsigavau tikrai.  smile.gif

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Kaip dziugu girdeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 19, 18:15)
Cituk, tai ka su pradzia-sekminga,laiminga ir stebuklinga thumbup.gif  Beje,mes pas Bykova irgi planuojame vaziuoti Kovo 29 diena ax.gif

Aciu Afrodite, matau mes koja kojon varom biggrin.gif Tik kad Bykova nesiteike man siandien atsakyti tai nezinau kaip cia bus, bet man butinai reikia ta diena, tai kitokio atsakymo kaip teigiamo as nepriimsiu schmoll.gif

Nu o pas tave dar jokiu ziniu mums nera? ax.gif Juk tu visokiu tyrimu milijona zadejai daryti ir sau ir TB. Beje man iki siol kazkaip itartinai tas mailas Bykovos skamba, kad MB nereikia jokiu tyrimu pries LIT, nes ji tipo pereita karta viska padare unsure.gif

Beta1 - jauciuosi zvaigzde jau dabar, o dar net nepradejau lotuliukas.gif bet jau zinokit jei nuleksiu kuriam laikui i pogrindi tai nepykit, nes galiu biski sutrydaliot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 19 kovo 2012 - 17:26
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 18:25)
Beta1 - jauciuosi zvaigzde jau dabar, o dar net nepradejau  lotuliukas.gif bet jau zinokit jei nuleksiu kuriam laikui i pogrindi tai nepykit, nes galiu biski sutrydaliot  biggrin.gif

Ei nea schmoll.gif Sito as nepriimu biggrin.gif Bet jeigu rimtai, tai daryk, saulele, kaip tau geriau, kaip pati jausies.Tik net jei ir nusprestum tyliai palaukt zinok, kad as su tavim mintyse esu ir linkiu tau pagaliau TO paskutinio IVF 4u.gif Kazkaip net spirgu visa belaukdama tavo sekmes, nes kazkodel isitikinus, kad tau Gorgis vis tiek bus sudirigaves viska tinkamai ir labai greitai ziuosi pas nestukes, tada toliau tryzniosim tongue.gif

Afrodite, aciu kad teiraujies ax.gif Jau bevei pripratom vieni prie kitu, pirmieji jausmai ir neramumai nusluge, bandom rast rutina kazkokia rolleyes.gif Tik kad mano norai taip ir lieka tik teoriniam lygmeny biggrin.gif Nu bet nieko, auga mazius kaip ir visi vaikai.Kartais miega, kartais rekia, daug reikalauja valgyt ir vel viskas is naujo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 18:25)
Aciu Afrodite, matau mes koja kojon varom  biggrin.gif  Tik kad Bykova nesiteike man siandien atsakyti tai nezinau kaip cia bus, bet man butinai reikia ta diena, tai kitokio atsakymo kaip teigiamo as nepriimsiu  schmoll.gif

Nu o pas tave dar jokiu ziniu mums nera?  ax.gif  Juk tu visokiu tyrimu milijona zadejai daryti ir sau ir TB. Beje man iki siol kazkaip itartinai tas mailas Bykovos skamba, kad MB nereikia jokiu tyrimu pries LIT, nes ji tipo pereita karta viska padare  unsure.gif

Beta1 - jauciuosi zvaigzde jau dabar, o dar net nepradejau  lotuliukas.gif bet jau zinokit jei nuleksiu kuriam laikui i pogrindi tai nepykit, nes galiu biski sutrydaliot  biggrin.gif

As dar bijau pasakyti ar koja kojon zingsniuojame blush2.gif Na,bet kaip ir tu jau turiu 2 intralipidus ir viena LIT su donoro krauju.
Vyras siandien pridave visus kraujo tyrimus ir slapimo.Tai kai kurios seimos centre padarys jam,o kitus SORPO ir atsius-tada mes persiusime Bykovai ir kovo 29 tikiuosi nuo 10 val.jau sedesim ten ir is mano vyrelio pumpuos kraujuka man thumbup.gif Na,as tikiuosi kad pas ji viskas ok.
Kad pas genetike buvau jau rasiau. Siandien gryzau is Kauno,tai man hipofizinej liaukoje auglio nerado thumbup.gif esu laiminga.Treciadieni einu ziureti ar nera danties su kokia infekcija,jei nera tai tada kuri puls tvarkyti su tuo ir sutiksiu.Siaip dabar daznoki vaiksciojimai bus pas dantista mano,tik pas ji pakliuti labai sunku,o ir kainos pasikandzioja-bet esme tame kad jis super duper sutvarko dantis.Mes visa seima jau einam pas ji lotuliukas.gif
Na,man liko dar kettvirtadienis-vaziuosiu pas onkoginekologe ir ten siaip is tikruju net nezinau ka darys.Kalbejomes tai kad salins polipa is tos vietos kur prie likucio kaklelio yra, sutvarkys endo zaizdeles kurios atsirado kaip konizacijos pasekme,istirs mane del ZPV ir padarys onkocitologini- bet ji kai nuotaikos zmogus neaisku ka nuspres doh.gif
O pas Visockiene vaziuojam Balandzio 2 diena,tada ir as suzinosiu-gal ji man iskart paskirs ilgaja schema ir tikrai jau eisim koja kojon biggrin.gif arba lieps laukti kitu mm ax.gif na,bus kaip bus- norisi tik gerai susitvarkyti,poryt gausiu visus hormonu tyrimus ziuresiu kaip reikalai su jais ir jei ne si menesi,tai kita-bet tikiuosi kad daugiau man IVF nebeprireiks-sis noretusi labai kad butu paskutinis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 16:37)
Jetau mergaites - jau as tikrai ne verksne, bet su tokiu palaikymu is taip anksti net ir mane pravirkdet  blush2.gif
Kaip tavo vaikuciai - ar jau abu nugalejo ligas?

as irgi apsiasaroju kartais,kai pagalvoju,kad tu dar neturi leliuko blush2.gif labai laukiu tikrai nuosirdziai sakau...
aciu,kad klausi,jau pagijo mano maziukai,tik dar dukrytes alergijas reikia iveikt ir labai labai vasaros laukiu,be galo noriu namo i lt verysad.gif blush2.gif savo teciaus jau pusantru metu nemaciau,o kol vaziuosiu,tai ir visi du bus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 19, 18:40)
Ei nea  schmoll.gif Sito as nepriimu  biggrin.gif  Bet jeigu rimtai, tai daryk, saulele, kaip tau geriau, kaip pati jausies.Tik net jei ir nusprestum tyliai palaukt zinok, kad as su tavim mintyse esu ir linkiu tau pagaliau TO paskutinio IVF  4u.gif  Kazkaip net spirgu visa belaukdama tavo sekmes, nes kazkodel isitikinus, kad tau Gorgis vis tiek bus sudirigaves viska tinkamai ir labai greitai ziuosi pas nestukes, tada toliau tryzniosim  tongue.gif

Afrodite, aciu kad teiraujies  ax.gif  Jau bevei pripratom vieni prie kitu, pirmieji jausmai ir neramumai nusluge, bandom rast rutina kazkokia  rolleyes.gif  Tik kad mano norai taip ir lieka tik teoriniam lygmeny  biggrin.gif Nu bet nieko, auga mazius kaip ir visi vaikai.Kartais miega, kartais rekia, daug reikalauja valgyt ir vel viskas is naujo  tongue.gif

Saunu girdeti thumbup.gif Na,tikiuosi maziukas duos ir mamytei ramybes truputi,o siaip daug jums sveikatytes thumbup.gif
O tavo zodziam kas liecia Cituka ir as pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti