Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 11:05)

As siandien paskambinau i ligonine palikau gana griezta zinute seselems biggrin.gif  ir parasiau maila daktarui kuris ir prirase progynova, tai lauksiu atgarsiu dabar. vakar susinervinau galutinai, panarsiau apie progynova ir ten aiskiai parsayta kad vartijant progynova menesinio kraujavimo paprastai nebuna (tik patepliojimai) nebent paskutinemis 12-14 ciklo dienu kartu su progynova paskiriamas progesteronas  blink.gif  Bet man progesterono niekas nepaskyre  unsure.gif  Nu zodziu laukiu atsakymu ir prasinesiu jums  wub.gif tikiuosi ledai pajudes  cool.gif

kaip visada niekas nieko nepasako doh.gif ,bet dabar nors žinosi priežastį, kodėl taip atsitiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 11:05)
Labas rytelis visoms  4u.gif

Stryga - labai optimistiskas tavo postas - labai gerai su tokiu nusiteikimu pradeti gydyma  wub.gif

As siandien paskambinau i ligonine palikau gana griezta zinute seselems biggrin.gif  ir parasiau maila daktarui kuris ir prirase progynova, tai lauksiu atgarsiu dabar. vakar susinervinau galutinai, panarsiau apie progynova ir ten aiskiai parsayta kad vartijant progynova menesinio kraujavimo paprastai nebuna (tik patepliojimai) nebent paskutinemis 12-14 ciklo dienu kartu su progynova paskiriamas progesteronas  blink.gif  Bet man progesterono niekas nepaskyre  unsure.gif  Nu zodziu laukiu atsakymu ir prasinesiu jums  wub.gif tikiuosi ledai pajudes  cool.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 17, 20:31)
sveikute,

man si karta skyre ir gonali ir menopur. menopur turi ir fsh ir lh, tai tipo pagerina kiausialasciu kokybe. as labai optimistiskai ziuriu i situs vaistus  4u.gif

drinks_cheers.gif

Laba. 4u.gif Apkabinu visas! wub.gif SEKMES ir TIKEJIMO! wub.gif 4u.gif

Paciai sekasi ganetinai gerai, bent jau emocine prasme atsigavau tikrai. smile.gif
Atsakyti
KittyKitty, Terze - biggrin.gif

Staigiai atskambino sesele, isklause ka turiu pasakyt ir tada nuejo su daktaru pasitarti ir sake uzskaityti ta patepliojima kaip mmm bigsmile.gif taigi bendru sutarimu mano ciklas prasidejo Vasario 15d, nuo tada skaiciuoju iki 21d ir pradedu blokuojancius. ir sake testi iki 21d progynova biggrin.gif karoce dar as ten suabejojau seselei ar tikrai ten mmm buvo bet jnai sake jeigu daktaras sako kad viskas gerai, vadinasi gali buti rami cool.gif ir atskambins man kazkada siandien ar ryt del IVF vaistu pristatymo. Taigi pradzia nekokia bet gal tai kaip tik iseis i gera. Man tik norejosi kad paziuretu jie gleivine kad ten nebutu ji per daug isvesejus ir neissivalius. nu bus kaip bus, gana nervuotis be reikalo schmoll.gif

Jau parasiau Bykovai kad noriu LIT 29 Kovo ir organizuosiuso sekancia doze intralipidu ax.gif

Elina30 - tik viena dienels - kumsciai ziauriai suspausti wub.gif

Triumfante - wub.gif saunuole, jau praejo tavo LP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citas: 19 kovo 2012 - 11:07
Citai, tu jau pradedi?! bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif Tik dabar kasdien maziausiai 5 kartus sau kartok, kad viskas, ko troksta sirdis, issipildys!!! wub.gif Spaudziu stipriai kumstukus!!! wub.gif
Atsakyti
Citai,
Man ir taip buvo nuo progynovos,tik vos vos patepliojo ir tipo tai buvo mmm,bet man ji skyre nes priestai suleido blokuojancius,o jie man "klimaksa" issauke.Bet paskui viskas susitvarke.Tai lb nepergyvenk viskas ok,tik aisku daktaras galejo ir perspeti,kad taip gali buti.
Sekmes visoms visoms smile.gif
Man merginos jau neramu krutine visai atsileido,pries tai negalejau paliesti,ir jausmas kad mmm tuoj ateis pilva tempia.Bet kaip sakant salin blogas mintis ir nosi aukstyn bigsmile.gif Einu svesti siandien savo n-taji gimtadieni 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 03 19, 12:14)
Citai, tu jau pradedi?!  bigsmile.gif  thumbup.gif  wub.gif Tik dabar kasdien maziausiai 5 kartus sau kartok, kad viskas, ko troksta sirdis, issipildys!!!  wub.gif Spaudziu stipriai kumstukus!!!  wub.gif

Nu tap iseina kad teoriskai pradedu biggrin.gif Butinai kartosiu tukstancius kartu 4u.gif
Tai ar tavo LP jau praeity, ar isnaikinai cista ax.gif ?

QUOTE(elina30 @ 2012 03 19, 12:29)
Citai,
Man ir taip buvo nuo progynovos,tik vos vos patepliojo ir tipo tai buvo mmm,bet man ji skyre nes priestai suleido blokuojancius,o jie man "klimaksa" issauke.Bet paskui viskas susitvarke.Tai lb nepergyvenk viskas ok,tik aisku daktaras galejo ir perspeti,kad taip gali buti.
Sekmes visoms visoms smile.gif
Man merginos jau neramu krutine visai atsileido,pries tai negalejau paliesti,ir jausmas kad mmm tuoj ateis pilva tempia.Bet kaip sakant salin blogas mintis ir nosi aukstyn bigsmile.gif Einu svesti siandien savo n-taji gimtadieni 4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

ane ? jezau mano blokuojantys dar tik ateity, tai tikiuosi kad nebus dar daugiau bedu g.gif man dabar reikia iki 21cd vartoti progynova ir 21d ja nutraukti ir pradeti blokuojancius. Bus kaip bus, o daktaras tikrai galejo bent uzsimint, o tai as sau ramiai ir toliau galejau laukti mmm, gerai kad paskambinau siandien doh.gif

Elina30 - tau Faustina2000 (naujai iskepta nestuke) pasakytu, akd ji nejaute jokiu nestukes pozymio, nei krutines nei nieko kito, tik kairi sona tempe apie implantacijos laika. As tikiu kad viskas bus gerai tau wub.gif
Atsakyti
Sveikos meragitės 4u.gif

Neusitvarkau su savimi doh.gif Vakar vakare su vyru susipykau Maximoj doh.gif palikau jį vieną ten rinktis produktų doh.gif namuose vėl apšaukiau. šį rytą darbe per pasitarimą su valdžia, ne į temą apsižliumbiau doh.gif ką žmonės pagalvojo, neįsivaizduoju doh.gif
krūtinė ir man atlėgo. apačią maudžia šiuo metu truputį. šiandien 10dpį. vakar vakare neiškenčiau ir sugadinau viola testą, tai išvis nuleido ant žemės doh.gif
vienu žodžiu esu vaikščiojanti ragana, vaikai bijo net sveikintis doh.gif lotuliukas.gif

Elina30 happybday.gif

Sėkmės visoms mergaitėms ruošiantis startui ir greitai startuojančioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 12:05)
kaip tik iseis i gera.

Jau parasiau Bykovai kad noriu LIT 29 Kovo ir organizuosiuso sekancia doze intralipidu  ax.gif

Viskas iseis i gera! Matai, memes jau net issigando taves ir jau tik tepliojo-tai suprask dabar ilgesniam laikui dings jos bigsmile.gif
As irgi uzklausiau Bikovos, kada man pasirodyti, ziuresim, kada atrasys...

QUOTE(elina30 @ 2012 03 19, 12:29)
Einu svesti siandien savo n-taji gimtadieni 4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Siandien atsvesk savo n-taji, n-lioliktaji bigsmile.gif gimtadieni, o rytoj svesi naujojo zmogeliuko "uzgimimo patvirtinimo" diena wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 19, 13:20)
Sveikos meragitės  4u.gif

Neusitvarkau su savimi  doh.gif Vakar vakare su vyru susipykau Maximoj  doh.gif palikau jį vieną ten rinktis produktų doh.gif namuose  vėl apšaukiau. šį rytą darbe per pasitarimą su valdžia, ne į temą apsižliumbiau  doh.gif ką žmonės pagalvojo, neįsivaizduoju  doh.gif
krūtinė ir man atlėgo. apačią maudžia šiuo metu truputį. šiandien 10dpį. vakar vakare neiškenčiau ir sugadinau viola testą, tai išvis nuleido ant žemės  doh.gif
vienu žodžiu esu vaikščiojanti ragana, vaikai bijo net sveikintis  doh.gif  lotuliukas.gif

Elina30  happybday.gif

Sėkmės visoms mergaitėms ruošiantis startui ir greitai startuojančioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Viskas su tavim gerai 4u.gif Gali ir vyrai kartais nuleisti gara ir palaikyti mus ypatingai, ypac tom dienom, kada arteja TA diena....
Testas shudas - as jais netikiu, dabar jau tu ta testa nuleisk!
Gal istruk i gryna ora bent trmpam pasivaikscioti, ikvepti gaivumos....
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 12:52)
Nu tap iseina kad teoriskai pradedu  biggrin.gif  Butinai kartosiu tukstancius kartu  4u.gif

Va. Laukiau laukiau ir sulaukiau pagaliau thumbup.gif Mazute, jeigu kartais pamirstum kartoti tuos stebuklingus zodzius ar siaip kas su galva pasidarytu ir nebekartotum, tai as pakartosiu tau uz tave, gerai ? biggrin.gif Tik tark zodi mirksiukas.gif

Mergaites, skaiciau skaiciau jusu liudnokus postus ir paciai liudna daresi unsure.gif Bet labai teisingas yra Strygos postas thumbup.gif Nei vienai nera sitas kelias nei lengvas nei paprastas, bet pabandyti bent jau kaip nors neblogai nusiteikti gal visai verta pabandyti ? g.gif Netikiu tokiais marazmais, bet gal ta minties galia is tiesu stipresne nei mes manom ? rolleyes.gif

Ir dar norejau pasakyti kai ka.Buvau ana savaite pas dantista, nes nestumo metu nesamones su dantim pradejo darytis, tai jis, zinodamas, kad pries tai daremes visas proceduras, o dantis palikau likimo valiai, tipo baigsiu tvarkytis juos kita karta, tai baisiai mane isbare uz toki poziuri, pabreze, kad is mano puses maziu maziausiai buvo kvailoka nepasalinus infekcijos zidiniu darytis IVF'a, nes organizmas kovoja su ta infekcija ir kad man tiesiog pasiseke, kad as pastojau ir dar labiau pasiseke, kad per visa nestuma isvaiksciojau su tuo negydytu infekcijos zidiniu nepasigavus kokio kraujo uzkretimo su nelabai kokiom pasekmem.Taigi jeigu kas turite galimybe suteikti IVF'ui daugiau sekmes procentu, tai nepatingekit apsilankyt pas stomatologa ir pasalint visus imanomus tokius dalykus klurie galetu pakist koja 4u.gif

Terze, Atiloja, triumfante, Afrodite ir visos kitos, as vis dar su jumis ir niekur nedingsiu kol pacios is cia neiseisit tongue.gif Buckis oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 03 19, 13:48)
Va. Laukiau laukiau ir sulaukiau pagaliau  thumbup.gif  Mazute, jeigu kartais pamirstum kartoti tuos stebuklingus zodzius ar siaip kas su galva pasidarytu ir nebekartotum, tai as pakartosiu tau uz tave, gerai ?  biggrin.gif Tik tark zodi  mirksiukas.gif

Mergaites, skaiciau skaiciau jusu liudnokus postus ir paciai liudna daresi  unsure.gif  Bet labai teisingas yra Strygos postas  thumbup.gif  Nei vienai nera sitas kelias nei lengvas nei paprastas, bet pabandyti bent jau kaip nors neblogai nusiteikti gal visai verta pabandyti ?  g.gif  Netikiu tokiais marazmais, bet gal ta minties galia is tiesu stipresne nei mes manom ?  rolleyes.gif

Ir dar norejau pasakyti kai ka.Buvau ana savaite pas dantista, nes nestumo metu nesamones su dantim pradejo darytis, tai jis, zinodamas, kad pries tai daremes visas proceduras, o dantis palikau likimo valiai, tipo baigsiu tvarkytis juos kita karta, tai baisiai mane isbare uz toki poziuri, pabreze, kad is mano puses maziu maziausiai buvo kvailoka nepasalinus infekcijos zidiniu darytis IVF'a, nes organizmas kovoja su ta infekcija ir kad man tiesiog pasiseke, kad as pastojau ir dar labiau pasiseke, kad per visa nestuma isvaiksciojau su tuo negydytu infekcijos zidiniu nepasigavus kokio kraujo uzkretimo su nelabai kokiom pasekmem.Taigi jeigu kas turite galimybe suteikti IVF'ui daugiau sekmes procentu, tai nepatingekit apsilankyt pas stomatologa ir pasalint visus imanomus tokius dalykus klurie galetu pakist koja  4u.gif

Terze, Atiloja, triumfante, Afrodite ir visos kitos, as vis dar su jumis ir niekur nedingsiu kol pacios is cia neiseisit tongue.gif  Buckis  oro_buckis.gif

Pazadu kad bus visko, planuoju but rami kaip belgas, bet bus kaip dievas duos lotuliukas.gif turbut ir juoksiuos ir verksiu ir reksiu ir depresuosiu, bet visa labiausiai atkentes MB biggrin.gif taip jam ir reikia, per lengvas jam IVF procesas be viso sito butu, tik viena karta pazaisti su savo instrumentu lotuliukas.gif

Tai ka man dabar danti eit isidet? nes ten uzplombuota laikinai (ir taip jau apie 3 metai) ir laukia protezo. As galvoju gal jei neskauda, tai nera infekcijos??
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 19, 14:07)
*taip jam ir reikia, per lengvas jam IVF procesas be viso sito butu, tik viena karta pazaisti su savo instrumentu  lotuliukas.gif

**Tai ka man dabar danti eit isidet? nes ten uzplombuota laikinai (ir taip jau apie 3 metai) ir laukia protezo. As galvoju gal jei neskauda, tai nera infekcijos??

* bet uztat kokiais didvyriais jauciasi lotuliukas.gif

** tai jeigu dantukas laukia protezo, ten gi nera infekcijos.As kalbu apie tokius zidinius, kur yra skaudamas dantis arba reikia tvarkyti nervu kanalus mirksiukas.gif Taip kad nesigasdink, papildomos proceduros tau negresia,jei nekankina dantuku skausmas biggrin.gif
Atsakyti