Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Beila @ 2012 03 18, 13:47)
CITUK, o tu startuosi, kai prasidės mmm? Sakyk, o tau bent vieną dieną buvo kraujo, ar visas tik patepliojo. Jei bent vieną dieną buvo šiek tiek,tai manau,kad čia jau tavo mmm. Mano mmm irgi nebuvo įspūdingos, kad ir po 68 vėlavimo dienų, gal vieną dieną pasirgau, o kitas tepliojo taip į rudumą.

Beiliuk - nu viena diena tokiu gleiviu su krauju pasirode jau apsidziaugiau kad pramus, bet po to vel svaru, po to vel lyg patepliojo, o gi sita cikla geriau progynova kuri augina gleivine tai mmm turetu buti gausios kiek suprantu g.gif nors tu gleiviu tiesiog visa vikla daug budavo kasdien , oi nezinau, matysiu ka ryt sesele sakys. galetu ultragarsu paziuret kaip ten su ta gleivine ir skirt arba progesterono jei ji stora, kad susargdint arba jei plona tai skaity kad jau prasirgau ir kazkada leist blokuojanciu pradet. cia mano kliedesiai. As turiu sulaukt mmm skaiciuot iki 21cd ir pradet blokuojancius.

QUOTE(elina30 @ 2012 03 18, 16:45)
Sveikos bendrazyges, 4u.gif
Beila sekmes tau nestuke.gif
Visoms kitoms irgi linkiu neuzsisedeti sitame skyrelyje smile.gif
Donata as tai neblogai,vakar visai nieko nejauciau,o siandien gal spaudimas vaikstau apsiblaususi mirksiukas.gif Laukiu antradienio eisiu kraujuka priduoti,jau daktaro paliepimu.Jokiu pojuciu ar pozymiu daugiau nejauciu g.gif

Elina30 - mmm nera, pozymiu ir nereikia dabar ieskot, implantacijos metu tau ten pamaudeno ir fiziskai ir ant smegenine uzspaude gerai kad nulekei hcg darytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif , dabar mes su didele viltis laukiam antradienio stebuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 03 18, 16:49)
Giedredita

Tu klausei dėl sveikatos... Kadangi aš bandau pastoti (palauk tuoj suskaičiuosi g.gif ) gal 5 metus(o gal daugiau?...), iš jų 2 metus nevaisingumo klinikos pagalba, tai daugiausia sunku psichologiškai. Ir visiškai nesvarbu,kaip tu save bandai nuteikti, kuo bandai užsiimti, ar gal net galvoti-puikai gyvensiu ir be tų vaikų.Tai neveikia... Galutinė stotelė vis tiek yra mintys apie vaikelį, kuris tuo toliau,tuo labiau atrodo tik svajonė...
O visa kita: daugybė tyrimų, konsultacijų, gimdos nuotrauka, laparoskopija viena kita, 1 IUI (jei nepavyksta, galvoji,na iš pirmo karto mažai kam pasiseka), 3 IUI (galvoji,nu trečias kartas nemeluos. Gydytoja prisieka,kad viskas kuo puikiausiai,tikrai pavyks), 5 IUI ( IUI metu, gulėdama kėdėje apsiverki, nes negali patikėti, kad tu vis dar tikiesi neįmanomo) - ir taip bėga metai, o tu vis galvoji GAL ŠĮKART?
O ką bekalbėti apie HCG rezultatus - kiekvieną kartą mirdavau iš naujo...nenorėdavau nieko.
Kitas žingsnis IVF - tai dar daugiau emociškai ir finansiškai sunkesnis kelias. Paskutinis viltis ir lėšas (o jeigu skolintos) dedi į viltis būti nestuke.gif O jei pastoji per IVF ir tik kokiai savaitei?...O tada vėl ašaros, negali net į kliniką įeiti neapsiverkęs.
O jei kalbėti apie vaistų poveikį: nuolatinį hormonų rijimą: tai svoris po truputį auga ir jau per 2 metus priaugau 7 kg., atsirado nauji galvos skausmai paromis (pvz.po 3paras ir nepadeda net vaistai), nuolatinis nuovargio jautimas ir t.t.
Sunku net aprašyti, ką jaučiu. Ir geriau nė neklauskit,kai matau mažus vaikus su tėveliais... angel_sadangel.gif Kiekvienos iš čia gyvenančių mergaičių istorija yra savaip dramatiška: Afrodite, Warvara, Citas ir t.t. Kartu ir meldžiamės ir verkiame, visko būna...(Nu va ir vėl apsiverkiau unsure.gif)
VISOMS NAUJOKĖMS LINKIU KOVO-BALANDŽIO MĖNESĮ DINGT IŠ ČIA - NEDRĮSKIT UŽSIBŪT ILGIAU NEI 1 IVF. O geriausiai būtų, jei įvyktų stebuklas...

ačiū už nuoširdumą... tikėjimo ir stebuklų linkiu visoms...
ir stiprybės...
man duoda tik 20 proc. sėkmės pirmam IVF... todėl tai verčia stipriai pasvarstyti...
Atsakyti
Beila skaiciau, perskaiciau o vis dar raudu...raudu pasikukciodama cray.gif cray.gif Tu aprasei tokius artimus jausmus...jau sunku nebe tik psichologiskai..ir ne tik man bet abiems...bet ir fiziskai.O del ligu tai as irgi turiu savo nuomone kuri susijusi su IVF ir ligomis-visdelto tie hormonai ne siaip maistas ar vitaminai-daro jie savo bjauru darba. O apie galvos skausma, svaigima irgi patyliu doh.gif
Giedredita as treciadieni suzinosiu kaip mano tyrimai,tarp ju ir SHGB g.gif Man pradejo dideti stipriai prolaktinas,itaria prolaktinoma ir ryt magnetinio rezonanso deka suzinosiu turiu as ji ar ne. Sakai geri,Bromokriptina..o kaip tu jautiesi?
As jau nuo visu tu IUI ir IVF nebeturiu tiek sveikatos ir energijos,o dabar vartoju per diena dvi tabletes Bromokriptino-tai savijauta tragiska.Energijos nulis, valgyt nesinori, slykstu,dziusta burna ir tik gert norisi,mieguista pastoviai,spaudimas nukrito ir t.t.
Idomu kaip tave jis veikia g.gif Sekmes tau dideles 4u.gif
Elina30 viskas ok,mes visos labai palaikom tave,suspaude esame kumstukus ir su nerimu laukiam antradienio-o tada tikiuosi jau soka ivarysi seimynai kai pasakysi kad esi nestuke.gif nuosirdziai to linkiu wub.gif
Dingusios musu Warwaryte ir Triumphante verysad.gif tikiuosi kad joms viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elina30 @ 2012 03 18, 16:45)
Laukiu antradienio eisiu kraujuka priduoti,jau daktaro paliepimu.Jokiu pojuciu ar pozymiu daugiau nejauciu g.gif

Ir nemanau, kad turi jausti n pozymiu 4u.gif Oij kaip laukiam tavo antradienio, pagaliau bus svente musu forume wub.gif As tuo tikiu!!

QUOTE(Beila @ 2012 03 18, 17:49)
O jei pastoji per IVF ir tik kokiai savaitei?...O tada vėl ašaros, negali net į kliniką įeiti neapsiverkęs.

Beiliuk - dieve mano, taip, as labai gerai prisimenu tavo si perioda... wub.gif 4u.gif Labai linkiu sio starto su pabaiga: min priaugtu 20kg smile.gif wub.gif Oij, kaip gera, kad vel kartu su tavim lauksim tavo vakelio wub.gif

QUOTE(Citas @ 2012 03 18, 18:46)
Beiliuk - nu viena diena tokiu gleiviu su krauju pasirode jau apsidziaugiau kad pramus, bet po to vel svaru, po to vel lyg patepliojo, o gi sita cikla geriau progynova kuri augina gleivine tai mmm turetu buti gausios kiek suprantu  g.gif nors tu gleiviu tiesiog visa vikla daug budavo kasdien , oi nezinau, matysiu ka ryt sesele sakys. galetu ultragarsu paziuret kaip ten su ta gleivine ir skirt arba progesterono jei ji stora, kad susargdint arba jei plona tai skaity kad jau prasirgau ir kazkada leist blokuojanciu pradet. cia mano kliedesiai. As turiu sulaukt mmm skaiciuot iki 21cd ir pradet blokuojancius.

Sitokiu triuku tai jau mums nereikia..Tos memes visus nervus tampo.. As manau, kad tau cia nuo progynovo.. vis organizmui naujiena, tai va taip ir sureagavo.. Rytoj budesiu ir lauksiu tavo pranesimo del seseles. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Man patinka sokti pagal sita daina: Love is in the air smile.gif Siandien vakare uzsileisiu ir pasoksiu ir pabandysiu kaip ragana prisikviesti tau paciu geriausiu ziniu!!!

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 18, 19:06)
Tu aprasei tokius artimus jausmus...jau sunku nebe tik psichologiskai..ir ne tik man bet abiems...bet ir fiziskai.O del ligu tai as irgi turiu savo nuomone kuri susijusi su IVF ir ligomis-visdelto tie hormonai ne siaip maistas ar vitaminai-daro jie savo bjauru darba. O apie galvos skausma, svaigima irgi patyliu doh.gif

As jau nuo visu tu IUI ir IVF nebeturiu tiek sveikatos ir energijos,o dabar vartoju per diena dvi tabletes Bromokriptino-tai savijauta tragiska.Energijos nulis, valgyt nesinori, slykstu,dziusta burna ir tik gert norisi,mieguista pastoviai,spaudimas nukrito ir t.t.

Taip-Beila cia kaip pirstu i aki.... jeigu neturi energijos, gal kokios mazakraujystes pozymiai, gal reikia tiesiog gelezies pagerti? Del kavos: ji kelia pulsa, bet musa spaudima..atsargiai su ja.. Laikykis Afrodite... Jau greit busi pati laimingiausia moteryte... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terze: 18 kovo 2012 - 18:55
Aciu Jums merginos uz palaikyma biggrin.gif
Visoms sveikatos,ramybes ir tik gero nusiteikimo ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, busimos mamytes! Priimkit i i buri ax.gif

Esu dazna skaitytoja, bet reta rasytoja, nes nelabai turiu ka pasakoti, na, dazniausiai neturiu blush2.gif , bet sivakar noriu ipusti i nuliudusi skyreli geros nuotaikos, vilties, stiprybes, pasidalinti savo dziaugsmu.
Nors mano dziaugsmas sivakar visai ne toks, kokio visos cia laukiame smile.gif. Ismokau dziaugtis smulkmenomis. Nezinau, ar kas pamenate mano istorija - nors nevaisingumo kliniku slenkscius minu visai neseniai, na ir mano nevaisingumas, mano skaiciavimu, dar neisesenejes, bet ir situacija ne pati maloniausia - nepastoju jau kiek daugiau nei 4 metus, per ta laika viena laparatomija ir viena laparaskopija, pernai spali diagnoze - endo III st. Kaip ir nieko baisaus, nes visa kita puiku lotuliukas.gif , bet veliau paaiskeja viena tokia smulkmena (del endo subtilybiu mano atveju) - privalau pastoti arba daryti labai sudetinga didelio masto operacija, nes kitaip... na, nesiplesiu, trecio varianto tiesiog nera, laukti negalima. Taigi, siandien prisiduodu - pasiryzome IVF, su super ilga schema - 3 diphereline dozes, kuriu pirmaja gavau si treciadieni, taigi, kaip ir mano kazkoks startas, ka? lotuliukas.gif
O dabar tai, ka norejau parasyti, bet be mano izangos nezinau, ar butu aisku, ka noriu pasakyti. Siandien as dziaugiuosi. Ir ne tik siandien. Dziaugiuosi, nes as nepasiduosiu. Nei viena is musu, cia esanciu, nepasiduos. Mes nenuleisim ranku. Musu kelyje gali buti dar visko, gali buti kliuciu, bet mes jas iveiksim. O mane ima isteriskas juokas is mano memiu - as jas jau "isduriau" lotuliukas.gif - siandien jos mane paskutini karta kankino - viskas, jau baigesi, to nenormalaus viska griaunancio skausmo nebebus, nes man klimaksas lotuliukas.gif , taip, gali buti pasaliniu poveikiu, bet kas jie palyginus su tais kas menesi paralyzuojanciais saremiais? O be to, gal butent man nebus jokiu salutiniu poveikiu?.. Aisku, nebus, o kodel turetu buti?.. Tiesiog nebus tu memiu prakeiktuju, kad jos nesugriztu! nestuke.gif Nzn., cia gal pakomentuos labiau patyrusios, manau, jie dar tiesiog negalejo speti pasirodyti nuo treciadienio...
Tai va, dar dziaugiuosi, kad nors ir negreitai, bet manes laukia stebuklingas IVF (ir vel nieko nenoriu girdeti apie salutinius poveikius thumbup.gif )
Dziaugiuosi, kad spjoviau i visus nevaisingumus ir suorganizavau mums su vyru siltas atostogas pries pat IVF - taip sakant, atitrukti, pailseti, ir... aplankyti stebuklinga vienuolyna, kuris gelbeja nevaisingas moteris lotuliukas.gif (atseit pamirsom neveisinguma), kad IVF sekmes procenta padidint rolleyes.gif
Dziaugiuosi, kad nepaisant mano endo, dar buna savaiciu, kai man nieko neskauda ir as turiu jegu ka nors daryti.
Dziaugiuosi, nes zinau, kad kai sitaip stengiames, negali nepavykti. Ir net jei nepavyksta kas nors is karto, pavyks veliau, nes taip reikia, taip yra geriau.
Dziaugiuosi, nes nebeverkiu, nepykstu, nejauciu nuoskaudos, liudesio ar pavydo matydama nestukes ar vaikucius. Tiesiog... Tiesiog jei lemta (o tikrai lemta), ir mes turesime. O jei neturesime... na tik dabar nemeskite i mane visu akmenu...
Dziaugiuosi, nes supratau, kad siame gyvenime esu laiminga ir turiu taip daug, kad net jei netureciau vaiku, vis vien buciau daug laimingesne nei daugybe kitu zmoniu su vaikais ar be ju, nes laime yra kai kas daugiau nei gauti tai, ko isigeidei. Del to dziaugiuosi labiausiai.
Ir vaikelio laukiu tik tokiu atveju, jei jis nuspres, kad pas tokius tevelius, kaip mes su vyru, jis bus laimingas. Tegul tai buna jo sprendimas, o ne musu igeidis.
Mergaites, ramybes jusu sirdelems. Butinai busite nestuke.gif , tik jei nepavyksta, nenusiminkite, o pagalvokite, ka reiketu pakeisti gyvenime, nes nieko nebuna siaip sau, o isbandymai skirti tik tam kad laime butu saldesne.
Saldaus ir greito jums nestuke.gif !
Visoms liudincioms didele balioneliu puokste 4u.gif 4u.gif 4u.gif , nosytes aukstyn!
Su tikejimu ir viltimi,
jusu vasarine nestuke wub.gif

Atsakyti
Stryga, kiek turi vaikų?
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2012 03 18, 22:05)
Stryga, kiek turi vaikų?

Jei busimi nesiskaito, tai kol kas neturiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 03 18, 22:05)
Stryga, kiek turi vaikų?

O kodel klausi? blush2.gif
Atsakyti
Stryga, aš irgi dabar taip jaučiuosi drinks_cheers.gif Sėkmės ir linkiu nepajusti "klimakso" malonumų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiauliukas-Angeliukas @ 2012 03 16, 11:53)
Ginė, liepė saugotis...bet ir mano vyras savo, o gal čia tas mėnuo, kai įvyks stebuklas  blush2.gif  na žodžiu, mes nemirštantys optimistai ir taip jau 3 metai smile.gif))) tiesa, aš buvau natūraliai pastojus, bet pabėgo mano stebuklėlis..tai vyrui labai sunku susitaikyti ir pritarti IVF'ui...bet metai tokie, kad jau nelabai yra kur laukti  blush2.gif

Taip, kad KittyKitty, jei jau nusprendėt IVF, tai ir tikėk, kad su juo įvyks stebuklas, o ne kažkaip, ko nebuvo jau daug mėnesių  4u.gif  kantrybės ir greitai sulauksi II  bigsmile.gif
Papildyta:
Dar pamąstymas... gi dažnai mergaitei (priklausomai nuo nepastojimo priežasčių, jei ne pas vyrą problemikė) po stimuliacijos pavyksta natūraliai pastoti...tad visoms linkiu nepailstamo optimizmo 4u.gif

Sveika,
Aciu,
Viskas suprantama, tik matai, mes buvom suplanave, kad po Nauju ruosiames Ivf, ir po beveik 4 metu laukimo pastojau naturaliai, todel ne taip lengva apie tai negalvoti blush2.gif
Afrodite 4u.gif
Stryga 4u.gif
Citai 4u.gif
Terze 4u.gif
Atiloja 4u.gif
Ir visoms visoms 4u.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS 4u.gif

Stryga, iš tikrųjų linkiu neprarasti optimizmo ir kuo greičiau sulaukti nestuke.gif

Tai ką tu parašei "geros emocijos,tikėjimas" - man irgi gerai gerai žinoma. Kartais atrodo esu pati laimingiau, sugebu džiaugtis viskuo,o kartais...
Atsakyti
Labas rytelis visoms 4u.gif

Stryga - labai optimistiskas tavo postas - labai gerai su tokiu nusiteikimu pradeti gydyma wub.gif

As siandien paskambinau i ligonine palikau gana griezta zinute seselems biggrin.gif ir parasiau maila daktarui kuris ir prirase progynova, tai lauksiu atgarsiu dabar. vakar susinervinau galutinai, panarsiau apie progynova ir ten aiskiai parsayta kad vartijant progynova menesinio kraujavimo paprastai nebuna (tik patepliojimai) nebent paskutinemis 12-14 ciklo dienu kartu su progynova paskiriamas progesteronas blink.gif Bet man progesterono niekas nepaskyre unsure.gif Nu zodziu laukiu atsakymu ir prasinesiu jums wub.gif tikiuosi ledai pajudes cool.gif
Atsakyti